Midsommerbal
Lysets Dronning
Regent, Dronning af Lyset

Retmæssig God
Race: Menneske
Alder: 50
Højde: 172 cm

Skaber: Plotmaster
31.07.2020 11:58


Midsommerbal


Årets længste dag var oprunden og med den slog Krystalpaladset dørene op for besøgende fra nær og fjern. I balsalen hvirvlede gæsterne rundt i en brus af skørter, og fra de store dobbeltdøre, var der afgang til paladsets store labyrinthave. På terrassen blev der serveret kølige drikkevarer til langt efter solens sidste stråler var forsvundet.

Ikke kun landets adelige, men også pøblen var inviteret til festen, selv om de måtte benytte en sideindgang til balsalen, og selv om der gik enkelte rygter blandt gæsterne om, at Mørket var på spil sydpå, havde de egentlige begivenheder endnu ikke nået Dianthos.

I stedet gik snakken særligt om, hvem der mon ville give hinanden løfter - for man sagde, at en trolovelse givet på årets længste dag, gav et langt og lykkeligt liv, og netop dette fik navnligt unge par til at flokkes til ballet.
Særligt var det dog, at Dronningen selv i år havde valgt at give sin velsignelse til de nyligt trolovede. Efter sin sædvanlige åbningstale, hvor hun bad landets indbyggere stå sammen og være stærke efter de seneste, grusomme år, befandt hun sig på en balkon med udsigt over labyrinthaverne.

Den pludselige alder, der var kommet over Dronningen, var stadig tydelig, men smilet på hendes læber virkede ægte, som hun velsignede par efter par med ordene:

"Må Isari velsigne jer
Chance bringe jer lykke
Laurana og Leander give jer liv og frugtbarhed
Shara bringe jer kærlighed
Aladrios og Haldis bringe jer balance
Zaladins ondskab undgå jer
Nalish'ras behandskede hånd ikke berøre jer
Til I i Kiles omfavnelse ender"


Måske ville dronningens ord for alvor få frugtbarheden til at blomstre, for var hendes slægt ikke velsignet af Isari selv?

...


Praktisk info: Efterlyste karakterer og racer har ikke adgang til ballet medmindre de er i stand til at skjule sit udseende. Gæster, der laver ballade, vil omgående blive eskorteret ud af paladsvagterne.
Deltager man I nogle af plottrådene omkring Mørkets angreb, men ønsker også at være med til ballet, er det op til jer selv, hvornår de forskellige begivenheder ligger i karakterens tidslinje.
Baltråden en reaktionstråd. Det vil sige, at man nøjes med at skrive én post pr. karakter i denne tråd. Hvis man ønsker at fortsætte spillet under ballet, kopierer man sit balsvar ind i et separat emne og efterlader et link til dette i bunden af sit svar i denne tråd.
/ Lysets Dronning, Herskerinde af Krystallandet /Lysets Dronning styres af Admins efter behov og fungerer mest som en NPC.
Ønsker du af plotmæssige årsager en tråd med hende, så kontakt en admin.

Lysets Dronning har forladt tråden.

AubreyAubrey
Alkymist.

Kaotisk Neutral
Race: Vampyr
Alder: 602
Højde: 179 cm

Skaber: Raider
01.08.2020 02:47
Længslen efter længere nætter havde længere tid været et ønske hos vampyren, sommeren var altid den mest begrænsede årstid for en vampyr. Aubrey havde været borte fra Tusmørkedalen i et par uger og han savnede efterhånden dalen og dens mange skygger som netop gav lejlighed til at han kunne arbejde mere frit, på alle tider af døgnet. Han var kommer til Dianthos for finde sjældne genstande som kunne bruges til hans alkymi og i tids nok til at kunne opleve midsommer ballet i alt det skønhed. 

Aubrey ankom en smule sent til ballet, han tog chancen for indtage blod før at han drog videre til festlighederne. Blodet gav ham chancen for at virke mere menneskelig for en tid, eller blot indtil at han kom indenfor i salen. Han kom lige præcis til de sidste ord af Dronningens tale, før at festlighederne gik i gang igen.   

Den typiske asociale side af ham, undgik aktivt at træde for meget frem i den storslåede sal. Aubrey lod ryggen hvile imod en mur, som han så i mens andre foretog danse og samtaler. Hans røde lokker af hår var sat tilbage med snørre i en hestehale, og kun enkelte lokker af hans hår faldt ned omkring det genoplivede ansigt. Aubrey var som altid iført de smukke røde klæder, hans skjort af fint hvid uld i mens at vesten der var udover havde en dyb røde farve der passede perfekt til den røde kappe. 

Aubrey trak armene let op i kors som han stod for sig selv og så ud på de dansende gæster, han havde som sådan ikke lagt planer for om han selv ville være en mere aktiv del af festen, men han så dog gerne til som andre havde deres morskab på afstand.

//ønsker man at tråde med Aubrey, kan man skrive mig et pm eller fange mig på discord.

Aubrey har forladt tråden.

Baldwin AdlerBaldwin Adler
Lysets General

Retmæssig God
Race: Halvdyr
Alder: 42
Højde: 168 cm

Skaber: Hobbit
02.08.2020 19:52
Endnu et bal stod for døren, og endnu en mængde forberedelser landede på Generalens bord. Paladsvagterne styrede ofte beskyttelsen selv, men efter tidligere års kaos under netop disse bal’, var Generalen af personlige årsager blevet mere og mere involveret.
Ingen sagde det højt, men blikkene omkring ham bekræftede ham i hans mistanke. De tænkte alle det samme. Baldwin havde aldrig tilgivet sig selv for at havde mistet Dronningen og de lange måneders indespærring og tapning for energi og kræft.
Men dette bal var en glædes dag. Dagen hvor solen stod længst på himlen og holdt lyset over dem.
Det var et kærkomment syn, igen at se Dronningen interagere mere med borgerne i hendes land. Den aldrende kvinde talte til befolkningen i sin velkendte styrke og fortsatte derefter sin aften med at velsigne alle de par som mødte op foran hende på balkonen.
Baldwin forholdte sig tavst, men veg ikke fra hende hele aftenen. Han stod i baggrunden med hænderne på ryggen og en rank holdning, uden at ødelægge det idylliske billede for de unge folk der mødte op med store smil og kærlighed i blikket.
Det var et smukt syn, og bragte forhåbning tilbage til verden. Dem som bemærkede ham, fik et roligt smil med på vejen, og dem som var for optaget af deres hensigt, modtog ligeledes et muntert blik.
Men oftere end ikke, vandrede hans øjne til Dronningen.
Lige gyldigt hvor ofte hun gentog den samme sætning, virkede den lige så oprigtig som ved første par. Han beundrede hende for hendes utrættelighed, trods alderens tag var begyndt at få fat i hende efter det sidste års prøvelser.

Som solen var på vej ned over himlen, drejede hans blik sig ud i horisonten. Snart var aftenens sidste solstråler gledet forbi dem, og nattens mærke ville overtage. Baldwin trådte frem fra sin plads i baggrunden da det sidste par var gået, og stilte sig ved siden af sin Dronning.
De gjorde mange unge par glade i dag, Deres Majestæt” 

Gloria fortis miles

Baldwin Adler har forladt tråden.

Frejdis KnæflækkerFrejdis Knæflækker
Byvagt

Sand Neutral
Race: Minotaur
Alder: 79
Højde: 221 cm

Skaber: Dragonflower
04.08.2020 13:29
Frejdis elskede at være inviteret til fest, også selvom hun var inviteret som en del af 'pøblen'. Fester betød godt humør, gode stunder og gratis mad der ikke var fra byvagtens køkken. Hvis man var rigtig heldig opstod der også en lille, venskablig slåskamp eller 4, men Dronningens midsommerbal var nok næppe det rigtige sted for det, og Frejdis skulle ikke nyde noget af at blive smidt ud af de højrøvede paladsvagter. Tsk, de troede de var bedre end byvagten, bare fordi de beskyttede dronningen! Men byvagten beskyttede BYEN, og en god del af landet, så hvem var lige vigtigst der!

Frejdis var dog ikke til fest som byvagt, og derfor var uniformen, rustningen og øksen blevet hjemme. I stedet var hun iklædt en lang, løs kjole, der næsten gik helt ned til gulvet, så man kun lige kunne se hendes klove når hun gik. Den var dog ikke helt uformelig, som kjolen samlede sig ind under Frejdis bryst, og gav et sjældent syn til hendes for-en-minotaur smalle figur.
Kjolen var holdt i bløde, blå farver, der komplimenterende Frejdis orange hår, og for at binde det mere sammen, var kjolen detaljeret over brystet, med broderede, orange blomster, så vel som kantet med orange blonder under brystet, ved ærmekanten og sømmen i bunden.

Kjolen var en af Frejdis kæreste ejer, men minotaueren havde indset, at den næppe ville stå ud til sin fulde ret, til en stor fest som midsommerballet. Så Frejdis havde lagt hoved i blød, og kaldt en tjeneste ind, fra den unge satyr Esther, for at hjælpe hende med at gøre noget ekstra.

Og Esther havde leveret.

Det ekstra var blevet blomster. Blomster og bånd. Hvide bånd blev flettet i minotauerens hår og toppet med en blomsterkrone af blå forglemmigej. Indgraveringerne i Frejdis horn blev malet op med hvid og orange til de små detaljer. Men Esther havde ikke været færdig endnu!
For dernæst blev Frejdis arme pyntet, med orange blomsterkranse, om den venstre overarm, og om højre håndled, og sidst, men ikke mindst, blev en enkelt hvid blomst flettet ind med Frejdis lille fipskæg.

Frejdis følte sig fantastisk smuk, og det strålede ud af den stolte minotaur, fra det øjeblik hun trådte ind igennem sidedøren.

Frejdis Knæflækker har forladt tråden.

Florence af KazimiFlorence af Kazimi
Fyrstinde af Kazimi.

Retmæssig Neutral
Race: Menneske
Alder: 28
Højde: 168 cm

Skaber: Lux
05.08.2020 14:43
Fester var der nok af her i landet, og nogle var dertil nemmere at afvise end andre. Imellem adelens højere lag og samfundsgrupper, jah der kunne man (i hendes position) ofte slippe afsted med en høflig nej tak, om man ikke ønskede at tage den lange vej og forlade Rubiniens varmende sol og lune sommernætter. Helt generelt var det sjældent fyrstinden forlod sine smukke haver i paladset; hendes interesse i omverdenen var uhyrer begrænset, da landets love og regler forekom absurde for den tidligere slavejæger. Men udover det, jah så var turen lang og støvet, og bestemt ikke noget for fyrstindens sarte overskud, hvis det kunne undgåes. 
Men ikke idag. 

Nej, med ønske fra Sephyran selv (og en forskring om at selveste dronningen også ville dukke op), jah der havde Florence samlet familiens mange tjenestefolk, sat husstanden i sving og med jernhånd styret pakningen af folk og fæ til turen derhen. Det krævede en hvis grad af planlægning, og selvom det ville være nemmere -  for dem begge - at ankomme via en af de flyvende gangere landet havde at byde på, så handlede det ikke bare om at ankomme. Nej, dette var ligeså meget en magtdemonstration som en fejring, og Kazimi familien havde ikke sparet på noget. Det var trods alt hele landet der var inviteret, så der måtte ikke herske tvivl om hvem de var, imellem de mange gæster.
Derfor var det med pragt at fyrstefamilien trådte ind i Dianthos, i følge af tjenestefolk i massevis og et næsten blændende flimmer af guld som følge. Til lejligheden havde Sephyran selv udsmykket karaten de kom til hovedstaden i; guld i sirlige snørkler henad siderne, hjulene, taget, og skønne farver til at akkompogniere det smukke metal. Og Florence - hvis røde øjne dovent kiggede ud på byens beskidte stræder imellem bløde fløjs gardiner, smilede tilfreds ved synet af de måbende ansigter de kære små borgere vendte imod dem. 

Florence selv var klædt ligeså yndigt, og trådte ind af porten til festlighederne klædt i guld, blålilla og rød - som en solnedgang. Det tvefarvede hår faldt i en kaskade af slangekrøller ned omkring hendes slanke nakke og ryg, og guldnåle holdt den sammenflettede knold godt på plads. Øjnene var optegnet i rød henna, med enkelte guldflager omkring øjenlågene, og den luftige, røde kjole formede sig taknemmeligt efter fyrstindens delikate krop. I lyset chancerede den dog over i blåviolette toner, og det var ikke uden grund, at hun følte i hvert fald et par misundelige blikke i sin retning, allerede fra de første minutter. Blikke hun blot smilede til; de havde god grund til at misunde hende. Sirligt opsatte kæder og nøje udvalgte ringe pyntede de slanke lemmer, og ved siden af den prægtige fyrste af Kazimi, jah der strålede de begge. 
Mere end Lyset selv, skulle nogle læse fyrstindens tanker da hun vendte blikket imod 'dronningen' af landet. 

// Ønskes en tråd med Florence er jeg mega fresh på det. 
-

"You can't surround a lion with a bunch of lazy sheep

The one thing about royalty is that we love to feast"-

Florence af Kazimi har forladt tråden.


33 brugere følger tråden 00 karakterer er tagget i tråden 0Tråden har 0 nomineringer.
Den skal først afsluttes.
Du har ikke rettighed til at skrive i dette forum

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat