Log ind Opret bruger


Antal posts: 62
Oprettet: 01.04.2018
Status: Aktiv
Skaber: Helli

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Landevejene
Mest aktive emne: Ildens passion
Fulde navn: Cole
Kaldet: Kul
Alder: 21 år
Fødselsdag: 6/8 - 1998
Køn: Mand
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Leander
Erhverv: Arbejder hvor han kan
Race: Elemental
Højde: 172 cm
Vægt: 50 kg
Cole er egentlig ikke så høj for en fuldvoksen mand at være. Hans hud er mørk, og han har hvidt hår som er meget kort. Han har ikke udseendet af en typisk ildelemental, men det er mest grundet i at hans kræfter har været lukket væk siden han blev skabt. Derfor er hans øjne for det meste heller ikke orange, som ellers er karakteristisk for hans race, men nemmere askegrå. De bliver dog orange, ligeså snart at hans ildmagi slår til, og efter at den har været slået til for første gang, kan mn an begynde at ane et mere orange skær i hans øjne.
Han har dog nogle ganske interessante ar mange steder på kroppen. Der er det der ligner en magisk cirkel (der bl.a. kan bruges til hidkaldelse og andre ting) på hans ryg. Mærkerne er dog strukket så meget over årerne, at det er umuligt at vide hvilke tegn det reelt er og hvad den potentielt kunen være blevet brugt til. Derudover er der også lange ar, og nærmest pile der løber hen af hans arme. De er alle sammen en anelse lysere end hans hud, men generelt er det ikke noget man opdager, med mindre han bruger sin evne, hvilket får dem til at lyse op i orange.


Magisk evne (1): Ildmagi - Det er i den mest simple forstand. Nogle af de ting han potentielt kan få ud af evnen:
- Immun overfor ild
- Umådelig kropsvarme
- Kontrol af flammer
- Fremmaning af ild
- Koncentrere ild i f.eks. ildkugler som næsten skaber en eksploderende effekt når de rammer.
- Sætte ild til sig selv
Dette er ting han ville kunne gøre hvis han havde nogen som helst kontrol over evnen. Pt. lægger han kun mærke til at han er immun overfor ild. Evnen blusser op hver gang han bliver vred eller frustreret. Og det er kun sjældent at han kan få flammer til at adlyde ham.

Hans ild har dog lidt af et sind af sig selv, og hvis han bliver tilpas vred, omsluger det ham, og gør ham til en skabning kun af ild. Dette er en form der er decideret destruktiv, og kan egentlig holdes op mod en halv time, hvis han er tilpas sur. Alt efter hvor lang tid at formen holdes, kan det dog tage dage før at han er på toppen igen, da dette tager meget af hans energi.
Dygtighed til at kontrollere evne: 1
Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)
Styrker:
- God arbejdsmorale
- Flittig
- God til at brodere
- Kan bruges som varmepude
Svagheder:
- Meget kort lunte
- Er faktisk ikke specielt god til særlig meget
- Man kan godt sige at han har to modtridende sider, som gør at han ofte er i konflikt med sig selv.
Personlighed: Cole har altid haft svært ved at kontrollere sit temperament. Nogen dage går det bedre end andre, men på de dårlige dage skal folk bare se på ham før at vreden vælder op i ham, og han skal passe på at hans magi ikke overtager og angriber folk. Uanset hvad så er det ikke unormalt at han ser ham med et vredt udtryk i øjnene og flammer der slikker sig op af armene og benene af ham.
Hvis man lærer ham at kende, er han dog en sød person, hvis man altså ikke stiller sig imellem ham og de ting der frustrere ham. Han er en flittig person. Hvis han først bliver sat til noget, eller sætter sig selv for at gøre noget, så fuldender han også opgaven, uanset hvor lang tid det tager. Derudover er han også frygtelig loyal, hvis man endelig kommer så tæt på ham.
Cole er ikke sikker på hvordan han blev skabt, om han i det hele taget har forældre, men noget af det første der blev gjort for den nyskabte ildelemental, var at give ham en halskæde der neutraliserede hans magi. Kroppen blev fast og som magien forsvandt for kroppen, blev han låst fast i det der lignede en menneskekrop.
Han blev fundet, som en baby, med halskæden om halsen, og blev taget ind til et lille tempel for Leander nord for Medanien. Der voksede han op sammen med andre unge børn, som ligeledes var forældreløse, og var ikke klogere om hvor han kom fra. Han bar altid halskæden, for det var det eneste han havde tilbage fra sine forældre.

Det var dog ikke nemt, og ofte blev han drillet. Ikke nødvendigvis mere end andre, men fordi at han ikke ligefrem var den bedste til noget som helst, gjorde det der svært. Der var ofte nogen der var stærkere end ham, klogere end ham.... Det eneste de ikke kunne slå ham i var flittighed og hans usædvanlige naturtalent for at brodere.

Da han var omkring 18 år, gik det dog for vidt med drilleriet, og der var en der flåede hans halskæde af og begyndte at kaste den rundt med de andre. Uheldigvis var de tæt på templet, og som Coles magi slap fri, opslugte den ham, og både drengene der havde drillet ham og alt i templet blev brændt op. Da Cole kom tilbage, var flammerne stadig igang, men der var intet at høre indenfra ilden og alt var blevet opslugt. Dette fik Cole til at flygte. Først vilkårligt, men han formåede at ende i Kzar Mora. Han måtte vide hvad han var, hvad han kunne gøre, og en specifik dæmon i riget kunne gøre dette.
Vidya, bibliotekaren var ikke glad for at han kom ind på biblioteket, men lod ham indgå en aftale med ham. Han skulle arbejde for hende, og hun skulle nok gøre h vad hun kunne for at hjælpe ham med at finde ud af hvem han var. Svaret på hvad han var blev hurtigt forklaret, men de leder stadig efter et svar på hvem han er.

Cole blev dog ikke i Kzar Mora, og da han stadig er under aftale med Vidya adlyder han hende, men som hun sagde kunne hun ikke hjælpe ham med at styre magien, så det var hvad han ville prøve at lære. Det og at styre sit temperament, som i bund og grund nok hang sammen.
Familie: Templets præster og børnene der blev opdraget der (alle døde)
Nuværende levested: Strejfer
Fysisk styrke: 5
Våbenfærdigheder: 3
Smidighed: 4
Fysisk udholdenhed: 6
Taktik: 4
Intelligens: 3
Kreativitet: 7
Mental udholdenhed: 5
Chakra: 10