Nemesis ReierNemesis Reier
Adelig - Komtesse

Neutral God
Race: Menneske
Alder: 23

Status: Søger tråde
Godkendt: 13.05.2020
Antal posts: 31
Skaber: Hobbit

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Nemesis Athena Reier
Kaldet: Frøken Reier, Nemesis, Nemi
Køn: Kvinde
Alder: 23
Fødselsdag: 05.05.1997
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Zerafina
Erhverv: Adelig - Komtesse
Nuværende levested: Dianthos
Race: Menneske

Udseende

Højde: 160 cm
Vægt: 54 kg
Øjne: En kølig lyseblå farve - oftest venligt eller nysgerrigt stemt
Hår: Blonde lokker der bølger en smule utæmmeligt, men altid formår at side pænt til trods.
Hud: Lys med en naturlig rødmen, især i sommermånederne.
Kropsbygning: Kvindelige former der høre sig til, men hældende til spinkel. Hun har aldrig arbejdet fysisk og det er tydeligt i hendes figur.
Hverdagstøj: Pæne klæder som høre sig til i hendes stand. Nok er hendes familie efterhånden en god lang gren ude i slægten, men det forhindre dem ikke i at bære pæne farverige klæder. Familien har dog en stor trang til at vise sig fra den mere anstændige side, så det er oftest ikke voldsomt tætsiden. Nemesis kan godt lide farverne mørkeblå og dyb rød. Hun bryder sig ikke om for store skørter da de frarøver hende frihed - frarøvelse af frihed er et generelt tema ved Nemesis som noget hun hader dybt og inderligt.
Hun bære simple men pæne smykker af fine ædelmetaller, men guld klæder hendes hud tone og hårfarve bedst. Nemesis bære altid handsker for at mindske muligheden for at røre hende - det er trods alt mest anstændigt at give hånd, så hun regner ikke med at blive rørte andre steder.
Særlige kendetegn: Det pæne tøj giver hende oftest væk som tilhørende en højere stand, men ellers ligner hun mange andre adelskvinder. Nemesis mener selv hun er smuk, men hun mener ikke hun er synderligt unik i de vante kredse.

Magi

Magisk evne (1): Kopieringsevne - Nemesis vil gennem berøring kopirer den andens magiske evne. Dens styrke vil forblive identisk med ejermanden, men Nemesis har ingen kontrol eller meget lidt kontrol over den. Alle evner vil starte med det samme, eller indenfor kort tid efter berøring. Kraftige evner vil dræne hendes krop fra Chakra på nogle gange få sekunder, andre gange få minutter. Eksempelvis, kopirer hun en stærk ild-magikers evne, vil hun formentlig få sig selv, ting og/eller sine omgivelser til at gå op i flammer. Mindre chakra-krævene evner vil blive hos hende noget tid, men konstant dræne til chakraen er opbrugt. Passive evner forbliver hos hende, til hun kopirer en ny.
Passive evner bemærker hun nærmest ikke - med mindre de har en ændrende effekt på hendes udseende og/eller sanser. Hun mærker ikke et magisk stød gennem kroppen når de aktiveres.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Styrker:
• Intelligent: Nemesis er fra naturens side lærernem, og har oven i det været privilegeret nok til at modtage undervisning. Deriblandt at læse og skrive Krystallisiansk og Elvisk - omend det sidste er mere moderat end flydende. Hendes far gik op i at hun kunne regne, og holde et regnskab skulle hun en dag stå og selv være ansvarlig for sin arv. Undervisningen som har fyldt mest har været historie og indlæring af adelsslægter, deres bedrifter, symbol og nulevende overhoveder og direkte efterfølgere. Ikke det som Nemesis finder aller mest spændende i denne verden, men hun forstod vigtigheden i at vide hvem man taler med.

• Kreativ: Hvor Nemesis' største talent ligger er i det kreative hjørne. Hun har siden barnsben elsket at synge og danse, og har en tydelig musik rytme i hele sin person. Det er for hende noget af det mest naturlige i verden, og hun har altid fokuseret på at blive bedre som hun blev ældre. Hendes sangstemme er stadig veltrænet, trods hun ikke længere får lov til at "optræde" for familien. Hun elsker stadig at danse, men det er blevet mere traditionelt forlangt af hende kun at danse til bal og kun den tilladte slags. Ikke at Nemesis er våget eller uanstændig, men hun føler der er mere til dansens verden end vals og pardans. Ud over musikken er Nemesis også god og glad for at sidde med sytøj - ikke af praktiske årsager, men til at skabe smukke illustrationer med nål og tråd. Hun er efterhånden rigtig dygtig til at lave små symboler i tøj - selvom hun stadig kæmper med at få det ordentligt ind i et læderbælte uden at komme til skade på vejen.

• Nytænkende og selvstændig: Nemesis kan faktisk godt lide at tænke ud af boksen. At høre ordene "Sådan har man altid gjort" får hende til at stille flere spørgsmål end velset. Hun ved der er nogen ting som ikke kan ændres, i hvert fald næppe i hendes levetid, men hun ser ingen grund til at underkaste sig enhver gammel erklæring blot fordi det er en tradition man altid har fulgt. I stedet kan hun lide at tænke anderledes og nyt. Om det er at finde en ny måde at implementere en dans til et stykke musik, en anden metode til at sy eller et bedre sorterings system i bøgerne end alfabetet. Det gør hende også ganske lidt fordomsfuld, i forhold til hendes familie. Man kan i dagens Krystalland ikke antyde noget ud fra en persons race! Det er simpelthen for oldnordisk. Nemesis foretrækker derfor at tænke for sig selv og tage sine egne beslutninger. Hun ved som regel altid hvad hun i sidste ende vil, og hvordan hun skal nå dertil. Selvfølgelig kan hun bringes ud af kurs og valgene kan være svære, men ubeslutsom er ikke et ord man bruger om hende.

• Ærlig: Generelt er Nemesis hudløs ærlig. Hun er det på en sofistikeret måde, hvorpå hun kan sige sandheden uden at fornærme. For det meste. Det er selvfølgelig kun tilfældet at hun gør noget ud af ikke at fornærme, hvis hun er på god fod med den anden person. Er man i forvejen uvenner med hende, eller ikke en som hun anser som fortjener at blive beskyttet for spydige ord, er hendes ord giftigt ærlige.
Den seneste tid er hun kommet i konflikt med den del af sig selv. Hun lyver om den egentlige grund til hun ikke vil giftes, og at hun har en magisk evne der skræmmer hende. Hun har altid brugt ærligheden for at vise sine medmennesker at hun ikke er svag og siger sin mening - svagheden eller skrækken så at sige, er ved at snige sig ind på hende.

• Venligsindet: Nemesis' første indskydelse ville være at venlighed. Overfor en fremmed møder hun med et smil, og forsøger at undgå at være fordomsfuld. Det kan ikke altid undgås, men hun tror på at så længe hun gør sit bedste, kan man ikke forlange mere af hende. Hun kan godt lide at snakke med folk, høre deres historier og grine med dem. Selvfølgelig er der visse normer af hendes stand der gør at hun ikke bare kan tale ufortrødent med alle og enhver, selvom det kan være fristende.

Svagheder:
• Temperamentsfuld, jaloux og hævngerrig: Nemesis er ikke god til at blive modsagt. Hendes temperament løber oftest af med hende, men den største gnist til at tænde hendes fyrige temperament, er hendes jalousi. En jalousi der oftest udspringer af når nogen får lov til ting hun ikke må, eller da hendes tidligere forlovede kunne finde på at sende lange blikke efter køkkenpigen. Ikke at hun da ville have ham, men nu det var sådan skulle han da heller ikke gå og kigge omkring! Når man har fået hendes hidset op, vil det oftest medføre hævn fra hendes side. Om det er en spydig bemærkning, om hun sladre om ens gerninger eller på anden måde få skovlen under dem, variere. Oftest benytter hun sig af de mindre aggressive former for hævn, som mest blot bringer ubehagelige situationer men ingen fysiske eller vedvarende mental skade.

• Regelrytter: Nemesis har alle dage fulgt reglerne. Hun får næsten ondt i maven ved bare at bryde nogen af de mere simple regler der egentlig ifølge mange bare er bagateller. Nemesis slår dog en stor streg mellem regler og traditioner som på ingen måde skal sammenlignes. Traditioner ser hun oftest brudt, hvor regler og love er hele etableringen af samfundet og hun skal da absolut ikke bryde dem!

• Traditioner: Nemesis er vokset op med et hav at traditioner. Nogen af dem er for så vidt gode nok. Det er en hyggelig tradition at tage tid forårs bal, eller deres årlige familiesammenkomst, omend den oftest ender i skænderier. Men selvom der er gode traditioner, opvejer det ikke for den snæversynethed hun syntes visse traditioner har en tydelig klang af. Kvinder skal giftest væk er en af dem. I mange familier har kvinderne ikke mere værd end jagthundene i stalden, og Nemesis har simpelthen ikke tænkt sig at stå til mens sådanne traditioner holder ved. Hun kan overtage sin fars forretninger hvis hun vil! Hun er klog nok til det! Så mangler vi bare at hendes far er enig.

• Stædig: Nemesis har et meget let genkendeligt ansigtstræk når hendes stædighed slår til. Armene ligges over kors, læberne spidser en smule til og hagen løftes. Når hun rammer dette humør er hun nærmest umulig at diskutere med. Hun har en eller anden trang til at ville have ret og egentlig også gerne opfyldt sin vilje. Hun kan blive noget utidig hvis man siger hende imod og værst af alt ikke lader hende få ret! Noget der efterhånden er sket alt for mange gange når hun har diskuteret sin fremtid med sin far.

• Berøringsangst: Det har altid været kostume at især de unge mennesker ikke rigtig berøre hinanden. Specielt ikke når man er opdraget til at anstændighed er noget nært det vigtigste at efterleve. Men Nemesis har en tand ekstra for at frygte nogen røre hendes bare hud. Siden hende magiske evne er kommet frem, har hun direkte undgået at røre andre mennesker. Det har altid været nemmere blot at undgå enhver form for kontakt end at løbe chancen med eventuelt at få eksploderet magi i ansigtet. Hun trækker sig med det samme hvis man begynder at nærme sig og det er ikke svært at se hun bliver nervøs. Hun går derfor altid med hansker og så vidt muligt undgår at vise hud som nogen eventuelt kunne overveje at røre ved.

• Våbenbrug og kamp: Ikke at det kommer som nogen undren at Nemesis ikke har forstand på våbenbrug eller kampteknikker. Hun kan navngive de mest kendte våben, som et sværd, men ikke forskellen ved dem, ligesom en økse er vel bare en økse? Hun har heller ikke interessen og foretrækker faktisk at holde sig udenfor enhver form for krigeriske tendenser. Hun forstår det ikke overhovedet og det er også et emne hvor hun hurtigt vil stirre blankt ud i luften og kede sig. Hvad det betyder for hendes liv, ville hun være yderst sårbar skulle det nå så langt at hun er nødsaget til at beskytte sig selv.

• Naiv: At leve beskyttet kan fremme en naivitet som oftest er at finde ved de adelige piger. Hun er ikke dum, og tydelige intentioner af den negative karakter kan hun oftest godt se, men hun er let påvirkelig af charme, smil og ros. Hun betvivler at nogen skulle ønske at gøre hende ondt, og har stadig en snert af sin barnlige uskyldighed om at der er noget godt i alle og enhver. Hun har egentlig heller ikke stor forstand på konsekvenser af sine handlinger, da hun ikke tænker over at andre har en meget anderledes baggrund end hun selv.

Baggrundshistorie

1997
Forårets kommen

Nemesis er et ønskebarn, kommet sent i sine forældres liv. Charlotte havde båret mange børn, men tabt dem løbende i sin graviditet. Det tog hårdt på kvinden, såvel som ægteskabet mellem hende og Hector. Et arrangeret ægteskab, men hvor følelserne af sammenhold trods alt havde fået sin plads. Han ønskede ikke at hun gennemgik smerte, men de ønskede begge brændende et barn. De bad til Leander år ind og år ud. Og som de nærmest havde opgivet, blev Charlotte gravid igen. Det var ængsteligt kroppen langsomt blev større og healerne mærkede efter på den svulmende mave. Barnet var stadig i live. Stærk og livlig i sin moders mave. Nemesis blev født midt i forårets begyndende varme. Hun skreg med stærke lunger og fyldte sine forældre med glæde og lettelse. Hun blev opfostret med meget kærlighed og en tand for meget forkælelse. En opvækst der gjorde hende meget selvstændig af sind, som hun lærte at hun kunne tillade sig mere end de andre oftest kunne. En forkælelse hun langsomt ville vokse fra som årene gik, men som stadig formede en person som gerne reagere kraftigt når tingene går hende imod - hun mener i hvert fald selv der sker uret og det skal man bøde for.

2001-2004
Krigens tid

Nemesis husker meget lidt, men alligevel nok til at vide der var ufred i landet. Hendes forældre var ængstelige, men familien blev holdt i sikkerhed. Nemesis blev aldrig indblandet i familiens konflikter. Hverken den tætte eller distancerede del af familien. I stedet blev hun udelukket fra vigtige beslutninger i sin fremtid. Noget et lille barn selvfølgelig heller ikke havde forstand på, men senere skulle vise sig at få hende til at stejle. Forældrene ledte efter et godt giftermål, mens Nemesis endnu stadig legede med dukker og øvede sig på sit smukke sytøj, forbedre den honingsøde stemme og perfektionere de bløde dansetrin.

2011-2015
Traditionernes bånd

Med lysets tilbagevenden turde familien lade deres datter se mere af den virkelige verden. De var oftest på besøg hos en rigere handelsslægt i Medanien, uden Nemesis til en start helt forstod hvorfor. Hun legede med de andre børn, omend hun oftere var at finde til undervisning og dannelse. Hun læste bøger og hun talte engang imellem med en af drengene i familien. Han udviste i hvert fald interesse i at lærer hende bedre at kende, og Nemesis erfarede langsomt hvorfor. Det var Erik, hendes forlovede, som hendes forældre så fint havde fundet til hende. Der var intet galt med drengen. Han var flink, dannet og anstændig. Han tiltalte hende pænt, smilede altid og gik ved siden af hende med hænderne bag ryggen og rank, uden at fremstå snobbet. Men Nemesis så ikke alt det - kun at hun snart ikke ville kunne udleve sine drømme. Når hun fyldte atten ville hendes liv blive forandret fra et barn i læring, til en hustru med forpligtelser. Det var forventet af hende. Hun ville næppe lide nogen nød hos Aurland familien. De syntes at kunne lide hende, og hun dem, men tanken kvalte hende.
Det var her hun begyndte at skrive og besøge sin faster mere og mere. Nok var hun lige så traditionstro som hendes kære forældre, og havde ved flere lejligheder sagt at det var en god familie hun ville blive en del af, men hun havde trods alt mere end give end at give hende forældre ret. Hecate var en klog, omend lidt sær gammel dame. Nemesis blev draget mod hendes selvstændighed, for ikke at tale om ligefremhed. Flere uger om året forsøgte hun at tilbringe der. Læse på biblioteket og se til Hecates arbejde - omend det ikke vakte den største interesse. Det var mere tanken om at hun levede som hun ønskede. Uden ægtemand. Uden disse forpligtelser. Friheden. Det bildte hun i hvert fald sig selv ind! Hecate kunne gøre som hun ville - ikke?

Måske ønskede Nemesis det lidt for hårdt. Måske var hendes distancering og kølighed overfor Erik hvad der gjorde udfaldet. Hun havde aldrig ønsket at se ham dø. Var han kommet hende eller landet til undsætning? Hvad havde dog gjort at den snart tilkomne ægtemand havde kastet sig ind i krigen og tabt sit liv som Dianthos by blev invaderet? Nemesis græd for den unge mand. Græd for den ven hun trods alt havde mistet, og græd på grund af uvisheden. Det var her hendes stædighed slog til. Hun lod sine tåre være synlige, som hun proklamerede for sig selv, sin familie og sin svigerfamilie at hun aldrig ville tage en anden ægtemand. At hun ville ære Eriks minde, og forblive hans. Var det at ære ham? Eller var det for sig selv hun gjorde det? Formentlig mest det sidste, men det behøvede hendes familie ikke vide.

2016-2019
Frygt, mørke og død

Knap var den ene tragedie sket, før den næste meldte sin ankomst. Nemesis var tilbage i mere sikre rammer i familiens skød, som pesten hærgede landet og tog mange ofre. Krystallerne nærmest smuldrede mellem hænderne på dem, som bønderne faldte om som fluer. Men Nemesis fandt en ny stor og ekstrem frygt for livets eksistens som noget greb hende. Nemesis havde alle dage været magiløs, eller det troede hun til plagernes tag fik noget vækket i hende. Den var intens og den var farlig som hun mærkede evne efter evne blive kopiret igen og igen. Der gik ikke lang tid før Nemesis opfangede at det var berøring der frembruste dette nyopfunde og hun trak sig længere og længere væk. Heldigvis talte hendes opdragelse til at berøring kun skete mellem familiemedlemmer og alt udenfor blev mødt af at hun nejede og i værste fald måtte give hånd. Frygten var kvalmende, og hun begyndte at pakke sin krop mere og mere ind, for at mindske risikoen. Når nogen rakte ud efter hende, blev hun anspændt og tanken om at nogen røre ved hendes bare hud, ville næsten få tårene til at melde sig.
Hun fortalte aldrig sine forældre hvad der skete. Hun fortalte ikke en eneste sjæl om hvordan hun pludseligt kunne kopirer og bruge andres evner. Hun forstod ikke hvordan det var sket, og hun forstod ikke hvorfor det var sket for hende. Havde hun virkelig gjort noget så slemt så hun fortjente dette? Hendes indre ønske om først at blive gift og stifte familie hvis og når hun var klar, blev i stedet erstattet af en frygt for hvad der ville ske hvis nogen nogensinde forsøgte at komme hende så nær. Hun ville hellere leve alene, end at leve i konstant frygt. Desværre udelukker det ene ikke nødvendigvis det andet.

Familie: Familieoverhoved: Abel C'ez Reier

Fader: Hector Reier
Moder: Charlotte Reier neé Korbin

Forlovede: Erik Aurland - Død

Faster: Hecate Reier
Slægtning: Shireen Reier

Nemesis er enebarn, men har altid været blandt andre ældre, yngre og på hendes egen alder af familiebånd. Hun har flere onkler og tanter, fætre, kusiner, grandtanter, grandonkler, grandkusiner, grandfætre osv. Familien er stor og forgrener sig efterhånden godt ud. Det ville ikke længere undre Nemesis hvis hun havde slægtninge langt ude som hun end ikke engang kender til.

Andet

Sprog: Krystallisiansk og Elvisk (moderat)

Conceal - Don't feel - Don't let it show

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Kampteknik: Elendig
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Intelligens: Over middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Under middel
Chakra: Under middel

Distributor of fortune, neither good nor bad, simply in due proportion to each according to what was deserved

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat