Freya SagosdottirFreya Sagosdottir
Soldat i Griffens Brigade

Kaotisk God
Race: Blandingsrace
Alder: 28

Status: Søger tråde
Godkendt: 20.03.2020
Antal posts: 130
Skaber: IsolynHunter

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Freya Sagosdottir
Kaldet: Freya
Køn: Kvinde
Alder: 28
Fødselsdag: 5. august
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Isari og yngre guder, der hører under hende
Erhverv: Soldat i Lysets Hær
Race: Blandingsrace - Menneske og Ork

Udseende

Højde: 180 cm
Vægt: 100 kg
Hun er en høj og muskuløs dame, der kan slå en proper næve. Lille af en orker, men stor af et menneske. Hendes hud er lysere end den normale grønne farve man ser ved fuldblodsorkere, og hendes ansigtstræk er mindre kantede. Disse to ting gør det relativt tydeligt, at hun er halvt orker og halvt menneske. Hendes hår er mørkebrunt og langt, men det er barberet kort i begge sider – resten er sat op som hestehale, når det skal gå hurtigt, eller en fletning når hun har mere tid eller skal være fancy. Ligesom hendes frisure, så er hendes påklædning også meget orker-agtig, da hun godt kan lide at gå klædt i skind og læder. Dog sørger hun for at være mere tildækket end det er typisk for de babariske orkerklaner. Hun har mørkebrune øjne, og hendes hjørnetænder i underkæben stikker frem som små stødtænder.

Magi

Magisk evne (1): Paralysering. Når Freya får øjenkontakt med et levnede væsen kan hun gøre den immobil i op til fem minutter. Ved levende væsener, der er større end et voksent menneske, kan hun i de fem minutter kun få væsenet til at bevæge sig meget langsommere end normalt (slowmotion).
Dygtighed til at kontrollere evne: 3

Magisk evne (2): Teleportering. Freya kan teleportere sig op til ti meter, og hun kan også tage en person med sig. Hvis hun ikke kan se stedet (på den anden side af en mur), og ikke har været der før, så kan teleporten ikke lade sig gøre. Så hun skal enten kunne se stedet eller have været der før.
Dygtighed til at kontrollere evne: 4
Magisk evne (3): Magisk evne via amuletten fra Lysets Hær:
Regenerering:
Lysets hånd: Kan samle lys i sine håndflader, der kan lukke og heale mindre sår og skrammer, samt dulme smerte. Større skader kræver flere timers intens brug af evnen. Ar, der kommer efter brug af denne evne på sår, bliver helt hvide og nærmest lyser en smule.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Styrker: Fysisk styrke, og hun ser bedre i mørke end almindelige mennesker.
Svagheder: Hun er ikke analfabet, men hun har meget svært ved at læse og skrive. Hendes magi er svag, da hun ikke har haft den store mulighed for at øve sig. Hun kan kun kæmpe med de mest simple våben. Hun roder.

Generel beskrivelse af personlighed:
Freya ved godt at hendes frisure er meget orker-agtig, så hun gør en dyd ud af at have det pænt redt med en kam for at virke mindre babarisk. Hendes beklædning er også meget orker-agtig med skind og læder, hvilket hun prøver at opveje ved at vise mindre bar hud end det er typisk for de babariske orkerklaner (hun viser ikke mave og undgår kavalergang). Hendes glæde ved at gå i skind og læder kommer ikke fra hendes orker-slægt, men fra det faktum, at det har været det tøj som de i familien selv har kunnet lave, mens de levede som nomader. Så det minder hende om hendes familie og opvækst.
Hun er som oftest venlig, men hun bryder sig generelt ikke om at blive set ned på hverken på grund af race eller køn. Ironisk nok har mistroen hun har mødt som halvork gjort, at hun også selv kan være mistroisk over for andre, hvis de f.eks. er utrolig flinke over for hende. Freya er vant til friheden fra livet som nomade, og hun kan derfor have svært ved at følge og forstå byens normer og regler. Hun nyder et krus øl i ny og næ.

Baggrundshistorie

Freya kommer fra Nordlandet, hvor hendes lille familie rejste rundt som deres egen lille klan, da de ikke ønskede det krigeriske liv som orkere ofte lever. Hendes forældre gav hende og hendes bror menneskelige navne som tegn på, at de ønskede at tage afstand fra orkernes veje, og efter bedste evne har de også lært Freya og hendes bror at læse og skrive, samt opdraget dem med troen på Isaris lys og godhed. Alle disse tiltag har forældrene taget i håbet om, at deres børn ville få et lettere liv med mindre mistro og racisme imod dem end det, de selv har oplevet. Som nomader har livet ikke altid været let, og mistroen imod dem som halvorkere har ikke kunnet undgås.
Freya flyttede til storbyen i håbet om at blive til noget mere end en nomade. Og også med det spinkle håb, at hun ville være i stand til at vise andre, at halvorkere godt kan være gode, og ikke altid er babariske tumper.
Med sig havde hun en af familiens små heste og en rygsæk med sine egendele. Ved at sælge hesten fik hun penge nok til at klare sig, så hun også kunne få sin egen lille lejlighed. Indtil videre klarer hun sig som stenhugger, men hun håber på mere...

Nutid:
Freya har gjort sig flere bekendtskaber i Dianthos, og efter noget tid, og lidt træning med Sir Nao, blev hun en del af Lysets Hær i Griffens Brigade.

Familie: Mor (Ronja, halvorker), far (halvorker), storebror 32 år gammel (halvorker), svigerinde (menneske), nevø 9 år gammel (Erik, 3/4 menneske). De er alle levende.
Nuværende levested: Bor alene i Dianthos, hvor hun har lejet sig ind i en lille lejlighed i den mindre prestigefyldte del af byen

Andet

En dagger

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 8
Kampteknik: 3
Smidighed: 3
Fysisk udholdenhed: 6
Kløgt: 4
Intelligens: 3
Kreativitet: 3
Mental Udholdenhed: 6
Chakra: 3

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat