BlækspruttenBlæksprutten
<コ:彡

Status: Aktiv
Rang: Diamantmedlem
Online: 16.07.2020 16:08
Tilmeldt: 28.09.2018
Posts (I alt): 1340
Posts (ingame): 1312
Antal tags: 4

Aktive karakterer
Bertram ♢ Kaotisk God ♢ Vampyr
Den tidligere varulve- og vampyrjæger, som i en alder på bare 32 år måtte lide under for en grufulde skæbne, og blive til et væsen han selv foragtede. Bertram er dog ingen væmmelig vampyr. Han er en godsindet vampyr, der ofte må begå væmmelige handlinger, for at kunne overleve tilværelsen som blodsuger.

Søger: Missioner, eventyr, slåskampe.
Enzel ♢ Sand Neutral ♢ Halvdyr
Pas på. Denne her hankat er farligere end han ser ud. Forklædt som et menneske og beskyttet bag en position som bordelejer i Dianthos, stiger han gradvist til magten alt imens han forsøger at glemme sin fortid som slave i Rubinien. Med rødvin og katteurt.

Søger: Tidligere ejer, fjender, kunder.
Juliander ♢ Neutral God ♢ Alf
Hans kongelige højhed, alfernes og dyrenes prins, arving til tronen og lillebror til en flok blodtørstige søskende, der ønsker at få ham skaffet af vejen! Prins Juliander er en sprudlende, ung og venskabelig alf, der i øjeblikket befinder sig langt hjemmefra og er afhængig af enhver hjælp han kan få!

Søger: Hyggetråde, eventyr, søskendedrama, romance, undersåtter.
Jyoti ♢ Kaotisk Ond ♢ Elemental
Denne ildelemental blev døbt Jyoti, da han første gang optrådte med sin vrede under ”elementalernes hævn.” Han plejede at være tre gange stærkere end sin nuværende tilstand, men så kom tørken. Og lige siden har han været afhængig af folket fra ildtemplet, hvor man opfatter ham som deres eneste og sande gud.

Søger: Andre elementaler, ny tilværelse.
Olu ♢ Sand Neutral ♢ Havfolk
Havfolk foragter ham. Pirater foragter ham. Olu er upopulær i havet, hvor han ellers er født og opvokset. Han finder trøst hos sin far, der har været et velbevaret skellet i årevis, mens han drømmer sig væk til en smukkere tilværelse i en smukkere krop. Menneskekroppen.

Søger: Intet angivet
Selmy ♢ Neutral God ♢ Menneske
Selmy Kiefer er en Isari-tilbedende mand fra den øvre bydel i Dianthos. Han bor med sin familie, som driver et af healerhusene uden brug af magi. Bedstefaderen Sidonius Kiefer efterlod sig sit livsværk i Selmys hænder, inden han blev myrdet på brutal vis, og nu agter Selmy at færdiggøre det.

Søger: Hverdagssituationer, overklasse-relationer.
Sibalghym ♢ Kaotisk Ond ♢ Mørkelver
Han bliver sjældent set uden sin tvillingesøster Sidkanys, for de to holder sammen, og deres bånd til hinanden er så stærkt at deres evner er forstærket, når de bliver brugt i kombination med hinanden. Hans yndlingsbeskæftigelse er at skyde med pile, lave fælder og plage skovelverne, inden han dræber dem.

Søger: Skoveleverjagt, romance, uheldige situationer.

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat