ZofrostZofrost
King of Hell

Status: Aktiv
Rang: Diamantmedlem
Online: 02.07.2020 03:26
Tilmeldt: 04.03.2017
Posts (I alt): 3890
Posts (ingame): 3755
Antal tags: 14

Aktive karakterer
Aldric ♢ Neutral God ♢ Menneske
Aldric er en stærk healer, der lever efter den regel, at alle har ret til at blive helet, lige meget hvem de er. Han sætter sig selv sidst, også selvom det kan slå ham ihjel. Han er omrejsende og kan mødes lidt over det hele.

Søger: Folk, der har brug for at blive helet. Venner, fjender og alt andet.
Atesh ♢ Retmæssig Neutral ♢ Dragefødt
Atesh er en dragefødt, der for nyligt er kommet ud af Værket til et liv i frihed. Han ved intet om livet udenfor Værket, men rejser nu med en, der kan lære ham det. Han virker meget primitiv, men er dog intelligent.

Søger: Intet pt.
Ché ♢ Retmæssig Neutral ♢ Topalis-folk
Lederen af gruppen af Topalis, der ikke ønsker at vende tilbage til øen eller leve efter de gamle regler. Ché er en meget blid mand, der går op i andres velbefindende. Han står dog ikke tilbage fra at slås, skulle det blive nødvendigt. Han har en grif, ved navn Fenris, der følger ham overalt.

Søger: Topalis, tilfældige møder, venner og fjender
Cora ♢ Neutral Ond ♢ Mørkelver
Cora hader mænd. Hun har kastreret nogle stykker igennem tiden. Hun er krigerisk, aggressiv og er dygtig til at slås. Hun rejser rundt og tager arbejde som lejesoldat.

Søger: Alt. Hun mangler relationer, gode som dårlige.
Dino ♢ Kaotisk Neutral ♢ Speciel race
Dino er i bund og grund en gnaven teenager med et godt hjerte. Han elsker at lave spas og more sig på andres bekostning, så længe det ikke er ondt. Hans hale kan godt hyle folk lidt ud af den. Og så bor han i Tusmørkedalen, men kommer lidt rundt omkring. Og så ved han, når du lyver!

Søger: Lidt af det hele. Han mangler relationer, gode som dårlige!
Ellis ♢ Kaotisk God ♢ Menneske
Ellis er en sød ung mand med et stort hjerte. Livet har været lidt hårdt, men uden nogen større begivenheder. Han har ikke oplevet meget uden for den lille landsby, han er vokset op i. Temperamentet driller ham lidt, hvilket er et problem, siden han ikke ved så meget om at kæmpe.

Søger: Intet lige pt., medmindre det er noget fortidstråd i landsbyen.
Ferghus ♢ Neutral God ♢ Dværg
Forestil dig en typisk tavs, gnaven dværg, der samtidigt er en gammel mand, der er træt af livet. Ja, det er Ferghus. Han er dog god nok på bunden, også selvom alle tror, at han har lagt ed til Mørket. Han slår en proper næve af en gammel mand at være og laver en god kop te.

Søger: Det hele. Især folk, der tror, at han er med Mørket.
Giles ♢ Sand Neutral ♢ Blandingsrace
Giles ejer Dianthos' største transportfirma, der sender varer både ud- og indenlands. Han er halvdæmon, men er en utroligt rar mand med stor tålmodighed. Man skal dog ikke tage hans tålmodighed for føjelighed, han står fast på sig selv og beskytter dem, han holder af.

Søger: Alt. Venner, fjender og kunder.
Godric ♢ Retmæssig Neutral ♢ Dværg
Godric er Than, leder af dværgene i Dragorn. Han er en meget gammel dværg, der har lidt hårdt under Mørkets besættelse. Trods at han finder livet hårdt, har han ikke helt mistet sin drilske humor, og han er stadig en varm mand, der dog ikke er bleg for at tage hårde beslutninger.

Søger: Bekendtskaber, flere dværge og folk fra Mørket/Lyset.
Ileana ♢ Kaotisk Ond ♢ Vampyr
En vampyr med bid i. Hun er adelig, hun er en jæger og hun lader ikke folk stå i vejen for, hvad hun vil have. Der er ingen varme følelser i isklumpen, der engang var hendes hjerte. Hun jagter mænd for penge og magt, selvom hun hader dem. Højt hævet over alle, er hun ligeglad med, hvem hun gør ondt.

Søger: Mad. Ofre. Nogen der faktisk kan håndtere hende.
Iskariot ♢ Retmæssig Ond ♢ Halvdyr
De turkis øjne måler og vejer dig, og beregninger bliver lavet inde i det fjerede hoved. Hvad er du værd? Hvad kan han bruge dig til? Og måske du pludseligt føler en trang til at gøre noget. Måske en stemme fortæller dig, at det er det, du vil. Du er ikke mere end en brik i et spil i Iskariots hænder.

Søger: Iskariot mangler alt i relationer.
Jago ♢ Retmæssig Ond ♢ Dæmon
Jago er soldat. Han er en stolt kriger af Mørket, loyal og respekteret. Han er ikke længere i aktiv tjeneste, men træner de rekrutter, der er dømt for besværlige til almindelig træning. Mørket betyder alt for ham, og han tjener det villigt med alt, hvad han kan tilbyde. Lyset skal udryddes!

Søger: Elever, venner, fjender, lidt af det hele.
Kaizler ♢ Kaotisk Neutral ♢ Dæmon
Kaizler er lidt sindssyg. Hans sind er ødelagt og han hænger ikke rigtigt sammen, selvom han for det meste fungerer nogenlunde. Han lever da i hvert fald endnu. Kaizler elsker smerte og provokerer gerne nok til at få slag. Kvinder er han lidt utryg ved. PS. Han bider under pres.

Søger: Smerte! Og måske lidt kærlighed og venskaber.
Karkhos ♢ Retmæssig Neutral ♢ Menneske
Karkhos har været soldat hele livet, og opfører sig derfor altid som en soldat. Korrekt, med tilbøjelighed til at følge ordrer og respektfuldt for de fleste på sin vej. Han har et godt hjerte, men formår også at ignorere det, når nødvendigt. Livet har ikke været let, og han er ikke altid lige positiv.

Søger: Tilfældige møder oppe ved grænsen til Norden nær Azurien.
Killian ♢ Kaotisk God ♢ Menneske
Killian har en afhængighed. Han har brug for at røre og blive rørt. Det fører ham ud i en del problemer, men han er stadig livsglad og noget af det sødeste, man kan komme i nærheden af. Hans latter smitter og enten hader man ham eller også elsker man ham. Han stoler lidt for meget på folk.

Søger: Alting! Killian elsker at møde nye væsner.
Kronos ♢ Sand Neutral ♢ Trold
Kronos er en haleløs vildtrold. Så i bund og grund et dyr med en let forståelse for samfund og en haltende evne til at tale. Han elsker at spise grise og hader alle de onde væsner med våben. Et meget simpelt væsen, der gerne vil være venner, men som også hurtigt mister kontrollen.

Søger: Kronos vil bare gerne møde folk <3
Luca ♢ Kaotisk Neutral ♢ Varulv
Forbandet med varulvens forbandelse som barn, Luca er vokset op på bunden af samfundet som natmand. Han har et heftigt temperament, men et rimeligt godt hjerte, man skal bare ikke provokere ham. Han er omrejsende i Azurien, hvor han ikke siger nej til et beskidt arbejde. Fysisk ses det hårde arbejde tydeligt.

Søger: Folk han kan slås med og folk han kan drikke med. Venner og idioter.
Mahir ♢ Kaotisk God ♢ Menneske
Mahir er spændt hårdt for. Han arbejder i sin fars bagerbutik, men også som bud, så der er penge nok til familien. Han gør hvad han kan for sine forældre, hvilket er ved at slide ham op. Der er intet ondt i Mahir, han er meget uskyldig, og samtidigt bærer han for meget på sine skuldre.

Søger: Mahir søger alle former for relationer.
Randall ♢ Neutral Ond ♢ Menneske
Randy kan ikke dø. Eller, det kan han godt, men han dukker op i en ny kopi af sin krop et andet sted i krystallandet og der ligger et lig tilbage. Hvis der er noget, Randy elsker, så er det druk, damer og krystaller. Krystallerne skaffer han som lejesoldat. Livet er ikke kedeligt med Randy i nærheden!

Søger: Alt fra venner til folk, der slår ham ihjel!
Ronin ♢ Retmæssig God ♢ Menneske
Ronin er en dreng med en drøm om at blive en ridder af Lyset. Han er lidt naiv og ikke altid lige smart, men der er ikke noget ondt skabt i ham. Hans slås for dem, der ikke kan selv og står fast på det, han tror på. Han ved ikke så meget om livet i Krystallandet, da han er vokset op som beskyttet adelig.

Søger: Ikke lige noget i øjeblikket.
Samael ♢ Sand Neutral ♢ Speciel race
Samael bliver kaldt døden, men han er nærmere en reaper. En skikkelse, der rejser Krystallandet rundt og sender sjæle videre til dødsriget. Han går meget op i naturens orden og blander sig ikke i, hvad der sker omkring ham. Der er ikke noget ondt i ham, men han kæmper heller ikke for det gode.

Søger: Lidt action, nogle venner og lidt fjender.
Sheno ♢ Kaotisk God ♢ Halvdyr
En halvløve uden sjæl, der lader sig hyre som lejesoldat eller andet, der indebærer styrke og våben. Har sit eget moralske kodeks og holder stærkt på det. Da han er vokset op i Rubinien, er resten af Krystallandet et mysterium for ham, men han er ivrig til at lære.

Søger: Nogen til at lære ham nye ting, venner og fjender. Kamp!
Storm ♢ Kaotisk Neutral ♢ Blandingsrace
En halvdæmon med en drøm om mere, end han har. Han er blevet lokket med ind i Mørket, men hader det. Hader autoriteter og er ikke specielt voldelig. Gør hvad han kan for at lade folk slippe væk, men sætter ikke sig selv i for stor fare, da han sætter sig selv først. Kan noget med at ramme ting, når han kaster

Søger: Storm ønsker sig nye bekendtskaber, gode som dårlige.
Tarek ♢ Neutral God ♢ Kentaur
Tarek er en lidt speciel byvagt. For det første er han en kentaur og for det andet, er han alt for sød. I hans verden fortjener ikke alle kriminelle en straf og det sker, at han lader folk smutte. Han elsker gadebørn og går langt for at hjælpe, hvor han kan. Bare lad være med at kalde ham en dum krikke!

Søger: Folk han møder igennem sit job, både kriminelle og ofre.
Thanos ♢ Neutral Ond ♢ Menneske
Ønsker man at købe sig til vold, mord, kidnapning, røverier eller andet kriminelt og voldeligt, så er Thanos manden man skal have fat i. Han har ingen følelser og gør alt, så længe betalingen er rigtig. Han har meget ære, og går op i mad, tøj og bekvemmelighed. Og så er han forbandet, så han dør ikke så let.

Søger: Folk der skal smadres, folk er kan vinde over ham.
Vargas ♢ Neutral Ond ♢ Dæmon
Dødssynden Grådighed, nydelses mester, manden der ønsker at eje din sjæl. Vargas har en slavehandel i Rubinien og den varme landsdels luksus passer ham fint. Han samler på sjæle, piske og slaver. Og han elsker et godt måltid med god vin. Og så er han ligeglad med andres lidelse. Helt ligeglad.

Søger: Kunder, slaver, folk der kommer ham på tværs.
Wolfram ♢ Retmæssig Ond ♢ Menneske
Wolfram har været tjener hele sit liv, og det kan mærkes. Han er lidt stiv i det, til man lærer ham at kende. Det er ikke smil, man ser mest af i det gamle ansigt, og han ønsker mest bare at være alene med en bog i hænderne og en ravn på skulderen. Han rører ikke en finger for at hjælpe andre end ham selv.

Søger: En mandelig kæreste. Og bare folk, han vil finde interessante.
Inaktive karakterer
Morpheus ♢ Kaotisk Ond ♢ Menneske
Adelssøn, lige nu udsendt som repræsentant for familien

Søger: Intet angivet
Sobek ♢ Kaotisk Ond ♢ Dæmon
Sobek er en fysisk stor eneboer, der afskyer kontakt med omverden, selvom den til tider er nødvendig. Han har ingen respekt for andres liv eller ve og vel og bruger gerne folk til egen tilfredsstillelse. Vold ligger ham nært. Skoven er hans hjem, forstyr ham, og du kommer i problemer.

Søger: Han plejer bare at slå på folk, så måske nogen på hans eget niveau?

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat