Black PhoenixBlack Phoenix


Status: Aktiv
Rang: Diamantmedlem
Online: 23.09.2020 14:49
Tilmeldt: 02.07.2018
Posts (I alt): 2168
Posts (ingame): 2149
Antal tags: 18

Karakterer der søger tråde
Arasné ♢ Kaotisk Ond ♢ Mørkelver
Oprører | Svindler | Samler

Søger: Intet angivet
Aktive karakterer
Deavás ♢ Neutral Ond ♢ Dæmon
Som vogter i Verbatim, ser Deavás sig som en høj herre, man ikke skal træde på eller kan træde på. Enkelte personer fra hans fortid, kan dog godt prikke til ham. Deavás er dæmon med hang til tortur og eksperimenter. Han er ikke bleg for at skære i levende væsner eller tvinge dem til andet.

Søger: En personlig udfordring, én der kan udfordre hans selvtillid
Elmira Claíre ♢ Sand Neutral ♢ Speciel race
Elmira er en Memoria, hvilket betyder at hun faktisk er tid i en menneskelig krop. Hun har til opgave at være passiv omkring sjælene, hun møder, men kan have svært ved ikke at blande sig alligevel. Særligt når tingene går galt, så knækker filmen eller tiden lidt for hende.

Søger: Sjæle, der har brug for hjælp.
Jolantha 'Yotul' ♢ Retmæssig Ond ♢ Skovelver
Yotul voksede op blandt orker, men har efterhånden ikke haft noget med dem at gøre i århundrede. Hun sluttede sig til Mørket hær for at have en god undskyldning for at være med til blodblad og lignende. Hun har en syg trang til smerte og leg. Blander det også gerne!

Søger: 'Kærlighed' - en forelskelse, der kan forvirre hende fuldkommen.
Orcusellus Vanath ♢ Kaotisk Neutral ♢ Blandingsrace
Hans bror, bedste ven igennem tykt og tynd er forsvundet. Hvilket har efterladt Orcus i en evig søgen efter hende, der startede det hele. Nianna.

Søger: Folk, der skal have 'noget' fragtet
Philotanus Vanath ♢ Neutral Ond ♢ Dæmon
Efter at være blevet dræbt af en engel, har Philotanus set sig sur på verden, hvilket bringer den gamle dæmon frem i lyset. Han er hidsig ustabil og farlig at komme for tæt på. Det er som om han har glemt tiden med Orcus i kløften.

Søger: Intet angivet
Rosalyn ♢ Kaotisk Neutral ♢ Halvdyr
Rosalyn gør alt for at beskytte sin søster. De modtog begge ældningseliksiren og er faktisk ikke ældre end lidt over 1 år, så Rosalyn kan også være noget så barnlig til tider. Men hun er meget overbeskyttende for sin familie og hader jægere!

Søger: Legekammerater
Sitali Rhe'ol ♢ Retmæssig Neutral ♢ Ørkenelver
Ørkenelver, som har svært ved at holde sig til Thal'Elor, men som også har en del forpligtelser i byen. Vogt jer for hendes Bhediya, Sihan, han er meget overbeskyttende.

Søger: Tilfældige sammenstød, 'fjender' både af hende og racen
Tadrian 'Elinor Sølvblad' ♢ Retmæssig Neutral ♢ Bjergelver
Elinor startede sit liv i bjergene, hvor han ikke følte han hørte til, så blev han taget tilfange og solgt til Valtor. Her har en skabt sig et rigt liv, som betydningsfuld slave uden rigtig at være det. Her vil han gerne blive og gøre hvad som helst for Valtor!

Søger: Slaver han har solgt, familie, slavehandleren der solgte ham.
Vadim af Kazimi ♢ Sand Neutral ♢ Menneske
Vadim er en velanset livvagt for fyrstefamilien, Kazimi. Han kontrollerer samtlige opgaver der har med hans families sikkerhed både i og udenfor Rubinien.

Søger: Opgaver, fjender, socialt samvær.

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat