MaelaMaela
Gadebarn

Kaotisk God
Race: Halvdyr
Alder: 16

Status: Søger tråde
Godkendt: 02.07.2014
Antal posts: 98
Skaber: Krystal

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Maela Jayden
Kaldet: Mal
Køn: Kvinde
Alder: 16
Fødselsdag: 29. juni
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Isari
Erhverv: Gadebarn
Race: Halvdyr
Uddybende om race: Ræv

Udseende

Højde: 158 cm
Vægt: 42 kg
Maela har kraftigt, langt rødt hår og brune øjne. Hun er spinkelt bygget med et spidst, fregnet ansigt. Oftest bærer hun en slidt skindkofte samt et par bløde bukser og støvler. Hun kan næsten gå for at være et menneske, bortset fra hendes en smule spidse ører, der oftest gemmes under håret og den buskede, rødbrune hale, hun ikke altid er i stand til at gemme helt væk under koften. Hendes hjørnetænder er en smule skarpe.

Magi

Magisk evne (1): Fuldkommen forvandling. Mal er i stand til at forvandle sig helt til en ræv. Ræveskikkelsen er endnu forholdvis lille og ung at se på, grundet hendes egen alder. Bliver hun i skikkelsen for længe, har hun en tendens til at glemme, at hun egentlig også har en menneskelig side.
Dygtighed til at kontrollere evne: 6

Magisk evne (2): Teleportation. Mal kan ved at lukke øjnene og koncentrere sig teleportere fra et sted til et andet. Hun er i stand til at teleportere over forholdsvis store afstande, men der er ikke særlig meget kontrol over det, og hun ender til tider flere meter oppe i luften eller på steder, hun ikke havde regnet med. Hun kan tilmed komme til at teleportere uden selv at lægge mærke til det, hvis hun bliver vred eller forskrækket. Hun kan godt teleportere i sin ræveskikkelse, men her er kontrollen endnu mindre. Hun har for nylig lært at teleportere sammen med andre - maksimalt vil evnen kunne klare op til 3 personer, og det vil dræne hendes magi.
Dygtighed til at kontrollere evne: 3

Personlighed

Talenter: Mal er hurtig på benene og ikke bange for at sige sin mening. Hun kan godt slå fra sig, og er også oftest meget hurtig til at finde skjulesteder, skulle der være situationer, der truer hende. Hun har grundet sine rævegener en meget fintfølende næse, og hun genkender ofte folk på deres lugte.
Svagheder: Rent ud sagt kan Mal hurtigt blive en rapkæftet møgunge. Hun keder sig hurtigt, og har en tendens til at lave ulykker. Hun har en stor svaghed for velduftende mad, og har nogle gange svært ved at kende forskel på dit og mit. Herudover er der naturligvis teleportationsevnen, som ofte bringer hende i problemer.
Helhedsindtryk af personlighed: Maela er en ung pige, der mildest talt har 'krudt i røven'. Hun finder ofte på narrestreger for at komme kedsomheden til livs, og dette bringer hende gerne i problemer. Hun er lille af størrelse, men ganske hurtig. Hun er gerne mistroisk over for fremmede, men når først hun har knyttet sig til en anden person, slipper hun ikke så let denne igen. Hun er ikke så bogligt stærk og var meget lang tid om at lære at læse, selvom plejeforældrene gjorde deres bedste. Dette skyldes muligvis halvdyrsracen. Selvom hun ofte roder sig ud i ballade, har hun hjertet på det rigtige sted.

Baggrundshistorie

Barndom: Lidt uden landsbyen i Medanien lå en herregård, som var ejet af et ægtepar. Disse var ude af stand til at få børn, så da de hørte, at en lille halvdyrsunge var blevet fundet i nærheden af Ulvehøj, valgte de, at tage hende til sig. Hendes barndom var derfor i trygge omgivelser, selvom hendes halvdyrsgener ofte fik hende til at forlade herregården og søge ud i naturen. Hun fandt imidlertid altid vej tilbage til de bekymrede plejeforældre, som var meget overbærende med hendes drillesyge personlighed. Det var tydeligt, at hun var ganske forkælet.
Fortid frem til nu: En dag var hendes plejeforældre taget ind til landsbyen for at gøre nogle ærinder. Uheldet var imidlertid ude, og det var netop denne dag byen blev angrebet og nedbrændt af RT-banden. Plejeforældrene overlevede ikke angrebet, og den skrækslagne Maela flygtede fra sit hjem på herregården og gemte sig for en tid i nogle nærliggende skove. Her kom hendes ræveskikkelse til hjælp, for ikke alene hjalp den hende med at overleve - den var også med til at skubbe frygten og de dårlige minder ud af hendes sind. Efter at have levet i skovene i halvanden måneds tid, blev hun imidlertid fundet af en flok rejsende, som valgte at bringe hende til Tywing Skolen.

Hun tilbragte et års tid på skolen, men da krig og hungersnød ramte landet, var den tvunget til at lukke. Et uheld med teleportationsmagi under Kaos-plagen bragte hende langt nordpå, hvor hun, ude af stand til at vende hjem, måtte tilbringe de næste måneder. Det lykkedes hende at hjælpe til på en lille kro i Norvik, inden hun mødte en mørkelver ved navn Zane, der tilbød at tage hende med sydpå.

Under rejsen blev de adskilt fra hinanden, og Maela søgte tilflugt i de nærmeste skove. Igen valgte hun at ty til ræveskikkelsen, men som efteråret og derefter vinteren faldt på, begyndte hun at plages at sult og ensomhed. Til sidst tog hun en beslutning om at søge ind mod byen - et sted, hun endnu aldrig havde besøgt, i håb om varme og overlevelse.

Værste minde: Plejeforældrenes død
Bedste minde: Dagen hvor hun lærte at mestre forvandlingen til ræveskikkelsen
Barndomshjem: En herregård i Medanien

Familie: Ellaine og Tarik Jayden (begge døde) Hendes biologiske familie lever sandsynligvis ikke.
Nuværende levested: Dianthos

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 3
Kampteknik: 3
Smidighed: 9
Fysisk udholdenhed: 8
Kløgt: 2
Intelligens: 3
Kreativitet: 6
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 8

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat