ZenZen
Skulptør af Dæmonkroppe

Neutral Ond
Race: Dæmon
Alder: 265

Status: Aktiv
Godkendt: 11.01.2020
Antal posts: 61
Skaber: Helli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Baphomet Zeernebooch Uphir
Kaldet: Zen
Køn: Tvekøn
Alder: 265
Fødselsdag: 10.1.1755
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Hvis hun endelig skal tro på nogen, så Haldis eller Zaladin
Erhverv: Skulptør af Dæmonkroppe
Nuværende levested: Krystalhulerne, men strejfer også
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 172 cm
Vægt: 61 kg
Zen har den seneste tid været beboet i en krop hun selv har lavet. Den er slank, og man kan ane muskler og sener uden den ellers lyse hud. Hendes øjne er lidt skrå og helt mørke. Ørerne er en anelse fremtrædende, og hendes hår er sort og langt. Oftest sat op dog, for at det ikke er i vejen. Som en joke til sig selv, har hun også lavet et par små sorte horn oppe i håret, som nærmest er umulige at se.

Hun går oftest klædt i lange kjoler der ingen rigtig form har. De går ned til jorden, og ligger oftest i et par lag. De sidder tættere på overkroppen, men har ellers også lange ærmer, og en høj udskæring. Der er typisk flere lag af tøjet, og hun har faktsik ikke noget problem med at vise hud, hun elsker bare stilen.
Når hun rejser rundt i landet har hun også en stor taske med sig, hvor der ofte er et par ben eller arme der stikker udfra af de dukker hun render rundt med i tasken, for en sikkerhedsskyld.

Magi

Magisk evne (1): Dukkelaver – Zen har evnen til at lave meget realistiske ’dukker’ så om sige. Nogen af disse er blot tomme skaller, der ingen mening har andet end for hendes egen lyst, mens andre af dem er lavet til dæmoner, eller andre væsner der besætter kroppe. De er hårdføre, dog bløde og naturlige, og den eneste begrænsning på disse kroppe er hvad den besættende dæmon har af evner, og hendes egen kreativitet. Det er dog en langsommelig proces at lave noget dæmoner kan bruger. Det kræver forskellige materialer, alt efter kroppen. Det kan være morgenduggen på græsset, sne fra den højeste top, og jord fra det dybeste hul. Der er aldrig nogen præcis formula på det, men er mere en følelse der kommer indefra hos Zen, om hvad hun skal bruge. Ofte har hun også behov for noget fra levende væsner, men dette kan oftest nøjes med at være for dyr. Resten af kroppens indvolde kan oftest skulpteres af hende.
Hendes materialevalg påvirker kraftig hvilken slags egenskaber kroppen ender med at have. Jo højere kvalitet jo beder, og selve materialet kan også hjælpe med ting som smidighed, udholdenhed og lignende. Det kræver dog stadig at de vælger at opretholde det, når de har besat kroppen.
Når hun har lavet hele kroppen, skal og indvolde, så sidder hun og koncentrere på kroppen i et par timer, og lægger sin magi ind i det. Det kræver at hun rør hver en lille ting på kroppen med magien, og fortæller hvordan den skal glatte tingene over med. Efter denne process ligger der derefter en krop med hud og ægte indvolde, men som er magisk og kan derfor holde sig selv i live uden en sjæl, dog ude af stand til at gøre noget. Hun kan heller ikke manipulere en krop i denne form med sin anden magi.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Dukkefører – Dukkerne hun laver, så lang tid de ingen sjæl har, kan blive ført af Zen selv. Hun kan kontrollere op mod 10 dukker på samme tid, så lang tid at de ikke skal lave individuelle ting. Af individuelle ting er det blot 2-3 hvis det er kompliceret.
De kan lave simple ting som husholdningsting, som at koge vand og gøre rent, men også kæmpe for hende hvis nødvendigt. De er kun så stærke som materialet de er lavet ud af, og så hurtigt som Zen kan føre dem rundt.
Det svare til at der er en usynlig tråd mellem hendes dukke og hendes fingre, og hun kan derfor kun føre dem rundt hvis de er frie, og det er derfor også til at se når hun kontrollere dem.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Styrker:
- Meget kreativt anlagt, og fantastisk skulptør
- Venlig overfor de fleste
- Har en ufattelig forståelse for anatomi
Svagheder:
- Af en dæmon at være, kan hun stadig virke meget naiv
- Hun er ikke speciel god i kamp, især ikke uden sine dukker
- Hoarder, hun kan ikke finde ud af at smide noget ud ”for det kunne jo bruges?”
Generel beskrivelse af personlighed:
Zen er stadig en ganske ung dæmon, hvilket også er til at høre og forstå på hende når hun interagere med andre. Hun har stadig nysgerrighed og noget liv i sig, som man ellers oftest ser forsvundet i de ældre. Hun er også glad for det meste, og virker generelt harmløs, man skal dog ikke tro at bare fordi hun virker harmløs, at hun så også er det. Hun har ingen problemer i at dræbe hvis det er nødvendigt, eller at der er nogen der sætter sig i vejen for hvad hun vil. Hun går dog ikke af vejen for at dræbe nogen hvis de intet har gjort hende. Hun har dog meget svært ved at forstå ideen bag at være dødelig, og forstår ikke ’den evige fred’.
Hun er dog opvokset med en vis respekt for de ældre, og gør en del for dem, bare ud fra respekt af dem, hvis hun ved at de er ældre. Desværre er hun ikke god til at bedømme hvor gamle nogen er, og ældre i hendes hoved skal stadig helst være over 1000 år og kedelige i det. Hun udviser samme respekt, hvis ikke højere, for kunder der ønsker kroppe, hvis de da kan betale sig fra det.
Grundet hendes arbejde, har hun et meget anderledes forhold til det fysiske køn og hvordan man er smuk. Hun ser hver krop som et arbejde, og finder ofte ting hun synes er utrolig smukke, som hun gerne selv ville kunne gengive, og så andre ting som hun finder grimme. Hun kan også være ret påtrængende når hun undersøger en krop.

Baggrundshistorie

Zen kommer fra en lang slægt af dæmoner med speciale i kroppe og ansigter. Det var en udskudt klan, der ikke har boet i Kzar Mora i flere årtusinde, men har i stedet for holdt til oppe i Krystalhulerne. Der var aldrig særlig mange af dem på samme tid. Jalousi var noget der prægede især kunstnerne af familien, så selvom de alle sammen boede i huler der hang sammen, så var det ikke underligt at de ikke så hinanden så meget.
Zen var en naturlig efterfølger for klanen, da hun allerede som ganske ung udviste interesse for faget og evner til at udføre det med. Det var dog en meget individuel måde at arbejde på, og hun var kun 10 da hun blev sendt hen i sin egen hule med materialer, hvor hun så kunne sidde og lege med det selv.
Ligeå stille lærte hun at lave dukkerne, og så kroppe til sig selv. De første 100 år cirklede hun igennem ca. en krop hver måned, som hun lærte om materialerne, og hvad der føltes godt, og hvad der var forkert, og hvad hun selv ønskede at have, men som hun begyndte at finde sit fodfæste stoppede hun med at udskifte krop så ofte, og begyndte at tage bestillinger fra andre dæmoner.
Nu i sit 3. århundrede kæmper hun stadig lidt for at skabe et navn for sig selv, men har erhvervet et par enkelte stamkunder. I stedet for udnytter hun bare muligheden for at rejse lidt rundt, og indsamle ingredienser hvor hun kan.


Familie: Mindre klan oppe i Krystalhulerne.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Kampteknik: Under middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Intelligens: Under middel
Kreativitet: Fantastisk
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat