KrystalKrystal
Skaberinden

Status: Aktiv
Rang: Administrator
Online: 23.09.2020 17:17
Tilmeldt: 06.06.2005
Posts (I alt): 4013
Posts (ingame): 2500
Antal tags: 25

Karakterer der søger tråde
Alister Sølvklinge ♢ Retmæssig Neutral ♢ Blandingsrace
Alister er en byvagt, der går meget op i sit arbejde, og som andre ofte har det med at betragte som værende lidt af en arrogant nar. Hans nylige forfremmelse til sergent har ikke gjort det bedre.

Søger: Bekendtskaber hos byvagten, forbrydere og skumle folk fra hans fortid!
Drakhan ♢ Neutral Ond ♢ Dæmon
Dæmonen Drakhan har taget skikkelse af en tidligere eksileret adelsmand, Samik af Kazimi, og forsøger ny at genopbygge sin velstand og indflydelse i Balzera. Han er fra en dæmonslægt, der i sin tid forrådte de andre, ved at hjælpe med at lukke Kzar Mora.

Søger: Indflydelsesrige, især adelige, personer i Balzera.
Hecate Reier ♢ Retmæssig God ♢ Menneske
Tidligere Lysets Kriger, nu mest af alt blot en gammel, bitter dame. Hecate har et mål om at bringe anstændighed til Dianthos, og går hårdt ind for at lukke bordeller og beværtninger i byen. Det er ind til videre ikke lykkedes hende.. Hecate må gerne snig-tagges i tråde, hvor der foregår noget uanstændigt.

Søger: Diverse folk hun kan plage med sin evige jagt på anstændighed
Kelpie ♢ Kaotisk God ♢ Alf
Kelpie er tidligere medlem af "Alfernes Modstandsbevægelse", der kæmpede for alfernes rettigheder i Krystallandet. Hun er stadig bitter på menneskene og forsøger gerne at gøre livet surt for dem - navnligt de adelige.

Søger: Andre alfer og folk hun kan begå indbrud el.lign hos.
Maela ♢ Kaotisk God ♢ Halvdyr
En ung forældreløs halvdyrspige fra Medanien, der for første gang skal finde sig til rette i landets hovedstad. Hun kender ikke rigtig forskel på dit og mit og kommer hurtigt i problemer - men hun har en munter tilgang til livet på trods af alt.

Søger: Venner hos byens gadebørn, voksne der kan hjælpe hende lidt på vej.
Rogu ♢ Kaotisk Neutral ♢ Trold
Rogu er en ung skovtrold, der er blevet bort fra sine egne. Han holder til i skovkanten og omkring landevejene, hvor han fortryller folk med sin musik og stjæler deres værdigenstande. Han er ikke ondskabsfuld - han forstår bare ikke mennesker.

Søger: Folk der kan vise ham og lære ham lidt mere om verden.
Zafael ♢ Retmæssig Ond ♢ Mørkelver
Zafael er tidligere pirat og sejler nu for Mørket under Kaptajn Aistaraina. Han er en overmodig Mørkelver, der tit kommer i problemer og ikke siger nej til en udfordring.

Søger: Bekendtskaber i Mørkets Hær og langs Krystallandets kyster
Aktive karakterer
Asha ♢ Kaotisk Ond ♢ Blandingsrace
Halvork og opvokset som slave, har Asha endelig fundet sig til rette i Mørkets Hær, hvor hun har opnået rangen som ridder. Hun er ikke den kvikkeste og løser gerne problemer med økse frem for ord..

Søger: Bekendtskaber i og uden for hæren
Faust ♢ Sand Neutral ♢ Vampyr
Faust har de seneste par århundreder drevet en lille forretning i Dianthos, hvor han sælger eliksirer, urter og magiske amuletter. Sidstenævnte er hans speciale, da han har evnen til at overføre magi til genstande. Han er også agent for organisationen Verbatim.

Søger: Kunder, folk med interessant og udsædvanlig magi, andre agenter
Jarko ♢ Kaotisk Neutral ♢ Menneske
En lurvet mand, der i årevis har levet på lovens kant. Går under tilnavnet "Kragen" på grund af sin evne til at forvandle sig til en fugl. Gør sig primært i at handle med informationer, som han opsnapper rundt omkring.

Søger: Kriminelle kontakter såvel som lovlydige borgere - er omrejsende
Nicodemus ♢ Kaotisk God ♢ Menneske
En ung adelsmand af Isenwald-slægten, der har levet lidt for godt i Dianthos de seneste par år. Hans familie har haft fat i ørerne på ham, for at få ham til at opføre sig sømmeligt, og han går nu en vanskelig tid i møde..

Søger: Bekendte fra både høje og lave lag i Dianthos
Renaél ♢ Neutral God ♢ Skovelver
Renaél er lidt af en uduelig elver: han vil langt hellere charmere unge damer, end at gøre samfundet nytte. Han arbejder nu som healerlærling, men kæmper stadig med at komme sig over sin frygt for blod.

Søger: Primært nye bekendtskaber i og omkring Elverly
Sephyran af Kazimi ♢ Retmæssig Neutral ♢ Menneske
Fyrsten af Kazimi-slægten er en magtfuld mand, der stoler på de færreste. Han har et større netværk af spioner omkring sig og bruger enhver lejlighed til at rage mere magt til sig - alt sammen i familiens interesse.

Søger: Bekendtskaber hos eliten, karakterer til at spille hans mange børn
Sin'thya ♢ Kaotisk Neutral ♢ Menneske
Sin'thya har været på lidt af en rejse: først adskillige år på byens bordelhus, som hun endelig stak af fra for at slutte sig til Kiles Orden. Siden Ordenens fald har hun været omstrejfende på landevejen, hvor hun forfører og bestjæler intetanene mænd.

Søger: Personer, der kan hjælpe med at give hende et nyt formål i livet

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat