HelliHelli
THE MELON LORD

Status: Aktiv
Rang: Moderator
Online: 12.08.2020 17:01
Tilmeldt: 01.09.2005
Posts (I alt): 6215
Posts (ingame): 5776
Antal tags: 17

BEMÆRK: Brugeren har angivet fravær (opdateret d. 09.08.2020)
Forventet fraværsperiode: Ubestemt
Årsag: Personlige problemer i hjemmet, så jeg tager de tråde jeg kan magte de pågældende dage
Karakterer der søger tråde
Agarwaenel ♢ Kaotisk Ond ♢ Blandingsrace
Agar er en ung halv elver/dæmon, med kannibalistiske tendenser. Hun elsker at snøre andre om sin finger, og snyde dem. I øjeblikket har hun fået residens på Opalslottet, og Jez er blevet hendes adoptivmor.

Søger: Alt, måske nogen venner?
Archimedes ♢ Retmæssig God ♢ Satyr
Archimedes er en gammel satyr, med meget flotte horn. Han er bibliotekar i Dianthos, og bruger ellers sine dage på at slappe af med sin MEGET store familie, og sin hustru. Han er tidligere kriger og rekruttræner i Lysets Hær men har trukket sig tilbage for flere år tilbage.

Søger: Gamle bekendtskaber, familie og især hans hustru
Caelon ♢ Kaotisk Neutral ♢ Skovelver
Caelon er en ”gammel” bitter elvermand på næsten 600. Han har fået nedarvet en magisk sygdom der er ved at tage livet af ham, men har i alle sine år været meget sygelig. Han er alkymist, og kan både lave healende eliksirer men også giftige.

Søger: Hvis du har en ide, bare skyd i min retning, han er lidt tricky.
Gwen Gagliardi ♢ Kaotisk Neutral ♢ Menneske
Gwen er en ung pige, med dårligt syn, som er blevet munk i Thatos' Orden. Hun har en tendens til at være lidt ligeglad med de fleste folk bortset fra dem hun kan lide.

Søger: Folk hun kommer i ballade hos eller med, så venner og fjender
Kiri ♢ Neutral Ond ♢ Halvdyr
Kiri er lige blevet optaget i Mørkets Krigere, men har ikke sindet af en ond kriger. Hun er naiv og nysgerrig omkring verden, men tror på at Mørket vil landet det bedste, da hun er blevet opdraget på de præmisser.

Søger: Andre i Mørket hun kan lide eller hade, og nogen til at udfordre hende
Mushu ♢ Kaotisk God ♢ Dragefødt
Mushu er en sødeste lille dragefødte, der ikke er en særlig god kæmper. Han bevæger sig ikke rigtig udenfor Kzar Mora, men han elsker ting han ikke kender, som blomster, og træer.

Søger: Venner! Hvis nogen vil dræbe ham, fungerer det også (se evne)
Aktive karakterer
Aistaraina ♢ Neutral Ond ♢ Mørkelver
Aistaraina er en piratkaptajn fra Mørket, som kun lige er blevet indviet. Hun har et skib bestående af mørkelvere under navnet Valeries Tåre. Hun elsker sin frihed og vil ikke lade nogen tage den fra sig.

Søger: Mandskab, fjender, venner, forretningspartnere
Arya af Arys ♢ Neutral God ♢ Menneske
Arya er en fyrstedatter med dårligt hjerte, men med meget gå-på-mod. Hun holder af at læse og skrive, og især inden for erotica genren. Hun bor i Dianthos for at studere mens hun venter på at finde et passende parti at blive gift med.

Søger: Adelige relationer, tjenestefolk, venner og opbakning til sit skriveri
Bandorion ♢ Kaotisk Neutral ♢ Ørkenelver
Bandorion er en fræk lille elver fra Thal’Elor som er på udveksling i Elverly, for at han kan lære og opføre sig ordentlig. Han er til begge køn, men har nogen daddy issues efter hans far hyggede sig med Bans første crush.

Søger: Tidligere knald, fremtidige knald, måske lidt venner og romance?
Cecilio ♢ Kaotisk God ♢ Menneske
Cecilio, gøgleren over alle gøglere. Han kommer fra Balzera, hvor han har en kæmpe familie, men bor nu om dage primært i Dianthos, hvis han ikke rejser rundt med sin gøglergruppe. Han er gift med Lyuba. Han har lange fingre og er kommet i problemer med ordensmagten op til flere gange.

Søger: Familie, andre gøglere både venlige og fjendtlige.
Clara af Erneyll ♢ Sand Neutral ♢ Blandingsrace
Clara er en ung adelig kvinde, som er et uægte barn af fyrsteslægten Ernyell. Hun har ikke så mange ambitioner i livet udover at få giftet sig godt væk. Til gengæld kan hun se ånder af forskellige arter og tror egentlig ikke på guderne som de er. Derudover er hun også i familie med minotaurbyvagten Frejdis.

Søger: Andre adelige at hænge ud med, ballade, familie?
Cole ♢ Sand Neutral ♢ Elemental
Cole er en ildelemental fanget i en menneskekrop, og har ikke styr på sine evner overhoved. Han har nogen temperaments problemer, men arbejder for Liv og hendes familie. Han kan også lide at brodere

Søger: Lidt af hvert virkelig
Fabian ♢ Kaotisk Neutral ♢ Menneske
Fabian er prostitueret i Dianthos. Han er formskifter og udlever gerne enhver fantasi, og har især en forkærlighed for orkere. Han har også en tendens til at være en anelse flabet, men er omsorgsfuld over de få der får hans loyalitet.

Søger: Kunder, venner, noget drama?
Gabe ♢ Retmæssig God ♢ Engel
Gabe er en engel, der er faldet noget de sidste 2000 år, og har mistet sine minder da Kzar Mora portene åbnede. Han hjælper hvor han kan, mens han leder efter hvem han er. Han har et meget dybt bånd til Isari, som han vender sig til når han er i tvivl.

Søger: Gamle og nye fjender og venner, platonisk partner
Hedwig ♢ Kaotisk God ♢ Blandingsrace
Hedwig er en stor kvinde, med lidt troldeblod i sig. I sin ungdom var hun en del af en masse forskellige bander men idag er hun sergent i byvagten. Hun er en rigtig hønemor og strikker gerne til de andre i byvagten, men hun bliver voldelig når hun drikker.

Søger: Hvis nogen har et barn hun kan adoptere ville det være awesome
Iorvo af Erneyll ♢ Retmæssig Neutral ♢ Menneske
Iorvo er den regerende fyrste over Turmelinien, som går meget op i familien. Han er ikke en mand af mange ord, men han holder af sin familien, og hårdt fysisk arbejde.

Søger: Familie, adelige relationer
Joanna ♢ Neutral God ♢ Menneske
Joanna er en del af Lysets Krigere og kommer nede fra Medanien af. Hun har lidt afskrevet sig sit gamle liv, men er bange for at blive fundet af dem, der kendte hende før hun blev Joanna. Hun er sød og hjælpsom, og lidt af en romantiker.

Søger: Venner, folk fra hendes baggrund... drama!
Kai ♢ Kaotisk God ♢ Topalis-folk
Kai er opvokset hos en gruppe munke kaldet Thatos' Orden, hvor han er medlem. Han bruger dag ud og dag ind på kampteknik og meditation. Han har ingen forståelse for romantik eller hvordan den store verden egentlig fungerer.

Søger: Nogen der kan udfordre hans livssyn.
Kasey Coinín ♢ Retmæssig Neutral ♢ Varulv
Kasey har været varulv praktisk talt hele sit liv, og har derfor lidt svært ved at stole på andre racer. Hun er en god jæger og sporer, men er kynisk og stille overfor de fleste andre.

Søger: Alt
Kastanje Natskygge ♢ Retmæssig God ♢ Alf
Kastanje er en byvagt, og er meget stolt af det. Hun har aldrig mødt andre alfer, men har et dejligt liv i Dianthos. Hun vil gøre hvad der er rigtigt og er altid villig til at hjælpe andre. Hun er også lidt som en levende kanonkugle hvis hun vælger det.

Søger: Venner, fjender, alfer, alt!
Kvakket ♢ Kaotisk God ♢ Halvdyr
Hvordan beskriver man Kvakket? Hun er glad, en anelse irriterende, og umulig at få til at gå væk. Hun er positivt omkring livet og alt hvad hun møder er en potentiel ven.

Søger: Alt hun møder er venner, såååå... venner?
Leopold Lockhart ♢ Kaotisk God ♢ Menneske
Leopold Lockhart, professionel skattejæger og ejer af en Føniks ved navn Tia. Leo var en gadedreng, men er nu om dage på jagt efter alle skatte han kan få fingrene i. Han har seriøse problemer med at binde sig til folk.

Søger: Venner, rivaler, andre gadebørn
Loke ♢ Kaotisk Neutral ♢ Vampyr
Loke er en vampyr der egentlig ikke ville være en vampyr, så han er smule selvmorderisk og apatisk efter alle sine år. Han elsker at lave ballade og bare gøre hvad han har lyst til. Under overfladen er der dog stadig den mand han var før han blev ødelagt af vampyrforbandelsen.

Søger: Ballade, nogen til at komme under overfladen på ham, eventuel romantik
Lorcán ♢ Kaotisk God ♢ Nordfolk
Lorcán er dragejæger, ikke af lyst men af nød, da han kommer oppe fra Dragonisdalen hvor der har været nogen problemer med det. Pt. er han ude og rejse.

Søger: Måske nogen venner?
Lucky ♢ Kaotisk Neutral ♢ Halvdyr
Lucky er en sort kat der bringer uheld hvor end hun går. Primært mod sig selv. Hun er en tyv, og har absolut ingen skyldfølelse. Hun er stukket af hjemmefra da hun ikke var enig i hvad de sagde om at hun bare skulle finde sin heldige halvdel.

Søger: Venner, fjender.... og ballade!
Maximillian ♢ Retmæssig Ond ♢ Dæmon
Maximillian er en første generationsdæmon fra Lyst og Hovmod. Han har i en længere periode været bundet af Lyset, men er fornyligt sluppet fri, og prøver bare at finde et godt sted at bo.

Søger: Måske nogen der gerne vil forsøge at få fingrene i ham igen?
Melarue ♢ Retmæssig Neutral ♢ Skovelver
Melarue er et elverrådsmedlem, som elsker kunst. Hun brænder især for arkitektur, og så selvfølgelig at feste. Hun er umådelig racistisk, selvom hun virker venlig overfor dem hun møder.

Søger: Venner, måske en kærlighedsinteresse.
Mina ♢ Kaotisk God ♢ Halvdyr
Mina er et goppel halvdyr. Hendes minder har mange huller i, pga. hendes ene evne, men det betyder også bare at hun altid er glad for at møde nye folk. Hun er stadig kun lige begyndt rigtig at udforske landjorden.

Søger: Venner! Måske nogen der kan bruge hende til noget?
Mirabelle de Pompadour ♢ Retmæssig God ♢ Nordfolk
Mirabelle er ridder af Lyset, og prinsesse af Pompadour familien. Selvom hun er ved at være op i årerne, er hun ikke interesseret i at slå sig ned, men har i stedet for nogen lidt løse forhold til forskellige kvinder rundt omkring i landet.

Søger: Trolovelse, væbner, adelige eller lysets krigere som venner/fjender
Orpheus ♢ Retmæssig Ond ♢ Dæmon
Orpheus er en gammel dæmon, og værkføreren på drageværket. Han er loyal til riget Kzar Mora, uanset dets herskere, i hvert fald så lang tid at det er dæmoner der sidder på tronen. Han er dybt racistisk anlagt, men bærer en dyb kærlighed for sin hustru og datter.

Søger: Datter, dragefødte på værket, en højre hånd, og andre dæmoner
Peony ♢ Kaotisk God ♢ Speciel race
Peony er en hobbit og eventyrer. Hun er super nysgerrig og render rundt med sin bedste ven/kæreste Bumi, og oplever verdenen, men god mad i maven. Hun er meget venlig sindet og bliver ikke så let bange... bortset fra vand.

Søger: Eventyr!
Purnima ♢ Sand Neutral ♢ Speciel race
Purnima er en natteånd, et væsen spundet af himlens væv, og får sin magi fra nattehimlen. Hun er meget naiv, og tror på det bedste i alle, men hun kan godt blive frustreret og vred og være mere grov med sin illusionsmagi

Søger: Intet i øjeblikket, hun er lidt fanget
Rakshasa ♢ Kaotisk Neutral ♢ Dæmon
Rakshasa har overtaget leder position i Verbatim, og forsøger at gøre sit bedste for at udfylde pladsen. Det betyder også at hun er begyndt at bruge sine evner til at skifte form, til at lege spion.

Søger: Nogen venner, og noget spionplot?
Reina ♢ Retmæssig God ♢ Engel
Reina er ypperstepræstinde for Isari, og er det eneste kendte bevis på at en engel kan genopstå. Hun er plaget af sine minder og baggrund, men sørger altid for at lægge det til side for at hun kan lede folk ind i Isari's lys.

Søger: Folk der har behov for hjælp, måske nogen fra hendes baggrund?
Romulus Sadik ♢ Kaotisk Ond ♢ Menneske
Romulus er en af genierne bag stoffet Nox, som får en til at 'dagdrømme'. Han er en led satan, og behandler generelt ikke folk, især kvinder, særlig godt. Han kan dog virke charmerende og venlig når han skal overbevise folk om at Nox er godt, og ikke blive kastet i fængslet for natten.

Søger: Alle forslag velkomne <3
Shireen ♢ Kaotisk Neutral ♢ Menneske
Shireen er en adelig ung pige, der har fundet sig mere tilrette hos gadebørnene end hjemme hos sig selv. Hun kan godt lide at kigge og bedømme situationerne inden hun gør noget, men hun er begyndt at komme i teenage alderen, hvor hun er lidt mere utilregnelig.

Søger: Andre adelige, gadebørn hun kender, ballade!
Sigrun ♢ Kaotisk God ♢ Nordfolk
Sigrun er klanleder i Norden og tror på Nordens uafhængighed. Hun har fornyligt både fået mand og barn, og prøver at finde sig til rette i en lidt anden rolle end hvaad hun ellers har. Hun er dog ikke god til at sidde stille og har et kæmpe temperament.

Søger: Måske nogen klanmedlemmer?
Vidya ♢ Neutral Ond ♢ Dæmon
Vidya, også kaldet 'bibliotekaren', er en dæmon i Kzar Mora med et bibliotek fyldt med lækker viden. Hun laver ofte aftaler med andre, for at tilegne sig flere sjæle som hun kan lave til bøger. En process der er smertefuld og ikke noget man kan overleve.

Søger: Nogen hun kan lave aftaler med, familie
Vigdis ♢ Sand Neutral ♢ Menneske
Vigdis er den lokale bordelmutter i Dianthos. Hun tager sig af pigerne (og drengen) som var de hendes egne. Hun har fantastisk hørelse, så man kan ikke løbe om hjørner med hende, og så hun er bare lidt af en streng gammel dame.

Søger: Alt!
Zen ♢ Neutral Ond ♢ Dæmon
Zen er en dæmon der laver kroppe til andre dæmoner. Hun er naiv anlagt, men er heller ikke bleg for at dræbe andre, hvis det er det der skal til. Hun rejser pt. rundt og indsamler ingredienser i sin meget store taske. Og har også et par dukker der hjælper hende til tider.

Søger: ALT!
Útíradien ♢ Sand Neutral ♢ Mørkelver
Utrá er en mørkelver, der er blevet forvist fra sin kannibalistiske stamme i norden. Han er en healer af sind, og hjælper gerne folk han møder. Desværre er han både blind og forsvarsløs, så det er til tider lidt svært for ham.

Søger: Folk der har behov for hans hjælp, længere venskaber

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat