RoguRogu
Omrejsende tyv og ballademager

Kaotisk Neutral
Race: Trold
Alder: 20

Status: Søger tråde
Godkendt: 05.04.2017
Antal posts: 62
Skaber: Krystal

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Rogu Tukk
Kaldet: Rogu
Køn: Mand
Alder: 20
Fødselsdag: 21. november
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Nak’lar & Avanya - om sidstnævnte benytter han skovtroldenes navn for gudinden, Yava.
Erhverv: Omrejsende tyv og ballademager
Race: Trold

Udseende

Højde: 185 cm
Vægt: 87 kg
Rogu er smidigt, men muskuløst bygget. Han har langt, rødbrunt hår og et par små horn titter frem i hans pande. Hans ører er meget lange og spidse, og han har en lang hale med en pelsdusk for enden. På hagen vokser der en smule skæg, og han har generelt en del hårvækst over hele kroppen. Han har lange negle og et par hugtænder stikker frem fra hans undermund. Hans hud er er en lidt mørkere farve en et almindeligt menneskes og i hans ansigt, som har en lidt bred næste og kraftige øjenbryn, ses to strålende grønne øjne.

Magi

Magisk evne (1): Kan fornemme chakra-auraer. Rogu kan, når han bruger sin evne, se en aura omkring en anden personen. Kraftigheden af auraen afspejler den anden persons chakramængde og farven giver en idé om, hvilken type evne det er: ild-evner vil f.eks. have en rød-orange-farvet aura.
Dygtighed til at kontrollere evne: 5

Magisk evne (2): Søvndyssende magi gennem musik. Rogu har en lille fløjte som han kan koncentrere sin magi igennem, og når folk hører musikken, vil de føle sig døsige for til sidst at falde i søvn. Hvis Rogu ikke har fløjten på sig, kan han forsøgsvis selv fløjte eller nynne sine ofre til døsighed, men det er slet ikke nær så effektivt. Jo længere tid folk lytter til musikken, jo længere tid vil de sove.
Når folk er faldet i søvn, kan Rogu spille en lille, opkvikkende melodi, der får dem til at vågne igen.
Dygtighed til at kontrollere evne: 6

Personlighed

Talenter: Rogu er adræt, smidig og god til at bevæge sig hurtigt på sine lange troldeben. Opvæksten i skoven har lært ham at klatre ganske godt i træer, og han kan endda bruge sin hale til at hænge fast. Han er også ganske god til at finde vej i naturen. Hans troldeblod giver ham en god, naturlig styrke, som gør at han nemt kan bære tungere objekter.
Hans evner gør ham i stand til at spotte farlige personer og derved undgå dem. Søvnmagien bruger han som regel til at bestjæle uforsigtige rejsende.
Svagheder: På trods af at Rogu er stærk, har han aldrig lært at bruge våben, og er i den grad bange for folk, der bruger sværd eller andre farlige våben. Desuden er han lidt af en kujon, som til en hver tid vil tage benene på nakken. Han kan ikke læse eller skrive, og han kan ikke forstå avancerede ord, da han er opvokset blandt trolde, som har deres eget, primitive sprog. Han har aldrig befundet sig i et større byområde, og han ville aldrig være i stand til at begå sig i menneskernes byer.

Rogu har skaffet sig en tilværelse, hvor han rejser rundt omkring Krystallandets skovområder og bestjæler uforsigtige rejsende, han møder på sin vej. Han er ikke noget ondt væsen, men han bryder sig ikke meget om mennesker, som i mange år har gjort livet surt for landets trolde, og han har desuden aldrig rigtig lært forskellen på "dit og mit".
Ensomheden driver ham dog af og til i retning af mere befolkede områder, og han savner at snakke med nogen af sin egen art, da han ikke har haft kontakt til andre skovtrolde de seneste år.

Baggrundshistorie

Rogu opvoksede i en lille klan af skovtrolde, der boede i udkanten af sumplandet. Troldene passede deres egne sager, men Rogu fik nogle gange lov til at komme med de andre trolde til skovens udkant, hvor de handlede med et par af områdets jægere. Da nogle af troldene derfor kunne en smule krystalisiansk, lærte Rogu det også.
Lige fra en tidlig alder, var Rogu lidt af en drillepind, og det gik ofte ud over hans yngre søskende. Drillerierne var dog kærlige, for Rogu holdt meget af sin familie, selvom han af og til godt kunne være lidt bange for sin store, bryske far, der hængte Rogu op i et træ ved halen, en gang hvor han var gået over stregen.
Årene gik og Rogu voksede sig stor og stærk. Han fandt ud af at bruge sin naturlige styrke og smidighed på nye måder, og holdt af at klatre rundt i skovens træer.

Da Rogu nåede sit syttende år, begyndte han at rejse mere rundt i skovene. Han holdt sig på god afstand af kentaurerne og området omkring Midnatsborgen, hvor farligere skabninger holdt til, men han blev gode venner med en gruppe af satyrer i skovens midte.
En skæbnesvanger dag, hvor han efter et par ugers rejse vendte tilbage til klanen, så han en røgsky stige op fra deres boliger. Han begyndte at løbe gennem krat og buske, men da han kom fra, var der ikke andet end nedbrændte bygninger tilbage. Hele klanen og deres ejendele var væk: Mørkets Krigere havde været trætte af troldenes tilstedeværelse og havde bestemt sig for at udrydde deres bosted.
Længe ledte Rogu rundt i ruinerne af sit tidligere hjem. Der var ikke nogen brændte knogler at finde, så troldene måtte være flygtet eller værre - taget som slaver af Mørket. I flere uger ventede Rogu i området, men der var intet tegn på, at hans familie vendte tilbage, og han begyndte nu et ensomt liv som vandringsmand i Krystallandets skove.

Familie: Far, mor og to yngre søskende - han ved ikke, om nogle af dem er i live.
Nuværende levested: Han har en hule i udkanten af Amazonitskovene

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 8
Kampteknik: 0
Smidighed: 9
Fysisk udholdenhed: 8
Kløgt: 3
Intelligens: 0
Kreativitet: 5
Mental Udholdenhed: 3
Chakra: 5


Rogu Tukk | Omrejsende skovtrold | Billede

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat