Noah af ErneyllNoah af Erneyll
Adelig

Retmæssig Ond
Race: Menneske
Alder: 14

Status: Søger tråde
Godkendt: 23.01.2020
Antal posts: 33
Skaber: Hobbit

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Prins Noah Benjamin af Erneyll
Kaldet: Prins Noah af Erneyll, Prins Noah, Noah, Noah Benjamin
Køn: Mand
Alder: 14
Fødselsdag: 12. Oktober 2005
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro: Officielt Avanya og Azur. I det skjulte, Nalish'ra
Erhverv: Adelig
Nuværende levested: Turmelinien
Race: Menneske

Udseende

Højde: 169 cm
Vægt: 60 kg
Hår: Noah har sort kraftigt hår, der oftest stikker af og nægter at ligge fladt. Det er dog dejligt blødt.
Øjne Klare blå
Hud: Lys hud, der afspejler at Noah foretrækker at være indenfor fremfor udenfor.
Kropsbygning: Ranglet og spinkel af bygning, uden større muskelproduktion, men forholdsvis atletisk.
Beklædning: Fint, blødt og af god kvalitet. Han foretrækker at gå i klæder der afspejler hans status, som oftest ikke er praktisk anlagt af nogen art.
Særlige kendetegn: Noah bære et par runde glasbriller, da hans syn ikke er det bedste. Han går med rank ryg og har en attitude af vigtighed over sig. Som er han højt hævet over alle andre.

Magi

Magisk evne (1): Skyggemagi
Noah kan kontrollere skyggerne omkring sig ved at enten gøre den kraftigere, eller mindre fremtræden i sine omgivelser. Han kan bruge dem til at slynge om sig selv og skjule sig i dem, og blive mere som en skygge selv. Han vil derfor miste noget af sit fysiske legeme og være mere spøgelsesagtig, med nedsat duft og støj. Han kan stadig tage skade, blive taget fysisk fat i eller rammes af magi.
Han kan også indhylde andre i skygger, såfremt de er indenfor hans synsfelt, men det har ingen indvirkning på dem, andet end der bliver mere dystert og mørkt omkring dem.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Styrker:
Udholdenhed - Hvad Noah mangler i råstyrke, har han i udholdenhed. Han er en knægt med meget fart på, og praler med at han kan løbe fra enhver. Han bliver sjældent træt så længe han ikke skal bruge sin styrke til noget. Han kan lide at løbe, og har en ret stor kærlighed til at klatre i træer, men kun når det ikke ses som noget uanstændigt af ham at gøre.

Manipulativ - Noah er meget manipulerende og kan påvirke folks tanker og holdninger ved brug f oftest ufine og udspekulerede metoder. Han er god til at tale folk efter munden, og lade dem blidt manipulere i den retning han gerne vil have dem. Den virker bedst mod de voksne, da børn har en tendens til at være alt for spontane og dumme til at forstå hvad de skal!

Intelligent - Noah har haft undervisning siden han kunne sidde selv. Han kan læse og skrive flere sprog, deriblandt Krystalisiansk, Elversprog og dværgenes sprog. Han er undervist i historie, taktikker, handelshåndteringer og generelt hvordan man styre et len. Han tager hurtigt ved lærer og lytter efter alt af relevans. Han skriver hurtigt og læser ligeledes mange bøger.

Charmerende - Især overfor voksne er Noah god til at give et godt førstehåndsindtryk og charme sig ind på folk. Han ved oftest hvad han skal sige, for at tilegne sig folks accept og smil, såfremt han føler de er værdige til hans stand. Han benytter det overfor enhver han ønsker noget fra, eller hvor det er forventet fra hans familie at han holder sig på gode fod med, selvom han personligt ikke føler de er værdige.

Passioneret - Når der er noget som Noah er vild med eller passioneret omkring, går han også helt ind i det med hele hjertet. Han går op i ting med stor passion og vil vide alt om det område, sluger bøger og udspørger enhver med kompetencer og viden. Han lyser op og bliver ivrig når han skal forklare om det, og det bliver svært at få ham til at holde mund igen når først han er startet.

Etikette - Regelsæt for god livsførelse. Styr på til- og omtaleformer, kropssprog, påklædning selskabelige placering og manerer såvel i dagligdagen, som ved særlige lejligheder.

Svagheder:
Fysiske Styrke - Noah er stadig i voksealderen, men har indtil videre vidst sig at være af spinkel bygning i forhold til familien, som ellers er kendt for at vandre i naturområderne, og tage del i den fysisk krævende arbejde. Noah er skam ikke i dårlig form, men han har ikke meget fysisk styrke i kroppen og vil næppe vinde over andre end dem yngre end ham selv, i en slåskamp. Det er et hårdt sår på hans ære.

Nedsat syn - Oveni hans spinkle bygning, har Noah aldrig haft det bedste syn. Han er derfor udstyret med et par runde glasblander som ligger en smule tungt på hans næse og gør ham i stand til at se mere skarpt. Uden sine briller, ville bogstaver blive slørrede og udsmattede, og han ville se dobbelt hvis noget kommer hurtigt forbi ham.

Stolt/Hovmodig/Arrogant - Noah er stolt. Stolt af sin slægt, stolt af sig selv og stolt af sin værdighed. Han går med rank ryg, næsen i sky og et nedværdigende blik til dem af lavere stand. Han er føler sig overlegen de lavere adelsslægter og især langt overlegen over arbejderne. Han er arrogant og får nemt et smørret smil på læben, især når han har bevidst andres dumhed og uvidenhed.

Hidsig - Noah har ikke det bedste temperament i verden. Der skal ikke meget til at gøre ham hidsig og få røde kinder af arrigskab. Går noget ham imod bliver han sur. Bliver han ikke taget alvorligt, bliver han virkelig sur. Han kan nemt finde på at hente sine forældre i ren vrede og hævngerrighed over at nogen har gjort ham hidsig, og dermed med fryd se dem få konsekvenser. For selvfølgelig tror de på deres lille dreng. Han ville aldrig lyve for dem.

Hans søster - Nok er hun en pige, og dermed skæbnebestemt til at blive giftet væk til en rig adelsfamilie, og ære sin ægtemand. Sådan er det! Noah viser derfor sjældent større hengivenhed overfor sin lillesøster når de er ude blandt andre, men i virkeligheden er han dybt overbeskyttende overfor hende. Han har endnu ikke fundet nogen værdig til at tage hende som hustru og ingen skal komme hende nær. Han kan næppe beskytte hende fysisk, men han vil satme gøre et hæderligt forsøg!

Få venner - Noah har ikke nemt ved at få venner. Han vil gerne bestemme, tage styringen og dermed kontrollere sine venner. Stalddrengene er bange for ham, og hans tendens til at sladre til sine forældre hvis de går imod ham, og han forstår sig ikke i at snakke med sine jævnaldrene. De fleste andre på hans alder er alligevel dybt useriøse og fjollede!

Manschauvinist - Noah er dybt fokuseret på kønsroller, og bryder sig ikke om den stigende tendens til at man indenfor adelsfamilier vælger arving ud fra kompetencer, hvor kvinderne kommer i betragtning. At vælge den bedste til arbejdet er selvfølgelig godt, men kvinderne kan ikke overtage slægten! Mændene er på dette punkt dybt overlegen, og kvinder høre til ved deres side, som støtte og enighed i mandens beslutning. Hun skal føde ham sønner og opfostre dem godt. Det kan de ikke, hvis de også skal styre et len og styre undersåtter! De ville bare blive forvirrede.

Elsker:
Magt - Noah er mildest talt dybt fascineret af magt. Han kan lide at have magt over andre mennesker, men han kan også li at observere hvad magt kan. Magt overgår alt. Viden, klogskab, selv penge. Magt er hvad man skal stræbe efter at have, og Noah hungre efter at være magtfuld.

Sin tro - Noah er ekstrem troende på guderne. Han tager ikke guderne let i sin mund, og tilbeder sine guder; Avanya, Azur og Nalish'ra ritualt og søger til deres templer for støtte og vejvisning. Han anerkender de andre guder, og elsker at sætte sig ind i deres magtområder og ritualer, selvom han ikke nødvendigvis tilbeder dem.

Hårnus - Noget som Noah elsker allermest at modtage, er simpel hårnusning. Han kan godt lide følelsen af at nogen roder i hans hår. Det giver ham især en følelse af tryghed, varme og venligt stemte følelser.

Opmærksomhed - Noah kan ikke lide at blive ignoreret, men trives bedst af alt med opmærksomhed, og helst at han er midtpunkt. Han kan godt lide at blive set på, få lov at fortælle og generelt være festens midtpunkt. Kunne han stille sig op på en lille platform hævet lidt over de andre, ville han være i himlen.

Ros - Selvfølgelig elsker alle at få ros, men Noah mener tydeligt også at han fortjener alle former for ros. Han får nærmest fyldt brystkassen med stolthed når han komplimenteres eller roses for sine gerninger. Han skal have anerkendelse af enhver art og selv den mindst ting ville han foretrække at blive rost for.

Hader:
Elverne - Efter Kiles Ordens hærgen fik Elverfolket i Lindeskoven tildelt et stykke af Erneyll slægtens jord til at udvide deres grænser. Foragteligt at Dronningen blot bare GAV væk DERES jord, til en flok arrogante spidsøre der jagede familier under Erneyll's herredømme væk til et liv som hjemløse. Foragteligt.

At blive kaldt et barn - Noah vil gerne slå fast, at han er ikke et barn! Han er et ung voksen individ der har passeret 14 vintre, læst alverdens bøger og haft utrolig meget undervisning. Han er ikke nogen lille dum snotunge, og han bliver direkte sur og fornærmet når man kalder ham det.

At blive talt ned til - Oveni at man ikke skal kalde ham et barn, skal man heller ikke tale ned til ham. Han er ikke dum, og da slet ikke hvis han selv skal sige det. At tale ned til ham, er en måde at minimalisere hans intelligens og viden. At tro man er bedre end ham, får sine konsekvenser.

Når folk ikke høre efter eller adlyder ham - Oftest resulterede det også i at folk holder op med at høre efter, når han aggressivt begynder at råbe og bliver helt tomatrød af ophidselse. Han er en prins! Han skal adlydes og tages seriøst! Hvis han bliver ignoreret at tjenestepigerne, eller staldmesteren, så falder der brænde ned. Han har ret! og han vil udnytte enhver mulighed for at altid få ret og dermed få folk til at adlyde ham!

Clara af Erneyll - Had er et kraftigt ord at bruge, men det er ikke unormalt at se Noah rynke på næse over sin uægte grankusine. Også når hun er til stede. Hun er en skamplet for familien, grundet hendes status som bastard. Ifølge Noah fortjener hun ikke at omtales som en af slægten, men de voksne insistere. I virkeligheden bunder det hele i at Clara er ham fysisk overlegen og det genere ham grænseløst at en PIGE kan slå ham i gulvet.

Baggrundshistorie

Krystallandet henlå i en mørk tid, som Noah blev bragt ind i denne verden med skrig, blod og tårer. Mørkets styrker havde overtaget landet og reagerede det med hård hånd. Skatterne plagede alle levende væsner, og selv Noahs familie måtte se deres penge smuldre væk til at brødføde Mørkets umættelige styrker. Alt imens det var ulovligt at tro på en bedre tid med lysets tilbagevinden. Noah mindes ikke at havde lidt under det i sin barndom. Han blev opfostret med en guldske i munden, tjenere der adlød hans mindste vink, og en skovbeskyttet borg at bo på, hvor alt udefraståene næppe kunne ødelægge hans lille verden. I stedet blev han oplært, mens hans mor stolt fortalte om at hendes lille dreng skulle blive Erneylls fremtid. Landets historie har han derfor lært gennem utallige undervisere og bøger - men han var beskyttet fra de egentlige konsekvenser, og tænkte sjældent over hvordan hans folk, eller rettere hans bedstefars folk, måtte havde lidt med resten af landet før lysets styrker igen indtog tronen.

Noah husker større events, som da elementalerne hærgede i skovene og fik vinduerne til at ruske i storme. Han huskede hvordan landet skreg i panik som Krystaldragerne vågnede fra deres dvale og hærgede landet, for ikke at tale om Medaniens nedbrænding af rebelgruppen ledt af denne mærkelige mand Samson. Men alt dette kan ikke måle sig med hans egne kvaler og uretfærdig behandling som hans modbydelige grankusine ikke kunne tage let drilleri og tog sagen i egne hænder.
Noah havde hørt alverdens skældsord om hans underlige grankusine, hvis mor havde født hende udenfor ægteskab og så endda med en halvrace ingen af dem kendte til. Som barn havde han kigget på Clara med fascination, men som de voksnes ord og foragt nåede under huden på ham blev hans fascination til foragt og næserynken. Hun fortjente vel ikke bedre end at blive prikket til med en pind, eller trukket i de mærkelige øre. Noah havde aldrig begrebet at han fik en konsekvens bestående af en hånd der slog ham over ansigtet fordi han ikke ville stoppe da hun bad ham om det. Hylende løb han til sin mor, grædende mod hendes kjole om hvor ond Clara havde været ved ham, uden han havde gjort noget som helst galt! Et lille skummelt sejrssmil bredte sig frem på knægtens unge ansigt som hans mor hysterisk gav sig til at råbe og skrige over den uanstændige opførsel Isabel's bastard lagde for dagen. Han husker ikke alle ord, men pointen sad fast. Hun var ikke ham ligeværdig, og det holdte han fast ved til den dag i dag.

Noah var omkring 10 år gammel, som hans far begyndte at tage ham med til større møder, hvor hans og bedstefarens tilstedeværelse var påkrævet. Han sad høfligt, uden at ytre et kvæk og lyttede med øjnene flakkende fra den ene til den anden. Han hørte om verdenssituationen, som at mørkets styrker havde overtaget dværgenes rige. En skam for forhandlinger og sikkerheden. Mest spændende var krigens udbrud i Dianthos, som blev slået tilbage med hjælp fra elverfolket og Sarghos. Det var alt sammen interessant, men Noah tabte underkæben da budbringerne ankom fra Lysets styre om at DERES jord der grænsede op til Elverlys skove, var blevet skænket Elverne som tak for deres støtte og for at styrke alliancen. Noah mærkede vreden blusse op i sine kinder, mens han sad og skar tænder. Han far var kølig og bestemt i sine ord, men der var ikke noget at gøre. Noah brugte resten af dagen på at smadre alt han kunne komme i nærheden af, sparke til en stakkels staldknægt der stod i vejen, alt mens han fremmanede alverdens forbandelser over elverfolket. Hvorfor fik de HANS jord. Den jord HAN skulle arve! Hvordan kunne dronningen gøre det?! At Noah næppe forstod sig på det større billede, nåede aldrig hans tanker.

Derimod frydede han sig som en forkælet knægt der havde fået sin vilje, da Kiles Orden erklærede elverfolket for farlige og utilregnelige. At de skulle bortvises og hvis ikke, indfanges som de skadedyr de var. Efter plagernes hærgen var det vel kun velfortjent at de forstod at resten af landet ikke skyldte dem noget! Specielt ikke med den uanstændige opførsel de havde lagt for, da hjælp stod ved deres nye grænse. Det kom derfor som en overraskelse da Kiles Orden blev afskaffet igen med dronningens tilbagevenden. Noah forstår stadig ikke helt hvad der foregik der, men dronningen havde åbenbart ikke været den rigtige dronning, og det forvirrede ham. Men Noah tror han får bedre forstand på det hele, nu hans far har lovet at tage ham med til Dianthos, nu han er fjorten og voksen nok til at begå sig til de større selskaber. Hans far mente også at det var tid at besøge familien igen, hvor Noah blev mindet om sin forfærdelige grankusine endnu engang. Skampletten som var blevet flyttet ind til frit åsyn, efter elverne havde overtaget jorden hvor hendes familie boede.

Familie: Bedstefar: Fyrsten Iorvo af Erneyll (NPC)
Forældre: Prins og prinsesse af Erneyll (NPC)
Lillesøster: Princesse af Erneyll (NPC)

Isabel af Erneyll (Kusine til Noah's far, NPC)
- Clara Belle af Erneyll (uægte grankusine til Noah)

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Kampteknik: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Under middel
Intelligens: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Under middel

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat