Lysets DronningLysets Dronning
Regent, Dronning af Lyset

Retmæssig God
Race: Menneske
Alder: 50

Status: Aktiv
Godkendt: 11.01.2007
Antal posts: 136
Skaber: Plotmaster

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Isanne Iricia Aldemar
Kaldet: Lysets Dronning, Hendes majestæt
Køn: Kvinde
Alder: 50
Fødselsdag: 19. April, dronningen er født på en smuk forårsdag.
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Fast troende på Isari
Erhverv: Hersker over Krystallandet
Race: Menneske

Udseende

Højde: 172 cm
Vægt: 58 kg
Lysets Slægt er kendt for at opnå en højere levealder end de fleste mennesker, og Dronningens ansigt er ganske uberørt at rynker. Hun kunne nemt gå for at være en ung kvinde i midten af 20'erne.
Hudfarve: Sart og lys, nærmest porcelænsagtig
Hårfarve: Lys, på grænsen til at være helt hvid
Hårstil: Håret er langt og silkeagtigt. Oftest er det sirligt anrettet bag hovedet i en frisue, der stadig tillader håret at falde ned langs hendes ryg.
Øjenfarve: Lysegrå
Kropsbygning: Dronningen har en ganske almindelig, men fintformet kropsbygning grænsende til det spinkle. Hun har smalle hænder og fødder og høje kindben.
Hverdagstøj: Dronningen bærer oftest, når hun viser sig i offentligheden, meget fine klæder. Kjoler i farvene hvid eller lyseblå. Hun bærer som regel Isaris symbol på en eller anden måde - enten som et smykke eller på tøjet.
Bevæger hun sig udendørs, ifører hun sig en snehvid kappe. Hendes kjoler er som regel så lange, at de når fødderne.
Ar, permanente skader, el.lign.: En stor del af dronningens hud er dækket af bittesmå krystaller. De er en velsignelse såvel som en forbandelse, da de i høj grad hæmmer hendes bevægelighed og tærer på hendes energi. Til gengæld lagres energi i krystallerne, og en stor del af hendes magiske styrke stammer herfra.
Krystalhuden anses til en vis grad som værende en sygdom, der eksisterer inden for Lysets Slægt og rammer ca. hver tredje barn.
Særlige kendetegn: Hendes lyse, forfinede udseende samt de små, glitrende krystaller der dækker skuldre, arme og ben.

Magi

Magisk evne (1): Som hersker over Krystallandet rådet Lysets Dronning over langt mere magi, end et almindeligt menneske. Nogle af evnerne har hun tilegnet sig gennem sin opvækst - et normalt menneske ville ikke kunne holde på så meget magi, og ville dermed destruere sig selv, men Dronningen er langt fra et normalt menneske.

Magisk evne : Teleportation. Lysets Dronning kan på få sekunder rejse over større eller mindre afstande - så længe hun tidligere har befundet sig på stedet. Denne evne er trænet gennem størstedelen af hendes liv, da Lysets Slægt har mange fjender, og den tillader hende hurtigt at undslippe enhver fare.
Magisk evne : Healing. Lysets Dronning besidder kraftige healeregenskaber. Hun er i stand til at heale næsten alle former for fysiske skader, men evnen har noget sværere ved at få bugt med sygdomme. I alleryderste tilfælde er hun i stand til at bringe en person tilbage fra døden, men dette koster hende alt hendes styrke og vil selv gøre hende svækket i månedsvis.
Magisk evne : Lys magi. Dronningen besidder en kombination af evnerne Lysende flammer og beskyttende lys, som nogle af hendes krigere også har.
Lysende flammer: Kan forme kugler af helt hvid ild i hænderne, som kan skydes efter en modstander eller bruges til at sætte ild til brændbare genstande. Ilden lyser kraftigt op og føles umådelig varm - endnu varmere en normale flammer: brugeren af evnen er derfor også kun selv i stand til at holde flammer i hånden i få sekunder
Beskyttende lys: Kan fremmane skarpe lysglimt, der kan blænde en modstander eller for et ganske kort tidsrum lyse et område op. Krigeren kan også samle lys omkring sin krop i et form for lysende skjold: skjoldet er ikke uigennemtrængeligt, men angreb vil møde modstand i luften og derved blive svækket.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): -
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Talenter: Dronningen besidder en stor selvbeherskelse. Hun er intelligent, og har studeret en række sprog, samt ved rigtig meget om landets historie. Hun er retfærdig, men kan også give en hård bedømmelse, når det er nødvendigt. Hendes magiske kunnen er stor, og hun besidder langt større magiske ressourcer, end de fleste.
Svagheder: Dronningen er - trods alt - en spinkel kvinde, som ikke besidder den store fysiske styrke. Krystallerne på hendes krop hæmmer hendes bevægelser, og gør hende ofte træt, medmindre hun samler energien for at bruge den. Hun følger Isaris lærdom, nærmest blindt, og hun er overbevist om, at kun hende selv og gudinden ved, hvad der er bedst for landet.
Interesser: Viden, historie, at herske retfærdigt over landet
Drømme/ønsker: At besejre Mørket én gang for alle
Elsker: Sit land, sit folk, sin gudinde
Hader: Mørket, deres forkæmpere, ondskab
Helhedsindtryk af personlighed: Dronningen fremstår oftest som værende af blid personlighed, og hun vil sit folk og sit land det bedste. Hun vil dog også gøre alt i sin magt for at sikre, at hendes slægt bliver ved med at herske over landet, og at det ikke falder i Mørkets hænder: hun er heller ikke bange for at ofre de enkelte, for at flertallet kan leve.
Hun bekymrer sig meget om landets fremtid, og selv om hun ikke bryder sig om vold, er hun klar over, at krigsførsel er vejen frem. Lysets Hær og hendes trofaste krigere betyder derfor meget for hende.

Baggrundshistorie

Barndom: I flere hundrede år har Lysets Slægt været truet af Mørkets styrker. Det blev derfor almindeligt, at børnene af slægten blev opfostret rundt omkring i landet i Isaris Templer. Her blev deres identitet holdt hemmelig fra de fleste: kun deres læremestre, ypperstepræsterne, kendte til den og stod for børnenes træning.
Isanne var et af disse børn, og hun opvoksede i et tempel langt mod nord, hvor hun blev oplært i de nødvendige kundskaber: Krystallandets historie og sprog samt magien, og det blev hurtigt tydeligt, at den unge kvinde besad store magiske egenskaber.
Da hun var 7 år blev hun ramt af Krystalsygen, og i mange nætter lå hun med feber - svævende mellem liv og død. Hun fik dog bugt med sygdommen og overlevede, selvom små krystaller begyndte at brede sig langsomt over hendes hud. En dag - sagde hendes læremestre - ville de sandsynligvis dække hele hendes krop, og hun ville ikke længere leve, men ind til da ville de være i stand til at holde sygdommen nede med diverse lægemidler.
Fortid frem til nu: Selv om Isanne var af Lysets Slægt, var det ikke bestemt, at hun skulle herske over landet. En slægtning af hendes sad allerede på tronen, og hun ville sidde der mange år endnu. En af Isannes yngre slægtninge ville derefter sandsynligvis overtage tronen efter hende. Det var derfor bestemt, at Isanne skulle leve sine dage som Isari-præstinde. Hun var for længst udlært, og underviste allerede lærlinge i templet.
Men så begyndte Mørkets Æra. For en tid holdt Isanne sig skjult: hun og hendes gamle læremester forlod Isari-templet og rejste til Rubinien for at Mørket ikke skulle få viden om deres eksistens.
Til sidst blev den daværende Lysets Dronning imidlertid myrdet af Mørkets tilhængere, og da Lyset endelig genvandt tronen, var det Isanne som den nærmeste slægtning, der blev valgt til at herske over landet. Hun var klar over, at Mørket ikke så nemt ville give op, og de kommende år, skulle da også give hende mange udfordringer.
Værste minde: Da Mørket overtog magten over Krystallandet, og Isanne blev tvunget på flugt frygtende for hendes eget og sine kæres liv.
Bedste minde: Den dag Lyset igen fandt vej til Krystallandet, og hun selv blev kronet. Selv om oplevelsen på sin vis var skræmmende for hende, besluttede hun sig også den dag for at blive en retfærdig hersker, der aldrig ville vise Mørket nåde.
Barndomshjem: Et lille Isari-tempel i Krystalbjergene.

Familie: Dronningens forældre lever ikke længere, og hun kender ikke til alle af sin slægt - dette for deres egen sikkerheds skyld, så Mørket ikke vil kunne finde dem gennem hende. Det rygtes dog, at Dronningen selv har børn et sted.
Nuværende levested: Krystalpaladset i Hovedstaden.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 0
Kampteknik: 0
Smidighed: 0
Fysisk udholdenhed: 0
Kløgt: 0
Intelligens: 0
Kreativitet: 0
Mental Udholdenhed: 0
Chakra: 0

/ Lysets Dronning, Herskerinde af Krystallandet /Lysets Dronning styres af Admins efter behov og fungerer mest som en NPC.
Ønsker du af plotmæssige årsager en tråd med hende, så kontakt en admin.

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat