HedwigHedwig
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Blandingsrace
Alder: 36

Status: Aktiv
Godkendt: 30.01.2016
Antal posts: 126
Skaber: Helli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Hedwig Moore
Kaldet: Moore, eller Sergent, hvis det skal være andet end Hedwig
Køn: Kvinde
Alder: 36
Fødselsdag: 4/5 - 1983
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Ingen
Erhverv: Byvagt sergent
Race: Blandingsrace - Menneske og Trold
Uddybende om race: 1/4 bjergtrold, 3/4 menneske

Udseende

Højde: 198 cm
Vægt: 90 kg
Hudfarve: Lys
Hårfarve: Sort
Hårstil: Meget af hendes hår er klippet helt tæt, mens hun har en smule længere hår på toppen af hovedet og ned i nakken.
Øjenfarve: Blå-grå
Kropsbygning: Muskuløs.
Hverdagstøj: Byvagternes uniform og ellers bare bukser og en skjorte. Muligvis en jakke. Hun klæder sig generelt meget neutralt, men har ofte to sværd på sig.
Ar, permanente skader, el.lign.: Hun har fået mange ar overårerne. De mest fremtrædende er dem i hendes ansigt. Hun har et over øjenbrynet, og på hagen. Det mest fremtrædende er dog et ar der strækker sig fra hendes øre til ca. 1 cm fra hendes mundvige. Hun mangler også sin øreflip ved det øre. Desuden har hun også et rimelig stort brandmærke på nakken, som ofte kan ses.
Særlige kendetegn: Det meste af hendes krop er dækket af tatoveringer. Nogle betyder noget og andre er fra diverse kriminelle bander hun har været del af.

Magi

Magisk evne (1): Superstyrke – Hun bliver meget stærkere. Hun kan selv fokusere på om det skal fokuseres på hendes arme eller ben. Hun kan sågar lave huller i bygninger. Intet normalt menneske ville kunne rivalisere hendes styrke når hun bruger den. Hun kan dog maks løfte 1 ton og kan ikke holde det i specielt lang tid.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): -
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Talenter:
- Nærkamp
- Sværdkamp (både med et sværd, men også med to mindre sværd)
- Utrolig tålmodig
- Loyal
Svagheder:
- Latterlig høj smertetærskel – dette kan ses som en fordel, men ofte lægger hun ikke mærke til hvor forslået hun er, så skaderne bliver værre, når hun ikke får tjekket dem.
- Alkohol – Hun kan ikke stoppe med at drikke når hun først er begyndt og bliver voldelig.
- Tonedøv
Interesser:
- At strikke
- Musik (selvom hun er tonedøv)
Drømme/ønsker: En familie
Elsker:
- Nybagt brød
- Børn
- Gode historier
Hader:
- Sexchikane
- Magtspil
- Uærlige handler
Helhedsindtryk af personlighed: Selvom Hedwig i mange år har været i bandemiljøet, er hun ofte en meget blid person, og hvis hun ser et sultende barn, er hun ikke bleg for at give dem et æble eller lignende. Til trods for at være byvagt, har hun et meget løst forhold til regler, og overser dem gerne, hvis hun føler det er for det bedste. Selvom hun er blid meget af tiden, er hun dog også noget at frygte. Hun er ikke bange for at komme ind i slåskampe, og selvom hendes temperament ofte er roligt, kan visse ting sætte hendes pis i kog, og så gælder det om at komme væk. Selvom hun er stoppet med at drikke, hænder det at hun bliver udsat for det, og så bliver hun for alvor voldelig og utilregnelig.

Baggrundshistorie

Barndom: At blive født i Hovedstaden, af en enlig, svag mor var en meget dårlig start på livet, men det var alligevel sådan Hedwigs liv startede. De første par år, prøvede hendes mor at få dem igennem livet, lige indtil at moren havde lånt penge af de forkerte, og endte med at betale for det med sit liv. Hedwig var blot et lille barn dengang, og de første par år fik hun lidt hjælp fra de andre gadebørn, men mest af alt tog hun mad hvor hun kunne, og prøvede at komme igennem livet som gadebarn. Men selvom hun ikke fik særlig meget mad, ligesom alle de andre gadebørn, skød hun i vejret, og selvom hun ingen rigtige muskler havde, viste det sig at hun hurtigt at når hun havde brug for det, så havde hun massere af styrke (grundet hendes magiske evne). Dette blev opdaget i undergrundsmiljøet, og inden Hedwig havde set sig om, var hun blevet trukket ind i en bande, selvom hun blot var et barn. Men tanken om at være sikker på et måltid om dagen, fik hende til at droppe alle moralske principper.
De næste par år fløj hun fra bande til bande, og bande tatoveringer hobede sig op. Hendes talenter for nærkamp og våbenbrug blev da også forøget, som hun blev ældre og hendes jobs bredte sig mere og mere ud. Hvor hun før bare skulle banke nogen, begyndte hun også at skulle stå vagt, lege bodyguard og, i værste tilfælde, dræbe nogen. Men selvom hun var en del af banderne, blev hun sjældent taget sammen med resten, og hvis hun blev taget, fik hun et par uger i spjældet og blev lukket ud. Selvom hun ikke var en bagmand, så begyndte hendes viden indenfor det kriminelle miljø alligevel at blive bredt. Hvor de gjorde de ulovlige handler, hvem de var, og hvis ikke hvem de var, hvem man kunne spørge for en krystal eller to.
Fortid frem til nu: Som hun havde oplevet før, var hun blevet taget til fængslet, aldrig en sjov tur, men hun kom nok ud igen. De havde ingen rigtige beviser for at holde hende der for længe, eller give hende i værre straf. Det var dog der at en byvagt gav hende et forslag. Hun kunne blive en del af byvagterne, selvfølgelig hvis hun var med på at opretholde orden. Selvom Hedwig først afslog forslaget, gik der ikke mange uger efter hun havde været ude, før hun forsigtigt mødte op på byvagtkontoret og sagde at hun gerne ville være en del af byvagterne.
Værste minde: Da hun fik arret fra øret af. Derfor er det noget hun helst ikke taler om.
Bedste minde: Første gang hun smagte nybagt brød.
Barndomshjem: Hovedstaden

Familie: Far (ukendt), mor (død)
Nuværende levested: Hovedstaden

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 10
Kampteknik: 7
Smidighed: 4
Fysisk udholdenhed: 10
Kløgt: 5
Intelligens: 2
Kreativitet: 2
Mental Udholdenhed: 6
Chakra: 4

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat