Hecate ReierHecate Reier
Adelig, tidligere Lysets Kriger.

Retmæssig God
Race: Menneske
Alder: 63

Status: Søger tråde
Godkendt: 22.12.2016
Antal posts: 151
Skaber: Krystal

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Hecate Amelia Reier
Kaldet: Hecate, frøken Reier.
Køn: Kvinde
Alder: 63
Fødselsdag: 22. December
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Zerafina og Azur
Erhverv: Adelig, tidligere Lysets Kriger.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 171 cm
Vægt: 60 kg
Hecate har sølvgråt hår, der indrammer hendes blege ansigt. Hendes øjne har en kold, lyseblå farve. Hun går iklædt fine klæder der passer til hendes stand som adelig. På venstre hånd bærer hun en opal-ring, et gammelt famliearvestykke. Ofte benytter hun en læbestift til sine smalle læber.
Hun er en tynd kvinde, selv om man kan se, at hun engang har været veltrænet. Der er ikke meget fedt på kroppen, og når hun går, halter hun en smule på det højre ben - en gammel skade fra hendes tid som Lysets Kriger.

Magi

Magisk evne (1): Svækkelse af andres magi og modstandskraft. Hecate kan, hvis hun kommer tæt på en anden person, lægge sin hånd på ham eller hende og langsomt men sikkert vil personen føle sig svagere. Ikke fysisk svagere, men med mindre viljestyrke til at kæmpe imod og det er samtidig svært at koncentrere sig om at samle chakra og udføre magi, selvom hun ikke som sådan er i stand til fjerne andres chakra.
Berøringen skal være mod hud og der skal gå mindst 10 sekunder, før evnen begynder at have effekt. For at gøre en person fuldstændig umodstandsdygtig, skal Hecate berøre ham eller hende i 2 minutter, og hendes egen koncentration må ikke brydes undervejs.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Magisk evne (2): Hecate kan ved berøring af objekter, der har haft stor betydning for en anden person, se brudstykker af dennes fortid, der er foregået omkring objektet. Hun bruger mest denne evne til sine studier af Krystallandets historie.
Dygtighed til at kontrollere evne: 5

Personlighed

Styrker: Hecate giver ikke nemt op. Når hun først har fået en idé om, hvordan tingene skal være, giver hun ikke op, ind til hun har fået sin vilje. Hun er ikke bange for at sige tingene, som hun mener dem, lige meget hvor mange sårede følelser, det efterlader. Hun er vellært i sprog og historie, og bruger meget tid på at studere de 'gamle dage', hvor folk efter hendes mening havde mere respekt for hinanden. Hun har engang været en ganske dygtig sværdkæmper, omend hendes færdighed er lidt rusten.
Svagheder: Man kommer ikke uden om, at Hecate er ved at være gammel, og hendes helbred er ikke, hvad det har været. Hendes højre ben, der under kampen mod de lovløse på Toropolis Isla i 1998 fik et spyd gennem sig, er aldrig helt kommet sig efter skaden. Hendes ryg er også begyndt at give hende problemer, og hun indtager en større mængde forskellige urter for at dulme smerterne. Hun forsøger at udøve magt, men mange af byens beboere anser hende bare for at være en skinger ældre dame, der brokker sig over alting, og det er meget begrænset, hvor meget hun rent faktisk ER i stand til at ændre.

Der er mange ting, der har været med til at gøre Hecate Reier bitter. Benet, der gjorde hende ude af stand til at fortsætte som Lysets Kriger, fik hende til at føle, at hun ikke længere gjorde nogen nytte. Da hun kom tilbage til Hovedstaden var det for sent for healerne at stille noget op, og siden da har hun undgået Helbredelseshuset og i stedet blandet sine egne urter, for healerne "dur alligevel ikke til noget"..
I manglen af bedre at tage sig til, har hun kastet sig over studier af Krystallandets historie, hvor hendes anden magiske evne for alvor gør nytte. Dette har dog ikke fået hende til at stoppe med at betragte sine omgivelser med negative øjne: nu hvor hun er tvunget til at leve i Hovedstaden, går mængden af kriminelle, alkoholikere og skøger hende for alvor på, og hun er stålsat i at gøre noget ved problemet. Stod det til hende, skulle samtlige horehuse og beværtninger omgående dreje nøglen om og alle dem, der i modsætning til hende stadig har deres fysik i orden, burde tjene landet ved at gå ind i hæren, i stedet for at drive den af. Der er ikke noget, der irriterer Hecate mere, end unge mænd og kvinder, der ikke opfører sig og handler, som de bør.

Baggrundshistorie

22. December 1953

"Det er en pige!" Healeren holdt det lyserøde, vrælende barn op mod den unge frue i kammeret på Reier-familiens palæ. En let skuffelse kunne ses i faderens øjne, som han stod ved siden af sengen og betragtede sin nyfødte. Han havde håbet på en dreng.
"Hendes navn skal være Hecate. Efter min mor." Fruen tog barnet i sine arme og forsøgte at stilne dets gråd. Endnu et barn var født ind i den allerede store og velhavende Reier-familie. Idet faderen stille lukkede døren bag sig for at overlade sin kone og barnet til hinandens selskab, overvejede om hans nyfødte datter i sin livstid ville nå at se det gamle familieoverhoved, Abel C'ez Reier, dø.

Juni 1968

"Vi må finde en passende fremtid til dig .. måske et passende ægteskab." Spekulerede faderen, som hans fjortenårige datter sad bøjet over bøgerne. Hun brillierede allerede med sine evner inden for skrivning, læsning og matematik. Men Abel C'ez Reier var stadig familiens overhoved, og adskillige hungrende familiemedlemmer stod klar til at overtage magten, hvis den gamle en dag skulle kradse af. Han tvivlede på, at Hecate nogensinde ville få en chance.
Den unge pige løftede hovedet og hendes lyseblå øjne så bedende på faderen. "Vil du undervise mig i Sværdet? Jeg tror, at jeg kan blive dygtig. Og jeg vil gerne tjene Dronningen." Tanken om en mand og et ægteskab lokkede hende ikke, og modstræbende sagde faderen ja. Familien Reier havde allerede flere, der tjente som Lysets Krigere, og han kunne godt se, at hans datter brændte for det.

August 1973

"Fra denne dag tjener du Lyset. Du er villig til at give dit liv i Lysets tjeneste. Ved Isari, må du bringe os fred og ære." Hecate mærkede vægten af sværdet blive løftet fra sit blonde hoved, og hun rejste sig langsomt. Kong Aldemar rakte hende våbenet, og Hecate stod et øjeblik og betragtede det. Så huskede hun sine manerer, bukkede dybt og lod sværdet glide tilbage i skeden. Hun trådte tilbage og lod den næste, der skulle tildeles rangen som Lysets Kriger, komme til.
Det var en drøm, der var gået i opfyldelse. Der var ikke nogen større ære, end at tjene sit land og sin Konge. I de sidste fem år havde hun trænet dagligt med sværdet og tjent som væbner for en af de få kvindelige krigere i hæren. Et lille smil formede sig på hendes smalle læber. Hun skulle bringe familien ære og de mange familiemedlemmer ville endelig huske hendes navn.

De næste mange år bød på endnu mere træning - ikke kun med sværdet og andre våben, men også træning i magi og mental modstand at magiske angreb. Mørket var på dette tidspunkt vokset i styrke, og der gik ikke længe, før Hecate var i kamp for sin Konge og sit land.

Februar 1982

"Det er et glimrende ægteskabstilbud!" Hendes fader lød vred. Hecate trampede frem og tilbage på gulvet i læsestuen. Hun var iført sin Lysets Kriger-uniform og hendes lyse øjne slog nærmest gnister. "Lord Ashtof er ikke en .. hæderlig .. mand!" Forsøgte hun at forklare. "Han har adskillige uægte børn, som han har efterladt i armene på de skøger, han har..!" Hun kunne ikke få de sidste ord over sine læber. Tanken om skulle dele ægteseng med Alric Ashtof gav hende en krybende fornemmelse over hele kroppen, og hun gøs.
Hendes far sukkede. Han vidste, at datteren ikke var til at hugge eller stikke i, når hun først var blevet vred. "Vil du ikke i det mindste overveje det?" Bad han til sidst. Hecate svarede ikke. De usagte ord blev hængende i luften mellem dem, og de var begge klar over, at hun var ved at være for gammel til at der ville komme flere ægteskabstilbud.


Oktober 1998

Smerten eksploderede og den midaldrende kvinde ramte jorden i en sky af jord og blade. Hun kunne smage blod og det gik op for hende, at hun måtte have bidt sig selv i tungen. Omkring sig kunne hun høre lydende af de kæmpende, og hun forsøgte at kæmpe sig op i siddende stilling. Hendes hænder rakte krampagtigt ud efter sværdet, som hun havde tabt på jorden..
De var taget til Toropolis Isla i et forsøg på at frigøre øen fra de lovløse, der havde overtaget området. Men de lovløse var erfarne soldater og de kæmpede både med våben og magi. Det ville tage kostbar tid og der ville komme mange flere sårede, før de ville være i stand til at overtage øen igen..
Liget af manden, der havde stukket gennemboret hendes ben med sit spyd lå på jorden ved siden af hende. Krigeren, der havde hugget hovedet af den lovløse, hjalp Hecate med at finde et sted at sidde med hovedet lænet mod en træstub. "Vi må forbinde såret. Det ser .. ikke godt ud." Hun havde svært ved at forstå, hvad han sagde, og øjeblikket efter gled hun ind i bevidstløsheden.

Hecate var blevet såret i kamp før, men intet så slemt som dette. Da hun endelig vendte tilbage fra Toropolis Isla, var der ikke noget at stille op. De fortalte hende, at det var en ærefuld ting, at give sit helbred for at forsvare landet. Hun fik en lejlighed i Hovedstaden, hvor hun kunne se ned på den travle gade i Det Øvre Bydistrikt, men som dagene gik, følte hun sig mere og mere .. tom. Livet som Lysets Kriger havde givet hende et formål, og nu var der intet tilbage. Hendes forældre var begge afgået ved døden år tilbage, og resten af Reier-familien irriterede hende for meget til, at hun havde lyst til at opsøge dem.
I stedet blev hun i Hovedstaden. Hun begyndte at studere igen, sprogene havde hun allerede lært som ung, men der meget nyt og spændende at opdage i Krystallandets historie. Hun forsøgte at fortælle sig selv, at hendes arbejde her også gjorde godt for noget, men som årene gik, blev hun blot mere gammel og bitter over livet.

Familie: Hendes forældre lever ikke, men hun har stadig mange nære og fjerne slægtninge hos familien Reier: en særdeles velstående adelsfamilie med Abel C'ez Reier som overhoved.
Nuværende levested: En lejlighed i Det Øvre Bydistrikt.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 4
Kampteknik: 6
Smidighed: 2
Fysisk udholdenhed: 3
Kløgt: 5
Intelligens: 9
Kreativitet: 2
Mental Udholdenhed: 7
Chakra: 6

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat