NadirNadir
Dødssynden Vrede

Neutral Ond
Race: Dæmon
Alder: 684

Status: Søger tråde
Godkendt: 31.12.2015
Antal posts: 279
Skaber: Htqz

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Galavant Ian Nadir Nynniaw Ira Talbot Wrath
Kaldet: Gal,Nat, Nadi, Ira, Vrede ( sjældent brugt grundet Gals uvidenhed )
Køn: Mand
Alder: 684
Fødselsdag: 30 December
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Ingen da han først inden for de sidste 2-300 år er blevet introduceret overfor menneskerne og deres tåbelige lyst til at underlægge sig en gud som han ikke selv mener eksisterer før han har set et levende bevis på dem.
Erhverv: Undercover som tjenestepige på paladset
Nuværende levested: Krystalpaladset
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 173 cm
Vægt: 62 kg
Hudfarve: Mellembrun
Hårfarve: Mørkebrunt, nogen vil nok kalde det sort.
Hårstil: Sat i en lav hestehale med halvlangt pandehår og groft tilklippet bagtil i en lige linje, hvilket ses tydeligt når håret sidder løst.
Øjenfarve: Gråhvide, har en tåget hinde over sig.
Kropsbygning: Selvom han er lav af statur, er han bygget med lange adrætte muskler og er tydeligt vant til at bevæge sig, selvom han er til den tynde side, grundet musklernes opbygning.
Hverdagstøj: Langærmet skjorte med bånd bundet om håndleddene og en medaljon bundet om halsen der skaber en illusion af et almindeligt menneske. En lang kåbe der samtidig fungerer som et skjul for hans hale, knælange læderstøvler. Og et par bukser. Han går ikke så meget op i detaljer i tøj andet end at det skal være muligt at bevæge sig i og ikke sidde stramt. praktisk tøj.
Ar, permanente skader, el.lign.: En tatovering der dækker bagerst af hans skuldre, og som fungerer som et skjul for utallige ar. En lang benet hale og 'horn' der synes at skyde ud fra rygsøjlen. Han har derudover også 4 horn hvoraf den ene er knækket og senere nedbrændt og slebet.
Særlige kendetegn: Se ovenover

Magi

Magisk evne (1): Teleportation - Kan teleportere sig selv, og folk han berører væk til andre nærtliggende rum og områder, han skal dog have været i rummet før for at kunne teleportere sig selv og andre til det. Afstanden han bevæger sig er omkring 10 meter hvis han slæber på nogen, men hvis han er alene kan afstanden variere til op til ca. 18 meter
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Mørk magi - Denne evne er for Nadir ustabil, men hovedsagen er at han med noget meget velvilje vil være i stand til at omdanne folks negative følelser til mørk magi, en mørk energi der vil skyde som en voldsom mørk trykbølge imod hans offer. Han forsøger stadig at udvikle denne evne, selvom hans herre ikke er alt for positiv overfor dette, så det foregår uden dennes medvirken og viden.
I sine voldsomme udtryk kan den bølge ud som små mørke pile i luften, der kan skade hvis pilene vel at mærke rammer, noget det kun er lykkedes Nadir at gennemføre 3 gange indtil videre.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet
Magisk evne (3): Aura af Synd

Da Nadir arvede titlen som Dødssynd, begyndte en aura at opstå omkring vedkommende. Auraen spreder følelsen af den synd, der er tilknyttet dæmonen: I dette tilfælde Vrede. Den strækker sig omkring ti meter fra Døddsynden, og er stærkere, jo tættere man kommer på vedkommende.
Folk med svagere mental udholdenhed, lader sig lettere påvirke af auraen, og de, som opholder sig længe i Dødssyndens selskab, vil have auraen hængende over sig et stykke tid efter. Dæmoner af Syndens egen slægt lader sig ikke påvirke af auraen, men kan fornemme dens tilstedeværelse.
Når Dødssynden bliver klar over auraens tilstedeværelse, kan den til dels styres. Den kan aldrig fjernes helt, men Nadir kan vælge at beskytte individer i sin nærhed, så de ikke påvirkes.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter: God til at holde sig diskret i baggrunden og observere folk ( medmindre der er andre dæmoner involveret ). Snigmord der ikke kan ledes til ham eller hans herre.
Svagheder: Børn; han kan ikke fordrage dem og deres larm! Tøj og genstande der strammer om halsen. Harper og violiner ; han kan ikke tolerere deres skingre toner da de litterat sætter sig i knoglerne på ham og næmest virker paralyserende på ham. Hans halerod, rører man der kan det resultere i uvillig boner på Nadir.
Hans uvidenhed om at han er en dødssynd
Interesser: Spionere og snigmyrde folk. Udvikle sine evner.
Drømme/ønsker: At få sin frihed igen og blive fri for sin forbandelse
Elsker:Muligheden for at handle efter sin egen vilje, lyden af krig og våben der gennemborer kød, samt fornemmelsen deraf. Et godt og veludført mord. At se andre under ubehag/ i smerte/vrede, så længe vreden ikke går direkte ud over ham. Florence..? ( Ærligt er han ikke 100% sikker på disse følelser, men har indvilliget til at indgå i et forhold med hende, hvilket har en effekt i at hans vredes udbrud bliver flere og voldsommere over tiden. )
Hader: Børn, skingre toner, at blive beordret rundt
Helhedsindtryk af personlighed:
Nadir er en meget bitter dæmon, der på trods af sin unge alder er så uheldig at han på et tidspunkt beandt ig underlagt en herre under to generationer før hele familien mistede livet. Han er meget bitter og virker generelt knotten uanset hvad han foretager sig. At spionere folk er hans yndlingsbeskæftigelse udover at træne sin magi. De sjældne gange man kan se ham have noget der minder mere om en grimasse end et egentligt smil på læberne. Han er ikke den bedste til skuespil og politisk tingeltangel til selskaber og går mere efter det han fornemmer ved folk end særligt meget andet.
Derudover har hans hjerne slettet al hukommelse om at han dræbte den tidligere dødsynd for Vrede og derved overtog dennes titel..

Baggrundshistorie

Barndom: Det siges at Nadir var resultatet af en negativ energi der kom udefra. Barndommen blev spenderet hvor han var under vingerne på en lidt ældre dæmon som blev ledt hen til ham, en dæmon der dog ingen ide havde omkring børneopdragelse og opdragede samt navngav Nadir, mens han fandt ud af barnets tendes til at virke stærkere omkring negative folk. Dette blev trænet yderligere op, så Nadir blev nærmest opdraget som en hund. Hvad der kunne være nyttigt for hans 'far' ville blive trænet yderligere op, som hans teleportation fra sted til sted, og håndtering af våben, samt den sælsomme evne til nærmest at gå i et med skyggerne, dog uden det var en evne.
Fortid frem til nu:
Et voldsomt jordskælv brød gennem landet og Nadir's læremester forsvandt som skygger for sollys. Uden at ane hvor han skulle gøre af sig selv begav dæmonen sig nordpå indtil han stødte på dødssynden for vrede. En dæmon han havde hørt mangt og meget om i sin tid med sin 'far. Interesseret i denne skabning begyndte han at forfølge dæmonen, indtil det kom til en dag hvor dødssynden fik nok og i et vredesanfald langede ud efter Nadir. Dette resulterede i en ugelang kamp imellem de to dæmoner, indtil det lykkedes den unge Nadir, med held og snilde, at få gjort det af med den gamle dødssynd, og overtage dennes titel. Det kom dog med en pris; da han i forvejen var voldsomt svækket af sår endte han med at falde om og gå kold, imens hjernen forsøgte at beskytte ham ved at slette al dæmonens hukommelse om at have mødt synden, om kampen og såvel som resultatet af kampen. Så for Nadir var der absolut ingen hukommelse om det, da han igen åbnede øjnene i en temmmelig ødelagt hovedstad, hvor folk hurtigt spredtes for den sære skabning og auraen den frigav. Her voksede han i styrke og nærede sig af andres negative følelser, mens han også fik taget sig af sine skader han havde pådraget sig, indtil næringen fik ham til at gå amok. Det lykkedes en flok krigere fra paladset at neddæmre og nedfælde dæmonen, som endte med at blive indespærret i en fangekælder der låste dæmoner fast. Nadir havde ingen ide om hvor lang tid han var der, inden da der endelig kom en sjæl derned igen, var han voldsomt udhungret og sulten. Uvidende om hvad det ville betyde for ham indgik han en aftale med ridderen; et navn for noget føde... I starten var Nadir instinktivt imod det, velvidende hvad dette kunne resultere i, men da der gik så lang tid imellem der kom folk ned og gav ham mulighed for en smule næring, jo mere udhungret og desperat blev han, og han endte med, under mege brok og skændsel, at frigive sit navn, et efter et, hvert til et forskelligt medlem af kriger ordenen. Han havde håbet at med den tid der gik imellem de forskellige krigere og riddere, ville de være døde og have glemt hans navn og ikke være kloge nok til at skrive det ned. Uheldigvis viste dette lige akkurat at være tilfældet da Nadir med rumlende mave og drænet for energi, fik givet den sidste del af sit navn til en aldrende ridder.
Da det usynlige bånd var skabt, var dæmonen dog ikke i tvivl om at han havde begået en kæmpefejl. Ubehaget det gav i at høre hele sit navn blive nævnt højt var som at få revet en vital del af sig selv væk under fødderne. Dette gjorde ham rasende, men en aftale var en aftale. Hvad han dog ikke vidste var at ridderen fortalte sin ældste søn om navnet kort inden han døde således at dæmonen kunne gå i arv som det er tradition at dæmoner underlagt lysets hær gør. Så akkurat som Nadir troede at han var fri hørte han igen sit navn nævnt højt og endnu et bånd var skabt. Meget imod Nadir vilje blev han sat til at arbejde for sin herre, officielt som en personlig tjener selvom hans opgaver indgik alt fra børnepasning af herrens 4 børn, til at snigmyrde og spionere andre. Under tiden har han ved et 'uheld' dræbt en af herrens børn hvilket medførte en meget aggressiv herre der fik fjernet det ene af Nadir's horn som afstraffelse for dennes handling. Dette var for den unge dæmon et af de mest smertefulde processer han har fået foretaget.
Senest er han blevet overgået fra den ene herre til en anden, til at have indgået en aftale med Mørket for at få sin frihed. Han har igen bosat sig i Kzar Mora hvor han har skiftet fra at gå ved sit navn Galavant, til at gå ved navnet Nadir. Her forsøger han at lære sine negative evner meget bedre at kende, mens han kæmper med de følelser hans forhold med Florence har vakt i ham.
Værste minde:
Da han fik sit navn nævnt højt første gang, og da han fik sit horn skåret af
Bedste minde: Første gang det lykkedes ham at omdanne andres negative følelser om til mørk magi
Barndomshjem:
En gammel by i ørkenen

Familie: Ingen af hvad vides.

Andet

684 er hans officielt kendte alder da første optegnelser om ham stammer tilbage derfra, det er dog sandsynligt at han er langt ældre, uden selv at være helt klar over det. ( Ændret 19april20 )

Akkurat som han ikke selv er klar over sin titel som dødssynd ( på trods af Ira'et i hans navn ), som dog er kendt dem der er højest rangerede i Lysets hær, samt dronningen, i tilfælde af at 'uheld' skulle ske.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Kampteknik: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Under middel
Intelligens: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Fantastisk

Midlertidigt i en kvindekrop, iført Paladsets tjenestepigeuniform, lys hud og med håret brunt, langt, krøllet og sat i en flettet, snoet knold i nakken, med et par løse kortere lokker. 
I denne krop kalder han sig selv Magda. 

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat