Verbatim - De ved alt
HelliHelli
Grovgoplen

Rang: Moderator
Tilmeldt: 01.09.2005
Posts: 6908
08.03.2018 15:17
Historie:

Verbatim er en organisation der i daglig tale bliver kaldt Hviskerne. Der vides generelt ikke specielt meget om organisationen, og folk der er blevet en del af den, er ofte blevet det på baggrund af at en allerede eksisterende agent har spurgt dem om de var interesseret. Der bliver nemlig ikke talt højt om hvis man er en agent, og hvis man gør, skal man ikke forvente at omverdenen eller agenterne i organisationen stoler på en mere.

Verbatims primære mål er at have fingeren på pulsen over alt i landet. De infiltrerer alt og alle, og hører efter hvad der sker rundt omkring. Det er de færreste større planer som går forbi dem. De ved når der er en opstand på vej, og hvem lederne er. De ved når de adelige bestemmer sig for at stramme grebet, og hvem man skulle angribe for at få det lagt ned igen.

Det er dog vigtigt at notere at Verbatim ikke holder med en side. Hvad de deler ud af informationer er meget fra sag til sag basis. Ofte sørger de for ikke at gøre noget der kan tippe balancen i landet for meget. Dog bliver der uanset hvad forlangt høje priser for informationen, som folk ofte gerne betaler. Verbatim har et rygte om at have korrekt og sikker viden, og det bliver også kun solgt ud, hvis der er basis for at det sandt hvad der bliver sagt.
Det er her de fleste penge kommer fra. De har dog facader forskellige steder i Krystallandet, hvor de handler med mere normale ting, som ellers er deres indtægt, hvis tingene er lidt stramme. Derfor er det heller ikke en specielt god løn man får som del af netværket. Derfor er det ofte ikke lønnen der presser når man bliver en del af Verbatim. 

Nuværerende situation:

Verbatim har infiltreret Kiles Orden, og har daglige rapporter sendt til Hovedkvarteret for at opdatere dem på hvad der sker i primært Dianthos og hvilke planer der er fremadrettet.
Hvad der ikke vides for folkene i Verbatim er at deres leder er blevet dræbt og en anden har taget hans plads. Vogterne er måske klar over at Hviskeren opfører sig anderledes, men det bliver forklaret væk med at en nær ven er død. Rakshasa overtog hans plads for kun få måneder siden, da dette var hans sidste ønske, og håber at ingen opdager det.


Rank:


Iagttager:
Dette er her man starter når man bliver optaget ind i Verbatim. Inden man kan blive agent og blive sendt på decideret vigtige opgaver, må man vise sit værd. Dette er ofte ved at finde vigtig viden, enten ved at spionere på folk eller infiltrere en organisation eller hus. De kan til tider også godt få små opgaver, som at aflevere vigtige breve, men det er kun hvis det er akut og der ikke er tid til at finde en agent.
Disse har heller ikke adgang til hovedkvarteret og har ofte kun adgang til et tilholdssted, hvis de overhovedet har adgang til et.
Både vogtere og hviskeren kan udpege hvornår man kan blive en agent. Ofte bliver det gjort uden at iagttageren behøver at tage det op, men hvis iagttageren mener at de burde være en agent, kan de tage det op med vogterne, som beslutter der udefra de ting Iagttageren har fortaget sig i sin tid i Verbatim.
Iagttagere i spil:
Lui
Luna
Rakaa Mal'rilen
Telma

Agent:
Størstedelen af netværket består af agenter. De spredt udover det hele. Der er mindst en i alle kendte organisationer på tværs af landet. Der er både folk der sidder tæt på magten, og er helt nede i slummen. Det er forskelligt om agenterne arbejder alene eller sammen med folk. Ofte kender de dog i hvert fald et par agenter, men det er langt fra alle der kender alle.
De rapporterer til vogterne om tingene de finder. Ofte nedskrevet, men i tilfælde af at de ikke kan skrive eller læse, kan de gøre det mundtlig, hvor det så bliver nedskrevet.
Agenterne har også fuld adgang til alle tilholdssteder og hovedkvarteret. De skal dog have tilladelse til at tilgå arkiverne, og dokumentere hvad der bliver kigget i.

Nogle agenter som ikke er interesseret i at være i felten mere, har også fået som arbejde at styre arkiverne og den daglige gang i hovedkvarteret. Disse bliver sat virkelig højt, og jo mere tiltro der er i en, jo større sandsynlighed er der for at man kan få lov til at få et vigtigt job i hovedkvarteret.
Agenter i spil:
Caerthynna
Faust

Vogter:
Der er tre vogtere. Alle rapporterer til dem. Om det er iagttagere der ønsker at blive agenter, eller agenter der har viden de skal af med. Det er også fra disse at missioner og ordre bliver udstedt. Hver vogter har en ekspertise. Infiltration, Forskning/dokumentation, eller kamp (selvom dette ikke er særlig brugt). De har også alle sammen evner for at håndtere kommunikation med folk der gerne vil købe informationen de har.
For at blive en vogter skal man have udvist sit værd, og der skal være en position ledig (det er sjældent en vogter bliver afskediget). Det er Hviskeren der udpeger disse.
Kampens vogter er besat af Castien
Infiltrationens vogter er i øjeblikket ledig
Videns vogter er besat af Deavás Dahaka

Hviskeren:
Er overhovedet for Verbatim. Kun vogterne kender til personens identitet. Dette er for at beskytte Verbatim mod angreb udefra. Det er kun vogterne der får besked, hvis hviskeren bliver udskiftet, og ofte vil hviskeren stadig fungere som agent.
Det er muligt at være vogter og hvisker samtidig, men dette er yderst sjældent. Ofte bliver vogteren enten afskediget officielt, eller også sørger man for at folk tror at vogteren er død.
Denne rolle er besat af Rakshasa, går under identiteten Isen Claes

Tilholdsteder:

Hovedkvarteret for ordenen ligger i en stor hule gemt ude på Smaragdøen. Det er op til agenterne selv at finde en måde at komme ud på øen. Der er mulighed for at blive der også i længere tid om nødvendigt, og de har altid et lager af proviant, udstyr til forskellige situationer, og her ligger deres arkiver også. Det er godt beskyttet, og kun folk der ved hvor de skal kigge kan finde indgangen til stedet.

Udover hovedkvarteret, ligger der små tilholdssteder rundt omkring i landet. Alle større byer har i hvert fald et par stykker. Ofte er det bygninger, men også huler ude i naturen kan blive brugt til dette. De bliver brugt til når agenterne skal samles, eller opholdssteder for en kort stund. Disse er dog ikke nødvendigvis fyldt med proviant og udstyr, og har ofte heller ikke specifikke steder at sove. De er dog stadig sikre og skjulte.


Jeres rolle:

Jeg søger både vogtere og agenter til at hjælpe til i denne her organisation (og tildels iagttagere). I kan både hjælpe med at pensle hvilken vej den vil gå fremadrettet (er det mon lyset eller mørket der får de vigtige oplysninger?), men også komme med ideer som jeg ikke har overvejet endnu om den nuværerende rolle. Der er udentvivl en masse jeg ikke har overvejet.

Så skriv her i emnet, eller send mig en PB hvis I vil joine, eller har nogen som helst spørgsmål :3

The Evil QueenThe Evil Queen
Your Majesty

Rang: Sølvmedlem
Tilmeldt: 19.06.2017
Posts: 417
08.03.2018 15:44
Har ingen karakterer, som passer ind her, men støtter 100% op om det ;)
RayRay
Master of Dust!

Rang: Kobbermedlem
Tilmeldt: 30.05.2017
Posts: 161
14.03.2018 21:39
Grundet efterskole er jeg ik rigtig specielt online... Men efter efterskole kunne jeg godt finde på at lave en karakter som ville passe ind

HelliHelli
Grovgoplen

Rang: Moderator
Tilmeldt: 01.09.2005
Posts: 6908
14.03.2018 23:28
Det lyder super fedt Ray. Vil jeg da se frem til så :3

Black PhoenixBlack Phoenix


Rang: Diamantmedlem
Tilmeldt: 02.07.2018
Posts: 2168
02.07.2018 14:03
Jeg har tidligere haft en karakter i en lignende organisation, dog som overhoved/leder x3 hvorfor dette nok endnu en gang tiltaler mig helt vildt!

Knowledge is power, as they say!

Hvis du stadig er interesseret, så er jeg åben overfor næsten hvad som helst!
HelliHelli
Grovgoplen

Rang: Moderator
Tilmeldt: 01.09.2005
Posts: 6908
02.07.2018 14:29
Altså, vi mangler forsat medlemmer, så du kan sagtens joine hvis det er :3 

Black PhoenixBlack Phoenix


Rang: Diamantmedlem
Tilmeldt: 02.07.2018
Posts: 2168
02.07.2018 14:33
Fedt! x3

Tænker lidt mere over min karakter og så kan det være, at jeg sender en besked i din retning x3
HelliHelli
Grovgoplen

Rang: Moderator
Tilmeldt: 01.09.2005
Posts: 6908
02.07.2018 16:15
Jamen det gør du bare... og du er også velkommen til at spørge hvis de rer noget du undrer dig over eller have klargjort :3

LuxLux
De-luxe

Rang: Diamantmedlem
Tilmeldt: 21.03.2020
Posts: 1465
26.03.2020 20:59
Er det muligt at få lavet en fortidstråd, hvor at min karakter bliver spurgt om de vil joine? 

Vil gerne smide ham her ind, tænker hans evner kunne være relevante for gruppen <3. 
>> Rakaa

Tænker også at han kan være opsøgt/spurgt i de år hvor han vandrede rundt over jorden imellem 2003 - 2013, hvis det giver mening? Der var han mange forskellige steder, og lagde ikke som sådan skjul på hvad han kunne når han snakkede med diverse folk. 
HelliHelli
Grovgoplen

Rang: Moderator
Tilmeldt: 01.09.2005
Posts: 6908
27.03.2020 08:54
Lux skrev:
Er det muligt at få lavet en fortidstråd, hvor at min karakter bliver spurgt om de vil joine? 

Vil gerne smide ham her ind, tænker hans evner kunne være relevante for gruppen <3. 
>> Rakaa

Tænker også at han kan være opsøgt/spurgt i de år hvor han vandrede rundt over jorden imellem 2003 - 2013, hvis det giver mening? Der var han mange forskellige steder, og lagde ikke som sådan skjul på hvad han kunne når han snakkede med diverse folk. 

Det lyder som en rigtig god mulighed. Jeg kan tilgengæld ikke rigtig tilbyde den fortidstråd, grundet hvordan jeg har sat min karakter op til det.

Det kan være at Black Phoenixs Deavas, eller Krystals Faust, til gengæld er en mulighed for en sådan tråd :3

Black PhoenixBlack Phoenix


Rang: Diamantmedlem
Tilmeldt: 02.07.2018
Posts: 2168
27.03.2020 09:05
Helli skrev:
Lux skrev:
Er det muligt at få lavet en fortidstråd, hvor at min karakter bliver spurgt om de vil joine? 

Vil gerne smide ham her ind, tænker hans evner kunne være relevante for gruppen <3. 
>> Rakaa

Tænker også at han kan være opsøgt/spurgt i de år hvor han vandrede rundt over jorden imellem 2003 - 2013, hvis det giver mening? Der var han mange forskellige steder, og lagde ikke som sådan skjul på hvad han kunne når han snakkede med diverse folk. 

Det lyder som en rigtig god mulighed. Jeg kan tilgengæld ikke rigtig tilbyde den fortidstråd, grundet hvordan jeg har sat min karakter op til det.

Det kan være at Black Phoenixs Deavas, eller Krystals Faust, til gengæld er en mulighed for en sådan tråd :3


Jeg tilbyder gerne en fortidstråd, hvis det passer dig, Lux :3
KrystalKrystal
Skaberinden

Rang: Administrator
Tilmeldt: 06.06.2005
Posts: 4023
13.06.2020 13:30
Verbatim er stadig en aktiv, voksende gruppe på KL :) - Derfor bumpes denne tråd op, så den er mere synlig på opslagstavlen.
~ Krys ~


22 brugere følger tråden
Du har ikke rettighed til at skrive i dette forum

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat