MaximillianMaximillian
Krystalisianer

Retmæssig Ond
Race: Dæmon
Alder: 2548

Status: Søger tråde
Godkendt: 04.03.2016
Antal posts: 130
Skaber: Helli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Maximillian Filius Luxuria Superbia
Kaldet: Maximillian, Max, Kaldte sig selv Levi tilbage i Kzar Mora
Køn: Mand
Alder: 2548
Fødselsdag: 4/3- 531 f.vt.
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro: Ingen
Erhverv: Tjener
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 181 cm
Vægt: 67 kg
Hudfarve: Bleg
Hårfarve: Sort
Hårstil: Halvlangt, med langt pandehår, meget glat.
Øjenfarve: Rød
Kropsbygning: Slank
Hverdagstøj: Forholdsvist pænt tøj, der viser at han ikke er en simpel tjener. Typisk holder han det i mørke farver med de enkelte hvide ting.
Ar, permanente skader, el.lign.: Ingen af betydning
Særlige kendetegn: Han har både en tungepiercing og en nipple piercing.

Magi

Magisk evne (1): Telepati – Han kan læse andres tanker, og sende tanker til andre. Det kræver typisk at de ikke er alt for langt væk fra ham dog, og at han har en generel ide om hvor de er. Derudover det kan han også fornemme sindsstemninger, men har dog ikke helt fået fat i det med at sende sindsstemninger. Og hvis han sætter sig for det, kan han også gå ind og se andres minder, det er dog ikke noget han gør specielt ofte.
Dygtighed til at kontrollere evne: 9

Magisk evne (2): Kopieringsevne – Ved berøring kan han vælge at kopiere en andens evne. Når han har kopieret evnen har han den indtil han kopierer en ny. Det kan vare fra 5 minutter og op til flere år. Ofte bliver den dog byttet ud efter et par uger eller måneder, af ren kedsomhed.
Han har haft evnen hele hans liv, og har været ret glad for at bruge den, hvilket betyder at han har prøvet mange forskellige slags magier, og er nogenlunde til op til flere magier.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Personlighed

Talenter:
- God med tungen
- Kan lave piercinger på andre
- Utrolig charmerende
- God magiker
Svagheder:
- Lidt for stolt
- Bange for ænder
- Har svært ved at sige nej til en omgang hasardspil (jo større oddsene er, jo svære er det for ham at sige nej)
Interesser:
- Piercinger
- Sladder
- Historier
- Gambling
Drømme/ønsker: En dag ikke at være underlagt sit navn
Elsker:
- Kinky sex
- En god bog
Hader:
- Fangeskab
- Blåbær
Helhedsindtryk af personlighed: Max er ikke nær så stolt som han engang var, men ser dog stadig sig selv som værende bedre end de fleste andre. Dog holder han det typisk hemmeligt at han er søn af to dødssynder. Han er en utrolig charmerende person og opfører sig generelt rigtig pænt, som han har lært at man får mest ud af det, det har også gjort at han er ganske populær visse steder i Hovedstaden. Til trods for at han generelt er charmerende, kan han godt være ret så provokerende. Hvis han finder en person han finder interessant, så vil han ikke holde tilbage på nogen som helst måde. Dette gør også at det ikke nødvendigvis er en god ide at fange hans opmærksomhed.

Baggrundshistorie

Barndom: Maximillian blev født i Kzar Mora, søn af Hovmod og Avaion(datter af Hovmod og Utugt), så selvom han som mange andre dæmoner ikke var opdraget i kærlighed, så manglede han næppe noget i sit liv til at starte med, da han var søn af to af de originale dødssynder. Så han bar en høj position i Kzar Mora i en god del af hans første liv.
Fortid frem til nu: Da portene blev lukket til Kzar Mora, befandt han sig udenfor riget, og blev lukket ude fra det eneste hjem han nogensinde havde kendt. Det fik han dog ikke til at dvæle ved lang tid, for inden han fik set sig om, havde en Lysets Kriger, der kendte til hans rigtige navn, indfanget ham, og slæbte ham med til Hovedstaden. I et par år sad han bare og var lukket inde, og de gjorde ikke rigtig noget ved ham. Efter et par år, blev han endelig sat til at lave noget arbejde, og det var ikke ligefrem noget nydeligt arbejde han blev sat til. Max der var en meget stolt dæmon, kom da også ude for ballade mere end en gang, da han var modstridig og prøvede da på at skade hans herre børn op til flere gange. Det lykkedes ham da også over årerne at skade op til flere af dem. Men der kom altid afstraffelse med. Da hans herre døde, troede han endelig han kunne blive fri, men inden han kom fri, var han underlagt sønnen. Den næste gang hans herre døde, forsøgte han at nå at dræbe sønnen inden det skete, men det mislykkedes. Sådan gik det i et par årtier, før han endelig faldt til ro igen. Uanset hvad han prøvede kunne han ikke bryde kæden, og da de første 1000 år var gået, var han allerede begyndte at opføre sig pænere. 1000 år til, og han fik stort set lov til at lave hvad han ville, så lang tid han gjorde sine pligter, som indebar alt fra at passe børn og undervise dem i visse ting, til at gøre rent, og selvom han nu var dydig, var noget af hans stolthed da også blevet knækket, det var jo ikke meningen at han skulle være en tjener for et menneske.
Værste minde: Da han blev indfanget efter at Kzar Mora var blevet lukket
Bedste minde: De første 500 år af hans liv.
Barndomshjem: Kzar Mora

Familie: Forældre: Avaion(datter af Hovmod og Utugt) og Hovmod
Nuværende levested: Hovedstaden

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 2
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 4
Intelligens: 7
Kreativitet: 4
Mental Udholdenhed: 8
Chakra: 10


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat