MorpheusMorpheus
Krystalisianer

Kaotisk Ond
Race: Menneske
Alder: 28

Status: Inaktiv
Godkendt: 16.03.2017
Antal posts: 48
Skaber: Zofrost

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Morpheus Atillian
Kaldet: Unge Lord Atillian
Køn: Mand
Alder: 28
Fødselsdag: 9. december 1990
Tilhørsforhold: Kaotisk Ond
Tro: Familiens gud har altid været Azur eller Aladrios, men Morpheus tilbeder i al hemmelighed Zaladin
Erhverv: Adelssøn, lige nu udsendt som repræsentant for familien
Race: Menneske

Udseende

Højde: 178 cm
Vægt: 73 kg
Morpheus er ikke en specielt høj ung mand, men det betyder dog ikke, at han ser lille ud, da han er bred over skuldrene og lidt tungt bygget, samtidigt med at han er tydeligt muskuløs efter hård fysisk kamptræning. Hans ansigt er rundt og virker alligevel lidt spidst med en lidt fremstikkende hage, en spids næse og øjenbryn, der går skrå ned mod hans næse. Man kan nok ikke ligefrem kalde Morpheus en køn ung mand, og det hjælper ikke, at kløften, der går fra næsen og ned til læben, er skæv til venstre, hvilket også gør hans overlæbe en smule skæv.
Hans hår er kortklippet og mørkebrunt og hans øjne grå-grønne.

Af påklædning iklæder Morpheus sig gerne i rober, der passer til hans status som adelssøn. Hvis han forlader sin bolig, ses han ofte i en læderbrynje (som dækker hans bryst, ryg og skuldre), dog stadig iklædt dyrere stoffer under læderet. På fødderne har han læderstøvler, indendørs gerne fine og bløde, ude et par solide støvler, der kan holde til lidt af hvert.

Magi

Magisk evne (1): -
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Magisk evne (2): -
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Morpheus er på ingen måde en rar person. Faktisk har de fleste en følelse af, at have været i nærheden af noget meget uhyggeligt, når de har mødt ham. Men hvis man syntes at glimtet i hans øjne og det arrogante hint af et smil, man finder på hans ansigt, lægger an til noget ubehageligt, så skal de være glade fr, at de ikke kan se det ondskabsfulde og vrede kaos, der eksisterer i hans indre. Det er ikke for sjov, at han har forsagt sig Aladrios og svores troskab til Zaladin, ondskabens konge.
Morpheus har en smag for blod, vold og smerte. Man kan måske diskutere, om det er fordi, at han nyder det, eller om det er fordi, at han får al sin egen smerte ud af kroppen ved, at give andre smerte. Måske er det en blanding af begge dele. En ting er sikkert, han er en meget vred ung mand, man ikke skal træde over tæerne. Samtidigt er han utroligt arrogant og man er ikke i tvivl om, at han er vokset op som søn af en adelig!

Der er ikke ret mange mennesker i denne verden, som han respekterer. De to, der betyder mest for ham, er hans far og en mand, man måske kunne kalde en faderskikkelse, Karkhos.

Baggrunden for Morpheus vrede og had er blandt andet hans mors svigt af ham. At hun rejste fra ham og hans far. I Morpheus hoved har hun skylden for alt ondt, der er hændt i hans liv. Men siden hun ikke er i nærheden til at stå til ansvar, går det ud over hver eneste kvinde, Morpheus kan få i mellem hænderne. En anden grund til alle de negative følelser i denne unge mand, er hans far. Hans far har heller aldrig været en rar mand og især ikke overfor sin søn, som altid har været en skuffelse for ham. Aldrig mand nok, aldrig adelig nok, aldrig nok. Og Morpheus har aldrig været i tvivl om denne skuffelse, som hans far har følt.

Selvom Morpheus er et monster i menneskeklæder, er han stadig et menneske. Faktisk minder han til tider lidt om et barn med raserianfald, stædighed og hastigheden hvorved han bliver fornærmet. Samtidigt får bitterheden og frustrationerne overhånd og han bryder sammen. Den eneste, der nogensinde har set ham bryde sammen er Karkhos, som altid gør sit bedste for at være der for drengen, som han næsten kunne se som sin egen søn.

Morpheus største mål i livet er at overtage posten efter sin far og bevise, at han er en god leder. Ikke god som i god, men god som i at han har evnerne til at kunne styre deres folk. Med hård hånd.
Han skammer sig meget over den forbandelse, der nu forhindrer ham i nogensinde at få børn, da han ved, at nu slutter blodslinjen med ham. Ikke at han som sådan egentligt var interesseret i at få børn, det kræver nogle bestemte følelser, som han ikke besidder, men hvordan kan leve op til det, som forventes af ham, hvis han ikke kan få børn? Det får ham til at ligge søvnløs om natten og hans største frygt er, at hans far finder ud af det.

Morpheus har aldrig interesseret sig for viden og lærdom, men kan dog læse og skrive på et nogenlunde niveau. Nej, han har altid elsket at bruge sin krop fysisk og har trænet hårdt i mange discipliner. Dog skal man ikke undervurdere ham, der er mere hjerne under det grove ydre end man lige skulle tro.

Styrker:
- Kamptræning
- Adelige position
- Han er ikke så dum, som han ser ud

Svagheder:
- Den barnlige psyke, der leder ham til raserianfald, manglende tålmodighed og stædighed
- Lysten til vold
- Manglende kærlighed i sin barndom

Baggrundshistorie

Morpheus blev født en kold decembermorgen. Da han var et år, stak hans mor af fra hans far. Det er hvad, han har fået fortalt. Hvad han ikke ved er, at hun tog hans to år ældre storesøster med sig og at den eneste grund til, at hun ikke tog Morpheus med var, at han havde valgt at lege inde hos sin far, så hun ikke kunne få fat i ham. Så Morpheus ved ikke, at han har en søster og er derfor vokset op som enebarn. Det har ikke været let, for faderen tog ikke morens svig pænt og lod det til tider gå ud over sin søn, der hurtigt viste sig ikke at være den mand, han havde håbet på. Efterhånden udviklede det sig til, at faderen overlod det meste af træningen og undervisningen af sit barn til sine ansatte og fra seksårsalderen så Morpheus ikke så meget til sin far. I stedet har han tilbragt det meste af sin tid med den mand, der havde fået ansvaret for hans træning, en ældre herre ved navn Karkhos.

Selvom Karkhos gjorde alt, hvad han kunne for at gøre Morpheus til en god mand og forberede ham til at skulle være leder, borede faderens kulde og morens svigt sig ind i ham og han blev mere og mere vred og bitter. Vreden udmundede sig i en umættelig lyst til vold. Som 14-årig voldtog han sin første pige og året efter slog han næsten en mand ihjel. Og intet af, hvad enten hans far eller Karkhos gjorde, kunne få ham til at stoppe.

På en tur ud i området, da Morpheus var 18, valgte han at banke og voldtage en uskyldig bondepige. Som han var ved at stige til hest, dukkede pigens bedstemor op og tog ved hans ankel, mens hun så på ham med sine blinde øjne. Men selvom hun var blind, kunne Morpheus mærke hendes blik bore sig ind i sig, helt ind i hans indre. Og i det øjeblik lagde hun en forbandelse på ham. At han aldrig ville kunne få erektion igen og aldrig ville skabe en arving til Atillian-slægten. Og til Morpheus forfærdelse virkede forbandelsen. Siden har han ikke rørt en pige seksuelt. Den eneste, der kender til forbandelsen og dens virkning er Karkhos, som har svoret ikke at sige det til nogen, slet ikke Morpheus far. Måske man skulle tro, at det kunne lægge en dæmper på Morpheus voldelige tendenser, men nej, de er om noget kun blevet værre. Og mere fantasifulde.

En dag fik folket nok og de forskellige familiers overhoveder gik til Lord Atillian og klagede deres nød over hans voldelige søn. Atillian lovede handling, men hvad kunne han gøre? Det endte med, at han besluttede sig for at sende ham væk. Til hovedstaden, hvor han kunne lære om politik og diplomati som udsending for Atillian-slægten. Den mand, han havde sendt af sted nu, havde alligevel luftet ønsket om snart at komme hjem.

Og sådan blev det. Morpheus rejste til hovedstaden med sin trofaste mentor Karkhos ved sin side.


Familie: Far: Ciprian Atillian
Mor: Scaralin Atillian (afdød)
Søster: Jocasta Atallian

Nuværende levested: Hovedstanden, Det Øvre Bydistrikt

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 7
Kampteknik: 8
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 8
Kløgt: 6
Intelligens: 5
Kreativitet: 3
Mental Udholdenhed: 4
Chakra: 0

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat