Fareed Shandar af Kazimi

Krystalisianer

Status: Aktiv

Godkendt: 03.07.2021

Antal posts: 44

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Fareed Shandar af Kazimi
Kaldet: Fareed, Prins, Herre, Shandar når han ikke ønsker at gå ved det andet
Køn: Mand
Alder: 41
Fødselsdag: 3.6 år 1982
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro: Aladrios og Shara
Erhverv: Adelig og klædeforhandler
Civilstatus: Gift
Seksualitet: Biseksuel
Nuværende levested: Rubinien - Rubinien
Race: Menneske

Udseende

Højde: 185 cm
Vægt: 75 kg
Fareed har været heldig at arve sin mors gode gener. Hans hud er mørk som sin mors var, men håret stammer fra hans far, som er sortblåt og langt. Siderne af hovedet er dog ofte barberet tæt som giver ham et yngre udseende end hvad han nok reelt er. Det er dog meget glat, og den smule skæg han har valgt at bibeholde på sit ansigt, er krøllet op i overskægget med stor brug af olie, og så en lille tot under læben. Det er altid meget velplejet. Øjnene er står ud mod den mørke hud, da de er lysegrå.
Han er muskuløs af bygning, som vidner om at han i hvert fald har sørget for at holde sin krop velholdt, men er dog også overraskende smidig, især for en i hans alder. Grundet tørkenplagen, er en del af hans krop dog også dækket af små ar, som han ligeså stille forsøger at slippe af med. Han gør sit for at de er dækket op i hvert fald. Piercinger pryder hans krop, omend de fleste kun har set ringene i ørerne.
Han er altid velklædt, i de fineste klæder, gerne i silke, og gerne med guld som pryder.
Faceclaim: Dorian (Dragon Age)

Magi

Magisk evne (1): Diamant hud: Hans hud er så stærk som en diamant, og dermed skal der meget til for at gøre skade på hans hud. Den virker blød når man rører den, men ligeså snart der bliver lagt vægt på den eller nogen prøver at skære i den, så bliver den hård og uigennemtrækkelig.
Dette er dog kun på hans ydre hud. Skulle man formå at gøre det indenfra, ville den kun kunne stoppe når det kommer til det yderste lag hud.
Den har også gjort at alderdomstegnene ikke sætter sig så markant på ham, som hos hans brødre.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Slangehvisken: Fareed har siden sine unge dage kunne kommunikere med slanger, og har derfor over årerne fået en stor forkærlighed for dem. De er elegante væsner af natur, og derfor har han også lavet en stor samling af forskellige arter.
Ikke nok med at han kan kommunikere med dem, så er de også næsten som hjernevasket sammen med ham. Slanger der af en eller anden grund har en anden loyalitet end hos ham, vil alligevel være venligstemt overfor ham, og hvis han skubber det nok, så alt efter båndet og slangen, så vil han potentielt godt kunne overtale dem til at gøre tign mod deres herre.
Normalvis bliver det her mere brugt til hobby niveau, men enkelte gange, så har han heller ikke været bleg for at bruge det for at udspionere og sågar forsøge at dræbe folk med det. Han har også ufattelig nemt ved at tappe giften fra dem, skulle han ønske at bruge det.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Styrker:
- Kløgtig/snu.
- God handelsmand.
- Der skal meget til at slå ham ud.
Svagheder:
- Forfængelig.
- Arrogant.
- Temperamentsfuld.
Generel beskrivelse af personlighed: Der er mange ord der kan bruges om Fareed men ekstravagant er absolut det ord der bliver brugt mest. Han elsker smykker, overdådige klæder og alt smukt i verdenen. Det indebærer også slaver og folk han omgiver sig med. De der ikke lever op til standarden men som han har behov for dækker han ofte til i silkeklæder så det er alt man ser, så det trods alt er smukt.
Selvom han ikke virker som typen, så er han snu omend han ikke søger at få fyrstesæddet modsat visse af sine brødre. Han fokusere sin opmærksomhed på sine forretninger og har efterhånden opbygget sig et rimeligt handelsemporium der gør sig i klæder af forskellig slags, især høj kvalitets silke.
Han kan være ret behagelig at være omkring når han er i godt humør og tingene går hans retning men samtidig kan han også vende sig forfærdeligt. Han bryder sig ikke om at tage fejl og at det bliver påpeget og heller ikke at andre har magten over ham eller forsøger. Det gør ofte han langer ud, nogle gange er man heldig med at det kun er ord, men det er ikke unormalt at dette også sker fysisk, især mod folk han er fysisk overlegen imod, og især kvinder.
Han er ofte festens midtpunkt og gør gerne sit for at være det. Dog bliver han altid lidt utilregnelig når han får alkohol indenbords, ikke at dette nogensinde kunne stoppe ham i at drikke. Men folk har set mere af ham end de måske burde.

Baggrundshistorie

Fareed blev født en varm sommerdag. Der var ikke nødvendigvis en meget lykkeligere dag end så mange andre, men han blev skænket en smuk ung kvindelig slave, da han så verdenen for første gang, og det var denne slave der ville være en stor del af hans tidlige år. Det var aldrig bestemt at han skulle opnå det store. Den daværende fyrste var allerede langt forbi sin storhedstid, og alles blikke var ved at vende sig mod Sephyran som skulle overtage pladsen som den næste rubinske hersker. Der var også langt mellem Fareed og hans ældste bror aldersmæssigt, og de første mange år, så var det begrænset hvor meget tid de brugte med hinanden.
Selvom han havde en personlig slave, som aldrig gik langt fra ham, så begyndte han er knytte bånd med en anden slave. Hun var vansiret, og var derfor ofte nede i køkkenet, som Fareed i sine tidlige barneår gerne besøgte for noget ekstra sødt til ganen.
Dermed var hans unge dage ganske fredelige, og alt i mens han gik og lavede hvad han selv ønskede, så blev han opdraget i politik, filosofi og sværdkunst, som der var passende for en Kazimi prins. Og selvom der altid skete mange ting i Kazimi paladset, så var det først da han ramte de 8 år at tragedien ramte ham direkte.
Den vansiret slave fra køkkenet forsøgte at bruge ham mod den daværende fyrste. Hun holdt ham som gidsel, en kniv mod struben og råbte og skreg om noget. Fareed var paralyseret af frygt, selv som hun prøvede at skære igennem huden, som dengang allerede var ved at blive som den stærkeste diamant. Det var først da kniven knækkede i hendes anstrengelse, at det gik op for hende at det kunne være lige meget, og han blev kastet på gulvet, inden hun flygtede. Få dage senere blev hun henrettet. Det eneste han husker fra den dag, var hendes vansiret ansigt der forvred sig i frygt og fortvivlelse, mens hans egen vrede brændte i hans indre.
Fra den dag af, så var det som om at der bare var visse ting der ikke var godt nok for prinsen. Han begyndte at lange ud efter andre, især kvinder, men også især dem der ikke var kønne. Han var stadig blid, for det meste, mod sin personlige slave, som han gjorde meget ud af at passe på.

Årerne gik, og efter et par giftemål der ikke kom nogen steder, fik han endelig et med en kvinde fra en anden rubinsk adelsfamilie, som var til hans standarder. Hun var alt hvad han ønskede, blid og smuk, og tingene stod til at blive lykkelige. Med hende startede han en familie, og de første par år var rent faktisk lykkelige. Der var visse af deres børn han brød sig mere af end andre, men altid var der tårnhøje forventninger til alle i husholdningen.
Kazimi familien havde dog altid været hadet, og selvom Fareed på visse punkter var mere elsket end Sephyran, så var en tjener der havde set sig sur på familien mere end nok til at ødelægge hans verdensbillede, for det var trods ikke Fareeds egen krop det gik ud over. Hans hustru påførte sig altid de dyreste og fine cremer, men da saften fra blå slør var blevet blandet i det, brændte det huden på den ellers flotte kvinde, og Fareed skulle endnu engang se noget i øjnene han ikke ønskede. En vansiret skabning, og bare tanken om at dele sengen og et liv med hende var modbydeligt.
Han kunne dog ikke sende hende væk for det, så da hun først var kommet sig over brændsårerne, så sørgerede Fareed for at iklæde hende de smukkeste klæder, og heldigt for ham var øjnene stadig smukke, hvilket også var det eneste folk fik lov til at se af hende. Undskyldninger var der nok af om hvorfor og de fleste lærte at stoppe med at stille dem. Det var også her han begyndte at overveje at tage endnu en hustru, til at udfylde det tomrum der var opstået.

Under tørkeplagen led han dog det værste tab. Hans evne der gjorde hans hud uigennemtrængelig holdt op med at virke, hvilket betød at de små ting han ellers altid havde gjort, pludselig havde en effekt på hans krop. Et spejl han smadrede med sin hånd blev pludselig dækket i blod og rifter, og da det var noget han havde gjort ofte og af vane, så hobede de sig hurtigt op. Det gjorde at hans ellers velholdte krop blev plaget af ar senere hen, da der heller ikke var magi til at få det væk inden de helede.
Da hans søn Mehdi vendte hjem, fandt han dog en vis ro i at vide at han kunne hjælpe med at slippe af med disse problemer og selvom det virkede til at det ville tage lang tid, så var det endnu en grund til at holde den nu smukke Mehdi ved sin side.

Familie: Hustru: NPC
Søn: Mehdi af Kazimi
Ekstra børn: NPC'er
Bror: Sephyran af Kazimi

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Alianne_
Lige nu: 1 | I dag: 11