LilithLilith
Lejemorder & Tyv

Kaotisk Ond
Race: Dæmon
Alder: 1756

Status: Søger tråde
Godkendt: 15.06.2017
Antal posts: 189
Skaber: Jinx

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Lilith L'Mort
Kaldet: Troublemaker, Djævlens værk, Lillith, dit værste mareridt
Køn: Kvinde
Alder: 1756
Fødselsdag: 13/7
Tilhørsforhold: Kaotisk Ond
Tro: Zaladin
Erhverv: Lejemorder & Tyv
Nuværende levested: Kzar Mora
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 176 cm
Vægt: 67 kg
Hår:
- Rødt
- Blod nuance
- Langt
- Flat

Øjne:
- Gul
- Lys
- Næsten gennemsigtige
- Nedtonet farve

Øjne når hun bruger evnerne:
- Lysende
- Kraftig farve
- Gul
- Forstærket farveHud:
- Blå
- Kold
- Blød

Kropsalder:
- 26-30

Kropsbygning:
- Former
- Slank
- Lidt veltrænet dog ikke meget


Ar:
- Et enkelt et på hendes håndflade der forstille et helligt symbol i form af en cirkle, med en stjene indeni
- Var et ar hun fik i en tidlig alder, og i følge hende var det Zaladin der gav hende det, som tegn på det hun var
- Hun husker ikke hvem der gav hende det ar, kun at hun en dag vågnede op med en brændende fornemmelse, fra hendes håndlæd
- Hendes ar kaldes ligner det såkaldte dæmon symbol med en cirkle og en stjerne indeniKendetegn:
- Hendes to dæmon horn i panden
- Følelsen af død i hendes øjne(man kan altid se ondskab, frygt, smerte i øjnene selv på afstand)
- Hendes blå hud


Magi

Magisk evne (1): Dead Nightmare:Lilith kan overtage en andens persons krop, gennem øjenkontakt og ved at forlade sin egen krop, der synker sammen og 'besvimer'. Når hun er i den anden persons krop kan hun styre deres bevægelser og handlinger, men føler alting, som var det hende selv. Evnen har ikke et bestemt varighedstidspunkt, men dog varer det ikke forevigt.


Denne evne er så stærk og farlig, at flere har frygtet deres eget liv, og frygtet at det skulle ske for dem. Dog kræver det meget chakra fra hende at bruge evnen, men hun er også så trænet i den at det slet ikke er noget problem for hende at lave evnen, dog har hun også dræbt nogen med evnen. Det er en evne hun har brugt op til flere gange, så hun ved hvordan hun håndtere den, og hvordan den virker. Grunden til hun har dræbt med den er simpelthen fordi der nå overtager en anden persons krop, skader hun tit den krop, og når hun så vender tilbage sin hendes egen krop igen, vil kroppen der tilhørte personen være skadet, og næsten helt færdig.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Death Waves: Mulighed for at skabe bølger fra hendes håndflader, disse bølger kan være alt fra lyd bølger, elektrisk bølger(kaldes også chok bølger), varme bølger(disse bølger sker sjældent), hjerne bølger. Det er ikke hele tiden at bølgerne ligner bølger, alt efter Lilith s humør og lyst, kan bølgerne også ligne cirkler, og spiraler. Når evnen går igang sker der det at fra hendes håndflader(eller bare en af håndfladerne) udseendes der enten bølger eller hvad det måtte være rettet mod personen, alt efter hvad slags bølge det er, kan personen mærke en smerte igennem hele kroppen, både i hovedet, men også til fødderne. Hvis det er lyd bølger kan personen have det svært ved at høre noget og kan mærke en skarp og skrigende tone, ja en lyd der ikke er til at holde ud, så man bliver nød til at holde sig for ørerne. Evnen sluttes ved at Lilith lukker hænderne sammen, eller knuger den hånd der bruger evnen.

Evnen er også farlig og grusom, at den faktisk godt kan dræbe, dog er Lilith trænet i den som hendes første evne, derfor er den også på 10, fordi hun ved hvad hvordan evnen fungere og virker. Den kræver meget chakra, men for hende er det intet problem. Evnen er brugt flere gange, dog er den næsten brugt flest gange end hendes første evne.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Personlighed

Personlighed:


Styrker:
- Viljestærk
- Lidenskabelig
- Unik
- Direkte
- Elegant (på en mærkelig dyster måde)
- Sensuel
- Selvsikker


Svagheder:
- Stædig
- Utålmodig
- Afhængig
- Voldelig
- Taler før hun tænker
- Til tider hendes temperament
- Tro det eller ej men hendes følsomhed(som sjældent vises)Talenter:
- Dræbe folk
- Totur
- Håndtere våben
- Kan fremtvinge et par vinger
- Kan bruge sin hale som våben
- Hurtig til at finde ting og personer

Baggrundshistorie

Barndom:
-En barndom fyldt med smerte, svigt, forladelse, frygt, ondskab, fjendskab, ja lidt af hvert. Desvære skete alle disse ting i barndommen, det var en grusom tid. Da Lilith blev født en regnfuld nat, var det mange timer hendes mor lå i smerte, og fødslen var så hård for moren at hun faktisk døde da hun havde født Lilith, lægerne havde mistanke om at det fødte barn havde en finger med i spillet, men der er ingen der har fundet ud af det, ingen har gravet ned i den sag, så det er bare lagt lidt til side. Da hendes far opdagede at hans elskede kone var død, knuste det hans hjerte, men han vidste også at han måtte være stærk og opfostre Lilith alene. Det ville blive hårdt, og svært men han var nød til, Lilith var kun baby der og anede ingenting om hvad der skete, hendes øjne og sind havde ikke opfanget noget som helst om at hendes mor var død lige efter hun blev født. Men som lægerne havde fortalt faren så havde fødslen været så hård, plus at føde et dæmon barn tog endnu flere kræfter fordi dæmon børn er stærke, og kan have kræfter uden man ved det. Da der så gik nogle år, og Lilith var et barn fyldt med energi, luskede planer, ballade, uartig, og ja hvad der nu ellers var. Hun var vild efter mange ting, hun ville mange ting, og det var tit hendes far slet ikke kunne holde styr på hende, hun var overalt, tit gemte hun sig også for hendes far så han ikke kunne finde hende. Lilith var stædig, og bestemt som barn, hun blev helt arrig og vred hvis hun ikke fik det som hun ville, hvis tingene ikke gik efter hendes hoved så gik det tit udover hendes far eller dem der var i nærheden, hun brugte endda kræfter uden at vide det, hendes evner var begyndt at vokse lidt allerede i den alder. Faren havde set den komme, fordi han havde selv været igennem det og det samme havde Lilith s mor, dog var det ikke så slemt med dem som det var med Lilith. Flere og flere trak sig væk fra hende, der var ingen der gad lege med hende, og forældre til andre børn forbød deres børn om at lege og se Lilith fordi de mente hun var for farlig, og grusom.
Men det kunne Lilith slet ikke forstå og se, hun mente da bestemt hun var fantastisk og dejlig, og venlig imod alle, og efter nogle lange samtaler med hendes far om det, kunne hun godt se de faktisk havde ret allesammen, hun var jo ond, ikke god, hun var grusom eller venlig, hun var kort sagt et mareridt de fleste kunne have om natten. Som barn havde Lilith en stor smertetærskel, og det fandt hun ud ad, ved at hendes evner hun kunne få frem til tider når hun gad og skulle bruge dem, var presset sig ud ad ryggen på hende. Det gjorde slet ikke ondt på hende langt fra, så fandt hun det interessant, og spændende. Og hendes hale som hun også opdage hun havde, brugte hun til at træne lidt med, lære at styre den og bevæge den, den var en del af hendes krop jo, og som barn lærte hun rigtig mange ting, både omkring hendes evner, hendes styrke og de ting hun kunne, men hun lærte også omkring guderne, de guder der faktisk fandtes, og hendes far havde fortalt omkring dem, hvordan han begyndte at tilbede Zaladin, hvilket hurtigt fik Lilith til at ville tilbede ham også, alt han stod for var hun helt betaget af, hun så Zaladin som en frelser, en der var loyal, og tro mod andre dæmoner. Lilith elskede at høre omkring ham, hun elskede at bede til ham, selvom det ikke var noget kun kristne gjorde, nej hun bad noglegange til Zaladin, og flere gange følte hun at hun kunne mærke ham, mærke hans tilstedeværelse. Siden den første gang hendes far fortalte hende om Zaladin, har hun været tro mod ham, og den gud hun allermest tror på.

De sidste år gik så med, at Lilith hjalp hendes far med at hugge træer, træne og lave mad, og derudover prøvede hun også på at lære nogle andre børn at kende, men hun havde fået så slemt et rygte at der ikke var nogen der ville lære hende at kende, der var ingen der gad lege med hende, så hun var mest bare sammen med hendes far.


Teenager:
-Her var det for alvorlig at hendes far fortalte hende hvad der sket med hendes mor(igennem hele barndommen havde hun fået fortalt at hendes mor var på rejse) Hendes far fortalte at han havde holdt det hemmeligt til hun var blevet lidt ældre, og han vidste hun sikkert ikke ville forstå det som barn, så han fortalte hende alt, hvad der skete, og efter at han fortalte det var Lilith både knust, trist, vred, uforstående. Hun var mest sur over hendes far havde løjet overfor hende, men på en måde forstod hun også hvorfor, så hun bebrejdede ikke hendes far for det, fordi hun på en måde godt kunne sætte sig ind i det. Hun var blevet bedre til at bruge evnerne og havde allerede dræbt nogle få stykker med dem, hvilket hendes far også fandt ud, så han gav hende tit stuerest, og bad hende om at blive hjemme, så hun ikke dræbte nogen, eller var til fare for nogen. Men så stædig og ligeglad Lilith efterhånden var i disse år, så fandt hun hurtig måder at komme udenfor på, og når hun endelig var det, og gjorde det vidste hun også hvem hun ville gå efter, især hvis hun var i morderisk humør. Hun var blevet så syg i hovedet at hvergang hun dræbte en person tørstede hun efter mere, mord var sådan set hele tiden på hendes hjerne, og det var slet ikke godt overhovedet. Udenfor deres hjem, lå der også noglegange lig fra folk hun havde dræbt og slæbt med derhen, hendes far opdagede det faktisk ikke så tit, men de gange han gjorde blev han både sur men også bekymret. Han havde selv været sådan engang, så han vidste godt hvordan hans datter havde det, men på den anden side var det ikke godt at dræbe så mange, uden faktisk at tænke på konsekvenser. Men Lilith var ligeglad, hun var kynisk, kold, morderisk, og morede sig med det. Hun var virkelig langt ud hvis man kunne sige det sådan, ikke ligefrem normale ting at lave som teenager. Årene sluttede med hendes far sendte hende væk, mest for hendes egen skyld, hvilket Lilith bestemt ikke ville hun kæmpede imod, men tabte fordi hendes far var stærkere end hende.Voksen:
-Efter at hendes far sendte hende væk lever Lilith mest for sig selv, hun valgte at bosæt sig i Kzar Mora, og allerede som voksen, lærte hun omkring stedet, hvordan det var. Hun tilpassede meget godt, og passede meget ind, der var mange der ville snakke med hende, mange der var fascineret af hende pågrund af hendes udseende, hvilket hun var ligeglad med, men hun var glad for der var nogen der ville snakke med hende, og hilse på hende. Som voksen fik Lilith fuldt kontrol over både evner, hendes hale, og temperament, og hvad der ellers havde været forhindringer for hende. Hendes far snakker hun ikke med, og har hun ikke kontakt til, noglegange ønsker hun det men på den anden side er hun også lidt uforstående overfor hvorfor han ville sende hende væk, men på den anden side kunne hun godt se det, alle de folk hun havde dræbt og alt den smerte hun havde givet måtte være en god grund til at sende hende væk. I disse år her, var hun ikke så gal, og morderisk, hun tog det bare stille og roligt, som det kom, men der var flere gange hvor hun var tæt på at dræbe flere folk, men måtte kontrollere sig selv, og styre sig selv.
I slutningen af disse år endte hun faktisk med at dræbe flere folk der boede i Kzar Mora, hun havde fået et slemt rygte siden dengang, og flere frygtede hende, og var blevet bange for hende. Lilith var ligeglad, og tog det hele med et smil, og følte bare for mere smerte og ondskab. Og hun kunne godt lide folk begyndte at få respekt for hende, og vidste hvem hun var, og hun nød den magt det hele gav, og hun var generelt glad og tilfreds på en sadistisk og grusom måde.

Nu:
-Bor hun for sig selv i Kzar Mora, hvor hun nyder tilstedeværelsen, hun nyder at have lidt magt over nogle diverse folk, og nyder at have den respekt hun har fået. Dog er der rygter her og der, men de fleste ved hvem hun er, og hvorfor de skal frygte hende, hendes evner, styrke er ikke noget man skal lege med. Plus hun har hendes hale som våben, så hun kan hurtig finde et eller andet at gøre ved andre. Hun er farlig, men nyder at bo i Kzar Mora, hun har aldrig følt sig mere hjemme, rolig.


Familie: Far:
-Astaroth
-Levende

Mor:
-Ravira
-Død

Søn:
-Mizech
-Levende

Andet

Slave:
-Murizz: Deles i øjeblikket med DeavásSådan her ser hendes ar ud, hun har på hendes håndflad:

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Kampteknik: Elendig
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Over middel
Intelligens: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel


Being evil is easy

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat