TarekTarek
Byvagt

Neutral God
Race: Kentaur
Alder: 58

Status: Aktiv
Godkendt: 13.02.2018
Antal posts: 115
Skaber: Zofrost

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Tarek S’kari Firfod
Kaldet: Tarek, Firfod
Køn: Mand
Alder: 58
Fødselsdag: 30. april 1961
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Avanya, Leander og Isari
Erhverv: Byvagt
Race: Kentaur

Udseende

Højde: 225 cm
Vægt: 543 kg
Tarek er kentaur, det vil sige, at han har kroppen af en hest, men hvor hals og hoved skulle sidde, er der i stedet overkroppen på et menneske.

Hestekroppen er dækket i en pels i en cremet beige, der om vinteren bliver overraskende tykt. Halen er meget lys og bliver en smule mørkere i spidserne. Selve kroppen er robust, men ikke alt for bred. Han er ikke så slank og langbenet som en nomadekentaur, men heller ikke så lavbenet og bred som en sumpkentaur.

Overkroppens hud er også ganske lys og tager ikke ret godt i mod sol, så han ser alt for bleg ud i forhold til, hvor meget han er ude. Hans hår er blond med en lidt mørk undertone. Det går ham ca. midt på skulderbladene og er lige på kanten til at krølle (hvilket er værre, når det er vådt). Hans ansigt er smalt med en lidt høj pande og en spids hage. Panden har et par folder og resten af ansigtet bærer præg af, at han ler meget. Kæbekanten, hagen og overlæben er prydet af et fint fuldskæg i samme farve, og lidt mørkere, som hans hår. Det svinger lidt i længden, men bliver sjældent alt for langt. Hans øjne er grå og er næsten altid med et venligt og glad glimt.
Som hestekroppen er menneskedelen hverken bred eller smal, men han er ikke så bred over skuldrene og ikke kraftigt bygget.
I forhold til menneskealder ligner han en på omkring 25-27 år.

Både heste- og menneskedelen bærer præg af muskler. Ikke store, tydelige muskler, men den slags der viser, at de er vant til at arbejde over længere tid. Man kan ane hans muskler under huden og pelsen. Tarek er vant til at være på farten hele dagen og har en god udholdenhed. Pludselige styrkeudbrud er ikke hans stærke side, men han kan sagtens trave af sted det meste af en dag.

Han har ikke nogle tatoveringer, selvom det normalt hører sig kentaurer til, heller ikke nogle store ar at prale med. Han går dog altid med en halskæde, hvor der er to vedhæng - en sol, han har fået af sin mor som tegn på hans lyse og gode sind, og et spyd som tegn på, hvilken gruppe af nomader han hører til. Han tager aldrig halskæden af og skifter jævnligt lædersnøren, så den ikke går over.

Af tøj er han, når han er i tjeneste, iklædt en af Byvagternes uniformsjakker. Når han har fri en løs hørskjorte. På varme dage om sommeren en kofte uden ærmer og om vinteren en varm jakke og et halstørklæde. Det sker, at han har et tørklæde om livet, der hvor hest og menneske bliver et, da det godt kan trække for meget op under tøjet. Om livet har han for det meste et bælte med en pung, der hænger foran på bringen, hvor han har krystaller og andre småting.

Når han er på arbejde, har han altid et kortsværd spændt fast på ryggen med en rem, der går skråt ned fra hans højre skulder, ned over brystet og under hans venstre arm. Sværdet sidder med skæftet ved hans højre skulder, så han kan trække det med højre hånd. Han har altid sværdet på sig, når han er på arbejde, men det sker, at han render rundt uden våben, når han har fri. Ud over sværdet, ses han somme tider med spyd og en sjældent gang i mellem med bue og pilekogger, der dog ikke kan bruges til så meget inde i byen.

Tarek og hans hestekrop:

Magi

Magisk evne (1): Læsning af følelser - Ved berøring kan Tarek fornemme, hvad andre føler. Det bliver ikke hans egne følelser, men han kan alligevel mærke dem. Hvis han lægger lidt energi i det, kan han dog påvirke sit eget humør med andres følelser, mest fordi han er i besiddelse af en del empati i forvejen.
Det kræver ikke ret meget af ham at bruge evnen og den er heller ikke så svær at styre. Bruger han den meget hen over en dag, bliver han træt i hovedet og irritabel, som han ved overdrevet brug godt kan blive i tvivl om, hvad der er hans egne følelser og hvad der er andres.
Det sker han mærker folks følelser uden at ville det, især når de er meget kraftige.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Magisk evne (2): Skabelse af portaler - Tarek kan skabe ”huller” i ting som vægge og andre faste objekter. Tingen må ikke være alt for tyk, men han kan dog lave huller igennem ting der er op til tre-fire meter tykke, dvs. også noget som en ringmur. Det største hul, han kan lave, kan max være tre meter i diameter. Evnen fungerer også sådan, at det han laver hul i, ikke mister dets bæreevne, så et hus ville f.eks. ikke kollapse, selvom han åbner et hul i muren. Han kan også lavet et hul og fjerne hele stammen i et træ, uden træet vælter.
Han kan holde et hul åbent i omkring ti minutter. Små huller mere, store huller mindre. Er det et hul så stort, at han selv han komme igennem, kan han ikke lave flere end tre på en time og det udmatter ham hurtigt. Til at starte med, krævede det utroligt meget koncentration, men i dag kan han godt være på vagt og snakke samtidigt med, at han laver hullet, men en gang i mellem smutter det stadig for ham. Når han ikke selv lukker det, varer det dog et par sekunder inden hullet lukker og folk burde kunne nå ud inden de sidder fast (og dør) i hvad end de gik igennem.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Personlighed

Det er ikke uden grund, at Tareks mor kaldte ham for en lille solstråle. Han er stort set altid glad, altid positiv og meget sjældent med tung alvor i sit udtryk. Han er svær at gøre rigtig vred og nem at gøre glad igen. Det er ikke fordi, at han er mindre begavet eller ikke forstår livets alvor, han er bare født med et glad sind. Selv når tingene går i mod ham, forsøger han at forblive positiv, for han har en filosofi om, at man ikke løser noget ved at være negativ.
Tarek kan sagtens være alvorlig og forstå alvor, men hvis situationen kan håndteres med humor og positive tanker, ord og handlinger, ja så foretrækker han da klart det.

Der har ikke været mange dybt ulykkelige hændelser i Tareks liv, som for det meste har været trygt og godt, fyldt med eventyr og oplevelser. Den mest ulykkelige oplevelse for ham, var da hans mor forlod ham. Hans evne til at læse andres følelser var kun svagt begyndt at vise sig på det tidspunkt og han fangede blot fra det hele, at hun forlod ham, fordi han var en dreng. Det er ikke noget, han har snakket med sin far om, så det er stadig en tro, der sidder i ham, men som efterhånden sjældent trækker ham ned.

De fleste vil nok anse Tarek for at være tosset. Både på grund af hans evige glade indstilling, men også fordi han siger nogle lidt spøjse ting, er meget direkte og ser verden lidt fra en anden vinkel. Han bruger gerne sin fritid på at lege med gadebørn, tage på ærinder for folk og hjælpe dem, der ikke kan selv. Sin løn bruger han gerne til at købe mad eller andre ting til folk der ikke har. Han har ikke et hjem og skal bare have mad, hvilket han for det meste får ved byvagterne, og en gang i mellem noget nyt tøj.
Han er meget aktiv og social og ses næsten altid ude i byen eller på træningspladsen. Nogle dage drager han uden for byen og tager på tur og får løbet igennem. Han elsker naturen og friheden ved at være så mobil, som han er. Det sværeste for ham ved at være i byen er, at han ikke rejser. Han har været på farten hele sit liv og savner det allerede. Men ikke nok til at droppe at være en byvagt, som er lige så fantastisk som han havde regnet med.

Tarek er på ingen måde dum, han ved en masse fra sin færden i Krystallandet og har en bred viden om meget. Han tænker hurtigt og selvom han måske virker lidt naiv, er han ikke let at snyde. Dog har han en tendens til altid at tro på det gode i folk, hvilket godt kan give lidt problemer, både til hverdag, men også med hans overordnede.

Tarek er i øvrigt vegetar, af eget valg.

Styrker:
- Sit altid glade sind
- Våbentræning
- Brede viden om racer og steder i Krystallandet
- Sin fysik

Svagheder:
- At han tror lidt for meget på det gode i folk
- Malplacering både i hovedstaden og hos byvagterne
- Sin fysiske størrelse
- Sin indre uro og trang til, at der skal ske noget

Baggrundshistorie

Der var engang en sumpkentaurkvinde ved navn Ghana, der besluttede sig for at rejse ud i verden. Her mødte hun en gruppe af nomadekentaurer. Og inden længe blomstrede kærligheden mellem hende og en mand ved navn Ronan. De knyttede bånd og hun rejste med dem for nogle år. Og en dag fødte hun en søn, som de døbte Tarek, en lyshåret lille dreng, der hurtigt viste sig at være god som dagen var lang. De første år af Tareks liv var et lykkeligt familieliv. Men som han nåede sit 16. leveår, havde hans mor så meget hjemve, at hun med stor sorg besluttede sig for at forlade sin mand og sit barn. Hun ville meget gerne have taget Tarek med sig, men hun var udmærket klar over, at han ville få det bedre hos sin far og hos nomaderne, hvor mænd blev anset som bedre end i sumpen. Og siden den dag har Tarek ikke set sin mor. Om hun lever endnu, ved han ikke.

Trods savnet led Tarek ingen nød hos sin far, som han havde et rigtigt godt forhold med. Han lærte at overleve i en hård verden, slås med våben , især spyd, sværd og bue og pil, og alt hvad der er værd at vide, når man lever som nomade. Han har rejst fra Nordlandet til kanten af ørkenen og både mod øst og vest. Men han har også lært alt om godhed, venlighed og åbenhed.
En dag, da han var ung, var han taget på en lille tur med et par af de andre fra flokken og de endte med at blive angrebet af en flok røvere. Til deres store held, kom der en gruppe af byvagter forbi og sammen fik de jagtet røverne væk. Byvagterne fulgte dem tilbage til flokken og på den tur hørte Tarek alt om, hvad det vil sige at være byvagt. Fra da af vidste han, hvad han ville være. Byvagt!

Selvfølgelig forsøgte hans far at tale ham ud af det, men Tarek var fast besluttet og en dag forlod han flokken for at søge ind som byvagt. Selvfølgelig kunne han kun blive trænet op til det i Hovedstaden, en by med små gader og små huse, men det slog ham ikke ud af kurs. Og på en eller anden måde lykkedes det også den unge kentaur at blive taget ind. Om det var fordi, at han faktisk besad evnerne eller om det var fordi, at Byvagten desperat manglede nye folk, det var ikke til at vide.
Men han kæmpede sig igennem træning, klarede sig fint og endeligt kunne han kalde sig byvagt! Af en eller anden grund er han stadig i Hovedstaden i stedet for at være blevet postet ude på landet, hvor hans størrelse ikke er en hindring for at udføre jobbet. I sin tid hos Byvagterne, har han boet i stalden, simpelthen fordi der ikke er plads til ham andre steder, plus han faktisk ikke har noget i mod at sove sammen med hestene.


Familie: Far: Ronan Firfod, nomadekentaur
Mor: Ghana S’kari, sumpkentaur

Nuværende levested: Hovedstaden, i stalden sammen med Byvagternes heste

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 6
Kampteknik: 9
Smidighed: 4
Fysisk udholdenhed: 9
Kløgt: 5
Intelligens: 2
Kreativitet: 5
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 5

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat