RenaélRenaél
Healerlærling

Neutral God
Race: Skovelver
Alder: 49

Status: Aktiv
Godkendt: 02.03.2012
Antal posts: 316
Skaber: Krystal

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Renaél Runeldth
Kaldet: René, Rena
Køn: Mand
Alder: 49
Fødselsdag: 27. februar 1970
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Tror på Isari og følger som skovelver også Avanya. Har dog sine tvivl med hensyn til guderne.
Erhverv: Healerlærling
Race: Skovelver

Udseende

Højde: 184 cm
Vægt: 63 kg
Hudfarve: Huden er lys og fin. Har tendenser til små fregner på næsen.
Hårfarve: Meget lys blondt.
Hårstil: Håret når ned til skuldrene og falder på vejen lidt ind over øjnene. Det pjuskes med vilje ofte lidt op, og lokkerne krøller en anelse.
Øjenfarve: En meget lys blågrå farve.
Kropsbygning: Slank og smidig efter menneskestandarter. Han er dog lidt lavere end de fleste elvere.
Hverdagstøj: Til hverdag bærer han ofte fine bukser, skjorte og vest i mørkegrønne og sølvfarvede nuancer. Til udendørs brug har han en let, silkeagtig grøn kappe.
Ar, permanente skader, el.lign.: Ingen
Særlige kendetegn: De spidse elverører og det lyse hår er nok hans vigtigste kendetegn.

Magi

Magisk evne (1): Mild healing: Renáel er i stand til at heale fysiske skader af mindre grad.
Han er en udemærket healer rent evnemæssigt, men problemet er, at han har svært ved at klare synet af sår, blod og værre skader.
Dygtighed til at kontrollere evne: 5

Magisk evne (2): Lysenergi: Renáel kan hente energi fra lyspartikler omkring sig. Hans hænder vil herefter begynde at lyse og han vil kunne rette og 'kaste' lyset imod en eventuel fjende. At blive ramt af lysenergi, er ligesom at blive ramt af noget brændende varmt. Da han skal kunne hente lysenergien fra en stærk lyskilde, fungerer evnen dårligt på mørke steder.
Han har dårligt kontrol over evnen, og ofte er han kun i stand til at hente lysenergi, når han er vred eller ophidset over et eller andet.
Dygtighed til at kontrollere evne: 3

Personlighed

Talenter: Renaél er meget charmerende og god til at knibe sig ud af diverse uheldige situationer. Han har masser af stolthed og selvtillid, og han forstår at redde sig selv, når det er nødvendigt.
Svagheder: Svagheder har Renaél mange af, og han forsøger så vidt som muligt at skjule dem. Han er umådeligt bange for mørke, og hans evner i kamp er mildest talt elendige. Han er udemærket klar over dette, og opfører sig derfor oftest som noget af en kujon.
Selvom de fleste elvere har et stort talent for bueskydning har Renaéls evner på dette punkt aldrig rigtig været noget særligt.
Hans stolthed har også ofte vist sig at være en svaghed, for han bryder sig ikke om at bede om hjælp - ihvertfald ikke fra personer, han anser for at være 'lavere' end sig selv: dvs. de fleste andre racer end elvere.
Renaéls stedsans er dårlig og han farer ofte vild, - af samme grund foretrækker han sig at holde sig til steder, han kender.
Alt for ofte lader Renáel sig styre af sine følelser: der skal ikke meget til før han bliver vred, forvirret eller bange.
Interesser: Musik, penge, smukke kvinder.
Drømme/ønsker: Selvom Renaél er skovelver, nærer han ikke nær så stor respekt for naturen som så mange andre af sin art: han er af den holdning, at elverne selv burde kunne skabe sig et bedre samfund, forme naturen efter deres eget ønske og herske over menneskerne og de andre laverestående racer.
Da han som elver lever evigt, drømmer han om, at dette en dag kommer til at ske. Mere kortsigtet ønsker han blot en god position i elversamfundet, - omgivet af luksus og smukke elverpiger.
Elsker: Magt, sin udødelighed, skønhed.
Hader: Laverestående racer, fattigdom, blod, kamp, mørke.
Helindtryk af personlighed: Renaél er mildest talt det, man ville kalde en snobbet elver. Han blev født i en rig familie, og det ses tydeligt på hans væremåde. Han foretrækker at få andre til at gøre tingene for sig, og han mener, at han er bedre end de fleste andre, fordi han er elver. Han er dog oftest i stand til at være charmerende over for det modsatte køn, og han har på trods af sin foragt for mennesker, en stor svaghed for smukke menneskekvinder. Han bryder sig ikke om at blive afvist i sine tilnærmelser og tager sjældent et nej for et nej.
Da han på mange punkter er meget svag og særdeles ansvarsløs, har han ofte vist sig at være en skuffelse for resten af familien. Han har så vidt som muligt forsøgt at gøre dem stolte, men det har ikke vist sig at være nogen let opgave.

Baggrundshistorie

Barndom: Runeldth-familien var en stor og velhavende elverfamilie, som var velsignet med hele fire børn. De havde et større hus bygget i en enorm trækrone i Elverly.
Under opvæksten forsøgte man at lære børnene dicipliner, som generelt var værdsat i elversamfundet: heriblandt bueskydning, kendskab til skoven og dens planter, magi, religion og historie, samt generelle kampfærdigheder.
I modsætning til sine søskende klarede Renaél sig dårligt: han manglede både interesse og færdigheder inden for al form for våbenbrug, og da han heller ikke havde talent eller interesse for plante- og dyrelivet i de omkringliggende skove eller tog religion seriøst nok til at blive elverpræst, begyndte familien stille og roligt at opgive ham.

Fortid frem til nu: Renaél levede altså herefter livet, som han selv ønskede. Han var vant til at have rigeligt med krystaller på lommen og gjorde, hvad der passede ham.
Men sådan skulle de ikke forblive. Med Morgoths overtagelse af tronen og mørkets ankomst til Krystallandet, blev familien hårdt ramt: De havde gode kontakter til Lyset, og deres ældste søn havde været en del af hæren, men blev nu bragt hårdt såret hjem.
Forandringen gik også hårdt ud over Renaél, hvis familie nu virkelig indså, at han var ubrugelig for dem. De bad til deres guder om hjælp, og da deres bønner ikke blev hørt, opstod et stort skænderi mellem Renaél og faderen: Renaél påstod, at de måtte tage deres skæbne i egne hænder og være ligeglad med guderne. Faderen bemærkede hånligt, at Renaél ikke ville være til nogen nytte for familien i denne tid - guder eller ej, og at han burde have respekt for skoven og elvernes religion.
Skænderiet endte med, at familien smed Renaél på porten. Han medbragte hvad, han havde sparet på af krystaller, fra da han var lille, og flakkede for en tid om i Krystallandet, inden han vendte tilbage til Elverly.

Lederskabet i Elverly accepterede dog ikke, at en ungelver blot føg rundt og passede sig selv: først blev han underlagt en læremester, Rhovandír, og da han stadig ikke rigtig tog ved lære, fik han allernådigst en plads i healerhuset i håb om at man med tiden kunne udnytte hans magiske evner.

Værste minde: De hårde tider hvor familien smed ham ud fra deres hjem.
Bedste minde: Barndommen
Barndomshjem: Elverly

Familie: Far - Kalrath Runeldth
Mor - Luetha Runeldth
Storesøster - Kethaira Runeldth
Storebror - Thalas Runeldth
Lillesøster - Afeára Runeldth
Nuværende levested: Sin egen lille hytte i Elverly.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 3
Kampteknik: 1
Smidighed: 7
Fysisk udholdenhed: 1
Kløgt: 4
Intelligens: 6
Kreativitet: 6
Mental Udholdenhed: 1
Chakra: 7

~ Renaél Runeldth ~

Profiltekst

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat