Arya af ArysArya af Arys
Adelig

Neutral God
Race: Menneske
Alder: 19

Status: Aktiv
Godkendt: 02.06.2020
Antal posts: 88
Skaber: Helli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Arya Millicent Lisandra af Arys
Kaldet: Arya, Prinsesse
Køn: Kvinde
Alder: 19
Fødselsdag: 31.5.2001
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Zerafina
Erhverv: Adelig
Nuværende levested: Dianthos
Race: Menneske

Udseende

Højde: 172 cm
Vægt: 60 kg
Arya bærer præg af at være en kvinde der har brugt en stor del af tid indenfor. Hendes hud er meget lys, uden at bære præg af at have været meget i solen, og uden nogle rigtige ar at vise at hun har 'levet livet'. Til gengæld er hendes fingerspidse ofte lidt farvet efter blæk, selvom hun forsøger at holde dem så rene som hun kan. Hun prøver også at holde sine hænder, og negle velplejet, ligesom resten af sin krop.
Modsat hendes søskende, tager hun meget efter hendes far, derfor er hendes hår har samme farve som halm, og er klippet til over hendes skuldre og med pandehår. Det har en smule bølger i længden. Det er ofte ikke sat specielt, men hun kan godt lide klemmer til håret, dekoreret med fine metaller og ædelsten.
Hun har lidt store øjne, en stor mund og hendes næse går lidt op. Hun har næsten altid et stort smil på læberne og et glimt i øjnene, helt så det glade humør ofte smitter andre.

Tøjmæssigt går hun i hvad der er forventet af en adelig kvinde, men også efter hendes helbred. Hun holder ikke varmen særlig godt, og man ser hende ofte i lag, og dækket helt til. Hvilket vil sige lange kjoler til jorden, lange ærmer og en høj krave. Hendes hud er dog også sart efter at have været inde i så mange år, så ofte har hun også en parasol med sig, for ikke at blive udsat for den værste sol, især midt på dagen.

Magi

Magisk evne (1): Lommedimension - Aryas lommedimension er ikke mulig at se, og er noget hun kan få adgang til når hun har behov for det. Hun kan ud af luften trække ting der er gemt i denne dimension, og lægge dem tilbage. Hun skal dog vide præcist hvad det er hun søger efter for at få adgang til det. Hun kan også sætte en åbning på en tom taske, hvilket hun kan holde åbent i så lang tid hun vil have den til at være der. Det gør at hun kan trække flere ting ud på en gang, og hvis hun vender den på hovedet kan hun også tømme alt hvad hun har ud på gulvet, uden at skulle vide hvad der er derinde. Når det er lavet til en taske, så kan andre også tilgå lommedimensionen, eller den del af den, som hun har koblet til tasken. Hun kan nemlig oprette flere små rum, denne del af evnen nægter hun dog at dele med andre.
Hendes lommedimension kan dog aldrig bære mere end 100 kg. på sig på samme tid, uanset hvor mange forskellige rum hun laver i den.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Styrker:
- Lærd: Arya har brugt det meste af sit liv på at læse, både fiktion og fakta, og har derfor et stor viden om mange forskellige ting. Der er dog stadig rigtig mange ting hun stadig ikke kender til, men hun suger gerne ny viden til.
- Humørbombe: Arya har altid et smil på læberne og har let til latter. Dette spreder sig ofte også til dem hun har omkring sig. Det betyder også at hun ikke så let bliver slået ud af modgang i livet, og er også den første til at være med til at trøste andre, hvis de ikke har det så godt.
- Kreativ: Hun har ikke haft meget at lave og har derfor måtte komme op med sine egne lege og historier. Derudover har hun læst rigtig meget at drage inspiration fra. Hun er derfor rigtig god til at forstille sig hvordan ting er (selvom de ofte ikke er på den måde)
- Loyal: Hun er så loyal, at det næsten er en svaghed. Hun ville aldrig misbruge nogens tillid til hende, så derfor er hun også ideal til at gemme på hemmeligheder. Hendes venner og veninder værdsætter det meget, og derfor er det også ofte folk kommer til hende for at komme ud med det. Desværre betyder det også at hun har et kæmpe problem hvis hun nogensinde ville blive givet information som burde rapporteres videre.

Svagheder:
- Kamp: Modsat visse andre adelige, har hun dårlig nok rørt et sværd i sit liv. Hendes viden rækker ca. til hvilken ende man stikker med, men det er også ca. der den stopper. Hun vil dårlig nok kunne dukke sig hvis nogen skulle foresøge sig at slå mod hende.
- Dårligt hjerte: Lige siden hun var lille har hun haft et dårligt hjerte, som har slået meget uregelmæssigt. Det gør bl.a. at hun ikke kan holde til særlig meget motion, og må generelt ikke overanstrenge sig. Det er blevet bedre, men hun bliver stadig meget hurtig forpustet og hun bruger stadig meget tid på at forholde sig i ro.
- Styrke: Hun har aldrig haft behov for at bære noget, så hun kan højst holde et par bøger i armene på en gang. Hun har altid en tjener med sig som kan holde eventuelle ting, som hun ikke lægger væk i sin lommedimesion.
- Kuldskær: Hun har brugt det meste af tiden indenfor, og har aldrig fået dannet noget rigtig fedtlag mod kulden. Det betyder også at man sjældent ser hende ude i kulden om vinteren, og da slet ikke uden at være rigtig klædt.
- Solsensitiv: Solen gør meget hurtig Arya dårlig. Den kan give hende hovedpine, og hendes krop bliver overophedet. Hendes hud er også meget hurtig til at solskoldet eller få soleksem af direkte stråler, derfor er der altid en parasol med hende, hvis hun skal ud midt på dagen.
- Rodehoved: Man skulle tro at Arya kunne holde en smule styr på sine egne ting, især når hun altid har tjenestefolk på, men hun er og bliver et rodehoved. Hun har absolut ingen måde at organisere sig selv på, og glemmer altid at gøre det. Når hun en sjælden gang imellem bliver tvunget til at tage stilling til sine ting og rydde op, så er hun mere tilbøjelig til bare at losse det hele ned i sin lommedimension "Til en anden dag". Desværre kommer dagen aldrig. Hun er også kendt for miste sine ting blandt familien, men hun er stadig ikke meget for at indrømme at det måske reelt er et problem.

Generel beskrivelse af personlighed:
Arya er lidt af en humørbombe. Hun har let til smil, og gør sig ofte gode venner med dem omkring sig. Selvom hun ikke altid er det største dydsmønster eller mest anstændige i hendes familie, så er hun nem at tilgive, og aldrig så ude af rækken at det er noget der pletter hendes stand. Hun mener dog også at der er visse ting man bare skal følge i en familie, og har fuld forståelse for at hun skal giftes og få arvinger, og mener også at det er den idealle situation. Hun stiller meget sjældent spørgsmålstegn ved traditioner, og selvom dem som ikke lige er noget for hende, tager hun det blot i stiv arm og et smil på læberne.
Hun kan bare nogen gange være lidt for højlydt når hun er begejstret, og nyder at omgås med sine veninder og venner. Hvilket også vil sige at til trods for at hun ikke er blevet lovet ud til nogen endnu, så har hun gjort sig venner med op til flere af drengene. Hun er ganske lærd indenfor mange felter, og kan derfor også ofte følge med i de mere 'drengede' samtaler.
Noget der især får hende til at stå ud blandt de adelige, er dog også at selvom hun læser mange normale ting, så har hun udviklet en vis interesse for det erotica. Ikke fordi hun vil være involveret, men hun er blevet rigtig glad for erotiske noveller, lige meget hvilke køn er involveret og hvor mange. Hun ved det ikke er noget der skal snakkes alt for højt om, så det er meget selektivt hvilke af hendes veninder der blive introduceret til dem. Hun er dog også især glad for romantiske noveller, der er lidt dramatiske og overdrevet. Hun kan også godt finde på at skrive begge ting, men det er helst ikke noget man gør, så det bliver gjort lidt i smug eller kun i nærheden af hendes tjenestepige. Hun kan dog nogle gange stikke det i hænderne på nogle andre for at få dem til at give deres mening mens hun lader som om at det er noget hun har fundet i en bogbutik.

Baggrundshistorie

Arya blev født på Arys-borgen i Zircon, hvor hun havde op til flere søskende og et par forældre der holdt af hende. Alt i alt forventede man ikke at hun ville have de store problemer i livet.
Desværre var det kun få år efter at hun blev født at Mørket overtog landet. Hun var for lille til at forstå hvad der skete da skrigene fra hendes mormor genlød i deres hjem, men som hun voksede op, blev tingene holdt meget skjult for hende, og hun egentlig ikke en klar idé om hvad der skete udenfor deres hjem. Det gjorde det også nemmere at holde hende indendøre, da det blev gjort klar at hun var blevet født med et svagt hjerte. Hun oplevede derfor aldrig at have så fri en barndom som sine søskende, i stedet for brugte hun meget tiden indenfor, og fandt en interesse for at sidde og drømme sig væk i bøger, og egne fantasier.

Selvom hun var meget indespærret som barn, så var hun stadig en fyrstedatter, og fester og sammenkomster var ikke helt unormale for hendes familie. Det gjorde så at hun hurtig fik udviklet sig en vennekreds, som holdt af hendes store smil og glade personlighed. Det virkede ikke som om at hun havde problemer med at skabe venner med nogle. For dem der var mere udfarende havde hun en personlighed der passede, men hun var ligeså tilbøjelig til at sætte sig over i hjørnet og have en stille filosofisk debat med den stille dreng.

Selvom hun forstillede sig mange ting, så så hun dog aldrig meget af Zircon eller landet da hun var lille, og meget af det hun forstillede sig var blot et barns fantasi og ikke hvordan verdenen rigtig var. Hendes interesse for erotica kom da også først, da hun blev omkring de 15 år, og hendes hjerte tog en retning mod det værre. Dæmonpesten havde ramt landet, og hun blev selv ramt. Selvom hun var en af de første der drak dæmonblodet, havde det gjort voldsom skade på det allerede hårdt ramte hjerte.
Hun måtte bruge mere tid på sit værelse og ikke overanstrenge sig, og hun drømte sig mod et andet sted. Hvordan hun fik fat i den første bog, var lidt af et uheld, som hendes tjenestepige havde købt den forkerte slags ved et uheld. Den havde trods alt stået det forkerte sted, men da hun først havde læst den første, så var hun forgabt, og fik flere gange sin tjenestepige til at gå ned og købe flere til hende.
Efter de første par bøger i denne genre, begyndte hun dog også selv at komme med historierne, og begyndte at skrive mere. Hun havde altid holdt af det, men det var som om at åbnede op for en passion som Arya ikke vidste hun havde. Det var også noget hun kunne gøre fra sin seng når dagene var lidt for hårde til at stå op.

Hun lå og var meget syg i et par år, men kort før hendes 18-års fødselsdag, kom en læge forbi huset. Ingen i huset havde hørt om lægen som lignede en ravn, og da han gik igen, var der ingen der var meget klogere, andet end at det havde virket på Arya. Hjertet bankede mere regelmæssigt igen, bedre end det nogensinde havde gjort.

Nu når hjertet endelig var i bedre stand, var Arya hurtig til at mene at hun endelig kunne leve sit liv rigtig. Efter Arya havde bedt og tigget til sin mor, så fik hun endelig lov til at flytte op til Dianthos for at studere videre deroppe. I hvert fald indtil de fandt et passende parti til hende, og hun skulle giftes.
Livet i byen åbnede op for noget helt nyt for Arya. Der var så mange forskellige forretninger, og selvom Arya stadig ikke kunne løbe rundt, så gjorde luftforandringen hende noget godt, som hun oftere var at finde ude på små gåture med sin trofaste parasol og tjenestepige.

Familie: Far: Adrian II af Arys (NPC)
Mor: Leonora Viktoria Falka af Arys
Storebror: Aldamar Leosin af Arys
Storebror: Rasmus Christian Nicholas III af Arys
Lillesøster: Noriana Lisette af Arys

Derudover flere familieafgreninger

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Kampteknik: Elendig
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Under middel
Kløgt: Middel
Intelligens: Over middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel

When worry's never helping, tell me why worry at all?

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat