ThanosThanos
Lejesoldat

Neutral Ond
Race: Menneske
Alder: 37

Status: Aktiv
Godkendt: 22.11.2017
Antal posts: 253
Skaber: Zofrost

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Thanos Haides
Kaldet: Thanos, "Dødens håndlanger"
Køn: Mand
Alder: 37
Fødselsdag: 13. april, 1983
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Zaladin, en smule Nalish’ra og Thatos
Erhverv: Lejesoldat
Nuværende levested: Rejser for det meste rundt til jobs, men har dog et mere fast hjem ved Jezebel og Valkar
Race: Menneske

Udseende

Højde: 192 cm
Vægt: 95 kg
Det første man lægger mærke til ved Thanos er det store grimme, friske ar, der går ned over hans ansigt over venstre øje. Det ser ikke ret gammelt ud, men hvis man bruger en hel dag med ham, hvis man bemærke, at det ser meget friskt ud om morgenen og noget ældre ud om aftenen.
Hvis man ser bort fra arret, er det nok øjnene, man ser først, sammen med det næsten usynlige smil, der altid præger hans læber. Mørkebrune øjne, der er tomme for alt, hvad der hedder følelser og smilet, der på ingen måde virker venligt, men mere hånligt. Ellers ser Thanos ganske normal ud med sit mørkebrune hår, der er meget kortklippet i siderne og en smule længere i en bred stribe hen over hovedet. Underdelen af hans ansigt er dækket i et kortklippet fuldskæg. Kindbenene sidder højt og er tydeligt fremstående, hvilket bare gør hans kranies form tydelig under den altid let solbrændte hud. Næsen er lige og en smule spids.

Fysisk er Thanos meget veltrænet, alle hans muskler er tydelige, især fordi han ikke har et gram fedt for meget på kroppen. Han er tog ikke tynd eller underernæret, men lige tilpas. Hans kropsbygning er slank og smal, men med et par brede skuldre og man har alligevel en fornemmelse af, at han er solidt bygget.
Flere steder er hans hud prydet af ar, men ingen af dem er nye.

Af påklædning ser man oftest Thanos iklædt en hvid eller hørfarvet skjorte med en smal vest i brunt stof, der sidder løst nok til ikke at hæmme hans bevægelser, udenover. Ved kolde temperaturer har han en grå ulden sweater uden over dette, inden han til sidst er iklædt en halvlang frakke i mørkeblå med spænder i et ikke ædelt metal. Frakken går ham til midt på lårene og har nogle praktiske slidser, så det er nemt at komme op og ned fra og sidde på en hest.
I halsen sidder der stort set altid en rød halsklud, som næsten er et kendetegn for ham.
Han ejer også en vandafvisende kappe med en hætte, som han selvfølgelig bruger under dårligt vejr.
Ud over jakken sidder der et bælte i livet, som indeholder tre kasteknive og en større mere praktisk kniv, samt hans pung og en lille pose med nødvendige ting som ildsten, tobak og des lige. Piben sidder i øvrigt sikkert i en inderlomme i jakken.
Derudover sidder der et sværdbælte om hans hofter, hvor hans almindelige sværd er placeret i en skede i højre side, da han er venstrehåndet. Somme tider vil man se en rem skråt over hans bryst og skulder, som holder en specielt udseende armbrøst, der hænger på hans ryg.
På fødderne har han et par slanke og lette, men vandtætte og praktiske støvler i læder med højt skaft.

Magi

Magisk evne (1):
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Følelsesløs er det første ord, folk beskriver Thanos med. Følelsesløs, kold og ligeglad med alt og alle. Der eksisterer ikke en eneste ægte følelse i ham og det har der aldrig gjort. Jo, nogle gange tror man måske, at han er vred eller irriteret eller at han synes godt om en, men intet er baseret på følelser. Han kan more sig og han kan vælge at gøre handlinger, som virker baseret på vrede, men i hans verden er alt baseret på tanker og logik. For eksempel føler han ikke frygt, hvilket jo er en naturlig måde at undgå farer på. Men i stedet for at føle frygt, fortæller hans logik ham, at den specifikke situation kan ende galt for ham og han finder derefter en logisk udvej.
Det betyder dog ikke, at han ikke har ting, han kan lide og ikke lide. Samtidigt virker al fysikken som det skal, hvilket jo også er med til at forme en personlighed.

Det gik ret hurtigt op for Thanos, at hans specifikke følelseshandikap gør ham til en god lejesoldat. Det gør ham intet at slå ihjel. Tortur siger ham som sådan intet, siden han ikke føler nogen tilfredsstillelse ved det, men at tage liv kan nærmest gøre ham i godt humør. At flå børn fra deres forældre eller slagte hele familier rører ham ikke. Han har ingen evne til følelsesmæssigt at relatere til det. Det rørte ham heller ikke, at hans familie efterlod ham på børnehjemmet, siden han intet følte for dem, selvom som et barn på fire.
Hvis han en dag skulle miste muligheden for at udøve vold og drab, ville det heller ikke røre ham, ud over at han nok ville komme til at kede sig. Han kender ikke til så meget andet end livet som lejesoldat og føler heller ikke behov for at lave andet.

Han knytter sig ikke til nogen og kan gå fra at have en hyggelig aften og le af dine vittigheder til at skære dine lemmer af et af gangen uden at blinke. Det ville for mange måske være ensomt at være så alene, men han føler sig ikke ensom. Om han bruger en aften i godt selskab eller alene under stjernerne er ham ligegyldigt.
Thanos kan godt lide ting som god mad og en flaske god rom, samtidigt ryger han oftest en pibe tobak efter aftensmaden, hvis der tid til det. Fysisk er han en almindelig mand og føler et fysisk behov for sex, men mentalt siger det ham intet, hvilket oftest resulterer i ensidig fysisk nydelse fra hans side med en uvillig modpart. Andet sker også, men det siger ham bare ikke rigtigt noget.

Man kan altså konkludere, at han er en mand, der lever efter fysiske behov og nødvendigheder, logik og hvad der er bedst for ham selv. Og at følelser ikke eksisterer for ham, samtidigt med at andres intet betyder for ham.

Styrker:
- Kampfærdigheder
- Mangel på følelser
- Hans forbandelse

Svagheder:
- Manglen på følelser
- Mangel på forståelse for almindelige væsner og deres følelsesstyrede handlinger
- Ensomheden, da han ingen relationer har

Baggrundshistorie

Thanos blev født ind i en meget fattig familie med lidt for mange børn, der boede i det nordlige af Krystallandet ikke langt fra grænsen til nord. De første fire år af hans liv bestod af sult, kulde og mangel på tid fra forældrene. Ikke længe efter, at han var fyldt fire, besluttede forældrene sig for at sætte ham af på et børnehjem - som det eneste ud af deres otte børn. Om det var fordi, at han var den mindste eller om det var fordi, at han allerede som fireårig havde formået at gøre hele familien utilpas eller måske en blanding af begge dele, det vides ikke rigtigt.
Men i de næste tre år boede han på et børnehjem. Der var mere mad og mere varme, men forholdende var ikke ligefrem fantastiske, den slags koster jo penge. På børnehjemmet fandt de hurtigt ud af, at Thanos ikke var et normalt barn. Der var ingen følelser i hans øjne, han græd aldrig og selvom han fik tæv et par gange, holdt det hurtigt op igen, som han reagerede underligt på det. I løbet af meget kort tid lod alle børnene ham være og de voksne forsøgte at undgå ham så meget som muligt. Det havde han det nu fint nok med.
En dag blev børnehjemmet angrebet af en flok banditter. Børn og voksne blev stillet op på en lang række. En mand med et hårdt blik og et manglende øre gik et par gange frem og tilbage foran de grædende børn og bange voksne, inden han fik en af sine mænd til at hive en af de voksne ud og skære halsen over på hende. Blikket gled tilbage over de nu paniske børn. Hurtigt pegede han flere af dem ud, som blev taget med af hans mænd. Til sidst stoppede de hårde øjne på en lille dreng, der stod tavst for enden af rækken. Der var ingen tårer, ingen angst, bare et svagt smil og nysgerrighed i de brune øjne. Manden gik forundret hen og satte sig på hug foran drengen. Spurgte ham, om han ikke var bange. Drengen rystede på hovedet uden at sige noget og så op på manden. Deres blikke mødtes og manden rakte sin store lap frem. Uden tøven lagde drengen sin lille hånd i mandens og fulgte med, da de forlod børnehjemmet.
De næste mange år bestod af hård træning. Det viste sig, at manden indsamlede børn og unge og trænede dem op til at være hans egen lille private hær. En hær med soldater, han gladelig lejede ud til diverse opgaver, alt hvad folk ville betale for. Og hans soldater var eftertragtede, som de var dygtige, hjerteløse og uden hæmninger. Det var et liv, der passede Thanos godt, som den lille tynde dreng voksede op og blev en stor, stærk ung mand, der var endnu mere hæmningsløs og kold end sine kammerater.
En dag blev han sendt på opgave ved en mand, der gik under ”Onskabens Herre”. Manden var åbenbart tilfreds med Thanos’ indsats og efterhånden brugte Thanos mere tid ved denne mand end med at tage jobs for andre. I denne ”Ondskabens Herre”s sold var der en halvdæmon ved navn Jezebel og en engel, som han også endte med at lave en del for.
Manden, der havde taget sig af Thanos begyndte dog at blive ret utilfreds, som hans bedste lejesoldat altid rendte andres ærinder. Det udviklede sig til en uoverensstemmelse med ”Onskabens Herre”, som endte ud i, at manden og flere af hans lejesoldater blev slagtet. Thanos fik muligheden for at dø sammen med dem eller tjene ”Onskabens Herre”. Siden de andres død ikke rørte ham, og han egentligt gerne ville leve, valgte han at gå i ”Ondskabens Herre”s sold. Det har vist sig at være helt fint for ham, fordi at han havde sin egen frihed, når han ikke var behov for ham. På et tidspunkt fik han til opgave at spionere på halvdæmonen og englen, der valgte at forlade ”Ondskabens Herre” og gå hver for sig. Så i dag arbejder han skiftevis for Jezebel og Valkar, samtidigt med, at han spionerer for ”Ondskabens Herre” og tager løsjobs rundt omkring i Krystallandet.

Alting ændrer sig, og i dag er Thanos mere fri end nogensinde. Han er sin egen herre og bestemmer selv, hvad han vil tage af arbejde, men det er ikke fordi, at han keder sig. Der er altid bud efter Dødens håndlanger!

Familie: Ikke noget, der betyder noget for ham.

Andet

Forbandelse:
Arret i Thanos’ ansigt er en forbandelse. En forbandelse der gør, at alle skader, han bliver pådraget forsvinder i løbet af sekunder, forsvinder som havde de aldrig været der. Han kan dog ikke gro nye lemmer og overlever ikke, hvis hans hjerte holder op med at slå eller han mister hovedet.
Det lyder fedt, ikke? Der er dog en bagside - hver dag ved midnat åbner arret sig (dog uden at bløde) og indeholder al det smerte, som Thanos har oplevet i løbet af dagen. Smerten fra brækkede knogler, sår, brandsår og hvad har vi ellers, kanaliseres op i arret og udleves i løbet af et par minutter. Arret i sig selv er næsten et døgn om at lukke sig og gør ondt i flere timer efter og næste nat gentager det sig. Er Thanos ikke kommet til skade, sker det dog stadig, nu bare kun med den smerte det originale sår besad.

Forbandelsen fik han, da han som 18-årig lejesoldat sammen med et par stykker andre, fik til opgave at befri en person tilknyttet Mørkets Hær fra en mindre gruppe byvagter og et par af lysets krigere, da de transporterede manden mod hovedstaden. Det viste sig at være en lidt sværere opgave end beregnet og Thanos var den eneste overlevende ud over manden i den lille lukkede vogn, som de skulle befri. Under kampen var Thanos blevet ramt af et sværd ned over ansigtet og han blødte slemt. Men han fik ødelagt låsen på døren i vognen og befriet manden, der viste sig at være en ret stærk magiker, underlagt et magisk bånd, der gjorde, at han ikke kunne bruge sin magi. Thanos ødelagde halsbåndet og magien, og magikeren, der hørte til Mørkets Hær af en grund, valgte at takke ham med en forbandelse, der lukkede såret og forbandede ham til altid at føle smerten fra sine sår ved midnat, mod at han aldrig ville bløde sådan igen. Thanos fik ikke muligheden for selv at vælge og han har stadig ikke besluttet sig for, om han er taknemmelig eller ej for denne ”gave”. Den har reddet hans liv mere end én gang, men trods manglen på følelser er den mængde smerte, han sommetider må gennemleve næsten ikke til at bære.

Armbrøst:
Thanos er i besiddelse af en ret speciel armbrøst, der kan skyde ti pile af uden at blevet genladet, modsat en almindelig armbrøst, hvor der skal sættes en ny pil i for hvert skud.
Armbrøsten fik han af manden, der tog ham fra børnehjemmet og trænede ham op til den lejesoldat, han er i dag. Træningen inkluderede alle våben i arsenalet, også armbrøster og det viste sig, at Thanos havde et exceptionelt godt sigte med den mekaniske bue.
En dag kom manden hen til ham og gav ham denne armbrøst, fordi han følte, at våbnet og Thanos var det perfekte match. Armbrøsten havde han fået som betaling for sine lejesoldaters tjeneste af en rig adelig, der åbenbart havde en opfinder i sit sold, en opfinder der arbejdede både med teknik og magi. Hvordan armbrøsten virkede havde ingen givet en forklaring på, men den kunne altså lades med ti pile af gangen. Og Thanos har været meget glad for våbnet, han flittigt har brugt siden - det fungerer både på kortere og længere afstande, som det kan affyres så mange gange og derfor endda fungerer i nærkamp, da han ikke skal stoppe op og sætte en ny pil i.

Hidkaldskugle:
Thanos har altid en lille glaskugle på størrelse med en bordtennisbold med sig. Den er magisk forbundet til lignende glaskugler, og har man en af disse glaskugler, kan man gøre opmærksom på, at man har brug for Thanos' tjeneste. Hver person får en farve, der passer til dem.
Der er ikke andet magisk over dem, og man må væbne sig med tålmodighed, for det er ikke sikkert, at lejesoldaten er i nærheden, og han skal først rejse hen til det aftalte sted.
Folk og farver:
Ondskabens herre - sort
Jezebel - lavendel
Valkar - gylden
Vargas - gul
Zahinael - elektrisk lyseblå
Valtor - hvid

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Kampteknik: Fantastisk
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Over middel
Intelligens: Under middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Fantastisk
Chakra: Elendig

- Do I pull the trigger? Do I snap the bone? Do I suffocate? Do I send them home? -

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat