Log ind Opret bruger
Nova
Bright Star of Justice

Rang: Diamantmedlem
Tilmeldt: 27.10.2006
Aktive karakterer: 1
Trofæer: 12
Posts: 2885
Hvis man ønsker at reklamere for Krystallandet, kan man benytte sig af dette banner:


samt link til siden, https://www.krystallandet.dk/

REGLER FOR REKLAME:

- Når man reklamerer i vores reklametråde, tilskriver vi os automatisk retten til at lægge vores egen reklame på siden, der er blevet reklameret for. 
- Har vi ingen åbenlys måde at gøre ovenstående på, risikerer du, at vi sletter jeres reklame fra tråden.
- Tråden her vil løbende gennemgås for inaktive sider, som bliver slettet fra listen.
- Husk at lægge et direkte link til jeres side i reklamen. Der er ikke nogen, der gider skrive adressen til jeres side af fra et billede.


DarkWorld - En Ø i krig med sig selv

Et board der minder om middelalderen og fantasy
Racer på siden: Magiker, vampyr, lycans, dæmoner, havfruer, draconians og mange andre
Det begyndte for mange årtusinder siden.. Lysets Gudinde og Mørkets Gud levede i harmoni med hinanden men noget gik galt. Darkworld, den største kendte ø blev delt i 3, det gode land Nirelia, Grænsen og det onde land Darklia…
Krigen har hersket i årtusinde og der er til tider været fred, ligesom der er nu mellem Nirelia og Darklia er men trues nu af fælles fjender fra hver sin side af øen, nemlig stammerne fra bjergene og piraterne fra havene .. Selv det neutrale land Grænsen trues af disse trusler, til trods for de ikke har gjort andet end passe dem selv og følge de fælles love som dronningerne fra Nirelia og Darklia har lagt over dem.
Vil landene glemme deres stridigheder og slå sig sammen imod de fælles trusler? Vil elskende nogensinde få hinanden og leve lykkeligt til deres dages ende? Vil der nogensinde komme fred på øen? Kan man overleve gudernes vrede? Kan man vinde over fristelserne der lurer lige om hjørnet? Og til sidst vil man nogensinde kunne vinde den indre kamp imod sig selv?
Find ud af det ved oprette din egen person, vælg mellem mange forskellige væsner og jobs, og se hvilken fremtid din karakter ender ud med..
Tør du joine en uforudsigelig verden?

http://thedarkworld2010.proboards.com/index.cgi


Besøg det-frie-land.proboards.com igen!

Kalos Invasion Event."Johto er truet, den naturlige balance på randen af sammenbrud og kun du kan forhindre det kaos, som ellers vil være uundgåeligt."

Professor Elm og hans kollegaer Professor Sycamore, Oak, Birch, Rowan og Juniper har indkaldt de lokale træner til et hemmeligt møde. Der har været adskillig reporter omkring ukendte pokemoner i hele regionen og alle forsøg på finde ud af hvor de kommer fra er mislykkes. I samarbejde er det lykkes professorerne at komme frem til at disse vilde pokemoner primært stammer fra Kalos regionen. Deres tilstedeværelse truer med at skubbe den naturlige balance og ligge Johto i ruiner. De har derfor indkaldt en flok af professor Elms unge træner til at hjælpe sig med at finde og få indfanget disse nye pokemoner, inden det er for sent.

Hvor kommer de fra og hvorfor er de her? Stikker der mon noget dybere under?
Grib chancen for at opleve en masse nye pokemoner, få nye venskaber og hjælp med at få Johto på ret køl igen.

Vi begynder d. 7 Juli, men tilmeld dig nu og bliv klar til jagten.


Du vil få mulighed for at:

- Deltag i vores lotteri
- Se om du kan løse mysteriet om de fremmede pokemoner
-       Find pokemoner og æg fra andre regioner
-       Besøg cirkus med dine venner

http://pokemondanishworld.proboards.com/


Link til siden her


Freden har sænket sig over Det Frie Land efter en borgerkrig, der har varet i flere år. Roy Ó Riain sidder nu på tronen og regerer sammen med sin hustru, Elisif. Folket er tilfreds med den nye måde, tingene er faldet på plads på. Kun på Platinøerne hersker utilfredsheden til stadighed, for Col Day begræder tabet af tronen og rasler truende med sine våben.

I stedet nærmer der sig nu en ny trussel fra Norden, nemlig disse sagnomspundne væsner. Monstre, kalder man dem, og de er frygtet i Syden, hvor de stadig er intet mere end en skrøne. En dag vil de finde ud af, hvor virkelige Monstrene i sandhed er.

Hvad har vi at gøre med? Siden er et middelalder/fantasy-board i særdeleshed inspireret af, Kristin Cashores bøger.

------------------------------------------------------------------------------------------------------


LINK til Det Frie Land


Link til siden her


ZAPDOSZULU HOME / REGISTER / GUIDE / ADVERTISE


If you state my name as the one who referred you to the site, you will get a free Snowboardin Pikachu!

http://www.dayofdark.proboards.com/


Ace High - Stedet for mutanter
Ace High er et online chat-rp der handler om at man som mutant kommer til en skole med et område på størrelse med Tyskland i en virtuel verden hvor mutanter og regeringen sloges om mutanternes rettigheder. Mutationerne kan varierer lige fra Magikere, til Element betvingere og Dyreformskiftere. Nogen har synlige mutationer, f.eks haler eller skæld, hvorimod andre ligner helt almindelige og harmløse mennesker.
På denne skole lærer de ikke kun at styre deres evner og bruge dem til noget nyttigt, men de får også nye venskaber, oplever kærligheden, bliver sendt på missioner/opgaver og meget mere! Kun fantasien sætter grænser!
Ses vi på
Ace HighNB: Siden linker KL http://tixi.dk/forside/links/

Link til siden her


Link til siden her


http://coangels.jcink.net/
Hej KL :) 

Dette er nok en ret spøjs, anderledes 'reklame' (tja, reklame er det nok ikke rigtigt,) men ikke desto mindre passer min forespørgsel bedst i denne kategori. 
Sagen er, at jeg har mistet mine gamle faste rpg-partnere! Jeg har gjort mig meget i den slags de sidste 10 år af mit liv, og kan ikke helt undvære det; så nu søger jeg nogle nye! 
Jeg har dog aldrig været god til sider som denne; forstå mig ret, jeg er fantastisk imponeret over hvor lækker KL er, men jeg har altid egnet mig bedst til private to-mands hvor vi selv sætter regler og bygger samfund og miljø sammen. 
Så derfor, er der nogen her inde der kunne være interesseret i noget lignende? :) 
Jeg er fresh på langt det meste, og elsker dramatiske og fantastiske plotlines. Jeg er fortrinsvis tilhænger af plots der indebærer en form for romantik - ikke bare en masse sappy lovey-dovey, men gerne noget der også indebærer had/fjendskab, problemer, og forbud.. I don't know, jeg slynger bare lidt ord omkring mig ;D 

Jeg har god erfaring med div. settings/temaer som f.eks. Harry Potter, Black Dagger Brotherhood, Downton Abbey, Gossip Girl, vampires, assassins og en masse andet man kan finde udgangspunkt i. Som sagt, jeg er frisk på det meste, og mangler en mod/medspiller :) 

Please, hvis jeg har vagt den mindste interesse hos dig, så skriv endelig, så kan vi altid se om vi er kompatible! :) 
Du kan, om ikke andet, smide mig en mail på sofsof@hotmail.dk (Haha old-fashioned, yea..)

Peace out! <3
Besøg siden her!

I en verden hvor menneskerne alene regerede verdenen, har en mystisk portals åbning vendt hele deres eksistens på hovedet! Nu er der ikke længere de eneste væsener på denne jord! Kan de finde ud af at leve i harmoni med de andre væsener, eller ligger hele verdenens skæbne på en tynd tråd? Vil væsenerne indvadere menneskenes eneste sikkerhed eller er de overhovedet så onde som menneskerne tror? 

Vær med og bestem hvad der kan ske! 

Vi er i år 1052 efter portalens åbning og det er stadig stålhedt mellem væsener.
 Det er ikke alle væsener som kan sammen og det er vigtigt at man passer på hvor man tager hen! For hvem ved hvad der kunne ske hvis man stødte ind i en fjendtlig by? 

Vil du være et menneske, kan du være bosat i Etermia, menenskenes by. Eller vil du være en dæmon og sprede kaos hvor end du går hen? Måske føler du at du vil afkoble hjernen og bogstavelig talt være en zombie? Har du altid følt dig forenet med naturen som en shapeshifter er, eller har din rebelske side taget over og nu kan du shapeshifte om til et andet menneske? Eller har du bare en sød tand for blod og interesse i at være en del af det ledende råd hos vampyrerne? Kun din fantasi kan sætte grænserne her!


Væsener i vores verden: 
Mennesker, vampyrer, varulve, shapeshiftere, hybrider, sea creatures, engle, dæmoner, specialracer og zombier!

Aktuelt plot lige nu:
Hvad er der sket med Targa? En normal men ellers lukket landsby med sans for handel og landbrug? Ingen har set eller hørt fra dem. Er byen forsvundet eller er der sket noget frygteligt efter portalen har åbnet sig?

Link til siden: http://etermia.danskforum.net/

Vi håber at se jer derinde! 

- Etermias adminteam!
Du er blevet kidnappet.

Du er blevet dumpet.

Du er ikke alene.

Du kan ikke komme væk.

Velkommen til Kabidal!For mange år siden boede der en stor landsby i dalen, som var blevet fanget der. Efter 105 år var der endelig nogle der fandt en vej ud, og landsbyen forlod dalen, og efterlod alle de ting de ikke kunne bærer, og lod husene stå. I landsbyen er der en hel masse huse, alle i forskellige størrelser og tilstande. Nogle huse og bygninger med plads til over 10 beboere, andre med plads til et par stykker. 


Årene gik hvor landsbyen var forladt og naturen fik lov at løbe frit uden forstyrrelser. Husene blev tilvokset og overgroet. De begyndte at blive forfaldne. De efterladte møbler blev slidt til at moder natur.


Nu bliver Kabidal brugt til at dumpe folk menneskeheden er bange for. Folk der er anderledes. Folk der er begyndt at mutere. Folk som kan være en fare for resten af menneskeheden. Kan være. Dalen er blevet omringet af et kraftfelt med stød i, så der ingen vej er ud, kun ind.


Disse mutationer sker på grund af den globale opvarmning, som en del af menneskernes evolution. Survival of the fittest. Temperaturen stiger, det bliver varmer og vandene stiger. Der forsvinder mere af jorden over vandet, og at være under jorden, eller i vand begynder at blive en bedre mulighed for steder at bo. 


Af og til 'indsamler' regeringen folk i Kabidal, for at lave undersøgelser på dem, for at blive klogere og finde ud af om de kan bruge de muterede gener til at 'redde' menneskeheden fra at gå under, som verden ændre sig. Efter undersøgelserne bliver man sat tilbage i Kabidal uden nogen hukommelse eller viden om hvad der er sket.
Hvad er dit næste træk?
 Pokémon World

 Pokémon HeartGold & SoulSilver Rollespil 

Kampe er sølv, venskaber er guld.

Pokemon Danish World (PDW) er et imødekommende pokemon rpg, som startede tilbage i 2012 med base i Johto regionen. Næsten samtlige pokemoner er mulige at møde, og dem som endnu ikke er, er planlagt til Kanto regionen som er under udarbejdelse.Hvad kan vi tilbyde:
-Personlige plots, der er ikke to rejser, som er ens.
-Frihed til at føre din karakter i den ønskede retning, lyst til at være medlem af Team Rocket, Rhyhorn Racer eller lærer? Vi finder en løsning.
-Flere forskellige level systemer, alt afhængigt af, hvor meget kamp man kunne tænke sig.
-Alle pokemoner er mulige at få fat i, med tiden minus de legendariske, og med lidt samarbejde og breeding.
-Årlige events
-NYT!Frie Missioner, hvor man spiller alene eller samarbejder med andre om at udvikle/løse et plot, med muligheder for at fange pokemoner eller få små belønninger.

Klik her for at komme igang.
Nao


Rang: Diamantmedlem
Tilmeldt: 14.06.2008
Aktive karakterer: 6
Trofæer: 15
Posts: 1086


Hurtigt svar

Forfatter: