Log ind Opret bruger


Antal posts: 35
Oprettet: 25.11.2016
Status: Aktiv
Skaber: Helli

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Ruinerne af Aztaroth
Mest aktive emne: I ruinernes skygge
Fulde navn: Rakshasa Zeernebooch Jezebeth
Kaldet: Dæmonen med de tusind ansigter, Dæmonen uden ansigt, og andre variationer
Alder: 1489 år
Fødselsdag: 31/12 - 529
Køn: Intetkøn
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Ingen
Erhverv: Leder af Verbatim
Race: Dæmon
Højde: 173 cm
Vægt: 60 kg
Rakshasa bliver ofte kaldet dæmonen med de tusind ansigter, og det er med god grund. Til trods for at hun ligesom mange andre dæmoner ikke har en fast krop, har Rakshasa heller ikke en. Hun tager ofte stærke kroppe, og har ingen præference ved udseendet. Rakshasa skifter ansigt alt efter humør.
Hun går typisk iført en af sine mange masker der dækker hele ansigtet bortet fra øjnene. Hele kroppen er dækket ind i klæder og ofte er tøjet løst så man til tider ikke er helt klar over hvilket køn Rakshasa besidder. Også stemmen virker ligeledes kønsneutral, med mindre hun tager sin maske af.

Magisk evne (1): Ansigtskopiering: Den mest definerende evne for Rakshasa er at hun kan kopiere andres ansigter og til dels stemmer. Dette kan gøres ved blot en enkel berøring. Hun kan godt selv bære handsker når hun stjæler ansigter, men hun skal røre bar hud i ansigtet for at det lykkedes. Grundet disse simple regler har hun fået mange ansigter gennem årerne, og hver eneste ansigt har en magisk maske, som det typisk bliver gemt bag.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10
Magisk evne (2): Ansigtsbrug: Ikke nok med at Rakshasa kan kopiere ansigter, så kan hun også bruge dem. Hun er altid iført et af disse ansigter, men maskerne der dækker hele hendes ansigt bortset fra øjnene gør at man ofte ikke lægger mærke til dette. Når hun tager masken af, så alt efter hvilket ansigt hun bærer, bærer hun også ansigtets mest værdsatte evne. Dette kan være alt fra at hinke eller spille musik, til at være mester fægter eller være enorm stærk.
Hun tager dog kun masken af når der er grund til det, f.eks. hvis hun har brug for disse talenter eller færdigheder, eller for at skræmme folk med at ligne dem eller en af deres kære.
Ansigterne påvirker hende personlighedsmæssigt, selv når hun bærer en maske, det er dog ikke så voldsomt at hun føler sig som en anden person. Når hun tager masken af dog, så dræner det livskræft fra den krop hun har besat. Ofte kan kroppene ikke holde til mere end 24 timer sammenlagt af at være udsat fra magien der strømmer gennem hende når masken ikke holder magien inde. Dog kan visse speciallavet kroppe til dæmoner holde til mere, men selv disse vil i sidste ende bukke under denne kræft.
Hendes stemme ændre sig også til at lyde som ansigtets originale stemme, når hun tager masken af.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10
Styrker: God til lyve(tiltrods at hun ingen lyst har til det), god til at falde i med mængden, et stort magisk lager og er desuden god til at udse sig stærke væsner at overtage som har et svagt sind.
Svagheder: Kan ikke identificere sig med andre så føler ingen empati, kan godt ende i problemer fordi hun kun ser efter sig selv, hun er også hudløs ærlig med mindre hun søger noget, dette gør at mange har set sig sure på hende, desuden har hun mistet lysten til næsten alt.
Personlighed: Selvom Rakshasa er intetkøn, er hun ligeglad med hvilket pronomen der bliver brugt om hende. Ofte fortæller hun heller ikke hvilket hun foretrækker, men lader andre gætte som det passer dem. Det gør det også irrelevant for hende da hun ofte skifter krop, så folk skifter alt efter hvad hun har besat.
Ligesom hendes ansigt, har Rakshasa mange personligheder. Ansigterne giver typisk en lidt anden personlighed til hende, nogen gange kan det virke godt voldsomt af at hun går fra at være reseveret og kold, til at at være udadvendt og varm. Det eneste der ikke rigtig forandre sig er at hun sætter sig selv og egne interesser i første række. Siden hun har mistet lysten til at gøre næsten alt, så er hendes morskab det vigtigste i verden for hende, og selvom denne morskab kan forandre sig alt efter hvilket ansigt hun bærer så stopper det aldrig for at være første prioritet. Selvom man ikke skulle tro det, er hun også næsten altid sandfærdig. Ofte tror folk ikke på hende, fordi hendes toneleje ofte kan få det til at virke som om at hun lyver, men hun holder sjældent hemmeligheder og andre ting for sig selv. Hun ser simpelthen ingen grund til det.
Rakshasa's slægt var aldrig rigtig en der blandede sig med de fine folk af Kzar Mora udover enkelte handelsaftaler. Ligesom Rakshasa havde hele hendes slægt visse evner indenfor ansigter, og der var visse af dem der havde til speciale at lave kroppe til andre dæmoner i høj kvalitet. Dette gjorde at dæmonerne ikke behøvede at finde kvalitetskroppe blandt andre racer. Men selvom dette måske burde sætte slægtning højt, gjorde det det ikke. For ingen af slægten beholdte deres eget ansigt i lang tid. Selv blandt dæmoner som var vant til at der blev skiftet krop og ansigt ofte, gjorde det dem stadig dårligt tilpas. Det hjalp ikke at man ofte ikke kunne kende forskel på dæmonerne, da også deres stemmer ikke forblev det samme.
Rakshasa voksede op mellem disse formskiftere, men hendes evner var lidt anderledes. I stedet for evner der skabte, var det evner der kopierede. Selv for formskifter familien var dette usædvanligt, men til trods for dette blev hun ikke set ned på. Nej, hun var blot ligesom alle andre dæmoner, men det betød dog også at Rakshasa ikke kunne være en del af familie erhvervet. Det var dog på ingen måde noget hun var ked af over.
Hun valgte at tage fra slægten, der forholdte sig oppe i Krystalbjergene, åbenbart et ofte brugt sted for dæmoner at skjule sig udenfor riget, og tog ud for at opleve verdenen. Men verdenen var ikke så fantastisk som hun havde troet at den var. Selvom krigene måske var værre før i tiden, så var der stadig stridigheder, og det var som om at farverne falmede lidt som hun gik rundt og oplevede denne nye verden. Kroppene blev udskiftet med jævne mellemrum, og hendes arsenal af ansigter blev større og større, men lysten til dette storslående eventyr forsvandt bare mere og mere. Hvad var der at opdage?
I stedet for et stort eventyr som hun havde håbet at få, endte det med en søgen på en lyst hun havde mistet. Lysten til at forsætte sit liv. Det er af denne grund at hun søger morskab, søger hvad som helst der kan frelse hende for det hul hun er kommet i.
Familie: Der er nogle dæmoner i Krystalbjergene af samme formskifter slægt som Rakshasa er fra, hun har dog ingen ide om de stadig lever eller ej, og det interesserer hende ikke.
Nuværende levested: Rundt omkring
Ansigter Rakshasa besidder:
Lille pige med mørk hud og brune øjne. Maske der minder om solnedgangen, med blomster på.
- Kan fløjte

Svend (Marie's gammel forlovede). Hvid maske med sort kantet mønster
- En okay styrke(7).
Fysisk styrke: 5
Våbenfærdigheder: 5
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 6
Taktik: 5
Intelligens: 4
Kreativitet: 3
Mental udholdenhed: 7
Chakra: 10