TheEvilQueen

Rang: Guldmedlem
Online: 02.02.2023 19:23
Tilmeldt: 19.06.2017
Antal Tags: 0

Status: Inaktiv

863
posts
9
karakterer

Status: Inaktiv

Rang: Guldmedlem

Online: 02.02.2023 19:23

Tilmeldt: 19.06.2017

Antal Tags: 0


BEMÆRK: Brugeren har angivet fravær (opdateret d. 17.01.2023)
Forventet fraværsperiode: 3-5 måneder
Årsag: Da jeg har været nødt til at sige farvel til min hund, har jeg brug for tid til at komme mig, og derfor svarer jeg ikke tråde.
Inaktive karakterer
Den Forbandede Runa ♢ Kaotisk God ♢ Blandingsrace
Runa føler selv, at hun er en forbandelse for alle hun møder, selvom hun er den som er forbandet. Hun forsøger at gøre så meget godt som muligt, i håb om at hun en dag vil blive løsnet fra forbandelsen stramme greb. Men hun har sine egne regler. Dog har hun aldrig ondt i sinde.

Søger: Drama, Familie, Fjendskab, Forelskelse, Fortidsrelation, Problemer
Diokloss Kajcodiru ♢ Kaotisk Ond ♢ Mørkelver
Dio er hverken ond eller god. Hun arbejder for den del af landet, som kan betale sig. Og lige nu betaler Mørket altså bedst. Hun er ekspert i forklædning, og noget af en vendekåbe, mener nogen da. Hendes humør er som vinden blæser, glad det ene sekund, rasende og ildspyende det næste!

Søger: Drama, Fjendskab, Forelskelse, Forretning, Fortidsrelation, Hævn, Kamp, Kærlighed, Mentor, Mørket, Problemer, Rival, Seksuel relation, Venskab, Vold
Frøken Polaris ♢ Sand Neutral ♢ Speciel race
Polaris er helt sin egen. Hun er venlig og god på sin måde, men kan også være snobbet og lunefuld at møde. Desuden kan hun virke en smule paranoid.

Søger: Drama, Familie, Fjendskab, Forelskelse, Fortidsrelation, Kærlighed, Mentor, Partner, Problemer, Rival, Seksuel relation, Venskab
Ingvild Jernnæve ♢ Kaotisk God ♢ Menneske
Ingvild er en stærk og modig kvinde, som kæmper for friheden for de svagelige, og altid hjælper, hvis nogen prøver at tryne dem, som er svagere end dem. Selvom hvis man spørger hende, så hjælper hun ingen og gør kun hvad der passer hende selv!

Søger: Drama, Eventyr, Fjendskab, Forelskelse, Hævn, Kamp, Kærlighed, Lyset, Mørket, Problemer, Rival, Seksuel relation, Venskab
Kethask Urqouce ♢ Neutral Ond ♢ Halvdyr
Kethask virker måske som en behagelig person, men det er hun ikke. Hun er slesk og manipulerende, og god til at sige, hvad du gerne vil høre. Hun er en sand ordsmed.

Søger: Ansat, Drama, Eventyr, Fjendskab, Forretning, Forrædderi, Kærlighed, Mørket, Seksuel relation, Venskab, Vold
Khorne K ♢ Retmæssig Ond ♢ Dragefødt
Khorne er en lejesvend, som er på jagt efter sin kære Norts mordere. Hun har ikke ret meget andet i hovedet lige nu.

Søger: Drama, Eventyr, Familie, Fjendskab, Forelskelse, Fortidsrelation, Hævn, Mentor, Problemer, Vold
Lhamo Gevana ♢ Kaotisk God ♢ Menneske
Shaman og Kriger

Søger: Drama, Familie, Fjendskab, Forelskelse, Fortidsrelation, Hævn, Kamp, Kærlighed
Stjerneæderen Proxima ♢ Kaotisk Neutral ♢ Speciel race
Proxima er en stjerneæder, et væsen som spiser folks lys eller stjernelys (hvis de er en stjerne), men der er ikke noget ondt i hende. Hun er bare uvidende om alting, og har kun eksisteret i ganske få år, hvorfor hun ikke rigtig ved noget om noget som helst.

Søger: Drama, Eventyr, Fjendskab, Forelskelse, Lyset, Mentor, Mørket, Venskab
Zanza ♢ Neutral Ond ♢ Blandingsrace
Zanza er trænet som soldat fra hun var gammel nok til at stå og gå. Hun er lunefuld og sjældent et behageligt bekendtskab, men der skal nok ske noget spændende sammen med hende! Hun er halv dæmon, 1/4 manke ulv, 1/4 menneske.

Søger: Fjendskab, Forelskelse, Forrædderi, Hævn, Kamp, Kriminalitet, Mentor, Mørket, Problemer, Rival, Seksuel relation, Venskab, Vold
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3