Log ind Opret bruger


Antal posts: 181
Oprettet: 11.12.2015
Status: Aktiv
Skaber: Helli

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Det Halve Svin
Mest aktive emne: Let's have fun.
Fulde navn: Fabian Silva
Kaldet: Fabia(som kvinde)
Alder: 28 år
Fødselsdag: 5/5 - 1991
Køn: Mand
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Intet
Erhverv: Stripper og prostitueret.
Race: Menneske
Højde: 185 cm
Vægt: 80 kg
Hudfarve: Lys
Hårfarve: Blond
Hårstil: Klippet kort på den side, men langt på den anden side
Øjenfarve: Grønne
Kropsbygning: Muskuløs
Hverdagstøj: Det er meget almindelig tøj, og typisk bare en skjorte, et par bukser og støvler. Dog er skjorten ofte rimelig åben, og han render rundt med en ring i halskæde.

Magisk evne (1): Formskifter – Han kan ændre sit udseende som det passer ham, dog begrænser det sig til mennesker og menneske-lignende væsner (som f.eks. elvere)
Han er kender endnu ikke alle begræsninger ved sin evne, men når han bruger evnen er det for det meste også kun til en kvindelig udgave af sig selv.
Dygtighed til at kontrollere evne: 6
Magisk evne (2): Omdirigering af magi - Fabian kan tage alt magi der bliver rettet mod ham, tage kontrol om, og gøre med som han vil. Om dette er at slukke det eller kaste det tilbage, så kan han kontrollere det, så lang tid at det er inden for halvanden meters radius af ham. Jo mere magi der ligger i det, jo nemmere er det også for ham. F.eks. er magisk ild og lyn nemt for ham at sende tilbage til modstanderen, da de er består af hovedsagelig magi, mens ting som at sende en sten mod ham gør det sværere, da den er et fysisk objekt. Disse ting kan han typisk kun omdirigere til enten at blive sendt tilbage eller undgå ham. Telepati kan han sende tilbage sin modstander, så han selv kan læse tankerne, dette bliver dog brudt så snart at modstanderen bryder deres forbindelse.
Dog skal han være opmærksom på at det er magi der er rettet mod ham. Han kan ikke styre noget magi han ikke er klar over kommer mod ham. VInduet mellem at gribe fat i det inden det rammer ham er også lille.
Fabian selv er ikke klar over at han i besiddelse af denne evne, mens den alternative Fabian er klar over det og udnytter den til dens fulde.
Dygtighed til at kontrollere evne: 7
Talenter:
- Sex
- Fantastisk god hukommelse
Svagheder:
- Satyromani – hvis han går for lang tid uden sex kan han blive godt irriteret og irrationel
- Kan ikke læse
- Orkere
Interesser:
- Sex
- Penge
Drømme/ønsker: Prøve flest mulige væsner.
Elsker:
- Sex
Hader:
- At gå sulten
- Ikke at få opmærksomhed nok
Helhedsindtryk af personlighed: Fabian kan nogen gange godt virke en smule arrogant, hvis han ikke er i gang med at finde kunder, men hvis han har kunder, opfører han sig som en gentleman, hvis det er de vil have. Dette betyder han er meget god til at ændre opførelse, alt efter hvilket tidspunkt man finder ham på. Han er afhængig af sex, og kan skride til irrationelle handlinger hvis han går dage uden at få noget. Dette er dog ikke noget der sker ofte, og for det meste er det ikke svært at have en civiliseret samtale med ham. Dog mister han alt almindelig forstand når han ser orkere, og vil gøre stort set alt for at komme i seng med dem.
Barndom: Fabian blev født på en lille gård nord for Medanien, hvor han voksede op i en typisk bondefamilie. Han skilte sig ikke meget ud fra sine andre søskende, og fordi han havde 2 storebrødre, en storesøster, en lille søster og en lillebror, blev han ofte glemt, fordi han var en af de mellemste i familien. Så selvom han voksede op og legede med sine søskende, indtil han var gammel nok til at hjælpe på gården, så gik det op for ham i en meget ung alder, at han ville mere med sit liv end bare at være på gården og hjælpe til. Det var ikke engang fordi han selv skulle overtage gården, ikke at han ville, men det gjorde Fabian en smule bitter, at der ingen forventninger var til ham, og det eneste han kunne var at hjælpe til på en gård.
Fortid frem til nu: Da Fabian blev omkring 15 år, blev hans lille bror bidt af en varulv, og det satte hele familien på den anden ende, for nu skulle de passe ham, som om han var invalid, og Fabian hadede det. Da han endelig blev 17 år, sagde han farvel til sin familie og drog nord på, hvor han tog til Hovedstaden for at prøve lykken, siden han havde hørt at der var muligheder der. Det viste sig hurtigt at Fabian havde svært ved at finde arbejde inde i byen, fordi selvom han kunne hårdt fysisk arbejde, så var der mangel på arbejde, og langt de fleste ville hellere have nogen de kunne regne med, i stedet for en mystisk bondedreng. Fabian troede at det var ude med ham og han måtte drage tilbage til Medanien til sine forældre, da skæbnen vendte, og der var en der spurgte hvor meget han kostede. Han fandt hurtigt ud af at hans veltrænede krop fra landbruget kunne bruges til at sælge en vare som folkene aldrig fik nok af, sex. Over årerne blev han repertoire dog en del udvidet, som han vænnede sig til sit nye erhverv og han blev bedre til at håndtere kunder, og han fik da også faste stamkunder i de højere klasser som foretrak at tage ham med ud i teatret og andre finere steder.
Værste minde: Da hans bror blev bidt og han selv blev lettere glemt af familien
Bedste minde: Første gang han havde sex
Barndomshjem: Medanien
Familie: En mor, en far, 3 brødre og 2 søstre (Den ene søster er Atheena)
Nuværende levested: Hovedstaden
Fabian har en nipplering i hver brystvorte som er forbandet. Det er umuligt at tage dem af. I disse ringe er en dæmon/menneske blevet lukket inde i for mange tusinde år siden. Dette væsen kan overtage Fabians krop under de rette omstændigheder. Når Fabian bliver overtaget skifter han udseende, og har sort hår og røde tatoveringer. Selv hvis han bruger sine formskifter evner, vil tatoveringerne ikke forsvinde.
Fabian får desuden en lidt anden personlighed. Selvom det ikke er det indelukket væsen der helt overtager, er det hans personlighed der farver Fabians, og får alt det værste i hans personlighed frem. Fabian bliver utrolig drevet af sine egne lyster og tager ingen hensyn til andre. Han kan blive decideret led når han håndtere folk, men charmen ligger der stadig som grundlag. Han kan blive til dels konfliktsøgende, især hvis han ved at de har en anden holdning. Hvis han finder nogen han vil have, tager han dem også bare, selvom han giver dem en chance for at komme af egen fri vilje først. Desuden søger han nærmest kaos. (Work-in-progress)

Han tager dette udseende:

Fysisk styrke: 8
Våbenfærdigheder: 2
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 8
Taktik: 3
Intelligens: 3
Kreativitet: 5
Mental udholdenhed: 5
Chakra: 7

Billeder fundet her