HobbitHobbit
But Actually a Dwarf

Status: Aktiv
Rang: Krystalmedlem
Online: 12.08.2020 17:14
Tilmeldt: 22.12.2013
Posts (I alt): 6232
Posts (ingame): 5990
Antal tags: 21

Karakterer der søger tråde
Guinevere Baradur II ♢ Retmæssig God ♢ Dværg
Guinevere er ældste barnebarn til Thanen i Dragorn, og tvillingesøster til tronarvingen Magnar. Hun har gennemgået mange pinsler som mørket belejrede Dragorn, og har stadig sår på sjælen.

Søger: Dværgefolket især, men også venner fra hendes diplomatiske rejser
Heru Al Kazimi ♢ Kaotisk Neutral ♢ Menneske
Ung adelig falkoner som danner sig et større bånd med sine dyr end med andet intelligent liv. Hun er som bygget af ren sarkasme og bukker aldrig under for en udfordring. Desuden har det sine fordele at være en del, omend ukant, af Kazimi slægten

Søger: Andre adelige, kunder og potentiel trolovelse hun ikke er fan af
Ithilwen Tuimadhiel ♢ Kaotisk God ♢ Skovelver
Ung elver, som både er eventyrlysten, stolt og nervøs for verdenen udenfor Elverly. Hun har brændt sig på menneskenes verden og finder tryghed blandt sine egne. Men det forhindre hende ikke i at gå til Lindeskovens grænser, blot for at se om verden har ændret sig.

Søger: Sine medelvere, Lindeskovens beboere og andre rejsende.
Maya ♢ Kaotisk Neutral ♢ Menneske
Tyv og gadebarn, som altid har været vant til at klare sig selv. Født på et bordel, flygtet fra at ende i samme baner og lever nu livet lovløst og altid på flugt fra ordensmagten. Hun er næsvis, egoistisk og vred på hele verden fordi hun er blevet nægtet et godt liv.

Søger: Andre gadebørn, kriminelle og ordensmagt som får fat i hende.
Mollie ♢ Retmæssig God ♢ Minotaur
Forældreløs minotaur barn som bor på børnehjem. Hun er sød, smilende og glad for at snakke med folk. Hun er en smule klodset, og har ikke spor styr på sin egen voksende styrke, hvilket har medført en del smadrede hylder, stole og lignende igennem tiden.

Søger: Venner! Massere af venner og positiv indvirkning
Nemesis Reier ♢ Neutral God ♢ Menneske
Den velkendte Hecate Reiers niece som er flyttet til Dianthos for at leve mere centralt. Hun er opsat på at holde sig ugift og har store planer om at overtale sin familie om at det er en god ide!

Søger: Venner og fjender i adlen!
Noah af Erneyll ♢ Retmæssig Ond ♢ Menneske
En ung adelig knægt, som hænger sig godt i sin status og forlanger alle andre gør det samme. Han er egoistisk, nærtagende og føler sig højt hævet over alle andre. Han har lært at begå sig i de adelige rækker fra barnsben og tolerer ikke at blive talt ned til.

Søger: Andre adelige, folk han kan gøre sig uvenner med
Viktoria de Pompadour ♢ Neutral God ♢ Vampyr
Urtekyndig ældre vampyr, som tilhører den gamle fyrsteslægt Pompadour. Hun er forfader til de nulevende medlemmer, men har ikke et forhold til dem alle da hun lever mere eller mindre i eksil.

Søger: Folk hun kan hjælpe, kunder og venner
Aktive karakterer
Amelia ♢ Neutral God ♢ Engel
Byvagt, tilbagevendt til livet efter århundreder i Kiles rige. Hun er forvirret, tilbagetrukken og har et talent for at komme i problemer med sit moralske kompas. Nyligt afhængig af drømmemidlet Nox.

Søger: Venner - fjender og massere af problemer.
Amy Storm ♢ Kaotisk Neutral ♢ Menneske
Tidligere gadebarn i Dianthos, med stor tilbøjelighed til at tage på eventyr med Caitlin. Tilbagevendt til Dianthos efter mange år ude i landet, hvor hun har tilegnet sig lovlydigt arbejde hist og her, og påbegyndt et liv med Mitch

Søger: Bekendte fra fortiden, nye bekendtskaber, konsekvenser af fortiden
Arion ♢ Retmæssig God ♢ Menneske
Ung, naiv og umådelig godtroende. Arion ser det gode i alt og alle, og forsøger at skabe sig venskaber overalt. Arion forsøger at blive kriger ved at være i lærer hos byvagterne, selvom han egner sig bedre som en krammebamse

Søger: Mere eller mindre alt! venskaber og uroligheder!
Aurora ♢ Neutral Ond ♢ Dæmon
Muse og stor tilhænger af kunst, pæne genstande og inspirerende omgivelser. Hun er dybt egoistisk, og giver kun kreativitet til dem som hun synes fortjener det, eller kan give hende noget til gengæld. Oftest begge dele.

Søger: Fjendskaber, "ofre" for hendes vanedannende inspiration, andre dæmoner
Azra ♢ Kaotisk Neutral ♢ Trold
Ung trold, som oftest havner i problemer fordi hun ikke helt forstår konsekvenser af sine handlinger. Hun er nysgerrig, men ikke synderligt klog.

Søger: Venner, underlige møder og lignende
Azteka Paike ♢ Retmæssig God ♢ Menneske
Lysets kriger, som fysisk rager højt op over hovedet på sine medkrigere. Hun er generelt altid glad og højlydt. Hun har en sjæleven i form af sin "hund" som hun kan dele krop med

Søger: Medkrigere, der enten er venligt eller uvenligt stemt overfor hende.
Baldwin Adler ♢ Retmæssig God ♢ Halvdyr
Baldwin har været i lysets tjeneste siden han var omkring de 12 år, og har arbejdet sig op til sin titel som General i lysets hær igennem snart 30 år. Han er taktisk, rolig og alvorlig anlagt, men mest bemærkelsesværdig er den store fjerpragt fuglemanden har.

Søger: Intet angivet
Beon Beranhame ♢ Kaotisk Neutral ♢ Menneske
Spion for mørket, men fungere mere som bibliotekar som han holder sig i det skjulte. Han er et mobbeoffer for de andre soldater og er begyndt at miste troen på sit arbejde. Han er ikke synderligt modig, men bogligt belært og yderst nysgerrig.

Søger: Bekendte, bibliotekets besøgende, fjender og venner
Bumi ♢ Neutral God ♢ Speciel race
En ung Hobbit som er bange for sin egen skygge der er taget ud i verden for at blive krystallandet bedste kok! Og blive en smule modigere. Han rejser sammen med Hobbitten Peony.

Søger: Nye bekendtskaber, nogen der kan lærer ham opskrifter
Ella ♢ Kaotisk God ♢ Dæmon
Ella er en dæmon der oftest tager skikkelse af et hvidt dyr der ligner en blanding mellem mange dyreracer. Hun indtager føde ved at omdanne sygdomme til ren energi og tage det direkte ud af kroppen på folk. Hun er altid sulten.

Søger: Folk som vil fange hende - venner
Esther ♢ Retmæssig God ♢ Satyr
Ung satyr som lige har startet et nyt liv som lærling hos Hecate Reier. Hun kan se fortiden i ting og folk ved berøring men kræver stadig træning. Hun er meget forsigtigt, anstændig og uskyldig.

Søger: Nye bekendtskaber i Dianthos. Både problematiske og anstændige!
Fancy Thompson ♢ Kaotisk Neutral ♢ Menneske
Ældre piratkok, for nyligt uden skib. Hun er frisk, eventyrlysten og vamrhjertet, men har ingen problemer med at bryde loven for at fastholde sin eget frihed.

Søger: Alt! Helst et skib hun kan få hyre på
Gidion Crane ♢ Retmæssig God ♢ Menneske
En varmhjertet rolig tømre som aldrig rigtig har fået stiftet familie. Han har en adoptivdatter og de har indtil for nyligt været bosat i Medanien, men er ved at ligge ruten tilbage til Dianthos.

Søger: Mere eller mindre alt
Helena Ruadon ♢ Retmæssig Neutral ♢ Menneske
Tidligere adelig, flygtet fra dette liv, for at bosætte sig anonymt ude i Azuriens stille områder. Hun kommer fra slægten Atillian og er giftet ind i slægten Argyris. Hun har fem børn, kun en kender til hendes gemmested. Hun er varmhjertet og blid af natur trods de hårde år.

Søger: Folk fra landsbyen og tilfældige rejsende forbi området
Iulia Gagliardi ♢ Kaotisk Neutral ♢ Menneske
Iulia har igennem hele sin ungdom været fanget og gjort til slave i Mørkets hærs miner i bjergene. Hun er en dygtig jordmagiker som har arbejdet sig stærk og indelukket. Hun stoler ikke på andre end hende søster, trods hun begynder at stole mere og mere på nogen af Nordens folk.

Søger: Intet angivet
Jeffrey Harrington ♢ Retmæssig Ond ♢ Menneske
Major i Hydraens brigade med en mindre gruppe af mørkets krigere og slaver lokaliseret i Fort Nox i Tusmørkedalen, hvor han er ved at opbygge en handelsstation og mindre imperie. Han er kynisk, oftere end ikke rationel og en dygtig strategist.

Søger: Undersåtter, krigere, slaver og handelsaftaler.
Kieran Luxuria ♢ Kaotisk Neutral ♢ Dæmon
Kieran er søn af den tidligere dødssynd for lyst, og har derfor naturligt en trang til at tilfredsstille i hvert fald sine egne lyster. Han går ind for racerenhed og det holdes bedst indenfor familien

Søger: Dæmoner han kan charmere sig ind på, og utallige problemer
Kirana Ragnarson ♢ Retmæssig God ♢ Engel
Kirana er tidligere rigmandsdatter, genfødt som engel. Hun er gift med lysets ridder Hargin, som hun har sønnen Hjalmer sammen med. Hun fungere i øjeblikket som rådgiver hos lyset, især hvis krigerne har brug for nogen at tale med.

Søger: Venner, folk hun kan hjælpe
Klaus Slimslør ♢ Neutral God ♢ Speciel race
Omvandrende ingrediens til eliksirer. Han er langsom, naiv og utrolig blød

Søger: Alt!
Lance Bigwig ♢ Kaotisk God ♢ Menneske
Løjtnant for det nedre bydistrikt. En gammel ulv, som healer hurtigere end menneskeligt muligt. Han ligner en vildmand, men har et hjerte af guld. Trods hans status er hans forhold til regler flyvsk og han køre oftere efter sit eget kodeks. Med det sagt er han en retfærdig mand.

Søger: Intet angivet
Logan Hallow ♢ Neutral Ond ♢ Menneske
Lejesvend, dusørjæger, kriminel og eventyrer. Hans titler er mange, og han er på magisk vis altid sluppet ud af autoriteternes klør lige meget hvad ballade han har haft hænderne i. Han er kvindeglad og en stor fortaler for alkohol indtagelse.

Søger: Intet angivet
Miranda Silver ♢ Kaotisk Neutral ♢ Varulv
Miranda er alfahun for varulveflokken i Medanien. Hun er hårdføre, stædig og temperamentsfuld. Hvilket giver sine problemer i en flok men hun forsøger blot at holde alle i live. Hun er mor til Luna, og ser Rafixul som sin mage.

Søger: Varulve til flokke, utilfredse bønder, random encounter i skoven
Naamah ♢ Neutral Ond ♢ Dæmon
Dødssynd for Lyst, med et naturligt drive til at finde folks lyster frem. Hun kan skifte mellem han og hunkøn og let moderere sit udseende efter folks ønsker. Naamah bære et ønske om at starte sit eget lyst imperie, og sikre sin egen sikkerhed mod den morderiske søster

Søger: "Danse"partnere, folk hun kan manipulere eller fange i kontrakter
Njord ♢ Retmæssig Ond ♢ Dragefødt
En tanketom slavekriger, som aldrig har kendt andet end at være en lovlydig dragefødt som tjener dæmonerne og især sin herre Orpheus. Men han er ganske let begyndt at tænke mere, og begynder at opleve og få egne interesser. Han er tro som guld og vil ikke forråde sine mestre.

Søger: Medkrigere, dæmoner og nogen der kan vække hans nysgerrighed
Phoenix ♢ Retmæssig Ond ♢ Nordfolk
Tidligere slave, der ikke har et helt sundt forhold til hvordan man kontakter andre mennesker. Hun er stort set altid glad, grinende og meget naiv anlagt. Nogen påstår hun har fået slået ærten løs siden hun er så forfriskende og nærmest masochistisk anlagt.

Søger: Intet angivet
Proserpina Libitina ♢ Retmæssig Neutral ♢ Vampyr
Kiles præstinde, tidligere medlem af Kiles Orden, som er blevet frataget muligheden for at blive taget imod i dødsriget, som hun blev forvandlet til vampyr. Hun har intet ondt mod sin skaberinde, men en ulykkelig tilværelse hvor hun ikke aner hvor hun høre til.

Søger: Intet angivet
Rouku Nukmasson ♢ Neutral God ♢ Blandingsrace
Ung dragejæger som elsker at opfinde småting såvel som større maskinerier. Han er meget imødekommende og broderlig overfor de fleste. Han har et ridedyr der ligner en blanding mellem en sabeltiger og et krondyr.

Søger: Intet angivet
Sarafina Blåfjer ♢ Neutral Ond ♢ Blandingsrace
Ridder i Hydraens brigade, med et isende koldt udtryk. Hun har en forkærlighed for at se lidelse og er kendt for ikke at vise følelser. Undtaget når de kommer til en anden person, som kan få hende i det røde felt hurtigere end du kan blinke.

Søger: Intet angivet
Shenzi ♢ Kaotisk Ond ♢ Halvdyr
En blodtørstig dyrisk kriger af mørket. Hun elsker at dominere på slagmarken, og har en stor tørst efter at vinde over alt og alle. Hun er hyæne af krop og sind og holder på at hun er bedst fordi hun er kvinde, hvilket vejer højt blandt hendes art.

Søger: Fjender, Kollegaer, nogen hun kan slås med eller forsøge at æde
Talia ♢ Neutral God ♢ Elemental
Vand-elementaler med mod på livet og en nysgerrighed der altid er tørstig. Hun vandre rundt på landjorden uden noget decideret mål, andet end et håb om eventyr i sigte. Hun forsøger at blive venner med alle, om de er interesserede eller ej. Naiv er et godt kendetegn for Talia

Søger: Intet angivet
Torbjorn Jerriksson ♢ Neutral God ♢ Nordfolk
Smed i Norden og tidligere kriger for Jarlen af Norden. Han bor sammen med Sigrun i hendes klan, og har sammen sønnen Bjarnis. Han kan forvandle sig til en stor brunbjørn, men er kendt for at være godheden selv.

Søger: Intet angivet
Valainistima Validhreniel ♢ Retmæssig God ♢ Skovelver
Nattens stemme i Elverrådet. Hun er oftest at finde i arkiverne, gennemgående gamle skrifter på alle led og kanter efter ny og nødvendig viden.

Søger: Intet angivet
William Thurston ♢ Kaotisk God ♢ Menneske
Yngste barn i Thurston adelslægten, som har en tendens til at rode sig ud i en masse problemer da han gør først og tænker bagefter. Han er gift med Isadora af Highwell, som oftest er fornuftens stemme for ham.

Søger: Venner, bekendte og potentielle samarbejdspartnere i handel
Inaktive karakterer
Cyraneus Nereus ♢ Retmæssig God ♢ Havfolk
En havmand, som har boet på landjorden i flere årtier. Han er forfremmet til våbenmester hos lyset, og bruger det meste af sin tid på at træne rekrutter og holde gang i de andre krigere. Han er ikke voldsomt humoristisk eller snaksagelig. Lav alkohol tollerance giver sjove situationer

Søger: Kollegaer, venner og fjender fra sit arbejde

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat