VidyaVidya
Bibliotekar og samler

Neutral Ond
Race: Dæmon
Alder: 6003

Status: Aktiv
Godkendt: 04.01.2016
Antal posts: 121
Skaber: Helli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Gorgon Vidya Manisha
Kaldet: Vidya
Køn: Kvinde
Alder: 6003
Fødselsdag: 5. oktober.
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Ingen
Erhverv: Bibliotekar og samler
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 157 cm
Vægt: 45 kg
Hudfarve: Bleg
Hårfarve: Brunt
Hårstil: Går til midt på ryggen og hænger løst for det meste.
Øjenfarve: Grønne, som stråler når hun bruger magi
Kropsbygning: Lille og spinkel.
Hverdagstøj: Hun går ofte i ret festligt tøj, hvor der er mange detaljer. Hun er heller ikke bleg for at vise hud. Hun elsker også at bære en masse smykker
Ar, permanente skader, el.lign.: Ingen af betydning
Særlige kendetegn: Hun kunne godt minde en del om elvere, bortset fra hendes højde, da hun har lange spidse ører. Hendes ansigt ser generelt også rimelig spidst ud. Hun skiller sig dog ud ved at hun har en lang spids hale, som hun både bruger til at tage fat i ting, men også at skrive ned med.

Magi

Magisk evne (1): Animeringsmagi: Vidya kan to forskellige ting med sin animeringsevne.
Den første del er at hun kan bruge noget af sin egen magi/chakra og give det til en bog, hvilket gør at det gør den levende. Alt efter hvor gammel den er, og hvor lang tid den skal være levende, kræver det forskellige mængder magi. Når bøgerne bliver levende, kan de fortælle alt hvad der står i bøgerne, men også hvad der er sket omkring dem, og hvem der har læst dem og skrevet dem. Typisk forholder de sig kun levende en times tid.
Den anden del hun kan gøre er at tage væsner, og sågar personer, fra bøger og gøre dem levende, så de adlyder hende. Dette gør hun gennem et telepatisk bånd hun har dem og derfor bliver nogen af dem også brugt til at finde information og sjældne bøger.
Der er ingen problemer ved at animere små dyr og de kan både være langt væk fra hende og hun kan styre flere af dem på samme tid. Dette har også noget at gøre med at de ikke tænker særlig meget selv, og typisk fremmaner hun eventyrdyr, for at det gør styrelsen af dem endnu lettere, da de ingen selvstændighed har.
Når hun skal animere større dyr(som ikke bare er en hest eller muldyr), eller dyr som ville kunne klare en kamp mod andre magiske væsner, er hun mere begrænset i sit udvalg. De kræver typisk magi løbende fra hende for ikke at løbe tør for brændstof, og hun kan ikke rigtig have gang i andet end at styre dem. Især større væsner der generelt er mere selvstændige kan være problematiske, og jo klogere dyret ville være i det fri, jo mere skal Vidya koncentrere sig og pga. det høje koncentrations niveau betyder det at hun typisk ikke kan eller vil lade dem være ude i særlig lang tid af gangen. Udover det kan de store væsner ikke bevæge sig langt væk fra hende uden at de enten bliver opløst ud i det blå, eller at de går amok. De vil dog automatisk forsvinde når de ikke har mere magi tilbage.
Dygtighed til at kontrollere evne: 9

Magisk evne (2): Sjælemagi: Vidya kan omdanne sjæle til bøger. Når hun gør det omdanner hun alt deres viden til en bog. Det inkluderer hele deres liv og ting som dæmoners navne. Selv ting der lå begravet dybt inde, som de ikke selv kan huske står i bogen. Hun kan også gøre disse bøger levende. Sjælene behøver ikke at være friske, så når hun får skaffet sig en sjæl har hun typisk en bog, ikke større end en notesbog, som hun indsamler sjælen i, og sammen med hendes magi blander tingene sig sammen og typisk bliver bogen større og får et andet udseende. Hun er dog drænet for magi bagefter, og der plejer typisk at gå to dage, før hun bruger sine evner igen, selvom hun er stærk nok efter blot en dag.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Personlighed

Talenter:
- Læser hurtigt
- Kan læse utrolig mange sprog
- Fotografisk hukommelse (glemmer ikke et navn eller ansigt. Plus at hun ved hvor alt stor i hendes bibliotek)
Svagheder: 
- Ikke specielt kampdygtig
- Nogen gange for hævngerrig
- Hun er ikke særlig god sammen med støv, så oftest er alt støv fjernet fra hendes bøger og hylder
Interesser:
- Bøger
- Kzar Moras hævn
Drømme/ønsker: Endelig at få stillet sin tørst for viden, og at dæmonerne hersker.
Elsker:
- Ny viden
- Lugten af bøger
- Nuttede dyr
Hader:
- Folk der skader hendes samlinger
- Brudte kontrakter
- Dem der lukkede hende inde i Kzar Mora
Helhedsindtryk af personlighed: Vidya er videnshungrende og er altid frisk på at lave en aftale med andre dæmoner eller sågar andre væsner, hvis hun får noget ud af det. Hun holder meget af at samle viden af forskellige slags, og har utallige samlinger, som hun ikke har noget imod andre ser, men hvis de skal læse noget i hendes kollektion, så skal de selv hoste op med noget. Selvom hun ofte har et barnligt glimt i øjet og ser ud til at være i godt humør, kan hendes humør skifte retning på ingen tid, enten hvis nogen ikke behandler hende kollektion ordentlig eller hvis de tror de kan smutte uden om en aftale. Hun er utrolig hævngerrig når sådan nogle ting sker, og mere end en dæmon har oplevet at bryde en aftale, for blot at få solgt deres navn til nogen, fordi de ikke var klar over at hun var i besiddelse af det. Dette har gjort at på trods af sin sølle fysik og højde, så er det ganske få der tør trodse hende.

Baggrundshistorie

Barndom: Tilbage da de første dæmoner kom ind i eksistensen og begyndte at lave aftaler med hinanden og andre væsner, blev der nedskrevet nogle love, og som der kom flere dæmonerne, kom der flere og flere forskellige slags love. Men ingen var der for at holde styr på disse mange love og bøger, som der kom. Ud fra dette behov blev Vidya skabt sammen med en uslukkelig tørst for mere viden, så selvom hun blev skabt for at holde styr på lovene, viste det sig hurtig at det ikke var nok for hende. I mange år samlede hun en masse skrifter sammen, og havde noget der mest af alt lignede et rod, fordi der endnu ikke var begyndt at blive lavet bøger, men endelig, blev en bog sat sammen med samtlige love. En tyk bog, og den første Vidya fik fingrene i. Da hun første gang tog fat i den og åbnede den, gik det dog ikke som planlagt, hendes magiske evne viste sig, og hun blev drænet for magi og besvimede. Da hun vågnede igen, var der liv i bogen og selvom hun havde nok energi til at komme op og stå igen, kunne hun mærke at alt hendes chakra var drænet op af bogen. Det viste sig dog senere hvor meget den egentlig havde drænet. For selvom bøgerne hun gav liv efterfølgende, så stoppede de med at snakke få timer efter, men den første bog, som havde taget alt hendes energi, blev ved med at være levende. Det blev hendes rejsemakker, sammen med de mange tekster hun havde med sig. Løbende som hun opsnusede mere viden og flere tekster, udviklede hun sine andre evner, og hun bosatte sig i Amazonitskovene i nogle år, før hun fik nys om at nogle dæmoner havde planer om at opføre et rige i Øst. Stort og pragtfuldt nok for deres stærke race, så Vidya fremmanede nogle store dyr frem som kunne bære alle bøgerne og teksterne, for at tage til Kzar Mora, hvor hun bosatte sig. Hendes samling have udvidet sig en del over årerne, og det viste sig hurtigt at op til flere dæmoner var interesseret af forskellige dele af hendes samling, og hvor hun tidligere ikke havde haft muligheden for at få mange sjæle til nye bøger, eller generelt nye bøger og ting, fik hun hurtigt skabt næsten en helt forretning ud af det. Det var dog også her at hun fandt ud af interessante ting ved sjæle. Især sjæle der tidligere havde ejet en dæmon. Hun begyndte at samle på sjæle der havde haft en dæmon, for at have navnet på dæmonen stående. Det viste sig i stor stil at være en god måde at få dæmonerne til at overholde deres aftaler, og det blev en af hendes store interesser at samle dæmonnavne til afpresning hvis det skulle komme til det. Til trods for at hun havde et bibliotek kørende i Kzar Mora, kunne den videnshungrende dæmon dog ikke sidde stille, for man kunne ikke kun tilegne sig viden uden at opleve verdenen. Sådan gik mange år. Når hun ikke var ude og rejse, så var hun ved sit bibliotek og lavede aftaler.
Fortid frem til nu: Hun troede aldrig at verdenen skulle se sort ud for hende, men en dag, blev alting mørkt, da hun var i Kzar Mora da portene blev lukket og hun var indespærret med en del andre dæmoner, men langt fra alle. De næste 2000 år var mørke, og der var kaos for dæmonerne. Selvom der var nogen der overtog var det ikke godt nok. Vidya var rasende over at hendes mulighed for at tilegne sig ny viden var blevet røbet fra hende, selvom nogle af hendes væsner stadig var udenfor murerne, og hun havde en telepatisk forbindelse med dem, men det var ikke nok. Så selvom den gamle dæmon bedre kunne lide de gamle dødssynder, var hun mere end frisk på at hjælpe de nye ærkedæmoner med at planlægge hævnen, dog mod at få noget fra dem også.
Værste minde: Da Kzar Mora blev fanget
Bedste minde: Da hun fik fingrene i det første dæmonnavn.
Barndomshjem: Det tætteste ville være Amazonitskovene

Familie: Hun har et par børn, der ligner små drager med sommerfugle vinger, de er ikke større end en håndflade og kan generelt ikke gøre meget skade på noget som helst(faderen, som var en insekt dæmon, er blevet lavet om til en sjælebog)
Priscilla er hendes barnebarn
Nuværende levested: Kzar Mora

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 1
Smidighed: 4
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 3
Intelligens: 10
Kreativitet: 5
Mental Udholdenhed: 7
Chakra: 10


Singatur: Vidyas originale form
Avatar: Hendes midlertidig form

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat