LeahLeah
Danserinde - Healer - Jæger

Retmæssig Neutral
Race: Skovelver
Alder: 120

Status: Aktiv
Godkendt: 30.09.2018
Antal posts: 279
Skaber: Jinx

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Leah Rose Joyce
Kaldet: Leah & Lee
Køn: Kvinde
Alder: 120
Fødselsdag: 17/6
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Isari & Avanya
Erhverv: Danserinde - Healer - Jæger
Race: Skovelver

Udseende

Højde: 175 cm
Vægt: 66 kg
Hudfarve:Lys, lidt rødlig, og varm men også en meget normal hudfarve.
Hårfarve:Mørkebrunt.
Hårstil:Bølget, etager, løst.
Øjenfarve:Lysebrune(meget tæt på hazel farven)
Kropsbygning:Spinkel, med nogle runde former.
Hverdagstøj:En lidt slidt brunlig farvet kjole der går til knæene. Sommetider går hun kun klædt i jord farver, og sommetider er de kjoler hun har på både halvlange, skrå, og korte, det er vildt forskelligt.
Ar, permanente skader, el.lign.:Hun har nogle få ar rundt omkring på hendes krop fra hendes far, af skader har hun ingen. Hendes ellers bløde krop, og fine krop bar ar her og der, fordi hendes far har været så voldelig mod hende, og misbrugt hende.
Særlige kendetegn:Hendes spidse ører, og det bølget hår.
Race:Skovelver

Magi

Magisk evne (1): Animal Contact:Leah kan snakke og kommunikere med næsten alle slags dyr, og hun behøver ikke røre ved dem. Hun kan sagtens snakke, kommunikere, og forstå dem ved blot at kigge på dyrene, og det er næsten alle slags dyr. Nolegange virker denne evne kun, hvis hun røre ved dyrene, men generelt skal hun bare kigge på dyrene, og de skal kigge på hende, før hun kan snakke og kommunikere med dem. Evnen virker i alt fra minutter, til enkle timer, det er alt efter hvilket dyr det er, og hvor let det er at holde kontakt med dyret, og generelt kommunikere med dyret.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Telekinesis Time:Leah kan flytte objekter ved brug af hendes syn, og hænder det eneste hun skal er at have øjenkontakt med objektet. Evnen virker ikke på personer, eller levende objekter, og evnen har en tidsgrænse på max 1 time. Hendes koncentration, fokus vil ikke kunne holde til længere tid end 1 time. For at flytte objekter ved brug af hendes hænder er hun nød til at holde hånden eller hænderne hen foran selve objektet. Det kan i meget sjældne tilfælde virke ved brug af nogle fingre. Det vil sige hvis hun holder nogle fingre hen over objektet, men det er kun i meget få tilfælde at evnen reagere på netop dét. Primært er det kun synet og hænder der virker, og kan fungere.
Dygtighed til at kontrollere evne: 3

Personlighed

Talenter:Har et naturligt talent for at forføre andre, også uden hun ved det, eller tænker over det, og det kan ende både godt og skidt. Som jæger har hun et talent indenfor brug af våben som knive, bue og pile. Hun kan også håndtere andre slags våben, men det kræver lidt mere træning eftersom hun primært kun holder sig til hendes bue og pile, og primært kun har lært meget om de to ting, og ikke så meget om andre slags våben.
Svagheder:Ender ud i problemer selvom hun ikke gider, og ønsker det. Så har hun en svaghed for mænd, og det gælder næsten alle slags mænd, og det er igen fordi hun har været udsat for de ting som hun har. Hun har også en svaghed for romantik, kærlighed, og alt det kliché stuff, og udover det så har Leah en svaghed overfor dyr specielt søde og nuttede dyr, det skyldtes at hun har sin ene evne som omhandler dyr. Hun er virkelig dårlig til at sige nej overfor andre, fordi hun gerne vil se andre glade, og have det godt.
Interesser:Som skovelver har hun en stor interesse for planter, blomster, naturen og dens omgivelser. Siden Leah også er healer, interesserer hun sig for lægemidler, og metoder at hjælpe andre på. Hun er også utrolig glad for våben specielt buer, og pile. Hun kan også have stor interesse for knive men det er dog ikke ligeså meget som buer og pile. Så er hun glad for at være kreativ, og nyder at udfolde hendes kreativitet om det er at flette, eller male eller skrive digte så nyder hun at være kreativ.
Drømme/ønsker:At finde kærligheden - En som kan acceptere hendes baggrund, og hendes liv som skøge, generelt den tid for hende, hvor hun var en skøge.
Elsker:Dyr, naturen, at skrive digte, flette, at træne med hendes bue og pil, at se på stjerner, romantik og kærlighed, at udforske andre steder.
Hader:Voldtægt, kriminalitet, natur katastrofer, mord imod dyr, dyre mishandling, og så hader hun at være fanget bag bur, og tremmer.
Helhedsindtryk af personlighed:Man vil typisk tænke artig, gør ikke noget ulovligt. Men man bliver overrasket over det, og finde ud af alt det man troede om hende ikke passede. Mest fordi hun kan gøre vilde ting, og ikke følge alle regler. Når man møder hende vil man hurtig falde for hendes skønhed, og hendes smukke ansigtstræk som hun har. Hele hendes udstråling er god til at lokke andre folk til sig, også selvom hun ikke tænker over det, så sker det bare, og hendes udstråling virker også naturligt flirtende selvom hun måske ikke flirter. Mange vil have en følelse af at de gerne vil hjælpe hende, fordi hun er så imødekommende, og glad.
Vaner:Ser tit på stjerner inden hun skal sove, for hun nyder at kigge på dem, og at finde stjernebilleder.

Baggrundshistorie

Barndommen:OBS ADVARSEL OMKRING INDHOLDET- Som barn blev Leah mishandlet af hendes far. Moren anede intet om det, og vidste ikke at hendes mand gjorde sådan noget imod deres datter, men det var mest også fordi Leah s far aldrig fortalte hendes mor omkring det, han gjorde generelt alt for at skjule det, og holde det hemmeligt, så moren ikke ville finde ud af det, eller gøre noget ved det(ja have mulighed for at kunne gøre noget ved det. Det var virkelig ikke noget Leah havde regnet med, generelt ikke alle de ting som skete, og alle de ting hendes far gjorde mod hende, Leah havde bare håbet og måske ønsket at hendes mor ville opdage det, og gribe ind men fordi faren var så hemmelighedsfuld, og var god til at manipulerer, så var det næsten umuligt for moren at vide noget omkring det. Det var synd for Leah, og der havde bestemt været gange, hvor hun havde grædt sig selv i søvn, og det var tit at hun faktisk blev bange, og var bange. Mest overfor hendes far, fordi han var som han var, faren var frygtelig, ja mindede nærmest om et monster, hvorimod at moren var sød, og ja man kunne vel nok godt sige, at moren og faren var modsætninger. Næsten hele barndommen blev brugt som faren ønskede, og ville. Leah havde ikke rigtigt set verden udenfor, hun havde nærmest været spærret inde, ja hendes far havde endda sat træplader op foran hendes vinduer på værelset, så hun ikke ville have mulighed for at slippe fri, og komme ud. Det var grusomt, ondt, og forkert uden tvivl, og selvom hun måtte hade det, så endte hun faktisk med at væne sig til det, som barndommen var ved at slutte begyndte hun faktisk at kunne lide hans idéer, tanker, og planer om det med at hun ikke kunne slippe væk, dog vidste hendes mor heller ikke til noget af det her, hvilket igen var fordi faren havde manipuleret så meget med moren. Det var som om han styrrede både hans datter men, også hans kone, man kunne undre sig meget over en masse ting, men sådan var det jo. Det er takket været hendes far at hun fik de ar hun har på hele hendes krop, det er takket været ham hun har fået så stor interesse for sex, og seksuelle ting og indhold.

Teenager Årene:Som teenager brugte hendes egen far hende stadigvæk, og han lærte hende en helt masse ting. Ja hendes far lærte hende alt der måtte være når det handlede om sex, og diverse ting indenfor det, det var frygteligt, og klamt, og hendes mor vidste stadigvæk ikke noget. Dog som årene gik blev moren mere og mere mistænkelig overfor tingene, og at der måske var noget galt. Moren havde flere gange lagt mærke til alle de mærker rundt omkring på hendes datter s krop, og til sidst endte det faktisk med at hun fandt ud af, alt det som faren havde gjort, og hun blev rasende, og endte med at nærmest at slå løst på ham, og det blev så slemt, og voldeligt at moren faktisk endte med at dræbe faren, fordi han havde brugt deres datter som han havde gjort. Moren kunne slet ikke have det, hun fandt det frygteligt, og klamt, hun var blevet så vred over det, at hun faktisk endte med at dræbe faren selvom det ikke var hendes mening. Hun fik snakket med hendes datter om alle tingene, og krammede hende, og fortalte hende en helt masse ting. Moren fortalte Leah at hun var ked af alt det der var sket, og at faren faktisk også havde gjort lidt de samme ting imod hende, godt nok ikke mens hun var lille men blot da de fandt sammen, og alt sådan noget. Men som teenager, og selvom Leah havde fået alle de ting at vide, var det som om hun aldrig ville blive rask hvis man kunne sige det sådan, alle tingene hendes far havde gjort mod hende sad stadigvæk fast i hende, og hun var blevet mere og mere vild efter at have sex. Hun var vild efter at mærke de seksuelle ting hendes far havde snakket om, og når han jo var død, var hun nød til at opleve det med en anden, og det skete, ikke kun en gang, men mange gange med forskellige drenge hun lærte at kende i disse teenager år. Så årene blev brugt meget på sex og seksuelle ting, der var intet fast i det hele, hun hyggede sig, og vidste mere og mere om alle tingene, og hendes mor fik alle tingene at vide, og en dag hvor hun var alene hjemme med en ven hun havde dengang(de havde self sex og seksuelle berøringer) Den dag hørte hun noget fra en nabo der havde pludselig båret hendes mor ind i armene, og lagt hende ned på sofaen, hun var død, hvad grunden var vidste ingen, men hvad naboen havde sagt så kunne man se noget ved halsen, der nærmest lignede bidemærker, som havde det været en vampyr der havde dræbt moren, og det var det sikkert også. Fra den dag var Leah knust, og græd og græd og græd, hun lavede ikke andet end at græde.. OG DOG!. Så selvom drabet på hendes mor var frygteligt, at hun var blevet dræbt af hvem vidste hun ikke, men så var det som tanker om sex blev ved og ved med at være i hendes hoved, og den ven hun havde var self frisk på at have sex med hende, selvom det var samme dag som hendes mor døde, selvom hun var trist, så havde hun sex, og hyggede sig med denne ven hun havde. Som årene sluttede besluttede hun sig for få hendes eget sted, og tage på eventyr hvis man kunne sige det sådan, ja hun ville opleve noget for sig selv. Så årene sluttede med at naboen hjalp hende med at begrave hendes mor og far, og så tog Leah afsted på egen hånd, hun var blevet stærk, og troede på sig selv mere og mere, og hun var sikker på at hun nok skulle klare den. Hun fik også sagt farvel til den ven hun havde haft sex med flere gange endda, og så var hun ellers væk.

Et farvel og et goddag:Efter mange gåture i Elverly, og en masse træning med hendes bue og pil men udover det også havde følt sig for meget udnyttet af diverse mænd. Det var klart hun havde jo det erhverv hun havde, som skøge var der ikke noget at gøre. Hun skulle leve livet som en der hele tiden gjorde, som alle andre ville have det. Uden at tænke på sig selv, og uden at gøre hvad hun selv ville og ønskede. I alt for lang tid havde det stået på, og hun var begyndt at møde nogle få elvere der ikke udnyttede hende. Ved en masse samtaler med de få elvere, og en masse tid for hende selv hvor hun havde trænet lidt med hendes bue og pil havde hun tænkt over om det var livet hun ville. Ville hun virkelig gerne være en skøge hele sit liv, og tankerne have kørt rundt i lang tid. Hun følte hun blev nød til at sige farvel til en stor del af hende selv, for at noget bedre kunne træde til. Leah kunne mærke at det ikke var det hun ville, det var ikke skøge livet der ville gøre hende godt i sidste ende, og i fremtiden. Hvad med når hun skulle have børn, og fandt den store kærlighed, så gik det ikke at hun havde sex med diverse mænd. Der var så meget der gik op for hende ved mødet med de få elvere, hun havde ikke set før samtalerne med dem. Måden de begge to behandlede hende på, hun kunne mærke hun følte en trang til at kunne beskytte sig selv. Blive lidt stærkere og lave noget andet end bare at være en skøge, for hun var mere end det. Ingen havde sagt det til hende, men inderst inde vidste hun det godt. Så Leah var stædig og knust over at hun var nød til at træffe den beslutning om at sige farvel til livet som skøge, og byde det nye liv som en jæger velkommen. Der var ikke meget der ændrede sig, men så alligevel var der meget. Leah kunne takke de få elvere for at have nærmest fået tankerne sat igang hos hende, uden de havde sagt noget til hende. Men hun kunne mærke det på dem, uden at vide hvordan og hvorfor. De ønskede at hun ikke skulle have så dårligt et liv, de ønskede at hun skulle have et godt liv. Samt at bruge hendes evner til noget andet end bare livet som en skøge. Det gik op for Leah, og hun var enig både med de få elvere, men også med sig selv om at hun ville sige farvel til livet som skøge, og goddag til livet som en jæger.


Værste minde:Da hendes forældre døde, det var underligt at hun faktisk følte sig mere trist over hendes egen far døde, end hendes mor. Det var underligt men sådan var det åbenbart.
Bedste minde:Da hun stoppede sit erhverv, liv med at være en skøge fordi hun begyndte at arbejde som jæger, og slet ikke tilpassede sig skøge livet længere. Hun er stadigvæk glad for sex, men det er blevet en mindre grad end før.
Levested i øjeblikket:Elverly i sin helt egen træhytte, som ikke er for lille, ej heller for stor, den er lige tilpas.

Familie: Mor:Alice Joyce, en kvinde med skulder kort blonde hår(Død)

Far:Drew Joyce, en mand med kort strittende sort hår(Død)


Nuværende levested: Elverly - I en træhytte

Andet

Våben:Som skovelver kan Leah bruger rigtig mange våben, specielt buer og pile, spyd, knive. Hendes forældre har lært hende rigtig meget om at bruge de våben, og de har trænet meget med hende når de havde tid. Hun lærte meget om at lave de våben, og hendes mor var den hun kom til, hvis der var noget med nogle knive som hun ikke kendte til, hvorimod at hendes far havde styr på buer og pile. Hendes mor var også rigtig god til at lave spyd, og lærte Leah det, og grunden til at de ville have hun skulle være de våben at kende, og at bruge dem, var så hun ville kunne forsvare sig selv. Så Leah lærte at bruge både spyd, buer og pile, samt knive, det var både hyggeligt, og selvom det havde svært for hende at lære det, så lykkedes det.

Vigtige Kendskaber:
-Altairon
-Philotanus
-Kommer
-Kommer

Læremester:Thalanil

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 6
Kampteknik: 5
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 4
Kløgt: 5
Intelligens: 4
Kreativitet: 6
Mental Udholdenhed: 4
Chakra: 10

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat