Mizech

Iagttager for Verbatim - Lejemorder & Eliksirmager

Status: Aktiv

Godkendt: 08.04.2020

Antal posts: 125

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Mizech L'Mort
Kaldet: Mizech
Køn: Mand
Alder: 167
Fødselsdag: 4/10
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Zaladin - Men er ikke særlig troende
Erhverv: Iagttager for Verbatim - Lejemorder & Eliksirmager
Nuværende levested: Omrejsende - Tusmørkely i en hytte - Han kan findes andre steder, hvis der er brug for ham
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 184 cm
Vægt: 73 kg
Hud:Lys i huden, men ikke direkte bleg.
Hår:Sort, kort, strittende og generelt minder hans hårfarve meget om hans fars hårfarve, bortset fra at Mizech ikke har gyldne totter.
Øjenfarve:Gyldne
Kropsbygning:Hverken for muskuløs eller for spinkel men en mellemting af de to ting. Man kan sagtens ane muskler på hans krop, og at hans krop er markeret.
Kendetegn:Ligesom hans far bærer Mizech også halskæde, dog består halskæden ikke er krystaller men af sorte, og gyldne perler både runde som symbol formet. Derudover er hans gyldne øjne også et stærkt kendtegn som hans far.
Tøjstil:Nogle løse klæder der godt kan minde om en kimono, og han ses ret tit med en lang kappe udenover tøjet som kan bindes med et reb, hvis det ønskes. Eftersom farverne typisk er sort, rød kan Mizech også spottes i en sort skjorte med røde og gyldne detaljer.
Vinger:Mizech har ravnsorte vinger.

Mizech er en dæmon med en fysisk form


Faceclaim: Kuro Tetsuro (Haikyuu!!)

Magi

Magisk evne (1): Telekinese Chaos:Mizech kan flytte objekter ved brug af hans syn, og hænder det eneste han enlig skal er at have øjenkontakt med selve objektet. Evnen virker ikke på personer, eller levende objekter, og evnen har en tidsgrænse på max 2 time. Hans koncentration, fokus vil ikke kunne holde til længere tid end 2 timer ligemeget, hvor meget han måtte ønske at bruge evnen i længere tid. For at flytte objekter ved brug af hans hænder er han nød til at holde hånden eller hænderne hen foran selve objektet. Det kan i meget sjældne tilfælde virke ved brug af nogle fingre. Det vil sige hvis han holder nogle fingre hen over objektet, men det er kun i meget få tilfælde at evnen reagere på netop dét. Primært er det kun synet og hænder der virker, og kan fungere.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Snake size:Mizech kan gøre hans følgesvend som er en slange større. Han kan max gøre den op til 7 meter lang, det kræver at han enten har øjenkontakt med hans slange, eller røre ved den med hånden. Så snart det er sket, vil slangen langsomt vokse og blive større. Den vil automatisk blive op til 7 meter, den kan ikke vokse sig større end det da det er grænsen for selve dyrarten. Mizech kan derefter bruge slangen til at ridde på, eller bruge som våben og afskrækkelse overfor andre. Ulempen ved evnen er at slangen vil vende tilbage til sin normale størrelse på 10 cm når der er gået max 2 timer, fordi 2 timer er tidsgrænsen. Det vil sige så snart evnen er aktiveret, virker den i 2 timer, derfra vil slangen vende tilbage til den normale størrelse, og evnen vil ikke virke igen før der er gået mange timer.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Styrker:
-Manipulerende: Er der noget han vil have, eller ønsker at få kan man let manipulerer sig til det, og med andre for at opnå det.
-Charmerende: Hvem kan ikke stå for den naturlig charme han har (tak til gode gener fra begge hans forældre) Sommetider behøver han ikke andet end et kækt smil, og et glimt i øjet før den charme virker på andre.
-Taktisk: Der er altid en måde at komme væk fra problemer på, og kampe hvis det ikke ønskes. Hvis han ikke ser meningen med en kamp, eller hvis han er i en kamp kan han hurtig finde måder at afslutte det på, og metoder til at vinde kampen.
-Lusket: Så du det? Nej vel, for det skete hurtigere end man nåede at opfange hvad der skete, det er kun fordi han kan være så lusket at både hans handlinger, ord kan have et præg af noget luskeri. Når han er lusket er det tit for hans egen skyld og fordel, for han er ligeglad med andre og deres formål.
-Imødekommende: Overfor alle på nær familiemedlemmer, og hans forældre, så når man møder ham kan han godt virke tilbageholdende, og fraværende. Men det forsvinder hurtigt så snart man begynder at have samtaler og en dialog med ham. Derimod er det hans forældre, er der ingen former for venlighed eller et smil han vil slet ikke være imødekommende overfor hans forældre. Derimod vil han være kold, afvisende, og have en konstant vrede i sig og sikkert også prøve på at dræbe dem begge to.
-Selvsikker: Der er jo ikke noget som han ikke kan, har du set hans forældre? Der skal virkelig meget til for at slå ham ud, han er så sikker på sig selv, i det han gør, og hans ord. Der findes nærmest ikke nogen usikkerhed hos ham, fordi han er så selvsikker, og det kan tit få andre til at blive irriteret på ham, men det er han ligeglad med.


Svagheder:
-Stædig: Tingene skal gå efter hans hoved, samt at han vil have ret hvilket tit giver diskussioner og skænderier fordi andre ikke vil give ham ret, men han blot bliver ved til han har fået ret og får ret. Hvis der er noget der ikke går efter hans hoved gør han med glæde alt for at det bliver som han vil.
-Uheldig: Ender tit i problemer, og det er meget sjældent at han ikke selv kan komme væk fra problemerne. Men sker det at han ikke kan komme væk er han enten fanget, eller skal håbe på et mirakel eller håb fra hans følgesvend. Hvis det ikke er problemer han er uheldig med, så er det situationer og oplevelser han slet ikke ville havne og være i. Generelt er han meget uheldig med det ene og det andet, og han mener bestemt at det er kommet efter han blev født (han mener det var uheldigt at han blev født)
-Ensom: Selvom han måtte kende lidt forskellige folk, og han har en familie (sådan da) så kan han føle sig ensom til tider, også selvom han enlig sagtens kan nyde ensomheden, så kan han sagtens hade at føle sig ensom. Men sommetider kan han selv være grunden til at han er ensom, men det rammer ham altid hvor meget han kan hade at være og føle sig ensom.
-Temperament: Det kan være meget slemt, specielt hvis han skændtes eller diskuterer med andre, så er det ikke kun diverse grimme ord der bliver smidt afsted, nej det er også voldelige handlinger der bliver brugt. Der skal til tider meget til for at få ham ned igen, og andre gange er det ganske let at få ham ned igen. Det kommer meget an på personen/personerne.
-Følelser: Er noget der nærmest ikke eksistere for ham, det ligger så dybt inde i ham, at det nærmest er låst inde i en boks og nøglen er smidt væk. Han mener bestemt ikke at han har behov for at vise følelser, men han har intet imod at spille på det. Det vil sige han sagtens kan udvise empati for andre og følelser for andre hvis det giver ham en fordel, eller han ser en grund til at bruge det. Skal man bringe hans følelser frem skal man grave meget dybt, og det er ikke en let opgave. I følge Mizech mener han at følelser blot er noget der ikke gavner ham. Han har det fint med at være følelseskold som hans forældre, selvom hans forældre nok er de eneste to der kan bringe hans følelser frem (og han hader det) Han er i stand til at mærke sine følelser, og have følelser men det kræver meget at finde rundt i dem og vide om det er hans sande følelser, eller bare noget han viser for at vise det/dem.
-Familie: Det værste af det værste samtaleemne for ham, og dermed også det eneste emne der kan bringe ham ned i et hul, han sjældent kan komme op ad igen. Familien er bare ikke noget han ønsker at snakke om, og gider at snakke om han kan blive utrolig indelukket, og aggressiv hvis emnet bringes op. Han har ikke oplevet nogen der har kunne få det emne åbnet op, og han har det fint med at der ikke er nogen der ved noget på nær ham, og selvfølgelig hans forældre.


Generel beskrivelse af personlighed:Mizech kan godt minde rigtig meget om hans far Deavás, nærmest som var han en mini kopi af ham, men han har også noget fra Lilith gemt i sig. Udover at han er en 'god' blanding af de to dæmoner, så har han også udviklet hans egen personlighed. Han kan være meget mystisk overfor alt og alle, og han kan være meget svær at regne ud og blive klog på. Hvis man ønsker at lære ham bedre at kende skal man have god tålmodighed, og bryde igennem hans charme, fordi hans charme tit overskygger den han oprigtig er. Han kan sagtens bruge hans charme eller en facade så andre ikke lære den rigtige ham at kende. Som begge hans forældre elsker og nyder han at se andre lide, og være i smerte. Han har intet imod at være grunden til at andre har ondt, eller lider ligesom at han bestemt ikke har noget imod at udføre tortur på andre. Takket været hans forældre og specielt hans mor stoler han ikke på andre end ham selv, fordi han ikke har fundet grunde til at stole på andre. Endnu engang kan han sagtens vise overfor andre at han stoler på dem, uden at det er sandt. Han kan fremstå utrolig lokkende, forførende det ene øjeblik, og afvisende, grusom det næste. Derfor er det tit svært at vide hvor man har ham henne, og det er nok kun hans forældre der kan holde styr på ham (selvom han ikke indrømmer det) Han er også bund ærlig, han siger tingene som de er, pakker intet ind også selvom han måtte såre andre med sandheden så gør han det. Hvis man ikke kan håndtere sandheden mener Mizech at man ikke er værd hans tid, og respekt. Mest fordi han godt kan have nogle spydige kommentarer, manipulerende og kolde ord, og han vil bestemt også mene at skal man være i hans selskab skal man holde til og acceptere at han fortæller sandheden ligemeget hvad. MEN der er en undtagelse, hvis det er noget om hans familie eller forældre kan han sagtens lyve og ikke holde sig til sandheden.

Baggrundshistorie

Starten:
-Født som et uønsket barn, uden kendskab til hans far og en mor der fratog sig alt ansvar for ham. Så ansvaret blev overladt til en heks Lilith havde kendskabt til, hvilket også gjorde at heksen lærte Mizech rigtig mange ting, primært de basiske færdigheder som at læse, og skrive. Lilith var stadigvæk til stede men hun ville slet ikke have ansvar for barnet, så hun passede mest bare sig selv.

-Mizech fik en stor interesse for eliksirer, og måden at brygge/lave dem på. Han vidste at heksen var en mester i det, så han bad heksen om at lære ham kunsten, og hvordan man gjorde. Det var en længere proces, og der var mange ting der skulle læres. Dog valgte heksen at lade Mizech læse nogle af hendes bøger om eliksirer, planter, urter og andre ingredienser. Der blev holdt pauser undervejs så heksen kunne vise Mizech hvordan hun selv gjorde, og på den måde kunne fortælle ham om det og vise ham det, så han bedre ville få en forståelse for det. Det endte med at heksen tog ham ind som lærling, hvor Mizech selv fik lov til at prøve at lave eliksirer.

-Han læste rigtig mange bøger, de fleste var dog kun eliksirbryg/eliksir bøger fordi hans interesse for det var så stor. Han fik også prøvet at lave eliksirer mere og mere af heksen, men hun mente det var godt at veksle imellem læsning og udførelse. Det vil sige det var godt at både have noget viden, og vide hvordan han skulle gøre. Der blev brugt meget tid på det, imens Lilith stadigvæk passede sig selv men indimellem kiggede på hendes søn og heksen, for at se hvad de lavede.

-Heksen lod ham prøve at ave eliksirer mere og mere, så han ville blive mere og mere kendt med det. Samt hans forståelse for det ville vokse, hun hjalp ham også hvis han havde problemer eller brug for hjælp til noget. Men eliksirbryg, og måden eliksirer blev lavet på fyldte nærmest det hele for Mizech, for det var det eneste han havde i hovedet.


De unge år:
-Havde en moderat forståelse for eliksirer, og måden at lave dem på. Han var begyndt at læse lidt mere, men valgte mere at udføre det han havde læst, så heksen kunne fortælle ham om det var rigtigt eller forkert. Samt at han selv ville få en større forståelse for det, og heksen mente at han var meget lærenem men forklarede ham at der skulle meget mere træning til før han ville mestre det.

-Begyndte at bruge meget tid udenfor, hvor han blandt andet begyndte at lave nogle trænings øvelser. Det var mest fordi han ville være stærkere, men også fordi heksen havde foreslået ham det. Han besluttede sig for at træne hver dag, imens han på samme tid kunne øve sig på at lave eliksirer og læse bøger. Han havde få gang bedt heksen om at træne sammen med ham, så han kunne bruge hende som en slags modstander.

-Ved at træne med heksen opdagede han en dag hans første evne, ved at han kunne flytte ikke levende objekter ved hjælp at øjenkontakt og at holde en hånd hen foran. Det skete enlig ved et uheld fordi han blev sur på sig selv, så han havde fået øje på det nærmeste i nærheden som var en lille krukke, han havde prøvet at række ud efter den uden at vide hvorfor. Derfra kunne han godt se at krukken bevægede sig fordi han tænkte på den. Fra den dag havde Mizech opdaget hans første evne.

-Heksen lærte Mizech mere om eliksirer, planter, urter og mange af de forskellige ingredienser der fandtes, og hun lod ham øve sig mere og mere. Han var efterhånden blevet meget god til at brygge en eliksir men det krævede endnu mere øvelse samt at studere endnu mere, før at han kunne metre det.

-Mizech trænede fortsat udenfor hver dag, styrketræning, og han spurgte heksen om hun ikke ville træne med våben sammen med ham. Det eneste våben heksen havde været sværd, og selvom Mizech kunne undre sig over det, endte det med nogle få kampe med træning af sværd. På den måde kunne han bedre øve sig med et våben, bare for at kunne håndtere og bruge det hvis han kom ud for en fjende eller noget der ville kræve at han skulle gøre brug af våben.


Teenager:
-Var blevet bedre og bedre til at bruge hans første evne, kun ved at flytte på krukken og andre objekter der lige var i nærheden, udover det var Mizech også blevet utrolig god til at brygge eliksirer, og han behøvede ikke læse så meget mere. Selvom han stadigvæk gjorde det bare for at genopfriske nogle ting. Han øvede sig mest, og han lærte stadigvæk meget fra heksen, ligesom at heksen stadigvæk trænede med ham udenfor, både med våben og uden våben.

-Lavede fortsat nogle trænings øvelser indimellem, og træende engang imellem også selv med et sværd hvor han også prøvede at få hans evne indover så han kunne gøre træningen lidt mere spændende. Han havde brugt hans evne mere og mere for de dage der gik, hvilket havde gjort at han følte han havde lidt styr på evnen. Men han manglede stadigvæk meget øvelse med at bruge evnen før at han var helt sikker på at bruge den, uden at det ville ende galt.

-Lilith fortalte Mizech om hans far Deavás, men det var ikke særlig meget udover at han intet vidste om hendes graviditet, og hvordan han så ud, samt at han hed Deavás. Fra det øjeblik begyndte Mizech at hade Lilith fordi han intet havde vidst og kendte til før nu. Han hader ikke engang hans far, for han har aldrig set hans far, og kender intet til ham, Mizech har ingen grund til at hade hans far.

-Han lavede flere og flere eliksirer, og læste stadigvæk meget, heksen viste ham også hvordan han kunne lave nogle mere kompliceret nogle, og viste ham også hvordan han kunne gøre det. Udover at holde fast i eliksirbryg, og at studere så trænede han også fortsat med våben både uden heksen og sammen med heksen. Han prøvede at blive bedre til at bruge hans evne også men det gik tit meget galt, så det krævede lidt mere øvelse.

-Som Mizech langsomt begyndte at blive bedre og bedre til både eliksirbryg, og følte han havde godt styr på det samt alt den viden der var omkring det besluttede han sig for at læse de sidste bøger han lige mente han havde behov for omkring eliksirer, planter og urter. Han besluttede sig også for at træne lidt mere med våben, mere og mere for ham selv samt at han også lavede nogle trænings øvelser.

-Besluttede sig for at pakke en taske med noget mad, drikke, forbinding og en healende creme som heksen havde som hun tillod ham at tage med sig. Heksen forklarede ham at hvis han ville have eget sted var der Tusmørkely, som kunne være en god mulighed, hvor han også kunne have et lager med eliksirer, hvor han også kunne sælge dem. Det blev kursen og målet for Mizech så han tog afsted, valgte at gå igennem skoven i nærheden af heksens hytte for at på den måde nærme sig Tusmørkely men det ville tage nogle dage at komme derhen. Hans vinger var ikke så gode endnu, han havde ikke brugt dem sådan rigtigt, så han var nok nød til at gå hele vejen, medmindre han besluttede for at bruge vingerne.

Voksen:
-Efter at have gået meget besluttede han sig for at holde nogle pauser indimellem, bare for at få noget at drikke og spise, hvor han også valgte at overnatte i naturen han begav sig i. Så snart han vågnede fortsatte han, og valgte at slå hans vinger ud, før han lettede fra jorden bevægede han vingerne for at varme dem lidt. Så lettede han fra jorden, og fløj hen over træer før han fik øje på noget der lignede et dyr på jorden. Han fløj tættere på, og som han ramte jorden trak han vingerne ind til kroppen igen. Han så en såret og skadet slange, og besluttede sig bare for at gå forbi den for hvorfor var det hans problem. Endte dog med at han valgte at tage sig af den, så han lagde en forbinding om skaden på slangen, men før det havde han brugt den healende creme.

-Mizech havde fået en slange som hans følgesvend, og gik til fods videre hen imod Tusmørkely. Undervejs holdte han fortsat pauser, og han sov i naturen stadigvæk. Han var blevet god til at passe på ham selv, og overleve, dog var der heller ingen fjender eller noget. Slangen fik et navn, og han kælede for den som han fortsatte hans rejse hen imod byen som var hans mål.

-Tankerne om at det ville være hurtigere at bruge hans slange til at komme tættere på byen strejfede ham. Han kælede for den med en hånd, imens han sagde to ord på dæmonisk. Det overraskede ham lidt ad efter de ord begyndte slangen at vokse sig større og bredere, han anede ikke lige hvad der helt skete. Men kunne huske heksen havde nævnt noget med evner, og deres magi, så det gik hurtigt op for Mizech at det nok var hans anden evne han havde opdaget. Slangen voksede sig op til 7 meter lang, og var blevet lidt bredere. Han tøvede ikke før han fik sat sig op på den, og lod slangen glide hen over jorden i et hurtigt tempo. På den måde var det hurtigere at nå frem til Tusmørkely, dog som der pludselig var gået to timer kunne han mærke noget, og kunne mærke hvordan slangen pludselig blev mindre af sig selv. Det endte med at Mizech hoppede af, og kunne se hans slange igen var blevet 10 cm. Først undrede det ham, men han tænkte også at det sikkert var en tidsgrænse på evnen.

-Den nye opdagede evne skulle trænes og øves, men det gjorde han ikke nu, han var endt i Tusmørkely. Han ville købe en hytte som kunne blive hans hjem. Men han havde ikke rigtigt nogle penge udover de få jade stykker, og rav stykker som heksen havde givet ham med. Men om det var nok eller ej vidste han ikke helt, han valgte derfor at spørge nogle af de få mennesker i byen omkring det. Som han fandt ud ad at det var nok fik ham købt en hytte, og han fik tilpasset sig ganske godt i byen, det skete ikke hurtigt men langsomt.

-Mødte en mand han ikke kendte, som tog ham med hen et sted, hvor de kunne være alene som var lidt udenfor byen. Manden fortalte Mizech at han lignede typen der kunne være god som lejemorder, som han selv var. Han forklarede dog Mizech, hvad en lejemorder var, hvad de lavede og generelt mange informationer om jobbet. Mizech fandt det hurtigt spændende og interessant, og var frisk på at blive det. Manden fortalte ham hvem der havde hyrret ham, og hvordan han selv startede. Mizech besluttede sig så for at det måtte han gøre, han var nød til at opsøge denne mand så han kunne starte med at blive en lejemorder

-Igang med at brygge eliksirer, og læse lidt bøger bankede det på hans dør, han åbnede og undrende så en mand han ikke kendte eller havde set før. Manden havde opsøgt Mizech for at hyre ham til et job som lejemorder, og Mizech sagde ja, og tog selvfølgelig hans slange med da han fik at vide hvad jobbet gik ud på. Han var blevet hyret til at dræbe en kvinde uden at han enlig vidste hvem, men bare han fik penge for det var helt fint. Fra den dag blev Mizech lejemorder, hvor han tjente okay penge i, for han gjorde hans job fantastisk og godt til at blive hyret mange gange.

Iagttager for Verbatim:
-Efter et job som lejemorder, befandt Mizech sig en skov i nærheden af Tusmørkely, hvor han bare gik rundt med hans slange på skulderen så han en mand der så lidt tildækket ud. Nærmest som om han havde en uniform på, og ved siden af den mand var en anden mand, ligeså tildækket. Han var hurtig til at flyve op i det nærmeste træ, og fulgte mændene med øjnene. Han havde et lusket smil på ansigtet, han anede enig ikke hvem de var og hvad de lavede her i skoven. Dog som de gik videre igennem skoven besluttede Mizech sig for at flyve efter bare for at følge dem lidt.

-Mizech lurede på dem rigtig meget som de gik igennem skoven, lige indtil hans slange pludselig valgte at falde ned imod dem. Han gispede og skyndte sig at flyve ned imod den, med Mizech's gode sanser havde han hørt noget om en organisation, hvordan begge mænd havde snakket om det. Han smillede lusket og skyndte sig at gribe fat i hans slange men dog blev han opdaget lige inden han ramte jorden.

-Mizech forklarede mændene hvordan han havde luret på dem, og fulgt dem rundt i skoven. Han forklarede også mændene om de ting han havde hørt dem sige, og nævne om organisationen. Mændene tog væk, og Mizech vidste ikke hvorfor, men han fløj tilbage til Tusmørkely, hvor han gik igang med at brygge nogle eliksirer. Han gik igang med at fylde hans lager op, så han havde nogle eliksirer han kunne sælge, og han begyndte at læse lidt i de bøger han havde fået anskaffet sig.

-En dag bevægede Mizech sig ud i skoven igen, og denne her gang valgte han at læne sig op ad et træ for at nyde naturen og omgivelserne. Han kælede lidt for slangen, før han kunne se de to mænd dukkede op igen, han skulle til at sige noget til dem, men blev afbrudt af den ene mand som tilbød ham den laveste position i organisationen Verbatim, imens den anden nikkede og nævnte at han ville være god indenfor det felt, det kunne han allerede mærke og se.

-Mizech er blevet iagttager for Verbatim, uden at vide noget til medlemmerne endnu, han har ikke engang nogen anelse om at hans egen far Deavás er medlem af organisationen. Dog sætter Mizech gerne alt på spil for organisationen, og gør med glæde alt han kan for at klare hans job og rolle.

Nu:
-Passer sig selv for det meste, og bare nyder omgivelserne i byen samt at han stadigvæk træner engang imellem. Udover det brygger han meget eliksirer og er begyndt at blive en mester til det. Han har et lager, hvor han sælger eliksirer og andre kan også bede ham om at brygge en for nogle penge. Derudover er det også muligt at finde andre ting som han sælger men det er primært kun eliksirer som han sælger.

-Udfører hans jobs som iagttager og lejemorder når der er brug for det, han har skam også hans erhverv som eliksirmager ved siden af, og han balancere imellem alle tre ting meget godt. Han øver sig meget i de ting han selv mener han har brug for øvelse i.

-Har ingen kontakt til heksen, hans mor Lilith eller aner noget om hans far Deavás. Han holder sig mest for sig selv, i selskab med hans slange, og bare nyder livet nærmest. Han har dog fortsat et had til hans mor, og han ønsker at møde hende og hans far igen, selvom det måske vil ende galt.
-Med vilje har han brugt hans anden evne og fået slangen til at vokse, blot for at kunne luske sig igennem den nærmeste skov hurtigere. Mest er det kun for at finde ingredienser, eller andet spændende. Han er blevet bedre til at forstå evnen, og tidsgrænsen.

Familie: Mizech er barn af de to frygtelige, charmerende og onde dæmoner Lilith og Deavás, han har intet kendskab til hans forældres familie. Han har dog heller ikke noget ønske om at møde nogen fra deres familier, hvis han endelig skulle møde dem eller ønske det ville det være for at dræbe dem, eller torturere dem. Mizech ønsker ikke at være en del af familien, hverken hans fars familie eller hans mors familie, men han havde intet valg, og fik intet valg.

Mor:Lilith'L Mort
Status: Levende

Far:Deavás Dahaka
Status: Levende

Søskende:Ukendt - Vides ikke om han har nogle
Status:Ukendt

Andet

Sheja(Hun køn):Er en sort slange med brune, nærmest gyldne øjne. Lusket, og hurtig som de fleste slanger, dog er Sheja ligeså taktisk og klog som mange slanger er, for hun ved lige hvordan hun skal fange et bytte, og angribe det. Utrolig god til at finde smutveje, huller, og metoder til at komme væk fra uheldige, og trælse situationer. Sheja er en slange der er giftig, den er enlig meget venlig når man først hilser på den, eller møder den. Men bruger dens gift til at dræbe bytte i stedenfor at kvæle byttet. Den har et skarpt instinkt, og gode sanser så den kan hurtig se andre som en trussel selvom den måske ikke ønsker det. Sheja blev reddet af Mizech en dag, hvor han var ude og gå i en forladt sko nær Kzar Mora. Slangen var blevet såret, og skadet, og enlig var det dæmonens tanke at efterlade den, for hvad skulle han bruge en slange til. Men efter at have tænkt nøje over hele situationen besluttede han sig for at hjælpe den. Heldigvis havde han noget forbinding, og noget væske der kunne heale skader og sår(havde han stjålet fra en bod på markedspladsen) Så efter han hjalp slangen, blev de tæt knyttet fra den dag, og den blev hans trofaste følgesvend.



Race/art info
Stærk kæbe, hvilket vil sige slangen har let ved at sluge andre dyr, dog er det ikke muligt at sluge dyr der er dobbelt så stor som den selv, dyr som ulve, bjørne, løver andet der er meget stort. Det er heller ikke muligt at sluge et dyr der hører under racen halvdyr. Sheja sluger primært kaniner, mus, rotter og andre små dyr som den lige har lyst til at sætte tænderne i.
Dårligt syn, hvilket vil sige Sheja føler sig frem ved brug af hele kroppen, hendes skæl fungerer nemlig som en slags føler. Så den kan hurtig føle sig omkring, og finde rundt ved hjælp af omgivelser.
Kan blive op til 7 meter lang, dog er Sheja kun 14 cm lang hvilket ikke er ret stort men hun kan blive større ved brug af Mizech's anden evne som gør at han kan gøre hans slange større, så slangen sagtens kan blive op til 7 meter lang.
Smertefuldt bid, enten kan man blive uheldig og blive forgiftet hvis man bliver bidt af slangen, ellers vil man mærke en meget slem smerte der hvor man er blevet bidt. Det kræver enten healing, pleje eller at få giften suget eller generelt ud ad kroppen.
Lydløs, som alle slange kan det være meget svært at høre den, for den kan være så hurtig og helt lydløs. Man kan tit kun opdage den når man ser den, hvilket er meget farligt. Sheja er ligeså lusket og hurtig, hun er meget lydløs når hun glider hen ad jorden, og på andre omgivelser. Det eneste man vil kunne høre vil være den lyd den laver med tungen, hvis man hører godt efter.
Beskyttende overfor hendes ejer Mizech, og andre tætte bekendtskaber som slangens ejer har og kender. Den vil gøre alt for at holde vagt overfor fare, og fjender, og vil til en hver en tid beskytte sin ejer.


Eliksir Handel/Salg:Mizech er oplært og har lært sig selv en helt del om eliksirer, og derfor er det også muligt for ham at brygge nogle, og dermed lave nogle han selv har lyst til at lave. De fleste bøger han har læst har tit handlet om eliksirer, og deres virkning, og han har også læst meget om alt det materiale der måtte findes. Skal man have en eliksir af ham, skal han vide hvad det skal være for én, eller hvad den skal indeholde det vil sige hvad for en eliksir det skal være. Så snart han ved, hvad eliksiren skal indeholde, og hvad for én det er kan han sagtens gå igang med at lave den, eller sælge en hvis han har den bestemte eliksir på lageret. Han har et lager til alle hans eliksirer, og sælger gerne nogle for nogle gode priser. Nedenfor kan der ses eksempler på nogle eliksirer, og hvordan de kan se ud, han sælger gerne en eliksir til en god pris, og det vil også være muligt at forhandle om prisen.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Fantastisk

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 1