Alianne_Alianne_
Trådslave

Status: Aktiv
Rang: Diamantmedlem
Online: 23.09.2020 13:26
Tilmeldt: 04.12.2018
Posts (I alt): 1456
Posts (ingame): 1374
Antal tags: 13

BEMÆRK: Brugeren har angivet fravær (opdateret d. 15.09.2020)
Forventet fraværsperiode: 27/09 og maks 14 dage frem
Årsag: Jeg skal have fjernet mandler, og er nok enormt drugged up og træt i perioden efter <3
Karakterer der søger tråde
Adena ♢ Kaotisk Neutral ♢ Menneske
Ung, smuk, trolovet adelspige med kreative evner og kunstmagi. Hendes maleri-læremester har fået hevet hende ind i en af Dianthos' bander, og hun er blevet en tand afhængig af spændingen ved dobbeltlivet.

Søger: Spænding og ballade, bandemedlemmer og adelsfolk
Cordelia ♢ Retmæssig God ♢ Engel
Modig og let distraheret træningsmester for Arys-familien og livvagt for fyrstinden. Hemmeligt (tror hun) forelsket i fyrstinde Leonora.

Søger: Fangevogtere fra Mørket.
Lynn ♢ Retmæssig Neutral ♢ Halvdyr
En lille halvgoble med et stort hjerte, en beskidt mund, farligt hår og en ladt armbrøst. Kommandørkaptajn på et sporingsskib for Lysets Flåde.

Søger: Piratfjender og havvenner!
Sidkanys ♢ Kaotisk Ond ♢ Mørkelver
Uadskillelig fra sin bror Sibal er Sidka en nådesløs, legesyg og blodtørstig mørkelver. Hun ynder at jage levende bytte gennem skoven, være upassende med sin bror samt nyde en god omgang hallucinationer efter en lang dag.

Søger: Romance, legetøj, slåskamp
Zahinael ♢ Retmæssig Ond ♢ Dæmon
Mørkets spionmester. En travl mand med mange skumle planer og alt for høje krav til sine underordnede. Forfængelig ad Zaladin til og rigtig glad for smerte.

Søger: Spioner af Lyset - hvis de tør ;)
Aktive karakterer
Ecaeriss ♢ Neutral Ond ♢ Skovelver
En udstødt elverhelbrederske, der bruger organisk materiale for at hjælpe de sårede. Ødelagt af forvisningen lever hun ensomt i Medanien nu uden den medlidenhed og omsorg, man ellers vil forbinde med en healer.

Søger: Patienter, ligesindede, gamle skovelver"venner"
Iksenyi ♢ Kaotisk Neutral ♢ Blandingsrace
Magisk født fra ildelementalet Jyoti er hun døbt som gudebarn af Ildtemplet. Med en hurtigt voksende krop er hun allerede som en ung kvinde, men uden dannelse og erfaring er hendes sind stadig som et barns. Ung og uskyldig prøver hun sig frem med narrestreger og venlighed.

Søger: Narrestreger, venner, et liv uden for Ildtemplet
Rhaya ♢ Kaotisk God ♢ Ørkenelver
Et liv på gaden fyldt med tyveri og spænding blev brat afbrudt, da denne unge ørkenelver blev fanget i udåden. Hun endte i slaveskab, men dette ændrede sig også brat, da en dragefødt besluttede at hive hende med. Nu vandrer hun rundt med denne Atesh og aner ikke, hvad fremtiden bringer.

Søger: Bekendtskaber fra Thal'Elor
Zirra ♢ Neutral God ♢ Menneske
Zirra lever og ånder for sit arbejde. Fra en stor familie af Lysets Krigere skuffede hun gevaldigt ved ikke at have talent for sværdet og samtidig en så lav chakra, at hendes magi syntes ubrugelig i krig. Nu tjener hun Lyset i ly af mørket og prøver at skabe vedvarende relationer trods de mange hemmeligheder.

Søger: Spionkollegaer, "kollegaer" fra Mørket

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat