JinxJinx


Status: Søger tråde
Rang: Diamantmedlem
Online: 12.08.2020 11:35
Tilmeldt: 22.04.2017
Posts (I alt): 2100
Posts (ingame): 1991
Antal tags: 16

BEMÆRK: Brugeren har angivet fravær (opdateret d. 06.08.2020)
Forventet fraværsperiode: 06/08/2020 - Ukendt tidspunkt
Årsag: Jeg starter på min 1 årige hf fagpakke fra d 10 August, hvilket betyder mit primært fokus, og prioritering bliver det. Da jeg efterhånden er meget off i forvejen, ved jeg ikke om det fortsætter eller om jeg kommer på, derfor er jeg nok fraværende on/off. Hvis der måtte være noget så fang mig andre steder, og på forhånd beklager jeg for ventetid på tråde, samt svar.
Karakterer der søger tråde
Amy ♢ Retmæssig Neutral ♢ Menneske
Amy er bandemedlem af banden Kragerne, lever livet som kriminel, regler er noget der ikke eksisterer i hendes hoved. Med hende er det Ja, eller nej men aldrig måske. Imødekommende overfor alle men det kan vende hurtigere end, hvad man regner med. God til at traumatisere dyr - Har kaldt en tiger/løve for kat.

Søger: Bandemedlemmer - Problemer - Rivaler - Kærlighedsinteresse
Bailey ♢ Kaotisk God ♢ Menneske
Bailey elsker(virkelig elsker) blomster, og kaldes også for blomster pigen. Hun er utrorlig sød, hjælpsom og imødekommende overfor alt og alle. For det meste altid glad, og positiv. Hun er en omvandrende solstråle, og nyder at se andre have det godt. Er så naiv, og kærlig at det tit kan koste hende livet.

Søger: Den store kærlighed - Venner - En udfordring
Costas ♢ Neutral Ond ♢ Vampyr
Charmerende det ene øjeblik, fraværende det næste. Skifter hurtig karakter/personlighed i forhold til hvem han er sammen med. En omvandrende bog, med et dårlig rygte/ry. Har nærmest lavet det meste indenfor kriminalitet.

Søger: Problemer - Plots - Opgaver/Missioner - Eftersøgte - Kriminalitet
Lilith ♢ Kaotisk Ond ♢ Dæmon
Lilith ved man aldrig, hvor man har henne fordi hun er lidt over det hele, og fordi hun er så mystisk som hun er. Man ønsker ikke at mærke hendes ondskab, eller at lægge sig ud med hende. Murizz er hendes slave, som deles med Deavás i øjeblikket. Uønskede ting sker tit med hende, om man vil eller ej.

Søger: Fjender - Kaos/Ballade - Flirts - Bekendtskaber - Folk at arbejde med
Aktive karakterer
Azaic Cortez ♢ Neutral Ond ♢ Menneske
Azaic er en mand der er respekteret, og frygtet. Han er torturmester for mørket, og med gode grunde. Han kan være en mand af få ord, og en mand med grufulde ord. Han har to slanger som sine trofaste følgesvende. Måden han tænker, og handler ønsker man ikke at vide, og opleve.

Søger: Ofrer - Bekendtskaber - Fjender - Plots/déer
Cimberlie ♢ Retmæssig Ond ♢ Dæmon
En dæmon der er lidt over det hele, altid frisk på nærmest alt. Kan være mystisk, og man ved tit ikke hvor man har hende henne. Elsker og nyder problemer, og at lave kaos.

Søger: Ballade/problemer - Venskaber -Fjender - One night stands
Dain af Kazimi ♢ Retmæssig Neutral ♢ Menneske
Dain er en kæk, charmerende, irriterende møgunge der bruger dårlige scorereplikker. Han forguder sin fyrstelige fader, og bruger gerne lidt ekstra charme og pæne ord for at rette op på ting, og for at få hans faders respekt. Han har et had/kærlighed forhold til hans bror Darkhan. Er glad for kvinder/damer.

Søger: Udfordringer - Familiemedlemmer - Bekendtskaber/venner - Plots/Idéer
Dimitri ♢ Neutral Ond ♢ Vampyr
Dimitri er hadet af nærmest de fleste (specielt kvinder)Han er frygtelig, elsker voldtægt, tænker ikke på andre udover ham selv. Elsker at flirte, skabe kaos, problemer og være ond.

Søger: Problemer - Flirts - Fjender - At blive sat på plads - Ofrer
Hailey ♢ Sand Neutral ♢ Menneske
Hailey har været indespærret nærmest hele hendes liv. Derfor har hun ikke oplevet verden udenfor, og de mange spændende steder, og eventyr. Hun er ikke som alle andre adelige, og nyder at hjælpe andre.

Søger: Den store kærlighed - Venskaber - Noget kaos/fare - Eventyr
Katira Wartaker ♢ Neutral Ond ♢ Ork
En ork med ben i næsen, som elsker udfordringer! Hun er vagt, kriger og lejesoldsat. Elsker at kæmpe, og det er generelt imod alt og alle, hun er stædig og bestemt. Hun er stolt af hendes race, og ville ønske der var flere af racen. Hendes temperament kan være slemt, og hun beundrer mænd som kan kæmpe.

Søger: Intet angivet
Kayla ♢ Kaotisk Neutral ♢ Menneske
Kayla er en pirat der elsker at danse, og sejle. Hun nyder havet, og elsker natur, og udover det elsker hun at spille spil. Er en fremragende sværdfægter, og pirat der også har ben i næsen. Hun kan virke meget flirtende, charmerende og lokkende, og hun elsker at spille på hendes udseende.

Søger: Venskaber - Fjender - Flirts - Folk at tage på eventyr med - Pirater
Leah ♢ Retmæssig Neutral ♢ Skovelver
Leah har levet hele hendes liv som skøge, før hendes liv blev vendt rundt. Hun arbejder som jæger, danserinde og healer. Er en elver der er imødekommende overfor alt og alle, kan være naiv og god til at havne i problemer. Elsker at hjælpe andre, se andre være glade, og at udforkske nye steder.

Søger: Problemer - Venskaber - Fjender - Kærligheden måske?
Luna ♢ Neutral Ond ♢ Halvdyr
Luna er et halvt firben med en ulogisk tankegang, og er bestemt ikke den skarpeste kniv i skuffen. Hun har absolut ingen idé om de lumre sager, når hun gør noget dumt, og skaber akavede situationer. Hendes bror Lui er det bedste i hendes verden, og hun vil med glæde kæmpe imod en masse trolde for hans skyld.

Søger: Søskende - Ballade/Problemer/Udfordringer - Venskaber - Andre halvdyr
Mizech ♢ Neutral Ond ♢ Dæmon
Kan man forvente noget godt af et barn af to frygtelige dæmoner? Mizech er barn af Lilith og Deavás. Han arbejder som eliksirmager, lejemorder, og er iagttager for Verbatim. Mizech er for det meste venlig, men det kan hurtig vende, han er ligeså frygtelig som hans forældre.

Søger: Udfordringer - Bekendtskaber - Problemer - Folk at arbejde med
Pharos ♢ Sand Neutral ♢ Blandingsrace
Pharos er en satyr/mørkelver der holder sig neutral for det meste. Han arbejder med at opholde balance imellem mørket og lyset, og har intet problem med at opføre sig som prinsen på den hvide hest. Han har to følgesvende i form af en ræv og en hund/ulv, hvilket er to dyr han elsker over alt andet nærmest.

Søger: Venskaber - Mørkelvere/Satyrer - Folk at arbejde sammen med
Taori ♢ Kaotisk Ond ♢ Dæmon
Taori er en dæmon der er ligeglad med andres følelser, men kan alligevel godt være forstående overfor andre. Selvom hun for det meste er meget kold, afvisende og ligeglad så har hun en blød og sød side. Hun er medlem af de sorte dæmoner, og hader alt der er sødt og venligt.

Søger: Kaos/Ballade - Fjender - Dæmoner -Modstand -Modsætninger
Zaika ♢ Retmæssig Ond ♢ Vampyr
En vampyr der er glad for ballade, og at lave kaos. Havner tit i situationer der ikke var meningen, og som aldrig har noget imod at det som sker, sker. Hun hader varulve overalt, det er nærmest den værste race i hendes øjne. Hun er fremragende med knive, og nyder enlig bare livet.

Søger: Fjender - Venskaber - Problemer - Ofrer - Varulve
Zoey ♢ Retmæssig Ond ♢ Topalis-folk
Zoey er spion og tjener, som er venlig og imødekommende overfor alt og alle. Selvom hendes tilhørsforhold er ondt, så er hun faktisk sjældent ond. Hun nyder og elsker at hjælpe andre, og siger aldrig nej til udfordringer. Hun er klodset, og har et crush på rytteren Theo.

Søger: Venskaber - Problemer - Folk at arbejde med
Zoltan ♢ Kaotisk Ond ♢ Vampyr
Leder af klanen Blodets Bånd

Søger: Intet angivet
Inaktive karakterer
Echoxor La Fauci ♢ Neutral Ond ♢ Blandingsrace
Lejemorder - Tyv - Kunstner & Læge

Søger: Intet angivet

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat