Vitus Silva

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 04.01.2017

Antal posts: 6

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Vitus Silva
Kaldet: Vitus
Køn: Mand
Alder: 28
Fødselsdag: 12/5
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Ingen tro
Erhverv: Læge
Nuværende levested: Dianthos - Landevejene, ikke så langt fra hovedstaden
Race: Menneske

Udseende

Højde: 190 cm
Vægt: 87 kg
Kropstype:Vitus er en høj fyr med en ranglet statur og en almindelig mængde af muskler. Eftersom han ikke kæmper eller på anden måde gør ret meget, så ser han lidt tynd ud, især når han er så høj som han er.
Hårfarve: Lysebrunt hår, der ofte vanderer ud i blonde toner når solen skinner.
Hårstil: Kortklippet og skubbet til den ene side. Holdt kort af praktiske årsager.
Øjenfarve: Grønne
Tøjstil: Vitus går primært i simple trøjer, praktiske busker og sorte støvler. Han går også med en lang kåbe når det er koldt udenfor, men han foretrækker klart komfortabelt og praktisk tøj frem for påklædning der tiltrækker opmærksomhed.

Magi

Magisk evne (1): Vandmagi

Han kan koge og fryse vand som han vil og kan forme kugler af vand i størrelser op til en halv meter i diameter. Han kan også(Såfremt mængden af vand ikke overgår hans egen vægt)kaste med vand og dette kan bruges som et angreb.
Hvis han ønsker at stoppe vandets fremgang i luften, eftersom det er et kast, så kræver det mange kræfter og vil gøre ham lidt stakåndet.
Vitus evner inkludere kun blod hvis individet hvis blod er i brug går med til dette. Det er derfor muligt for Vitus at bruge sine evner inden for sit fag, men han har ingen healende evner. Han er blot i stand til at bevæge blodet.

OBS: Han er i stand til at trække vejret under vand.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Vitus er ofte beskrevet som ret opspændt og kantet i sin væremåde, idet han ikke holder så meget af "sjov" og "underholdning".
Det er tidsspilde syntes han og hvis nogen tvinger ham til social interaktion der har et element af sjov i sig, vil han gøre sit bedste for at komme ud af det igen.
Trods dette holder han dog meget af sin familie og nyder at møde nye mennesker for at lære mere om alle de forkellige kulturer og racer der er.
Han elsker at søge viden og at lære nyt, men vil helst lære fra den sikre plads der er bag hans skrivepult.

Talenter:

- Læsning
- Lægekunst
- Skrivning

Svagheder:

- Højdeskræk
- Meget påpasselig med sit personlige rum
- Sart hud, kan derfor ikke lide at være ude i solen

Baggrundshistorie

Vitus voksede op på en gård nord for Medianien, med sine forældre og sine søskende. En storebror, to mindre søstre og en lillebror.
Som den næstældste søn i Silva-familien var der intet særligt pres på Vitus imens han voksede op. Han skulle ikke overtage noget, eftersom det blev overladt til den ældste bror, så Vitus kunne gøre hvad han ville med sit liv.
Vitus tog det op som en udfordring om at overgå hans storebror og at få et bedre liv. Han havde ikke brug for gården eller for hjælp fra noget eller nogen, han kunne helt selv bygge et liv med et uddannelse, noget som hans bror næppe ville få.
Denne attitude gjorde at han skilte sig lidt ud fra sine søskende, men ikke i en særlig negativ maner. Han var blot mere indesluttet og brugte mere tid på at bygge en fremtid.
Vitus besluttede sig i en ung alder for at gå lægens vej og blive en medicinsk-uddannet(Han svor også at han ville blive den bedste, men det arbejder han stadig på).
Så han tillærte sig hurtig læsningens evner og begyndte denne uddannelse af sig selv så snart han kunne.
I tråd med dette udnyttede han potetialet han havde for vand-magi, og trænede også det ofte. Han vidste at vand-magi kunne blive nyttigt for hans profession især når han skulle rense sår eller koge urter.

Men på trods af hvor meget Vitus vidste og på trods af hvor dygtig han var, selv i en ung alder, så kunne han ikke gøre noget for hans bror, der blev bidt af en varulv.
Vitus havde altid følt sig ansvarlig overfor hans mindre søskende, så da hans bror kom sådan til skade slog det ham hårdt.
Dette blev ikke bedre da hans søster Atheena forsvandt og aldrig kom igen. Han holdt meget af sin søster og beder til den dag idag stadig til at hun ikke er død.
Han blev på gården i mange år for at hjælpe til, helt indtil han var 19 boede han under sine forældres tag, men dette ændrede sig da han blev forlovet med en ung pige ved navn Katja.
Katja kom fra en højere middelklasse-familie og de to mødtes på en kro en dag hvor Vitus var inde i byen.
Efter forlovelsen slog Vitus og Katja sig ned ikke så langt fra hovedstaden og de har nu boet der i 9 år.

Familie: Mor(levende)
Far(levende)
Lillebror(levende)
Lillebror- Fabian(levende)
Storebror(levende)
Lillesøster- Atheena(levende)
Lillesøster(levende)

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Under middel
Fysisk udholdenhed: Under middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3