Det Store Maskebal hos Arys slægten
Leonora Viktoria af ArysLeonora Viktoria af Arys
Fyrstinde af Arys-slægten

Retmæssig God
Race: Menneske
Alder: 46

Skaber: Dragonflower
19.03.2020 22:57
Invitationerne var gået ud måneder i forvejen, så alle der var noget ved i hele Krystallandet, havde dem i hånde i tide til at arrangere rejsen og nå frem. Leonora skulle ikke nyde noget af afbud med dårlige undskyldninger som mangle på rettidig omhu!
Det ville i sandhed også blive en aften der sent ville blive glemt. Alle af noble byrd, fra Fyrstefamilierne til de mindste baronier var inviteret, så vel som en række bemærkelsesværdige individer uden titel eller land. Selv de vigtige slægter fra både dværge, havets og elvernes folk var blevet inviteret til denne festlige begivenhed!

Hele Zircon var gjort klar til denne aften. Byens gader var fejet og ryddet, og både kroer og butikker var klar til at tage imod det store indfluks af folk, der ville komme i byen for den ene aften. Det var antaget flere dog ville blive længere, for at se området eller fordi de havde ærinder hos Fyrstinden. De større familiers overhoveder samt udenlandske gæster var naturligvis tilbudt logi hos Fyrstinden, men andre måtte finde plads på byens fine kroer, som det var normen til den slags arrangementer. 

Fra byen løb vejen op en bakke til Arys familiens højborg, hvor hvert et vindue var oplyst, og porten åben, klar til at tage imod gæster. Alle blev stoppet ved porten, og bedt vise invitation, og de der ikke kunne imødekomme dette, blev sendt væk, om nødvendigt med magt. Derudover blev folk bedt påføre sig deres masker, og instrueret i, at der ville være maskefald ved midnattimen.

Fra porten var vejen oplyst af et net af lysende krystaller, holdt oppe af sølvpæle sat på hver side af vejen. Krystallerne var kunstfærdigt indlagt, og afgav en nøjagtig kopi af stjernerne på den overskyede nattehimmel over dem. Haven omkring var oplyst af fakler og bålfad, der samtidig holdt nattens kulde på afstand. 

Selvefestsalen var pyntet til at rivalisere selve Krystalpaladset, i sølv, hvid og blege krystaller, der, ved slaget midnat, ville skifte til guld, rød og krystallernes lys ville skifte fra blegt til varmt, for at signalere forårets komme, og indgangen til lysere tider.

Som de fleste gæster var ankommet, og festens begyndelsestime nærmede sig, tog Fyrstinden ordet, og bød velkommen.
"Ærede gæster. Vi takker jer alle for at at være kommet, fra nær og fjern, for at nye denne aften med os. Her hvor vi står på forårets skæld, og mærker vinteren slippe sit tag, er det let at glemme de hårde tider der ligger bag os. Men det er netop nu de skal huskes, og med det huskes, at det kun var ved de retskafnes sammenhold at vi igen velsignes af Lysets varme.
Så jeg beder jer alle nyde aftenen, men også hinandens selskab, og husk, at vi står stærkest, sammen!"
 med det løftede hun sit glas i skål til folket, og lod festen begynde officielt!

Efter talen blev folk sat til bords, og serveret en kavalkade af eksotiske retter, hentet ind fra hver en krog af riget. Der var skaldyr fra Aquarin, helstegt grif fra Norden, krydrede dadler fra Rubinien, fedt kød fra Medanien, svampe fra elvernes rige, øl fra dværgene, vin fra Azurien, bærtrifli fra Turmelinien og honningglaseret fasan fra Safirien selv. 

Efter banketen blev der åbnet til de tilstødende lokaler, hvor folk kunne sippe sød vin og nyde små kager, mens hovedsalen blev ryddet, og gjort klar til dans! På nattens ellevte time blev salen igen åbnet, og aftenens første dans, ledt af fyrstefamilierne fandt sted. Dernæst kunne resten af gæsterne slutte sig til, indtil midnatstimen oprendte, og der var maskefald.

Derefter var festens officielle program tilendebragt, og de tilstødende lokaler igen åbnet, så de der ønskede kunne samles i mere private grupper, og tale, eller gå en tur i haven, mens dansen i storsalen fortsatte til den lyse morgen.

//PRAKTISK INFO!
Tråden er åben for alle der med rimelighed mener de er inviteret, eller har midlerne til at forfalske en invitation.
Al vold og åbenlyst tyderig/lovbrud vil blive stoppet øjeblikkeligt, og personerne smidt i fængsel.

Der kan laves reaktioner til tråden her, til at tilkendegive din karakters deltagelse, og derudover er folk velkomne til at oprette tråde ved siden af! Have Fun!//

Leonora Viktoria af Arys har forladt tråden.

IsadoraIsadora
Krystalisianer

Kaotisk Neutral
Race: Menneske
Alder: 23

Skaber: Grace
21.03.2020 14:52
Det var en sand nydelse for Isadora endelig at komme lidt væk fra familiegodset efter en uendelig vinter holdt fanget der. En konsekvens af flere valg hun havde taget gennem de sidste to år, hvor kun få af dem var nogle hun fortrød. At finde William og bringe ham tilbage til familien i Dianthos bestemt ikke en af dem, skønt det mest var den beslutning der havde efterladt hende på alt andet end god fod med hendes mormoder.
Festen i aften var dog en hun havde fået lov til at deltage i. Mest fordi hun stadig var arving til Highwell godset og titlen.

Det var da også et storslået syn, der mødte dem, som de trådte ind i festsalen. Isadora holdt sig pænt et skridt bag sin mormoder og veg ikke fra den plads med mindre hun blev budt andet. En lidt anstrengende måde at være til fest på, men forhåbentlig ville hun få lidt løsere tøjler efter maden. Det var under alle omstændigheder hvad den unge kvinde håbede som hun lod blikket bag masken afsøge mængden efter en bestemt skikkelse.
Hun var klædt som en forårsblomst. Skørtet og kjolens liv var i sart lavendel og flød frit og blødt omkring hende. De løse ærmer og den brede bådformede krave var i sart grøn, som der også var flettet grønne silkebånd ind i hendes lange hvide hår. Masken var holdt med samme farve bånd og selv holdt i grønne nuancer. Ikke farver der fik hende til at se andet end fin og skrøbelig ud.

Velkomsttalen lød passende modtaget og maden blev serveret. Et langt måltid fyldt med høfligheder, men mest af alt lytten til andres snak til det endelig, endelig! var tid til dansen og den del af festen hun havde set frem til!

// Åben tråd til festen: Link
Menneske - adelig

Isadora har forladt tråden.

Karim Bassem Al-KazimiKarim Bassem Al-Kazimi
Krystalisianer

Kaotisk Neutral
Race: Menneske
Alder: 105

Skaber: Dragonflower
21.03.2020 17:02
Karim var ikke kendte for at misse en fest, og han ville have været en skændsel mod sit navn og familie, hvis han havde misset hvad der så ud til at blive årets største fest! Det skulle hvertfald være en modig mand der forsøgte at overgå en Fyrstelig fest!

I aftenens anledning havde Karim anskaffet sig et fremragende sæt tøj, der kunne passe til hans mageløse maske! Masken var, naturligvis, en fuglemaske, men det var ikke bare en hvilket som helst fugl! Masken var prydet af sne-hvide fjer, og et næb i klart, blåt glas. Fjerene var naturlig ægte punkti fjer som Karim allernådigst havde fået lov at samle fra de punkti han havde mødt.
Derudover var Karim iført en tunika i hvid slike, med brede, løse ærmer, der graduerede fra den rene hvide, til en kraftig, klar blå. Hans bukser var løse øverst, men blev samlet lige under knæene, hvor de skiftede til samme klarer blå som ærmerne.
Fra hans ene skulder hang en imponerende halvkappe i hvide og blå fjer, og på hans anden skulder, sad en levende punkti og kejsede majestætisk.

Med det gode selskab medbragt, og en tanke til hans 3 koner derhjemme, så Karim frem til en fortrinelig aften!

((Åben Tråd ))

Karim Bassem Al-Kazimi har forladt tråden.

Etheldred Auriol Dionisia DacreEtheldred Auriol Dionisia Dacre
Krystalisianer

Neutral God
Race: Blandingsrace
Alder: 30

Skaber: Htqz
23.03.2020 14:50
Etheldred havde ikke ligefrem set frem til endnu en fest, faktisk havde diskussionen lødet temmelig højt mellem hende og Edgar da de fik invitationen. Edgar sættende sine pligter for Lyset højere end sine pligter som adelsmand havde i bund og grund ladet Etheldred alene om at tage til maskeballet, mens han selv drog på mission i norden. 
Rejsen var foregået sløvt i en karet ned mod syden. En tur hun var overbevist om at hun kunne have gjort hurtigere hvis hun bare havde fløjet, men selfølgelig skulle man som værende en del af adelsstanden komme i nogelunde god stil, derfor havde hun fundet sig i turen, men også godt og grundigt nydt det da hun langt om længe kunne komme ud af vognen dagen før festen. En tjenestepige tog sig af hendes ting mens hun fik selv fik hilst kort på værtinden inden hun smuttede ud på en tur for at betragte den lille by og hilse på befolkningen, udnytte det til at strække sine vinger lidt inden de endnu engang ville blive tvunget væk under amulettens beskyttelse

Da det blev tid til ballet havde hun valgt en mellemblå kjole med mørkere blå blonder med små gulddetaljer der smøg sig op af skørtet og fyldte de gennemsigtige tætsiddende blondeærmer Om halsen bar hun en halskæde med  guldindfattede sten, om det var juveler kunne hun ikke selv huske, det gik hun ikke op i. Masken selv var en sort simpel maske med små gyldne hvirler i en form for filigree, mens det øverste var prydet af lange bløde fjer. Det blonde hår var sat i en stil så det nærmest lod til at være løs hvis man ikke vidste bedre. Store bløde krøller med indsatte perler med guld 'toppe' så håret glinsede i lyset. 

Hun sukkede let for sig selv inden hun rettede på masken, kort pillede ved sine ringe inden hun rankede ryggen og gik ud af værelset, ned til ballet og sine adelige pligter. Så meget pligt og dimplomati der kunne ligge i et maskebal.  Med et lille smil fik hun vist sin invitation til vagten inden hun trådte nd i salen, fik sig en velkomstdrink og fandt en plads at stå ved mens værtindens tale lød. Hun skålede ud i luften med en nikken til det der blev sagt, det kunne hun godt stå inde for. En slurk blev taget af drikken inden hun begav sig i gang med at mingle med de andre gæster, velvidende at selv dem der virkede ubetydelige sagtens kunne have masser af betydning. 
Etheldred|Grevinde|Lysets ridder|Cambion
Avatar lavet af Anotherwanderer

Etheldred Auriol Dionisia Dacre har forladt tråden.

Malika af KazimiMalika af Kazimi
Adelig, Fyrstens datter

Neutral God
Race: Menneske
Alder: 18

Skaber: Fia
25.03.2020 22:36
//Link til kjole og hår//

”Pas på!” pev Malika, som hendes tjenestepige ramte hendes hårbund med endnu en hårnål. Malika skar nogle grimmaser som det lyse hår blev strammet i diverse fletninger, med små rubiner i. Som det sidste hår blev bundet blev der pålagt okker på den ellers hvide hud. Hænder, albuer, tæt på kravebenene, læberne, kinderne, ørene og en anelse på næsen. En mørkere Okker blev brugt til de lyse vipper og bryn. Okker-rutinen var hun så van til, så hun havde ikke noget i mod at sidde og grine med sin tjenestepige, som de snakkede om ballet og hvem der kom, og hvordan mon deres masker så ud.
Tjenestepigen lagde krukken med okker og pensel væk, for så at åbne en skuffe med uendeligt mange guld smykker. Malika hoppede glad op fra stolen hun sad på, og stillede ved siden af og kiggede med. De udvalgte et sæt med store rubin sten. Der var både en hårkrans, øreringe, halssmykke, skuldersmykker, bælte og armbånd. Med noget besvær fik hun både sin røde silkekjole og smykker på. Om armene og rundt om kjolen hang nogle gennemsigtige guldsjaler. Hendes maske symboliserede en sol. Malika skulle ikke ligne noget bestemt, men hun ville gerne symbolisere den kommende varme og sol – heldigt for hende at det også symboliserede Rubinien, som hun kom fra.

Malika glæde sig. Hun syntes det var utrolig spændende at skulle bære maske, og ikke være sikker på, hvem der gemte sig bag. Sammen med dele af Kazimi familien gik de ned til ballet. Hun fik en velkomstdrink og inden længe blev der holdt tale. Sammen tog hele salen en tår af deres glas, som værten afsluttede sin tale med en skål. Der gik et lidt tid før alle havde sat sig til bords, Malika begyndte straks at snakke med de andre gæster. Hun prøvede at se om hun kunne genkende øjne, stemmer eller måden de opførte sig på. For Malika var det utrolig spændende.

//Åben tråd//

Malika Rana Rim af Kazimi

Malika af Kazimi har forladt tråden.

Prins Kareem
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 22

Skaber: Chilitoke
28.03.2020 14:44
Kareem var sikker på at dette nok skulle blive en begivenhedsrig fest. der var tre grunde til hans nuværende overbevisning. Den første var at det var Arys der var værten, nok den eneste familie i riget der med prøvede at se om de kunne kaste om sig med samme rigdomme som hans egen slægt. Den anden grund var at maskerne. Personlig fandt han dem altid lidt i vejen og besværlige men det virkede tit som om at mange gav mere slip når maskerne var der også var det altid sjovt at prøve at se om man gættede rigtigt ved maske faldet. Den sidste grund var dog knap så softistikeret, for hvis der ikek skere noget til denne fest så agtede han selv at sørger for at den nok skulle være værd at huske.


Kareem, der var iført en hvid paradeuniform fra flåden, havde valgt at gå denne vej med sin påklædning for at gøre legen om hvem han var en smule udfordrende og ikke noget der var givet uden at man skulle tænke sig om først. Det eneste spor til hans sande stand og position var det orange gyldne silke bånd han bar om livet i stedet for bælte, oh og så naturligvis hans signet ring som han bar i en kæde om halsen, men den hang skjult under skjorte samt vest.

Han maske dækkede det øverste af ansigtet og var lavet af forgyldt porcelæn. Det mest markante ved den var dog de to store bukkehorn der strakte sig op fra den og den lille sølv pensel der sad i panden. Tydeligt en afbildning af Haldir.


Da den formelle del af festen var overstået undskyldt Kareem sig høfligt til den ældre dame han sad til bords med. Derefter slog han kursen forbi værtindens bord hvor han roste hendes fest, og ikke mindst den imponerende stjerne himmel der var blevet opstillet, det glædet ham at se at astronomien ikke var glemt heroppe. Da han blev undskyldt fra de høfligheder satte han kursen mod dansegulvet. Det var på tide at det blev en fest.

Prins Kareem har forladt tråden.


55 brugere følger tråden 00 karakterer er tagget i tråden 0Tråden har 0 nomineringer.
Den skal først afsluttes.

Besvar emne: Det Store Maskebal hos Arys slægten

Forfatter:
Ord: Tegn:
Angiv hvem der næste gang, skal svare i tråden:
Karakternavn:
Jeg ønsker ikke at angive den næste i tråden
Forlad tråden med dette svar


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat