Shakeed Ishan af Kazimi

Krystalisianer

Status: Aktiv

Godkendt: 23.05.2023

Antal posts: 22

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Shakeed Ishan af Kazimi
Kaldet: Shakeed, Prins, deres højhed, herre
Køn: Mand
Alder: 37
Fødselsdag: 13.8 år 1986
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Aladrios og Azur
Erhverv: Adelig dranker og arrangør af jackguar væddeløb
Nuværende levested: Rubinien - Kazimi paladset
Race: Menneske

Udseende

Højde: 182 cm
Vægt: 86 kg
Øjne: Shakeed har smalle og helt lyseblå øjne, der står i stærk kontrast til hans mørke hud
Hår: Mørkebrunt, silkeblødt og velplejet. Hans hår er meget langt, og han nyder at få det sat, dekoreret og vidst frem.
Hud: en lys chokoladebrun, blød og velpasset. Det er tydeligt at han er forfængelig.
Kropsbygning: Shakeed er muskuløs af bygning, med en atletisk krop. Han har trænet overkroppen for syns skyld, men har ikke det store at have musklerne i, andet end pynt. Til gengæld er det en udholdende krop som arbejder med hurtighed og smidighed fremfor styrke.
Hverdagstøj: Shakeed går i fine, pyntede og smukke klæder. Silkeblødt mod hans fine hud og må på ingen måder være ubehageligt, med mindre det fremmer hans ydre. Han er glad for farven lilla, kombineret med guld, og er derfor oftest iklædt sig disse farver. Han bære ligeledes guldringe i ørene og på fingrene.
Ar, permanente skader el.lign: Grundet sin guldfeber forbandelse, begynder steder på hans hud at omdanne sig til det pureste guld. Det gør ondt, og er upraktisk i mange sammenhæng, men han udnytter det til bedste evne for at få opmærksomhed. Det største ligner et stort ar hen over hans brystkasse, og ellers er det stadig mindre revner henover hans hud.
Særlige kendetegn: Guldhuden, prægtigt tøj og den højthævede udstråling.

Magi

Magisk evne (1): Sølvtunge
Når aktiveret, vil Shakeeds ord for lytteren være tiltalende og magisk manipulere lytteren til at finde ideen, ordene eller fortællingen sandfærdig og eftertragtelig. Den er begrænset af lytterens mentale tilstand og evne til at modstå magi. Desuden, er der grænser for hvor hårdt han kan gå imod lytterens natur, og han vil aldrig kunne give dem en direkte ordre. Sølvtungen skal overbevise lytteren om at det han siger, er noget de vil tro på og gøre - lytteren er dog mere modtagelig overfor at blive overbevidst.

Shakeed har et naturligt talent til at manipulere sine omgivelser med charme og snedighed, som gør at evnen er faldet ham komplet naturlig. Han skal selv aktivt aktivere evnen for at virke, og han kan maksimalt bruge den fem gange om dagen. Det dræner ham mere, skulle overbevise lytteren om noget, der ligger længere fra deres natur, end hvis det var dem nærtliggende.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Tankelæser
Shakeed kan ganske simpelt læse andres tanker og sindstilstand ved at kigge på dem. Han behøver ikke øjenkontant, men det kræver at personen er indenfor hans synsfelt før han kan aktivere sin evne og høre deres tanker og generelle humør. Det er let for ham at mærke sindstilstand, da det ofte blot er en følelse han skal tage stilling til, hvorimod længere tankestrømme kræver en del mere koncentration.

Han vil være distraheret hvis han følger med i en tankestrøm, og bliver han afbrudt, vil den magiske forbindelse ophøre og han skal aktivere den igen på ny, for at genskabe kontakten. Han kan lukkes ude af mentalt stærke personer, som gør det svære at trænge ind i deres sind, og det kræver mere udholdenhed af ham at fastholde kontakten.

Shakeed kan bruge den, så ofte han vil, så længe han har de magiske ressourcer i kroppen, men vil være drænet fysisk og psykisk hvis han trækker den for langt.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Egostisk
Selvisk | egennyttig | selvoptaget | egenkærlighed

tilbøjelig til kun at tage hensyn til sig selv og sine egne behov og interesser

Charmerende
Indtagende | pragtfuld | uimodståelig | tillidsvækkende

som har charme

Manipulerende
Vildlede | forlede | rende om hjørner med | forføre

påvirke personers tanker og holdninger ved hjælp af udspekulerede, ofte ufine metoder

Vendekåbe
opportunist | rævepels | lusker

person der skifter standpunkt, som regel efter hvad der betaler sig bedst

Forkælet
Spoleret | forgyldt | forvænne

forvænne nogen (især et barn) ved alt for tit at lade vedkommende få sin vilje, ved at give mange gaver, el.lign.

Doven
ugidelig | besværlig | genstridig

uden lyst eller energi til at foretage sig noget; træt og ugidelig

Fordømmelse
Fortørnelse | diskriminerende | racistisk

det at dømme nogen til evig straf i helvede eller til et liv som udstødt og forhadt

Snedig
Udspekuleret | snild | behændig | opfindsom

opfindsom og udspekuleret; snu og beregnende

Grådig
Grisk | nydelsessyg | forslugen | umættelig | glubsk

ivrig efter at eje eller få så meget som muligt af noget, ofte umådeholdent og uden hensyn til andre ofte i forbindelse med indtagelse af mad og drikke eller nydelse af sex og erotik

Forfængelig
selvoptaget | pyntesyg | stolt | indbildsk

(overdrevent) bevidst om og optaget af sit udseende

Misundelse
irritation | dyb skuffelse | bitterhed | jalousi

følelse af bitterhed, ærgrelse og afmagt, fremkaldt af en andens materielle ejendom, egenskaber, succes eller held

Familiebånd
Familiefølelse | Blodets bånd | familierelationer | familiefølelse | familiesammenhold

noget der knytter familiemedlemmer sammen

Baggrundshistorie

Nogen kunne argumentere, at selv fyrstefamilien Kazimi burde stoppe mens legen er god. År efter den fremtidige fyrste bød sine første børn velkommen, nedkom Fyrstinden Latifa med sin sidste søn. En skrigende unge der stilte høje krav allerede fra første åndedrat, og ville vokse op til at se verden som sin legeplads fremfor noget han burde betræde med respekt. Shakeed udviklede hurtigt sølvtungen der kunne få knægten ud af selv de værste konsekvenser og problemer, og især hans slavekvinde, givet ved første skrig, blev udsat for denne overtalelsesevne til at komme steder han ikke burde være.

Shakeed blev derfor kendt som festernes midtpunkt og brugte gladeligt af Kazimiernes utømmelige lagre af juveler, guld og ædelstene uden at tænke så meget som et øjeblik på konsekvenserne. Det eneste seriøse han begyndte at foretage sig var som han fandt en interesse i Jackuarerne han så på væddeløbsbanen. Han tabte og vandt usædvanlige mængder af rigdomme og fik endelig overtalt sin aldrende fader om at starte forretningen for ham selv. Selvfølgelig ville nogle andre stå for selve avlen af de bedste Jackuarer, mens Shakeed ville sætte sit fokus i festen og farverne ved selve væddeløbsbanen. Det passede ham perfekt og føltes som hans eget lille imperium. Nu han stod så langt nede i rankstigen at ikke engang en krig kunne sikre ham et fyrstedømme. Måske hvis han kunne få guld til at vokse frem ud af ingenting. Hvorfor dette kun befaldte den ældste forstod Shakeed ikke. Nej, grådigt gav han sig til at forske i mulighederne - eller rettere han betalte andre for at forske i det.

Verden gik sin gang, Sephyran overtog fyrstetitlen og fik sine koner til at poppe den ene unge efter den anden ud. Levende i ren luksus var Shakeed komfortabel i sin ungkarlestatus og var alt andet end begejstret da hans kære storebroder slog fast, at tiden var kommet til at sikre forbindelserne. Ikke nok med at han skulle giftes - hun var endda ældre end ham. Det var ikke sådan det fungerede! Den unge Shakeed satte hælene i sandet. Han havde planer! Men før han vidste af det var han smedet sammen med sin hustru. Ikke en dæmrende effekt på hans vilde liv med fest og farver, eller hans hungren efter at få guldet bragt til den sidste søn - men der kom en anden rigdom til livet. En som Shakeed ikke havde forventet, da hans første barn skreg livet i gang.

Flere børn kom til og livet syntes at fungere præcis som det skulle. Minimale forpligtelser og alle fordele. Det var i den sene alder af 34 at en troldmand fandt sin forsøgskanin til egne eksperimenter - i det håb at guldet ville sprede sig fra hans fingre. Hvilket det blev som forbandelsen manifestede sig i hans årer og hvad der skulle havde været en velsignelse, begyndte langsomt at æde ham som hans dannede sin egen skal af det pureste guld. Troldmanden forsvandt og Shakeed måtte lyve for alle om at dette var en forbandelse lagt over Kazimierne i misundelse over gulvet der tilhørte deres familie - ikke misundelse over en yngre bror der ønskede mere. En forbandelse der kun blev værre som Shakeed udnyttede sine magiske talenter. Talenter han havde opbygget sin imperium omkring og ikke kunne undvære.

Familie:

Shakeeds familie er enorm. Han er lillebror til fyrsten af Kazimi, og udover hans familie, sine andre søskende og deres familier. Der er langt flere end han kan tælle eller huske alle navnene på!

Shakeed selv er gift med Delaila af Kazimi siden 2012, og har med sin kone seks børn, med flere på vej.
Shakeed har ligeledes uægte børn til højre og venstre, spredt ud i landet.

Andet

Guldfeber - Forbandelse

Shakeed har alle dage misundt sin storebror, fyrstens, evne til at få det pureste guld til at skabe sig ud af ingenting. Shakeed gjorde derfor, som hans grådighed bød ham, og opsøgte lærte alkymister, magikere og vismænd, overalt i landet. Hungrende efter at besidde samme evne, der ellers kun forfalder den ældste søn i den ærede fyrsteslægt. En snedig troldmand, udnyttede Shakeeds grådighed til sine egne eksperimenter, og resultatet blev en forbandelse som langsomt æder Shakeed op indefra.

Guldfeber er en forbandelse, som langsomt omdanner Shakeeds krop til guld, hver gang han bruger magi. Om det er magiske objekter, sine egne evner eller at han bliver ramt af noget, er ligegyldigt. Forbandelsen føder på magisk tilstedeværelse. Guldet manifester sig først på huden og trænger indad og efterlader en hård skal på hans hud. Han ved endnu ikke hvad der vil ske, når guldet når hans indre organer og blodåre, men forventningen er at han dør en langsom og smertefuld død, som følge af sin egen grådighed.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Under middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Mong, Helli , Venus , zombie, Naroba, Blæksprutten
Lige nu: 6 | I dag: 16