FaustFaust
Agent

Sand Neutral
Race: Vampyr
Alder: 391

Status: Aktiv
Godkendt: 28.03.2018
Antal posts: 87
Skaber: Krystal

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Sacharias Faust
Kaldet: Går stort set altid ved sit efternavn, Faust.
Køn: Mand
Alder: 391
Fødselsdag: 28. marts
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Azur og Zerafina
Erhverv: Urtemester, alkymist og agent for Verbatim.
Race: Vampyr
Uddybende om race: Faust er født som et almindeligt menneske.

Udseende

Højde: 183 cm
Vægt: 65 kg
Faust er en spinkelt bygget mand med hvidt hår og mørke, indsunkne øjne. Han bærer mørke klæder og har stort set altid hænderne dækket af handsker. Hans læber er smalle og smiler næsten aldrig. Et ar går fra højre kind ned mod munden.
Op langs halsen snor der sig en tatovering, og han har ringe i ørerne.

Kappen, som han bærer, når han bevæger sig udenfor, har en stort antal af lommer, og man kan næsten altid regne med, at han har et utal af urter og magiske remedier på sig.

Magi

Magisk evne (1): Illusionist. Faust kan frembringe små illusioner, der udelukkende forvirrer synssansen. De fungerer bedst som stillestående illusioner, men kan med koncentration flyttes og bevæges.
Alene er de ganske begrænsede, men han har gennem årtiers studier udviklet en teknik, der gør ham i stand til at binde illusionerne til smykker ved hjælp af sin evne (2).
Dygtighed til at kontrollere evne: 6

Magisk evne (2): Binding af magi til fysiske objekter. Faust er i stand til at tage magi og binde en smule af den i fysiske objekter til senere brug. Metal, særligt ædelmetal, virker best til at holde på magien, og han er mest øvet i at binde sin egen illusionsmagi til smykker.
Bærere af disse smykker er herefter i stand til at midlertidigt fremstå som noget andet, end de er. Det er en specifik illusion, der bindes til smykket, så bæreren er ikke selv i stand til at ændre sit udseende. Selve bindingsprocessen tager adskillige timer, hvor Faust først skaber illusionen og fylder deltaljer på, og derefter overfører den til smykket. Hele processen kræver meget koncentration, og kan derfor ødelægges, hvis han afbrydes i sit arbejde.

Simpel magi, som illusionerne, mister langsomt deres kraft og skal derfor fornys hver tredje måned. Kraftigere magi, f.eks. magi der er i stand til at gøre stor skade på andre kan kun holde til en enkelt gangs brug, og er særligt vanskeligt at binde. Til gengæld er selve bindingsprocessen kortere.

Det vanskelige er især at finde villige personer, der vil "låne" deres magi til Fausts bindingsprojekter, og han arbejder derfor konstant på at finde faste, stabile sælgere med attraktive evner.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Personlighed

Når man lever som vampyr i et samfund, der aktivt jager vampyrer, overlever man kun ved at sætte sig selv før alle andre. Det sagt er Faust ikke en ufølsom eller decideret ond person - han er blot en efterhånden gammel mand, der gerne vil passe sig selv og sine forretninger uden indblanding fra den såkaldte ordensmagt.
Den ekstra levetid, han har fået som vampyr, er noget han med årene har lært at sætte pris på. Det giver ham tid til at fordybe sig og lære, og for en mand, der sætter viden højere end personlige relationer, er det en umådelig gave at være i besiddelse af.

Afhængigheden af blod og savnet af solens lys er dog noget, der til tider plager den ældre herre, og man gør klogt i ikke at fange ham på en dårlig dag. Han foretrækker at være i fuld kontrol over sig selv - derfor samler han også oftest et lager af blod, så han ikke er tvunget til at jage i nattens mulm og mørke og derved bringe sig i fare for at afsløre sin identitet.

Styrker: Intelligens, stor mængde af viden - især om planter, alkymi, magi og lægekunst. Han er god til at analysere og generelt gennemskue folk og deres ønsker.
Svagheder: Er ikke rigtig noget værd i en fysisk kamp medmindre han lige har drukket blod, og har aldrig trænet med våben, har tidligere haft tendenser til afhængighed. Hertil kommer de åbenlyse svagheder som følger med vampyrforbandelsen.

Baggrundshistorie

Faust er et gammelt familienavn, der en gang betød magt og rigdom, men som med tiden er falmet. Da sønnen Sacharias i året 1627 blev født af ægteparret Markhof og Calistine Faust, var der ikke længere en krone tilbage i familiens pengekasse og de arbejde som fæstebønder for en rig herremand syd for Dianthos.
Sacharias viste sig at være en klog knægt, og da herremanden fik øjnene op for dette, var han godsindet nok til at lære den unge dreng at læse og skrive. Her åbnede der sig en hel ny verden for ham: en endeløs mængde af bøger, der indeholdt spændende historier og fortællinger. De få værker, han endte med at være i besiddelse af, blev læst igen og igen.

Som Sacharias blev ældre, indså herremanden, at en livstid som bonde ville være spildt på det kvikke hoved, og han betalte derfor for at den nu unge mand kunne drage til Dianthos og studere lægekunst, såfremt han lovede, at han når han var færdig med sine studier, ville vende tilbage og arbejde som herremandens private huslæge. Sacharias forældre var lykkelige for dette, og den unge mand tog naturligvis imod tilbuddet og drog til byen, hvor han studerede de næste syv år.
Bylivet passede ham langt bedre end landlivet, og man fandt oftest den unge lægestuderende på det store bibliotek, hvor han sad begravet i læsestof. Det var også i denne tid han opdagede sin evne for illusionsmagi, som han lærte at beherske.

Da han havde færdiggjort sine studier og med en vis sørgmodighed i hjertet gjorde klar til at rejse hjem, fik han en hjerteknusende meddelelse fra gården: en brand havde ødelagt stedet og krævet forældrenes, samt hans yngre søsters liv.
Fuldstændig ødelagt af nyheden brød han sit løfte til herremanden og begyndte i stedet at flakke om på landevejene og i byernes mere skumle kvarterer. Her forsøgte han at drukne sorgen over tabet af familien i rusmidler og kvinder.

Det var sådan han levede i mange år - grebet af afhængigheden af alkohol - da han en sen nat blev offer for en vampyr. Det var vampyrens første indskydelse, at Faust blot skulle være et måltid for natten, men da manden tiggede vampyren om at slå ham ihjel, fandt vampyren i stedet en morbid fornøjelse i, at gøre ham til en af sine egne. Herefter forsvandt den ud i natten - efterladende Faust til sin egen skæbne.

I starten hadede han forbandelsen og det, han var blevet til, men han besad aldrig modet til at gå ud i solens lys og ende sit liv. I stedet brugte han en stor mængde tid alene med sig selv og sine tanker, og genfandt sin gamle kærlighed til bøgerne.
Som tiden gik fik han langsomt genopbygget sit liv, og han lærte at sætte pris på den evighed han havde til at lære mere. Minderne om familien gled langsomt i baggrunden. Hvor han tidligere havde studeret lægekunst, blev især magi hans nye interesse, for han havde netop opdaget sin anden evne, og var begyndt at eksperimentere med at binde magi til objekter. Her åbnede en hel ny verden af muligheder sig for ham - for hans egen magi var forholdsvis begrænset, men når han kunne låne kraft af andre og gemme den til et senere tidspunkt, var han pludselig i besiddelse af langt mere magi, end han tidligere havde været. Også alkymien fangede hans interesse, og han tilbragte de næste mange år med at studere og eksperimentere.

I år 1930 åbnede han en butik i Dianthos: Urter, Alkymi og Magiske Remedier i det Nedre Bydistrikt. Butikkens vinduer var altid dækket af tunge vinduesskodder, og dens inventar henlå i halvmørke. I baglokalet indrettede han sit værksted, og i kælderen lå trækisten, som han sov i.
Få år efter opdagede en fremmed Fausts identitet. Heldet var, at denne person var en del af den hemmelige orden Verbatim og Faust blev tilbudt et samarbejde med Ordenen: Han ville fremover arbejde som agent, mens Verbatim ville sørge for at hjælpe ham, skulle hans vampyrforbandelse blive offentlig kendt. De forsynede ham også med ny viden, og med tiden, blev samarbejdet en vigtig del af Fausts tilværelse. Han begyndte at lytte mere til, hvad der foregik i landet omkring ham, og blev dygtig til at lokke oplysninger ud af sine stamkunder.

Familie: Faust-slægten er gammel, men så vidt Faust ved, at er han den sidste overlevende.
Nuværende levested: Dianthos

Andet

Urter, Alkymi og Magiske Remedier er Fausts forretning som ligger i Dianthos' nedre distrikt.
I butikken kan man købe følgende:

Almindelige helbredende urter og lægemidler: 6-10 ravstykker
Helbredende eliksir: 3 jadestykker
Eliksir, der får dig til at sove: 8 ravstykker
Tørrede orkbær: 1 jadestykke
Gift, både dødelig og ikke-dødelig: 5 jadestykker
Amuletter, der kan skifte dit udseende til et andet, så længe du bærer dem: 1 safir
Amuletter, der kan gøre dig usynlig, så længe du bærer dem: 2 safirer
Amuletter, der kan gøre dig immun over for tankelæsning, så længe du bærer dem: 5 safirer
Krystaller, der lyser op i en bestemt farve, nå en specifik race er i nærheden: 5 safirer

Alle amuletter og magiske krystaller har en begrænset levetid.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 4
Kampteknik: 2
Smidighed: 3
Fysisk udholdenhed: 3
Kløgt: 7
Intelligens: 9
Kreativitet: 6
Mental Udholdenhed: 8
Chakra: 8

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat