ShireenShireen
Adelig

Kaotisk Neutral
Race: Menneske
Alder: 16

Status: Aktiv
Godkendt: 10.12.2017
Antal posts: 137
Skaber: Helli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Shireen Reier
Kaldet: Rina
Køn: Kvinde
Alder: 16
Fødselsdag: 10-12-2003
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Aladrios
Erhverv: Adelig
Race: Menneske

Udseende

Højde: 170 cm
Vægt: 56 kg
Shireen har rødt hår, og selvom hun er adelig stand, så bliver det holdt kort, til lige omkring hendes skuldre. Hendes øjne er store og grønne.
Hun er næsten nået sin fulde højde og vokser i hvert fald ikke specielt meget mere, men hun er stadig spinkel, som bevis på at det er for nyligt at hun er blevet så høj. Derudover går hun (næsten) altid pænt klædt, som bevidner om hendes stand.

Magi

Magisk evne (1): Den udødes velsignelse – Efter Shireen er blevet banket halvt til døde og healet af noget kraftig magi, har hun fået åbnet op for en evne der har ligget til dvale. Hendes krop fungerer næsten ligesom en udøds, bortset fra at den stadig på magisk vis bliver ældre. Hun kan ikke dø af fysiske skader, er immun overfor de fleste dødelige sygdomme, og har en højere smertetærskel. Hvis hun mister et lem, så kan man sy det på hende igen, og med tiden vil det heale sig sammen af sig selv, uanset hvor lang tid det har været væk fra kroppen. Dog har det også ulempen, at hendes krop vil blive set som noget udødt, og hvis det er en necromancer med nok magi, så vil de også kunne få kontrol over hendes krop.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Talenter:
- Hun kan omgås med de fleste typer (adelige, gadebørn, osv.)
- Hun er ganske kløgtig for sin alder
- God til at lyve
Svagheder:
- Kan ikke kæmpe
- Fysisk svag
- Er ikke god til dyr, og hvis de er for store eller aggressive er hun faktisk bange for dem
Personlighed: Shireen er en nydelig og sød, ung pige. Det er i hvert fald det indtryk man umiddelbart vil få når man møder hende. Hun har manerer, og går pænt klædt, og hæver aldrig stemmen. Hun stiller ikke dumme spørgsmål, og generelt snakker ikke uden at blive spurgt. Det er i hvert fald det man bliver mødt med første gang man møder hende, og hvis man er af adelig stand. Hvis man er heldig at blive venner med hende, er hun dog lidt en anden person. Der er hun åben, kløgtig og har intet imod at tilbyde sit eget syn på tingene. Hun er loyal overfor dem der fortjener det, og er forholdsvis god

Baggrundshistorie

Man skulle tro at Shireen havde alt i livet. Hun voksede op i en forholdsvis respekteret familie. Hendes far var af Reier slægt, og hendes mor var blot en handelsmandsdatter, men alligevel havde hun heller ikke manglet noget. Det var en yndig lille familie, og hendes mor holdte også meget af hende, men hendes far... var mindre glad for at det ikke var blevet en dreng.
Allerede fra ganske lille fik hun forklaret hvordan hun skulle have været en dreng og var en skændsel for familien.
Hun voksede op ved at prøve at gøre sig lille, og ikke gøre noget der kunne provokere hendes far, som kunne risikere at han ville begynde at slå hende. Hendes mor gjorde heller ikke noget efter de første par år.
Da hun fyldte 10 fik hendes mor endnu et barn, en dreng, uheldigvis døde hun under fødslen, så endelig fik hendes far den dreng han altid ville have. For en stund var tingene bedre, men snart kom det tilbage. Hvis han ikke ignorerede hende, så slog han hende og skød skylden på hende om at hendes mor var død.
For blot et par år siden fandt hun dog endelig en forløsning for det forfærdelige hjemmeliv. Hun havde løbet hjemmefra, ikke langt dog, hvor hun fandt Juno og børnebanden. Selvom hun var usikker på det i starten, knyttede hun sig hurtigt til banden. I starten brugte hun det bare som et andet hjem, men da der en dag var en af hendes gode venner der var blevet meget syg, og børnene ikke havde nok til medicin, stjal hun fra sit eget hjem. De havde mange pæne ting, og siden Juno kunne sælge det videre, fik hendes ven medicin. Det var der hun begyndte at tage små ting for at hjælpe banden. Indtil videre har hendes far ikke fundet ud af at det er hende, men der er nok af andre ting han kan være vred over.

Familie: Far, mor(død) og lillebror
Nuværende levested: Hovedstaden

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 3
Kampteknik: 0
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 4
Kløgt: 5
Intelligens: 4
Kreativitet: 5
Mental Udholdenhed: 6
Chakra: 3

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat