Adena Selene Isadora Arys

Krystalisianer

Status: Aktiv

Godkendt: 28.06.2020

Antal posts: 403

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Adena Selene Isadora Arys (tidligere Reier)
Kaldet: Adena
Køn: Kvinde
Alder: 23
Fødselsdag: 1.1 år 2001
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Isari
Erhverv: Adelig
Nuværende levested: Dianthos - Øvre del af Dianthos
Race: Menneske

Udseende

Højde: 169 cm
Vægt: 65 kg




Fysiske træk

Håret er rødbrunt og næsten altid sat op. Adena foretrækker to små knolde på hver side af hovedet, da hun kan udsmykke sig med dinglende perler fra dem, og frisuren fremhæver hendes blågrønne øjne.
Adenas hud er en sund, let solbrunet farve, der viser, at hun foretrækker at sidde udenfor i haven, når hun maler - eller at der har været en fra Rubinien på besøg et sted i stamtræet. Om sommeren får hun fregner, og kan godt finde på at tulle ud i haven kun iført den tynde, behagelige underkjole.

Beklædning
Som enhver anden god adelspige går Adena op i, hvad hun har på, og hvordan hendes hår er sat. Hendes kjoler er ofte snørret ind i siderne eller på ryggen for at fremhæve formerne, og snittet afspejler moden. Som ugift er der ofte tilføjet små detaljer såsom sløjfer, broderi og blonder for at lede mandlige blikke de helt rigtige steder hen. Tøjet er dog altid anstændigt, ankellangt og ikke for nedringet. Hvad ville tante Hecate ikke sige ellers?

Magi

Magisk evne (1): Ætersyn

Adena kan tegne en genstand og et udsnit af dens omgivelser, såfremt hun har set genstanden inden for de sidste par uger og kan danne sig et klart og tydeligt billede af, hvordan den så ud, da hun så det. Denne evne lader hende tegne genstanden som den ser ud nu og i de omgivelser, den er i nu. Når hun bruger denne evne, går hun i en form for trancetilstand, indtil hun er færdig. Da det ikke er hendes egen hukommelse, hun trækker på, ser hun ikke billedet for sit indre øje, før det er kommet ned på papiret.

Evnen virker også på personer, men er meget mere upålidelig.
Det har ikke været muligt at sætte en specifik tidsramme på, hvor lang tid, der præcis skal være gået, før Adena ikke længere kan komme i kontakt med genstanden - det påvirkes af størrelse og hvor ofte den er blevet flyttet. Hun kan godt komme i kontakt med en vase, der er blevet smadret, men hvis hvert stykke er blevet flyttet separate steder hen, kan hun ikke.

Begrænsninger:
• Det skal tegnes nu - det kan ikke vente til senere
• Jo større genstand, des mindre plads til omgivelser
• Hvis lærredet slipper op, er der ikke noget at gøre.
• Jo flere steder objektet har været siden Adena så det, jo sværere er det at komme i kontakt med

Det ufrivillige aspekt
Alle ting, Adena kommer i kontakt med, skaber en forbindelse til hende. Mens hun kun kan udnytte forbindelsen på de ting, hun selv har lagt mærke til, flyder de andre forbindelser ufrivilligt ind i hendes tegninger og malerier. Det er sjældent selve genstanden eller personen, hun ufrivilligt maler, men ofte ting i nærheden - et lille udsnit af noget i nærheden.
Ofte er det ting, der på ingen måde passer ind i det motiv, hun maler, og det kan være alt fra latterlige paletknive til ildevarslende blodsprøjt.

Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Magisk evne (2): Farveforurening

Ved at berøre en genstand kan Adena få den til at afgive sin farve til noget andet. Genstanden skal berøre det nye medie for at det tager effekt. Det kan eksempelvis være at hun får en hvid og en rød rose til at røre hinanden, og den røde farver siver over i den hvide roses blade. Hun kan også få begge genstande til at udveksle farve.
For nyligt har hun fået mere kontrol over, om hun farver det modtagende medie helt eller laver en mindre grad af udtværing. Eksempelvis kan hun berøre et rosenblad og give det farveforureningsegenskaben, og hvis den så berøre en kjole i en anden farve, vil hele kjolen blive rosens farve.
Evnen er ikke begrænset til ensfarvede objekter, og kan også bruges som en smart form for kamouflage, da hun kan berøre omgivelser og farve sin og andres hud og tøj med omgivelserne.

Al farve, der er blevet udtværet på denne måde, går af i vask. Går man ud i regnen med en kjole, der er blevet farvet på denne måde, vil farven flyde af og dryppe ned på jorden. Konsistensen er altid en tynd substans, der går i opløsning noget tid efter at være blevet vasket af.

Det ufrivillige aspekt
Bliver Adena meget følelsesladet, bruger hun denne evne uden at kunne styre det og med større effekt. Her behøver hun ikke berøre genstandene, og mens hun råber vredt ad sin far eller græder over en kæreste, kan væggens maling begynde at smelte ned i gulvets, eller bøgerne på hylden ende med at ligne, de er blevet rørt ved, mens de alle havde våd maling på sig.
Det sker ikke altid, når følelserne går højt, men Adena har ingen kontrol over, hvor grænsen går eller hvad der bliver påvirket. Som regel hjælper det at falde ned igen, og så er der ellers et voldsomt vaskearbejde bagefter.

Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Personlighed


Styrker:
• Selvsikker
• Lærenem (håndarbejde)
• God til at tilpasse sig socialt
• Kunstfærdigheder. Dette gælder både egne evner samt at genkende og tale om kunstværker og kunstnere.

Svagheder:
• Hævngærrig
• Konfliktsøgende
• Let til afhængighed
• Lever meget i nuet


Generel beskrivelse af personlighed:

Adena har endnu ikke fundet hverken sit ståsted eller holdepunkter i livet endnu. Hun gør, som hun synes, og det er ofte det stik modsatte af, hvad andre synes, hun burde. Hun er med på, at Lyset er det gode i verdenen og Mørket er det onde, men det kommer ikke af et aktivt valg om at have den holdning - mere en forståelse af, at hun bor under Lysets Regent, og derfor bør hun støtte op om dem.

Adena er ikke bleg for at sladre, bagtale og udelukke, og hun nyder sin plads som en af de populære piger. Hendes magiske evne til at farveforurene har givet anledning til mange grumme spøgefuldheder og det er igennem drillestreger og mobning, at hun har lært den så godt at kende.
Hun er imidlertid ikke ondskabsfuldt anlagt og er en af dem, der siger fra, hvis de andre går for langt eller hun fornemmer, at hun ville få en lidt for stor skideballe, hvis hun gik med på idéen. Hun ønsker at skabe den sjov og ballade, hun kan, og helst undgå at blive straffet for det bagefter.

Dybe frustrationer vedrørende hendes magi nager hende, og det er også en af grundene til, hun endnu ikke er gift. Hendes mor ønsker at gifte hende så godt som muligt, samtidig med at hun er rædselsslagen for ikke at kunne gøre det grundet den ustabile magi. Imens Adena har formået at bruge sin magi til at komme højt op i det sociale hieraki i den cirkel af adelige, hun omgås mest, er det ikke gået hende helt forbi, at andre maler hende som mentalt ustabil og dæmonbesat, når de har hørt om de mærkelige motiver, der dukker op midt i hendes tegninger.

Baggrundshistorie

Adena har levet et kedeligt liv indtil videre. Hun er blevet oplært i musik, kunst og etikette som enhver god lille adelspige. Hun har taget sine lektioner uden kny og gået ture på markedspladsen med en vagt eller to tæt bag sig. Hun har dagdrømt i vindueskarmen og flettet sit hår.
Den primære kilde til fornøjelse var at snage på andre adelstøser gennem tegnemagien, og hun har fået mange aftener til at gå med veninder, hvor de har luret på deres udkårne. Men hver tegning tog tid, og man kan ikke altid sidde med veninderne og fnise over sine rivaler eller dåne over den fine adelsmand, man fangede midt i et bad. Adena har altid følt, at de små glæder ikke helt var nok - at indeni har hun længtes efter mere end den monotone hverdag.

Kedsomheden endte dog for to år siden, da Evlyn Crane overtog pladsen som Adenas læremester i kunst. Først var Adena uvidende om Evlyns intentioner, men som båndet mellem dem blev mere venskabeligt, og Adena udviste dedikation og gåpåmod, åbnede Evlyn op for den unge pige.
Evlyn var lederen af tyvegruppen Proteaus, og hun havde udset sig netop Adena til at være en del af deres gruppe. Både de kunstneriske færdigheder og det sociale kendskab og kontakter kunne udnyttes til bandens fordele, og Evlyn lagde ikke skjul på de muligheder, der ville være, hvis Adena valgte at takke ja til tilbuddet.

Selvfølgelig valgte Adena at sige ja. Underernæret på livserfaring og ikke mindst spænding, som hun var, tilbød Proteaus hende det, hun havde savnet fra sin vindueskarm. Her fik hun mulighed for at udnytte sine magiske evner til noget nyttefuld - omend ulovligt - og selvom hun var en adelig pige i kloaken, har hun aldrig følt sig udenfor, så længe hun gavner gruppens interesser.

Adena har fået en lille forsmag for livet uden for sin vindueskarm og under konstant opsyn, og hun hungrer efter mere.


Familie:
Mor: Lucienna Paloma Reier (tilgiftet - har rubinske aner tilbage i sit stamtræ)
Far: Etan Reier, bror til Callan Reier, Shireens far. Lidt et røvhul.
(afdød) Storesøster: Penelope Verena Aurelia. Lysets ridder. Reddede Leonora af Arys' lillesøskende i en kamp og døde selv i heltedåden.
Kusine: Shireen Reier

Andet

Trolovet med Aldamar af Arys

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Under middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Under middel
Chakra: Over middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3