Phoebus Falkenstein

Lysets Flåde

Status: Aktiv

Godkendt: 26.08.2021

Antal posts: 50

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Phoebus Falkenstein
Kaldet: Phoebus, Falk
Køn: Mand
Alder: 25
Fødselsdag: 3.2 år 1999
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Isari
Erhverv: Lysets kriger - Soldat i Flåden
Nuværende levested: Omrejsende - På havet - Men har et værelse i Dianthos
Race: Menneske

Udseende

Højde: 188 cm
Vægt: 82 kg
Øjne: Klare isblå
Hår: Blond med brune striber, der giver håret et noget iøjefaldende udseende.
Hud: Mørkglødet hud med tydelig afstamning fra syden
Kropsbygning: Høj og til den lidt spinkle side, men arbejder sig stærkere dag for dag.
Hverdagstøj: Phoebus foretrækker at gå i en blå uniform, men de fleste dage er tøjet uformelt. Det er så skide svært at skure dæk i en uniform og rustning!
Ar, permanente skader el.lign: Ingen endnu
Særlige kendetegn: Det flerfarvede hår og klare blå øjne der står i kontrast til den mørkglødede hud.

Magi

Magisk evne (1): Forvandling - Falk
Phoebus kan forvandle sig til en falk. Det er en lille fugl i rovdyrracen, men Phoebus er en smule større end normalen. I sin falkeform er han 45 cm fra hoved til hale og har et vingefang på ca 1 meter.
Phoebus har kendt til sin evne siden han var helt lille og den faldte ham lige så naturligt som at løbe. Phoebus far havde samme evne, så han har altid en at spørge om hjælp skulle han havde problemer.
Han kan forvandle sig mere eller mindre efter ønske, men maks fire gange pr time.

Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Lysets kriger evne - Regenerering
Lysets hånd: Kan samle lys i sine håndflader, der kan lukke og heale mindre sår og skrammer, samt dulme smerte. Større skader kræver flere timers intens brug af evnen. Ar, der kommer efter brug af denne evne på sår, bliver helt hvide og nærmest lyser en smule
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Personlighed

Phoebus er ung, sorgfri og en lysstråle af godt humør. Han er irriterende optimistisk, dagdrømmende og kan finde en positiv vinkel i enhver situation. For det meste i hvert fald. Han elsker at få folk til at smile og have det godt, og han har et stærkt beskyttergen.
Det er hans styrke, men også en stor svaghed. Han er villig til at ofre sit eget ve og vel, ja endda liv for andre, og kan nemt kaste sig ud i tåbelige situationer. Mest fordi han aldrig tænker tanker helt til ende.
Phoebus er også stadig ung, og den ungdom har et solidt greb i ham. Bortset fra hans sorgfrie natur, er han også altid på jagt efter eventyr. Han er en troværdig ung mand, men har så meget energi i kroppen at han ikke kan sidde stille. Der skal altid ske noget, og lange kedelige vagter stationeret foran en dør, føles nærmest som det reneste tortur.
Han håber på, at det blot er et spørgsmål om tid nok i hæren, før han får mere selvdiciplin og ikke mindst tålmodighed. Før eller siden må han da falde til ro!

Styrker:
* Optimistisk
* Troværdig
* Pligtopfyldende
* Empatisk
* Energisk

Svagheder:
* Selvopofrende
* Naiv
* Dumdristig
* Koncentrationsbesværet
* Utålmodig og overivrig

Baggrundshistorie

Phoebus elskede at høre sine forældres historie som barn. Et romantisk eventyr om en ung adelsmand der følte sig fanget mellem sine brødre, og en fader med evige krav, hvor intet var godt nok. Leroy var nemlig ikke den klogste, eller den stærkeste af sine brødre, men han var den mest kærlige og venlige. Han fik venner ligemeget hvor han satte sin fod, og det gavnede familien. Phoebus mor var en ung kvinde i Balzera. Hun var ikke rig, hun var ikke fattig. Hun levede et simpelt, men hjertevarmt liv. Det var et eventyrligt møde, og måske pyntede de på historien. Måske fortalte de ikke om hvor hårdt det egentlig var for hans far at forlade sin familie, og hvor jaget Cyra var af Leroys far for at give ham op. For Phoebus var det en kærlighedshistorie uden lige, som resulterede i at han kom til verden i et kærligt hjem.

Det var sådan han voksede op. Rig på kærlighed, glad for livet og fyldt med drømme. I hvert fald indtil Mørket tog over. Hans forældre blev meget mere forsigtige med hvad de sagde derhjemme. Ikke at Phoebus fortalte nogen det, men han havde allerede fået et rygte for at være en fremtidig ridder på den hvide hest. Det var i hvert fald altid den rolle han legede med de andre børn. Forkæmperen for lysere tider, som jog mørket på flugt. Hvilket var livsfarligt i disse tider.

Som krigen sluttede, blev hverdagen mere lys og var i det lille landhus ved den lille landsby omgivet af farverige marker. Han var stadig en ung knøs der, trods sine pligter, stadig legede sværd, krig og helten. Det gav ham en plads som maskot for byvagterne i byen, der mere eller mindre tog knægten under deres vinge og opfostrede ham. Især hans evne til at blive en lille ubemærkelig fugl hjalp godt med at fange skurke.
Skurke i den lille Landsby var ikke det store. Det var ofte knægte på ballade, en for fuld bonde og lignende uskyldigheder. Men det gav Phoebus smag for livet som helt og som atten årig meldte han sig til Lysets rækker, og blev sat på flåden.

De første år på flåden var skrækindjagende. Ikke på grund af kampene, der var alt andet end glorificerede som historierne malede dem op til. Nej, det var dæmonplagerne der hærgede landet. Og da de endelig var overstået, med et stort tab i befolkningen, begyndte mørket at angribe kysterne. Noget der for alvor satte flåden på overarbejde. Men endnu intet der har taget munterheden, optimismen eller drømmen fra Phoebus.

Familie: Far: Leroy Falkenstein
Mor: Cyra Falkenstein

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Under middel
Chakra: Middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Krystal , jack, Charmander , Helli , Blæksprutten
Lige nu: 5 | I dag: 20