Atheena

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 16.02.2016

Antal posts: 68

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Atheena Silva
Kaldet: Atheena
Køn: Kvinde
Alder: 21
Fødselsdag: 18. Februar
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Chance
Erhverv: Rekrut i Lysets Hær
Nuværende levested: Omrejsende - Alle steder
Race: Menneske

Udseende

Højde: 165 cm
Vægt: 60 kg
Hudfarve: Normal
Hårfarve: Sort
Hårstil: Intet specifikt, men hendes hår er blevet noget længere.
Øjenfarve: Grå
Kropsbygning: Atletisk
Hverdagstøj: I mørke farver. Hun har altid et tørklæde til at dække munden med, for at skjule sin identitet. Derudover en lang jakke i læder og ellers nogle forholdsvist stramme bukser, bløde støvler generelt bare holdt i sort eller brun, grøn og grå.
Ar, permanente skader, el.lign.: Få ar her og der fra småskrammer. Ikke det helt store, men man kan godt se, at hun er et fysisk menneske. Hun har erhvervet sig mindre brandar på sine håndflader og et par få ar fra glasskår på højre kno. Derudover et mindre arm på siden af halsen.
Særlige kendetegn: Ingen.
Faceclaim: Maisie Williams

Magi

Magisk evne (1): Overnaturlig Agilitet: En medfødt evne, Atheena har, der gør hende akrobatisk på niveau med aber. Hun ligner ikke en abe og kravler heller ikke rundt som én. Hun har blot evnen til at klatre rundt på ting med samme fart som en abe. Desuden lander hun altid på benene, lige som en kat og er generelt bare virkelig god til, at gøre ting, et menneske normalt ikke kan udrette med sin behændige krop. Hvis hun virkelig gør hårdt brug af evnen, så lyser hun en smule op.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): -
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Talenter: Akrobatik, at komme hurtigt væk, klatring, lommetyveri.
Svagheder: Panisk angst for fangenskab, ikke særlig fysisk stærk, Allergisk over for mælk, ekstrem svagdrikker, kan hverken læse eller skrive særlig godt.
Interesser: Det helt store tyveri, byer, at lære mere omkring alting, andre mænd.
Drømme/ønsker: Atheena har ikke nogen specifik stor drøm endnu. For nu lever hun i nuet, og vil egentlig bare gerne have fat i flere rigdomme og have det rart og godt.
Elsker: Storbyer, at klatre, at stjæle, at have det sjovt, at bryde reglerne.
Hader: Grotter, vampyrer, at være fanget, regler.
Helhedsindtryk af personlighed: Atheena er en rebelsk type, der gør hvad hun vil, når hun vil, uanset hvad andre siger til hende. Hun har ikke den mindste smule respekt for loven eller reglerne, og smider dem egentlig konstant ud af vinduet, hver gang hun træder ind i en by. Hun kan også virke som om, at hun har et iltert temperament, fordi hun ikke finder sig i nogen som helst dårlig behandling fra nogen. Til gengæld er hun ellers forholdsvist flink, om end en smule reserveret over for folk, som hun ikke kender. Hun er meget venlig af sind over for dem hun anser som venner, men der er stadig noget iltert over hende, som om at hun bare ikke kan kontrollere et vildt temperament, der konstant får hende til, at ønske at være fri og kun sig selv.

Baggrundshistorie

Barndom: Atheena er vokset op i en bondefamilie. Det var et rart sted at være fra en ung alder, men medfødt, havde hun evnen til, at være meget mere smidig og agil end et normalt menneske. Det medførte, at hun elskede at klatre i træer i Medanien, og løbe rundt og have det sjovt. Ikke så meget sidde indendørs og hjælpe med at lave mad som sin anden søster gjorde det.
Da hendes broder blev bidt af en varulv, begyndte bondefamilien dog, at få problemer. Broderen fik al opmærksomheden, og hendes ældre broder, Fabian, forlod familien, til hvilket Atheena i starten var meget vred, senere ked af det, da hun holdt alle sine brødre kært, også Fabian. At den anden broder var blevet bidt, var det ikke så meget at gøre ved, og Atheena forsøgte egentlig blot at leve videre med, at forældrene og resten af familien var nødt til, at hjælpe varulvebroderen. Det gav hende samtidig mere frihed til, at gøre, hvad hun havde lyst til. Hun tog længere og længere væk hver dag hun var ude for at lege, for sig selv. Det endte med, at hun blev fanget af en vampyr, der muligvis måtte have set sig vred på familien, og dens varulveproblem. Atheena fandt aldrig rigtig ud af dette, hun blev blot taget, og trukket med ud i en mørk grotte, hvor hun intet kunne se. Flere gange forsøgte hun at stikke af fra vampyren. Hun havde ikke lyst til, at være hans blodforråd, og hun provokerede ham så ofte, som hun overhovedet kunne. Men han fangede hende altid igen, og spærrede hende inde i den ubehagelige mørke grotte, og først godt et halvt år efter slap hun rigtig væk. Hvorfor han ikke kom efter hende denne gang, vidste hun ikke. Måske fordi han var blevet træt af hende. Hun var ligeglad, og tog egentlig bare videre, tilbage til Medanien og sin familie.
Men da hun så deres hus, var der noget i hende, der afholdt hende fra, at gå til dem. Hun var et anderledes menneske, og havde tilsyneladende ikke lyst til at tage hjem igen. Hvad ville de også sige til, at hun havde været væk et halvt år? Hun tog væk.

Fortid frem til nu: Og blev rejsende. Hvad hun havde af planer, vidste hun endnu ikke, men da hun begyndte at mangle mad, startede hun på et nyt liv: Livet som tyv. Hun måtte stjæle for føden, og det gjorde hun også. Og hun viste sig, at være ret dygtig til det, for hun var virkelig hurtig, og skulle hun endelig stikke af når hun blev opdaget, så havde hun bygningerne som fordel. Hendes evne til at klatre, og bruge kroppen på absurde behændige måder var hendes styrke i faget som tyv. Egentlig foretrak hun at stjæle og ”bo” i Hovedstaden, men hun var også rundt mange andre steder. Flere gange havde hun uheld, som hun stadig bærer mindre ar efter, men hvis hun ikke havde haft dem, så ville hun jo heller aldrig være blevet bedre til sit fag.
Under flygtningetiden, hvor Mørket overtog Dragorn, var Atheena lige så på flugt fra dem. Hun var i Hovedstaden under angrebet fra Mørket, i starten i baggrunden, flygtende for livet, senere i en kamp for livet, og det er også derfra, hun har sit største ar, et hug med et sværd, der trak sig tværs hen over ryggen på hende. Men nu er hun på benene igen, klar til at lave flere unoder.
Værste minde: Tiden som Torettos fange.
Bedste minde: Før hendes familie blev dysfunktionel.
Barndomshjem: Medanien

Familie: En mor, en far, en storebror (Fabian), to andre brødre og en søster.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Fantastisk
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel


Self-proclaimed do'er of dirty tricks

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 9