Etheldred Dionisia DacreEtheldred Dionisia Dacre
Drage Ridder af Lyset [ og grevinde ]

Neutral God
Race: Blandingsrace
Alder: 30

Status: Søger tråde
Godkendt: 30.03.2014
Antal posts: 175
Skaber: Htqz

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Etheldred Auriol Dionisia Dacre
Kaldet: Ethel, Di, Dioni, Sia, Lady, Frue
Køn: Kvinde
Alder: 30
Fødselsdag: 28 Oktober
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Isari
Erhverv: Drage Ridder af Lyset [ og grevinde ]
Race: Blandingsrace - Menneske og Dæmon
Uddybende om race: Halvdæmon, mere nøjagtig en Cambion da hendes oprindelige mor var en succubus.

Race: Halv menneske, halvt succubus [ denne race er typisk kaldet Cambion ]
Racebeskrivelse af Succubus: En succubus er en kvindelig dæmon der typisk viser sig overfor sovende ofre i deres drømme. Dæmonen vil tage form af en kvinde og forføre mænd, typisk gennem seksuel aktivitet. En mandlig dæmon af denne art er kaldet en incubus. De kan sagtens gøre dere ofre gravide eller, for en succubus's part, blive gravide med et afkom fra et menneske. I disse tilfælde vil barnet typisk blive efterladt af dæmonen og lade mennesket tage sig af det.
Afkommet vil derimod kun i meget sjældne tilfælde være i stand til at få eget afkom. ( De få tilfælde der kendes er oftest som resultat af meget stærke amuletter, og for kvindernes veedkommende; ugentlige ritualer for at kroppen ikke pludselig skal afsky fosteret. )

Udseende

Højde: 173 cm
Vægt: 64 kg
Hudfarve: Sund solbrun kulør, har en tendens til let rosa kinder
Hårfarve: Ekstremt lys blondt
Hårstil: Løst er hendes hår et langt virvar af krøller, disse får dog sjældent nogen chance for at vise sig frem da hun som adelskvinde oftest har hendes hår oppe i alverdens frisurer følgende moden. Når hun er 'i duty' er håret samlet i en knold i nakken for ikke at komme i vejen for hende og for at formindske chancen for at en fjende ødelægger det.
Øjenfarve: Lysegrå, kan virke en anelse blålige til tider.
Kropsbygning: Slank og smidig
Hverdagstøj: Når det er dagligdag og hun ikke har pligter som Lysets kriger, er hun typisk iklædt fine silkeskørter, der oftest har en slåom funktion, så hun hurtigst muligt kan komme af med skørtet i tilfælde af kamp, af denne grund har hun også mandlige benklæder der stopper omkring knæene, akkurat som et par bloomers ellers ville gøre det, for at sikre sig bevægelses frihed uden at skulle være i bare trusser. Skoene har en lille tyk hæl det er uanset om hun er i kamp eller til hverdag eller bal. Af toppe er det oftest korsetter skjult under fløjl eller silke, og med en mindre blonde boreo til at holde hendes arme og skuldre varme, især om vinteren, men så der også er bevægelsesfrihed for hendes sølv-grå vinger. Når hun ikke er i dette fine tøj er det Lysets Krigers udrustning.
Ar, permanente skader, el.lign.: Et rødt kors i nakken, dette fungerer som en form for segl for hendes dæmoniske side.
Særlige kendetegn: Et par store sølv-grå flagermus agtige vinger hvor den venstre har en del ar efter nærkontakt med en drage. ( Hun har dog skaffet et halssmykke, hun dog til tider istedet binder om overarmen eller håndleder, der er fortryllet til at hun kan trække hendes vinger tilbage så de ikke er hende i vejen, noget hun har skaffet sig kort tid efter pesten brød ud. Dette smykke kan også virke som et kendetegn )

Magi

Magisk evne (1): Illusion - Ved hjælp af øjenkontakt kan Ethel skabe en illusion overfor hendes fjender, det kan være alt fra at det pludselig er vinter til at personen pludselig mister sine lemmer. Denne evne har igennem tidernes løb vist sig meget praktisk. Dog kan hun ikke skabe illusioner af smerte.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Temperatur regulering - Med denne evne kan Ethel regulere temperaturen omkring sig selv og andre. Den er stadig under udvikling, og kan til tider påvirke vejret hvis temperatursvingningerne er for pludseligt eller for store. Evnen er dog meget praktisk hvis tropperne skal kæmpe i en snestorm eller lignende ekstreme vejrforhold, hun vil kunne holde dem varme, hvert fald for en stund. Som hun har fået mere kontrol over evnen har hun også formået at opdage en ny side af den, ved hud-til-hud kontakt ( kan anvendes efter ca 30 sekunders konstant hudkontakt, jo længere tids kontakt jo bedre resultater ) kan hun regulere andre mennesker og hendes egen indre temperatur. Det er dog ikke meget hun bruger denne del af evnen da den er utroligt anstrengende for hende. Hun er overbevist om at det er seglet i hendes nakke der gør at hun ikke er i stand til at gøre mere brug af det.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8
Magisk evne (3): Lysets kriger kraften. Med denne magi kan hun ud af ingenting fremmane en lysende og kraftig, ren energi. Denne kan bruges til at forme et skjold omkring hende selv eller andre. Samt stråler og kugler af Lysets magi. Ved hjælp af denne magi kan hun også forstærke og forbedre sit vingfang. Med den nye amulet hun har fået udelt har evnen fået en hel nyt offensiv:
Lysende flammer: Kan forme kugler af helt hvid ild i hænderne, som kan skydes efter en modstander eller bruges til at sætte ild til brændbare genstande. Ilden lyser kraftigt op og føles umådelig varm - endnu varmere en normale flammer: brugeren af evnen er derfor også kun selv i stand til at holde flammer i hånden i få sekunder.
Dygtighed til at kontrollere evne: 9

Personlighed

Talenter: Hun er ganske dygtig til at skabe overdådige broderier, På trods af hendes vingers vægt og størrelse er hun overraskende dygtig og hurtig med et sværd, sang [ selvom både hendes mand og hendes far har forbudt hende at synge, hun gør det dog stadig i det skjulte ved mere private arrangementer ] Boligt klog, i og med at hun kan både læse, skrive og regne og føre en husholdning.
Svagheder: Knapt så god til at bruge skjold, kan være en smule opfarende. Fugtige rum og lukkede rum - de har det med at give hende åndedrætsbesvær. Hendes vinger kan være temmelig følsomme der hvor de kommer ud på ryggen af hende. Hendes fars ikke større acceptering af hende. Hendes røde kors - da det er et form for segl vil der altid være en form for smerte eller 'stum brummen' fra den, som den holder hendes dæmoniske sider i ave. Berøring af den kan forværre smerten, og i allerværste tilfælde nærmest gøre hende lam for en stund. Lugten af sved. [ Ikke at hun er overfornem for lugten af andres sved, men den har det med at gøre hende seksuelt tændt. En side effekt af at være halv succubus. ]
Interesser: Musik, dans, landets kultur, kamp - at beskytte riget og især Lysets Dronning og dennes Krystalpalads.
Drømme/ønsker: At gøre hendes far stolt, hvilket nærmest ses som en umulighed selv efter hun er blevet udnævnt til ridder. En god verden uden alverdens skandaler og uden alle de politiske intriger der spiller sig ved hoffet og blandt de noble.
Elsker: Musik, lange rideture eller flyveture. Når hun kan komme af med et dårligt humør ved en kamp. Fester og sex.
Hader: At blive set ned på, at hendes far aldrig syntes at have accepteret hende fuldt ud for værende en kvinde. Politik, tanken om at skulle stifte sin egen familie.
Helhedsindtryk af personlighed: Ved første øjenkast kan Ethel ligne enhver anden kvinde af nobel byrd, med hovedet hævet i et oftest hovent udtryk,selvom det langtfra er hvad der er inde bag de lyse lokker. Hun er en kvinde med smag, men også en kvinde med sin egen bestemte mening om tingene, Hun vil have tingene gående hendes vej, men er godt klar over at det sjældent sker. Hendes had til ægteskabet kan typisk ikke ses eller fornemmes på hende når de er til sociale arrangementer, hvor hun oftest har en facade af blidhed og mildhed, alt den moderlighed som en kvinde, ifølge hendes far, burde udstråle. Men bag lukkede døre, kan hun ende op i meget hårdføre diskussioner med sin ægtemand. Hendes had kommer bedst ud af hende når hun går ud og kæmper som Lysets kriger, hvor hun vil bruge sin energi på at nedkæmpe ondskaben, og hjælpe befolkningen. Hun er stædig og dog sårbar, hun stræber efter at få hendes fars accept, hvilket hun aldrig nogensinde har fået, så hun gør sit bedste for at træde frem som Lysets Kriger, i håbet om at det kan få ham til at være stolt af hende og acceptere hende, om ikke andet så bare for et flygtigt øjeblik. Hun holder af Krystallandet, og ikke mindst hendes dronning, og føler en utrolig stor ære i at være blevet en Lysets Kriger, om det så har været med hendes fars indflydelse eller hendes egen hårde træning og arbejde. Hun nyder festlige begivenheder, dog ikke så meget de noble fester da de oftest har at gøre med politik og forskellige intriger, ting der har det med at irritere hende. Dog kan skjaldesang umiddelbart hurtigt få et smil på hendes læber, da hun holder utroligt meget af sang, og af at lytte til skjaldenes kvad, om det de synger om så er pure opspind eller virkelige hændelser. De har nærmest en beroligende effekt på hende så at sige.

Baggrundshistorie

Barndom: Ethel er resultatet af en rig baron der fik besøg af en succubus en nat. Et års tid efter det nattelige besøg fandt man en morgen dæmonen stå foran hoveddøren med en bylt i armene, bylten blev rakt til tjeneren der havde åbnet døren med ordene om at dette var en lille gave, derefter forsvandt hun. I bylten lå det spædbarn der senere skulle blive kendt som Ethel. I starten ville baronen, Walter, overhovedet ikke kendes ved barnet, men lod da hans barnløse kone tage imod ungen, de havde trods alt prøvet i flere år at få barn, uden nogen held overhovedet. Barnet var en stor glæde for Beatrice der kærligt tog sig af barnet. Med tiden blev det også mere og mere beviseligt at Ethel var Walters datter, der var simpelthen for mange ligheder imellem dem, til Walters irritation. Han endte dog med at acceptere hende, selvom han langtfra ar tilfreds med hvad Succubusen havde gjort, såvel som han langtfra var tilfreds med at det var en pige. Hvad skulle han bruge en pige til når han havde brug for en mandlig arving? Altså valgte han med hård hånd at tage Ethel væk fra Beatrice og smide hende over til en barnepige der strengt opdragede barnet efter Walters regler og ordrer, meget sjov var der bestemt ikke for pigen. Da man begyndte at spørge hende om hvad hun ville blive når hun blev stor var hendes svar '' Skjald '' I starten lo man blot af dette, hun var jo trods at kun et lille barn, men som hun blev ældre blev svaret stædigt ved med at være ''Skjald.''
Da Ethel var omkring 11 år fik hun sit første crush så at sige, hun faldt hovedkluns for en vandrende skjald der var kommet forbi deres landejendom og havde fået lov at være der for en lille stund. Uheldigvis opdagede hendes far det og fik skjalden henrettet, ikke om han ville have sin datter til at blive gift med en af så lav en klasse, nej hvis hun skulle giftes med en skulle det være en nobel og gerne af højere rang.
Det faldt bestemt ikke i den sønderknuste Ethels smag, især ikke da hendes far smed hende over til træning som page ved krystalpaladset, sigende at hvis hun nu så gerne ville ære ham, så istedet for at ære ham med musik og den slags pjat, skulle hun gøre sig selv nyttig for riget. I starten ville hun overhovedet ikke samarbejde, men lærte efter et par 'hændelser' at acceptere det. Det var også omkring dette tidspunkt at hun blev forlovet med en grevesøn hun overhovedet ikke havde mødt før. Alt sammen var det et politisk spil for hendes far.
På hendes 13ende år, begyndte hendes dæmoniske træk at tage overhånd, og med hjælp fra en eksorsist, fik man lavet et segl form af et blodrødt kors i nakken af hende. Det sved og smertedes som bare fanden for hende, så man havde været flere mænd om at holde hende og hendes vinger nede for at uskadeliggøre hende. Det lykkedes dem da også til sidst, og hendes dæmoniske side faldt mere i sig selv, og forsvandt, næsten.

Fortid frem til nu:
Med tiden lærte Ethel at acceptere og rent faktisk nyde at arbejde med sværdet, dog vænnede hun sig aldrig helt til vægten af skjoldet og fandt det oftest upraktisk. Hun glemte dog aldrig helt sin barndomsdrøm om at blive en skjald, og nød stadig at snakke med og ikke mindst lytte til skjalde og deres sange. Som årene gik blev hun først forfremmet til en kriger af lyset, da var hun de 19 år. På hendes 21ende fødselsdag blev det ikke fejret som en reel fødselsdag men istedet lavede man det om til et bryllup. Brylluppet var langtfra lykkeligt og hendes far truede hende flere gange undervejs for at få hende til at holde en smilende facade oppe, det var jo ikke en begravelse man var til. Hun lærte også meget hurtigt at hendes nye husbond langtfra var bange for at slå hende, så hun forsøgte så vidst muligt at holde sig fra ham, selvom nætterne godt kunne blive lange især når han tvang sig ind på hende med ord om at det var hans ret. Et par år før mørket overtog landet, blev Ethel forfremmet yderligere til Lysets Kriger, en stor ære for hende. Med den kom Lysets kriger kraften, en magi hun brugte en god del tid på at lære at kende. Som mørket tog sit klamme greb i landet, kom Ethel til at stå ansigt til ansigt med en anden nobel - Hakim. Hun fandt det er forrædderi imod Lyset og dronningen især at han uden videre lod sig betale til at kæmpe for mørket og ikke for lyset. Det endte i en kamp, under samme tidsrum som dronningen blev kidnappet, hun kunne dermed ikke bruge sine kræfter som lysets kriger og måtte ty til våben og teknikker mere end meget andet. Han fik hende såret grundigt nok til at hendes ene vinge blev revet op med en større flænge, og gjorde hende ude af stand til at flyve så hun endte på helbredelseshuset hvor man gjorde hvad man kunne for at redde vingen, hvilket da også lykkedes, på trods af at det efterlod et ar. Hun hadede tidsrummet ved healingsprocessen, velvidende at hendes mand var yders tilfreds med at hun dermed var låst til at blive indenfor husets 4 vægge.
I hjemmet endte hendes mand med at gå hen og blive temmelig utålmodig efter at få sig en efterfølger, men tanken om at stifte familie med den fedladne Thomas, var langtfra noget der faldt i hendes smag. De gange det lykkedes ham at gøre hende gravid har hun umiddelbart efter fået foretaget aborter i al hemmelighed, velvidende at hvis han vidste at hun gjorde det ville han højest sandsynligt låse hende inde på et værelse indtil et barn var født.
Indenfor de sidste 3 års tid har Etheldred taget en væbner; Aiden.
Kort efter blev hun forfremmet til Drage ridder, en titel hun er stolt af og glad ved, selvom hun lige skal vænne sig til det nye ansvar i både sin væbner og sin nye rang, samt træningen med sin drage. I forbindelse med dæmon-pesten endte hun med at udnytte den til sit bedste hvilket fik hende til at blive enke idet hendes mand døde af plagen. I et års tid gik hun i ' sorg' inden hendes svigerfamilie og egne forældre tog hende til et møde og udlagde tingene som de var; '' Bliv gift igen og få en arving inden for et år eller end ude på gaden, arveløs. Quincey-familien har stadig retten til at tage dit hjem og jorder til sig igen og smide dig ud da du aldrig fik produceret dem en sønnesøn. '' Og således endte Etheldred med at finde sig en ældre adelig ridder af samme byrd som hende selv, en hun i det mindste kan det bedre med end hun kunne med Thomas. Og er på det sidste i en mindre ceremoni blevet smedet sammen med ham. I forbindelse med ceremonien valgte hun også at tage sit 3 navn i brug, så hun nu istedet går som Dionsia.
Hun er gået hen og blevet del af en deling i Brigaden der hovedageligt tager mod steder med mere ekstreme vejrforhold.

Værste minde: Da hun fik lavet det røde kors i nakken, samt hendes bryllupper
Bedste minde: Da hun blev udnævnt til Drage Ridder af Lyset og Thomas' død
Barndomshjem: En landejendom nogle kilometer udenfor byen

Familie: Edgar Derek Huxley Dacre: Dionsias nye husbond. En kærlig, men meget religiøs og alvorlig mand der tager sine pligter og religion alvorligt. Lettere brysk af sig.

Lia Michelyne Dacre: Dionsias 2-årige datter. Er typisk omgivet af en barnepige i Dionsias hjem, når Dionsia er travl med sit arbejde eller pligter som grevinde.

Far -Walter er baron og meget politisk tænkende, han virker generelt kynisk og følelsesforladt, har et større had imod Ethel for værende født og endnu mere for at være en kvinde.
Stedmor - Beatrice er baronesse og holder egentligt af Ethel, det er bare en smule besværligt for hende at vise det. Hun forsøgte at opdrage Ethel som værende en datter, indtil Walter blandede sig og overtog styringen.

En meget svagelig yngre bror på 12 år, ved navn William
En anden lillebror der døde i barselssengen, hans navn var John
Cyneburga er Ethels ukendte succubus mor. Eller ukendt og ukendt, hun har set hende et par gange men tale og skabe bånd, på ingen måde.

Nuværende levested: I udkanten af byen i et prægtigt palæ med overraskende meget jord, det til trods for at det stadig er indenfor byens mure.

Andet

Hun er en del af en deling i Brigaden der hovedsageligt tager på opgaver i områder med mere ekstreme vejrforhold

Lidt om Ethels drage:

Navn: Xyalor
Køn: Han
Udseende: -kommer senere når jeg har fundet et billede -
Temperament: Hidsig, stolt og stædig. Nyder at se folk flygte under hans vingefang. Holder af at flyve hurtigt, og meget gerne i farligt vejr for at vise sig frem.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 6
Kampteknik: 8
Smidighed: 7
Fysisk udholdenhed: 7
Kløgt: 5
Intelligens: 6
Kreativitet: 1
Mental Udholdenhed: 8
Chakra: 7

Etheldred|Grevinde|Lysets ridder|Cambion
Avatar lavet af Anotherwanderer

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat