Ingvild Jernnæve

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 18.12.2021

Antal posts: 20

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Ingvild Jernnæve
Kaldet: Ingvild, Vilde
Køn: Kvinde
Alder: 38
Fødselsdag: 27.7 år 1985
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Aladrios og Chance
Erhverv: Kæmper i nævekamp
Nuværende levested: Dianthos - Lejet lejlighed over en kro
Race: Menneske

Udseende

Højde: 174 cm
Vægt: 79 kg
Øjne: Mørkebrune og mandelformede
Hår: Flammerødt
Hud: Lys men solbrunet
Kropsbygning: Slank og muskuløs
Hverdagstøj: Det meste af tiden er hun i sit kamptøj, hvilket basically består af en slags krydstop, som holder på hendes bryster, et par tætsiddende bukser, støttende forbindinger om underarm og håndled og lette sko eller bare fødder. Det sidste svinger lidt-
Ar, permanente skader el.lign: Har et ar over venstre øje.
Særlige kendetegn: Aret over venstre øje samt hendes bidske smil.

Magi

Magisk evne (1): Morvic Change: Ingvild har evnen til at forvandle sig til det krystalianske væsen, en Morv. Forvandlingen fra menneske til Morv og tilbage igen er smertefuld, og kan kun foretaget op til 3 gange på en dag, da det er for smertefuldt og svært at gøre det mere end det. Som Morv har hun en ganske usædvanlig farve. En grøn pels med rødligt skær, hvilket kommer fra hendes hår. Krystallen i hendes pande er isblå, og øjnene som en Morvs nu er.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Styrker: Råstyrke, snedighed, retfærdighedssøgende, rå, ansvarsbevidst, modig, elsker personlig frihed, stemme imitering.
Svagheder: Ensom ulv, svært ved commitment, dumdristig

Generel beskrivelse af personlighed: Indvild har aldrig været nogen helgen. Hun kæmper for sig selv, og for dem som ikke er stærke nok til at forsvare sig selv. Nogen kalder hende derfor også "De svages forkæmper". Hun har et forbandet temperament, og tåler ikke at se børn og svage lide. Dem kæmper hun for, og forsøger altid at befrie slaver (dvs. slaver folk har slæbt med sig fra Rubinien, eller folk fanget af Mørket eller på anden vis kidnappet), i det omfang hun kan gøre det, uden selv at blive fanget. For det sidste hun ønsker er at blive fanget og gjort til slave igen.

Hun er stærk og rå, og lader sig ikke tryne af nogen. Og hun er ej heller bange for at slås mod en, som er større end hun selv er. Hun er trods alt ikke blandt de højeste kvinder, og der er mange væsner af andre racer - herunder orker - som er meget større end hun er. Hun er bestemt ikke den stærkeste, men hun er kvik og snedig, og det er sådan hun fælder de fleste, som hun vinder over i nævekamp. Hun er dog heller ikke svag, og kan virkelig slå fra sig, når det er nødvendigt. Mange har fortrudt at sætte sig op imod hende, fordi de bare troede, at hun var en lille splejs.

Det meste af tiden holder hun sig for sig selv i den lille lejlighed, som hun har lejet. Den ligger over en kro, hvor hun tit bruger aftenerne på at drikke og bruge af sine krystaller, når hun altså ikke har en nævekamp som hun skal være til. Hun gør som hun selv ønsker, men følger da loven det meste af tiden. Det gode siger hende ikke det vilde, men hun synes bestemt bedre om gode end om onde mennesker, og vil kæmpe for retfærdigheden over decideret 'det gode'. Men hun har aldrig ønsket at lede et slag, eller være nogens leder, selvom hun bestemt har potentiale til det!

Derudover har hun en uovertruffen evne til at imitere andres stemmer, hvis blot hun hører vedkommendes stemme længe nok.

Baggrundshistorie

Ingvild var ikke født som slave, men taget til fange af en slavehandler fra Rubinien, da hun var knap 6 år gammel. Hvem hendes familie er, eller bare deres navne ligger så langt væk fra hende, at hun ikke husker det længere. Eller bekymre sig for det, for den sags skyld. Hun var en såkaldt krigsslave, og lærte derfor at slås. Hendes herre var ikke god, og brugte hende til nogle ret skumle undergrundskampe, hvor hun tit kom ret voldsomt til skade. Men en nat, da Ingvild var omkring 22 år gammel, så havde hun fået nok, og kvalte sin herre, mens han sov.

Siden da har hun ikke vist sig i Rubinien, og tør bestemt ikke vise sig der igen af frygt for, at nogen skulle genkende hende.

Hun har brugt tiden til at være i undergrunds nævekampe, og er efterhånden ret godt kendt som kæmper i de kredse og i ringen. Hun tjener en del penge på at kæmpe, fordi det er alt hun nogensinde har lært at gøre, og kan faktisk godt lide at bruge sin krop på den måde. Ofte ender hun i ringen med mænd, men har da også slået et par kvinder i tidens løb. Dog gør hun meget ud af at kæmpe mod frie kæmpere. Hun kunne aldrig drømme om at slås mod en slave, eller en som ikke selv har valgt at være der og slås.

Familie: Hun husker dem ikke. Hverken af udseende eller navn.

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Helli , Erforias, Krystal
Lige nu: 3 | I dag: 13