MayaMaya
Tyv og Eventyrer

Kaotisk Neutral
Race: Menneske
Alder: 17

Status: Søger tråde
Godkendt: 29.10.2016
Antal posts: 253
Skaber: Hobbit

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Maya
Kaldet: Maya
Køn: Kvinde
Alder: 17
Fødselsdag: 21. Februar 2003
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Chance
Erhverv: Tyv og Eventyrer
Nuværende levested: Dianthos
Race: Menneske

Udseende

Højde: 157 cm
Vægt: 49 kg
Maya har en mørkerune hud, med mørke næsten sorte fregner over det meste af kroppen, nemmest at se over kindbenene og ned af armene. Dertil er hun udstyret med store stærke grønne øjne, der udstråler viljestyrke og manglende respekt for regler og autoritet. Til dette har hun et stort gigantiske hår med store vilde krøller i en mørkebrun farve, som går hende til langt ned af ryggen. Det er ganske effektivt til at holde hende varm, skulle hun komme væk fra de varme områder. Generelt er Maya ret lille, da hun både er lav og spinkel. Stor effektivitet til at snige sig omkring, selvom kropsbygningen afsløre at hun ikke længere er i barn, med undtagelse i utrænede øjne som ikke rigtig værdigere hende et blik. Maya ligner sin mor utrolig meget. Den samme mørke hud (omend en lille smule lysere), samme mørkfregnede krop, og det store krøllede hår som gør at hun ser langt større ud end hun egentlig er. Hvad hun selv er nået frem til, er at hårets farve og øjne må være arvet fra den anden del. Faren. Den ukendte, som stak sine ædlere dele op i skattekammeret, og skred fra resten.

Magi

Magisk evne (1): Ildmagi - Maya kan danne ild fra sine hænder og fødder der enten omslutter disse områder eller samler sig til kugler hun kan kaste afsted. Maya er immun overfor den svidende varme og kan let røre ved ild, både bålskabt eller hendes egen uden at blive brændt og selv antænde brandbart materiale ved berøring. Selvfølgelig er det stærkt påvirket af om hvorvidt der er ildkvælndene ting til stede. Ting der er våde eller hvis vejret er meget fugtigt, gør det mere kompliceret for hende at fremkalde ilden.
Evnen føles naturlig, og Maya har endnu ikke tænkt over hvor farlig eller destruktiv den er! Hun benytter den uden decideret frygt, hvilket kan sætte hende og andre i farlige og umådelig dårlige situationer.
Dygtighed til at kontrollere evne: Lidt trænet

Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Styrker:
* Snu
* Stjæle
* Skjule sig og luske omkring væk fra nysgerrige blikke
* Bruge talens gave
* Hurtig og ser altid en udvej ud af situationer
* Absolut ikke bange eller nervøs af sig (Ben i næsen så det basker)
* Nysgerrig (Ikke overfor andre mennesker rigtig, andet end hvis deres fortid ligner hendes - nej, overfor områder, skatte, hemmeligheder. Oh hemmeligheder er rart!)
* Bueskydning
Svagheder:
* Rapkæftet
* Manglende situationsfornemmelse
* Kan ikke håndtere medfølelse
* Gemmer sig bag hårde og grimme ord
* Manglende samvittighed (Sker i hvert fald uhyre sjældent)
* Bitterheden over sin herkomst, der medføre at hun ser sig sur på stort set alle - selv når de forsøger at hjælpe hende.
Interesser: Rigdomme, generelt ting der skinder, Irriterer byvagterne og udforske nye områder.
Drømme/Ønsker: Maya vil være rig, havde pengene til at købe alt det hun peger på! Hun ønsker at blive respekteret og ikke set ned på som den snavsede horeunge hun er. Hvis hun kunne ønske sin fortid væk - gjorde hun det. Ønske at hun var født ind i en varm familie hvor hun aldrig skulle mangle noget. Hvorfor skulle hun straffes for noget der ikke var hendes skyld?
Elsker:
* At gå på opdagelse og lokalisere nyt
* Afslører hemmeligheder (Gerne lokalisations hemmeligheder)
* Rigdomme
* Generelt ting der skinner (Hun ved ikke hvorfor)
* Varmt the, der bliver drukket mens man er pakket ind i et lag tæpper
Hader:
* De som fra fødslen har været heldigere end hende
* At blive set ned på
* At folk viser medlidenhed
* At blive fanget
* Autoriteter

Maya er en hård negl, som har måtte leve sit liv og forsøge at forbedre sin egen skæbne hele livet. Født ind i en verden af letpåklædte kvinder, liderlige mænd og med vidende at alt kan købes, og kvindernes våben var deres silkebløde kurvede kroppe. Hendes sind hærdede sig derfor direkte fra barnsben, og at se det bedste ved personer, blev ofte overskygget af det værste. Hun blev selvstændig, mens bitterheden over alt det som hun ikke fik, blot på grund af hvad hun var født ind til, afspejlede sig i stort set alt hun gjorde. Hun stjal fra de rige - gerne direkte fra deres porcelænspyntede møgdøtre, lukkede stort set alt og alle væk fra sig. Ingen skulle tæt på livet af hende, og se at hun dybest inde blot var en overset lille pige, som ønskede en kærlighed og accept som ikke blev hende givet.
Med det sagt, har Maya absolut heller intet ønske om at den lille sårede pige skal få plads. Medlidenhed er direkte kvalmende og hun får en direkte lyst til at hamre hovedet ind på den første og bedste der sender det tyngende medlidende blik. Hun er ikke nogen forslået hundehvalp! Hun er en stærk ung kvinde, som absolut ikke behøver at blive set ned på. Hun vandre gaderne uden frygt for at blive taget - nærer ikke de nærgående mænd mange tanker, andet end spydige kommentarer, skældsord og en syngende lussing (efterfulgt af et velplaceret spark i klokkeværket), såfremt de overhovedet kommer så tæt på hende.

Baggrundshistorie

Maya er født og opvokset i en verden hvor børn så absolut intet har at gøre. Synet af letpåklædte kvinder, der forføjede sig for de lumre, liderlige og svedende mænd, var ikke oplevelser en lille pige skulle se. Og alligevel var det hverdagen for hende.
Mayas moder, Michelle, havde været præcis ligesom resten af kvinderne i dette lumre hus, der var ved at brase sammen af råddenskab. En kvinde der solgte sin bløde hud og kurvede krop til højestbydende, og lod ham gøre præcis det ved hende som han ønskede - såfremt betalingen var høj nok. Og hvor blev de penge af? De fleste røg i lommen på bestyreren. En skaldet lille mand, der altid stank af sprut og røg. Maya huskede ham ikke for noget godt.
Maya kendte aldrig sin mor, der stillede træskoene natten hvor Maya kom til verdenen. At være underernæret, samt uden professionel personale, medførte barselsfeber efterfulgt af at hun havde mistet så meget blod, at ingen kunne gøre noget. Det skrigende barn lå uden mor, og så en blodig fremtid i møde, havde det ikke været for Jenna, pigebarnets moster, som så sin søster skinne igennem den skrigende unge, som frøs og hungrende af sult.

Nok havde Jenna reddet Mayas liv, men pigebarnet er ikke sikker på om hun vil takke mosteren for det. Livet var ikke rart. Hun opvoksede i en hovedstad i ren kaos, hvor mørkets styrer havde overtaget landet og tog for sig af retterne, som var det verdens største tag selv bord.
De utal af nætter hvor Maya havde gemt sig skrækslagen i skabet, mens soldaterne stormede ind på bordellet, tog som vilde ulve og betalte ikke en skilling for det. Hun hadede det!
Maya besluttede sig derfor at livet i disse rammer, ikke udgjorde nogen fordel. Scenariet ramte hende først som hun, i en sølle alder af 10 år, blev trukket i armen, fast greb der nægtede at give slip, og stod ansigt til ansigt med en beskidt, sveden dværg, hvis knogede hånd gled igennem det buskede brune hår, hårdt men svagt kærtegnende. Havde bestyreren fået sin vilje, var Maya blevet indviet den aften - og så var der ingen vej tilbage. Maya kunne være endt i grøften af accept og endt som alle andre horeunger, som deres moder, eller på gaden hvis hun havde været en knægt uden potentiale. Hvis Maya skulle i kanen med nogen, blev det fanme på egen beslutning!!

Så Maya stak af, og åndede endelig frisk luft ned i sine lunger, som hun stod udenfor hovedstadens store stolte murer. Endelig fri for den ildelugtende sveden lugt af mænd, og den parfumerede odor af kvinder, der dækkede at de ikke selv havde adgang til bad på daglig basis. Ikke at livet på vejen var nemmere. Maya havde naturligvis lært at stjæle fra hun kunne gå, og hvem var nemmere at stjæle fra end de fulde mænd som stavrede ind af døren? Dette var ikke længere en mulighed, men fulde mænd var der nok af! Og livet gik forholdsvis godt, som den unge pige vandrede frem og tilbage mellem hovedstaden og Rubinien, skrabende krystaller til sig og slog enhver der stilte det mindste spørgsmål.
Men selvfølgelig skulle overhovederne til at lave rod igen! Lige som Maya havde fået etableret sig i sit skjulested, under taget på Chances tempel, gik brand, hærgen og skrig ind over billedet. Mørkets leg var åbenbart ikke slut, og selvom det endte i nederlag var det ikke ligefrem den pæneste by der var tilbage.
Dette blev skarpt efterfulgt af den ene efter den anden skide plage efter hinanden! Maya flygtede til Rubinien, bosatte sig i ruinerne så langt væk fra civilisationen som muligt, og kom først frem mane måneder senere, for at blive mødt af en ildmagiker, der åbenbart ikke kunne styrer sig, og svitsede Mayas øjenbryn ved første møde.
Og nu? Ja nu, var der ikke megen forretning, for alle havde mangler. Kampen om vand, afgrøder og generelle ressourcer. Ja, man kan vel starte i toppen. De rige har altid en løsning, og den kan altid stjæles.

Plagerne fortsatte med en dunkel afslutning. Mørket der lagde sig over landet. Kulden der spredte sig. Der var ingen mad, ingen dyr tilbage til at jage og mange flere døde. Krystallandet måtte havde mistet mindst halvdelen af sin befolkning, men Maya overlevede. Kun lige, men hun klarede den. Ukrudt forgår ikke så nemt!
Langsomt begynder landet at genetablere sig, og Maya med det. Hun lever stadig et liv som en gemen tyv, men det betyder ikke så meget. Hun oplever verden i sit eget tempo og næsten også med ressourcer ved hånden. Men ting er snart dømt til at gå galt


Familie: Mor: Jasmin - Glædespige - Død
Far: Jarko Ralon

Moster: Jenna - Glædespige
Noget familie der er svær at placere: Jabari

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Kampteknik: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Intelligens: Under middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Middel


She's beauty • She's grace • She'll stab you in the face

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat