Rosalyn

Hjælper sin mor, Octavia.

Status: Inaktiv

Godkendt: 15.01.2020

Antal posts: 85

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Rosalyn Elari
Kaldet: Rosa, Ros, lyn, Rosie
Køn: Kvinde
Alder: 14
Fødselsdag: 22.09.2019, der er brugt eliksir til at gøre hende ældre.
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Shara
Erhverv: Hjælper sin mor, Octavia.
Nuværende levested: Omrejsende - De ældeste skove
Race: Halvdyr
Uddybende om race: Rosalyn er kun 1/3 ulv, da hendes far er halvdyr (ulv) og hendes mor halvt halvdyr (ulv).

Udseende

Højde: 168 cm
Vægt: 48 kg
Hudfarve: Lys
Øjenfarve: Blå og gul
Hårfarve: Mørkt, ligner lidt en mørk nattehimmel. Enkelte totter er dog hvide.
Kropsbygning: Slank med kvindelige former, tidligt for hendes alder
Særlige kendetegn: Ører og hale, hvilket hun ikke kan skjule. De to forskellige øjenfarve.


Ved første øjekast, så vil man næppe bedømme Rosalyn til kun at være 14, hun er særdeles udviklet for hendes alder, hvilket både afspejler sig i hendes højde, men samtidig også i det kvindelige kurver. Rosalyn ligner ikke sin tvillingesøster særlig meget, da hendes hår er mørkt med enkelte strejf af hvid. Håret får ofte lov til at gro vildt, som hun sjældent sidder det op eller binder det sammen med en snor i nakken. Hun vil helst gerne have det hængende løst, så hun kan mærke vinden i det. Rosalyn vil helst gerne gå i mørkt tøj, da hun ikke bryder sig om at være centrum, så hun skjuler sig ofte i det mørke tøj, hvilket er en klar modsætning til hendes tvilling, Furry. Om halsen bærer hun en pelskrave, som hun dog kan tage af eller på afhængig af vejret og hvad hun lige har lyst til. Pelskraven er også med til at skjule hendes kavalergang, hvilket får hende til at se yngre ud.
Ofte kan man se hende bære handsker, hvide handsker, der faktisk når helt op til hendes albuer, så det ikke nemt kan ryge af eller blive hevet af. Hun er ikke bange for at få beskidte fingre, hun var bare gerne undgå det, så hun ikke får beskidte negle. Handskerne er fremstillet i et særligt slidstærkt materiale, som gør at det kan holde i næsten alle situationer. Handskerne kan dog ikke holde til ild og er mere en pyntegenstand end noget andet, så når hun laver ildmagi, så tager hun dem gerne af først.

Magi

Magisk evne (1): Ildmagi.
Begge hendes forældre kan lave ildmagi, hvilket også er gået i arv til Rosalyn, som nemt kan bruge ild til mange ting. Hun kan både skade andre, men også heale dem med ild, hvis de er blevet skadet af ild. Det er dog ikke en evne, som hun har brugt særlig meget endnu, eftersom at hun ikke er helt tryg ved ilden endnu. Ofte er der tale om et uheld eller et angreb sket i arrigskab, så man skal passe på med at gøre hende sur, for hun ved ikke hvordan hun skal kontrollere ilden, når først den er dukket op.
Hvad kan hun:
Ildkugler - hendes første bekendtskab med evnen, hvilket hun er mest van til at bruge.
Små flammer - ikke større end de kan være i hendes hånd. De går dog ud, hvis hun prøver at kaste dem lige nu.
Ildhealing - men kun skader forvoldt af ild.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Magisk evne (2): Forvandling.
Ligesom sin mor, har Rosalyn mulighed for at forvandle sig til ulv. Det er noget hun særligt benytter sig af, hvis hun er kommet i problemer og hurtigt skal væk derfra. Hun har også ofte brugt sin evne for at redde sin søster ud af problemer. Til tider er det bare nemmere at stikke halen imellem benene og løbe.
Rosalyn har en del mere øvelse i at være ulv end at bruge sin ildmagi, da hun ofte er nød til at tænke hurtigt og redde sin søster før det går galt. Desuden så er hun bange for at brug ild magien, da hun er nervøs for om hun kan komme til at skade sin søster med det.

Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Styrker:
- Ulveskikkelse, god hørelse, lugtesans og syn, samt fart.
- Mental udholdenhed, hun har påtaget sig rollen som sin søsters beskytter og er derfor meget vedholdende i de fleste situationer.
- Overblik, Rosalyn kan hurtigt skabe sig et overblik over en situation og ved hvordan hun skal flygte og hvornår det kan betale sig at kæmpe.
- Ildmagi, når hun engang lærer at bruge det ordentligt. Det er meget nyt for hende.

Svagheder:
- Furry, Rosalyn vil gøre næsten alt for hendes søster.
- Jack. Rosalyn kender ikke sin far og vil helst ikke snakke om ham, hun bliver hurtig arrig, hvis nogen spørger til ham.
- Vand, er der noget, som hun ikke bryder sig om, så er det at tage et bad eller havne i vand.
- Nye steder, hendes stedsans er ikke for god, når hun kommer hen, hvor hun ikke har været før.

Generel beskrivelse af personlighed:
Det er særdeles svært at komme ind på livet af Rosalyn. Hun er ikke særlig åben overfor fremmede og faktisk sjældent glad for at snakke med nye mennesker. Men det skyldes at hun ikke har så god erfaring med fremmede. Hun lukker meget hurtigt af for fremmede og vil slet ikke komme i nærheden af dem. Medmindre at hun befinder sig på eget territorium, så tør hun godt. Det er ikke fordi hun vil flygte, hvis hun stødte på en fremmed, hun vil bare være særdeles varsom og forsigtig. Der vil uden tvivl gå længe før at hun vil bløde op for andre end sin mor og søster. Rosalyn er samtidig også en meget privat pige, som ikke taler om alt med alle, hun kan sagtens snakke løs i timevis med sin søster, men udenfor det selskab, så er det nogle få ord og korte sætninger, som ryger over hendes læber. Der kan hun sagtens være en smule kontant og kort for hovedet.

Lærer man først Rosalyn at kende, så kan hun være virkelig udadvendt og snaksalig. Hun har intet imod at føre en samtale, så længe den giver mening og ikke bare render ud i sandet. Det meste skal gerne give mening og det skal også gerne have et formål, som at skaffe et måltid til sin familie eller andet. Rosalyn kan også snakke grine og have det sjovt, men det er ofte i hendes søsters selskab, da Furry har det med at få hende til at grine og le. Men hun kan også sagtens være streng og sur, hvis ikke hendes 'lille'søster gør hvad der bliver sagt. Det skal siges at der kun er nogle minutter imellem dem og at Rosalyn er 'ældst', hvilket Furry til tider får at vide lidt for ofte.

Baggrundshistorie

Born to protect..
Et skrig erstattede et andet, som en lille pige blev født midt i skoven. De fine ulve øre ledte efter enhver lyd de kunne finde. Lyden af hendes mors stemme og lyden af skoven omkring dem. Rosalyn blev født nogle minutter før hendes søster, og var noget mere aktiv med sin stemme end Furry. Hun havde ikke problemer med at skrige op og til tider vække sin søster fra hendes søvn. Det var dog noget hun hurtigt voksede fra, hvor hun i stedet brugte sin energi på at beskytte hendes søster. Selv som spæd havde Rosalyn et klart ønske om at beskytte sin søster fra ondt, hvad end det måtte være, så længe Furry blot var sikker. Furry og Rosalyn var begge heldige at have en meget omsorgsfuld mor, som ville hendes børn det bedste, derfor var der sjældent tid til andet end at passe de små børn. Alligevel formåede deres mor at beholde sit arbejde. Så måtte pigerne bare med i plantagen, ofte var det svøbt i et tæppe og hængt foran deres mors brystkasse, så hun altid kunne beskytte dem. De voksede derfor begge op med en masse kærlighed, noget der uden tvivl smittede af på Rosalyn, som tog det til sig og ofte lagde en hånd over hendes søster, hvis hun vågnede om natten og savnede tryghed.

Howl like a wolf..
Pigerne var blevet puttet til deres middagslur i en vugge tæt på deres mor. De sov begge lige så tungt og tæt op ad hinanden, som de beroligede hinanden og næsten lullede den anden i søvne med deres vejrtrækning. De var ikke særlig gamle et par måneder måske, som Octavia ofte tjekkede dem for at sikre sig at de begge sov. For hvis den ene først vågnede og vækkede den anden, så ville der blive ballade senere, når de ikke fik nok søvn.
Der var efterhånden gået 2 timer og pigerne sov endnu, som Octavia gik hen til vuggen for at tjekke dem, hun blev lettere overrasket, da hun kun kunne få øje på Furry og en ulveunge.. Lettere forskrækket tog hun Furry op af vuggen og holdt hende tæt indtil sig. Det vækkede dog Rosalyn, som straks vendte blikket imod hendes mor. Midt i søvnen havde Rosalyn skiftet skikkelse til en ulv, hun havde ikke selv bemærket det og søsteren havde heller ikke, for der var jo stadig tale om Rosalyn og ikke en fremmed ulv. Octavia bemærkede Rosalyns øjne, som hun straks blev langt mere rolig, men stadig var chokeret over at hendes datter skulle vise sig at være ulv. Ligesom hende selv.

Tiden gik og Rosalyn havde flere og flere uheld med hendes forvandling, det skete de mest underlige steder og Octavia vidste ikke hvordan hun skulle forhindre hende i at forvandle sig. Der gik heller ikke længe før at Rosalyn også viste evner indenfor ild. For det meste ved et uheld, som hun havde leget rundt ved pejsen og ved en fejl stukket hånden ind i ilden. Ilden brændte hende ikke, men Octavia nåede kun lige at forhindre Furry i at brænde sig, da hun ville gøre det samme som sin søster. Furry blev flået væk og Rosalyn blev noget så forskrækket, som ilden slog gnisten og voksede sig større. Octavia måtte sætte Furry tilbage ved siden af sin søster, før at Rosalyn blev rolig og ilden gik ud igen.

Pigernes udvikling af magi blev hurtigt for meget for Octavia, så hun var nød til at købe en ældnings eliksir for at få pigerne til at vokse hurtigere op, så de ville være i stand til at håndtere deres evner. Rosalyn har dog endnu ikke fuld kontrol over sin ildmagi både fordi Furry frygter det og fordi hun selv er nervøs omkring, hvilken slags ødelæggelse, det kan forårsage i skoven.
Rosalyns krop voksede hurtigt og blev langt mere udviklet end hendes søster, som de kvindelige former til tider får hende til at se ældre ud. Kroppen er lidt af en hindring for hende, men hun er så småt ved at lære at begå sig med den, så længe hun kan skjule de kvindelige træk med en krave eller lignende.


Hunting the wrong prey..
Det var efterhånden blevet sent, eller sådan følte Rosalyn det, da hun havde hjulpet hendes mor med at pleje træerne i området. Hun havde en underlig følelse det meste af dagen, men vidste også godt at hendes søster ikke ville bevæge sig for langt væk, alligevel var der noget, som fortalte hende, at hun var nød til at lede efter hende. Rosalyn gav tegn til hendes mor, Octavia, at hun ville komme tilbage snart, men lige skulle tjekke noget først. Der var ingen grund til at bekymre deres mor, hvis der intet var i vejen eller hvis det var noget de selv kunne håndtere. Hun var efterhånden så van til sin ulveskikkelse, at der ikke gik mange sekunder, imens at hun løb afsted, før at de to ben blev skiftet ud med fire og farten sat op. Hun forsøgte så vidt mulig at snuse sig frem til hendes søster. Ruten var lang igennem skoven og Rosalyn kunne ikke helt lade vær med at bande af sig selv og hendes søster. Hun måtte aldrig gå så langt væk fra dem.

Der gik noget tid, før at hun endelig kunne fornemme på lugten at hendes søster ikke var langt væk, men samtidig blev duftet også blandet med to andre.. Hun knurrede lidt af situationen, men valgte at liste frem imod stedet, hvor hun kunne høre stemmer og hvor hun kunne lugte hendes søster være. Tonen var ikke særlig blid eller venlig og Rosalyn var overbevist om at der var noget galt. Endnu en knurren røg ud igennem de spidse tænder, som hun kom tættere på og snart igennem busken, blot for at få øje på hendes søster i lænker og to mænd, der var i færd med at slæbe afsted med hende. Hvad bildte de sig ind? Rosalyn kiggede kortvarig på hendes søster, før at hun vendte fokus imod mændene og denne gang viste tænder i et hvæs. Hun sprang frem imod dem og lukkede kæben om den ene mands arm. Hun bed sig hårdt fat, som han forsøgte at flå hende væk. Den anden mand måtte komme ham til undsætning, som hun dog slap pludseligt og brugte den første mand til at sætte af på, som hun sprang frem imod den anden og væltede ham omkuld. Hun landede ovenpå hans brystkasse, knurrede ham lige op i ansigtet og bed ud efter ham. Han drejede hovedet, så hun fik fat på hans øre og rev det af.. Blodet rendte ned af hans hoved og blandede sig med den korte frisure, som han rullede rundt og satte i løb. Den første mand kom hurtigt på benene igen og sparkede ud efter Rosalyn, som hun strakte hals og sendte et hyl afsted. Et kald.. Manden kiggede sig omkring, før at han kunne fornemme temperaturen stige. Rosalyn havde endnu ikke kontrol over ildmagien, men hendes arrigskab havde provokeret det, så hylet havde udviklet sig til en kugle af ild, der straks blev smidt imod manden. Han blev ramt på hånden, hvorfra ilden forsvandt sammen med manden.

Der faldt atter ro på situationen, som Rosalyn trak vejret dybt og lod tungen hænge ud af hendes mund, før at hun vendte tilbage til sin søster. Nøglen havde mændene tabt på vejen sammen med deres våben, som hun samlede nøglen op med munden og gik hen til sin søster. Hun satte sig ned foran hende, hvor hun ventede på, at hun ville åbne øjnene igen. Furry så ikke ud til at være skadet, men det kom alligevel bag på Rosalyn, at hun ikke prioriterede at få lænkerne af først, men faktisk hellere ville give hende et kram. Rosalyn nikkede til hendes tak, som hun lagde hovedet imod hendes hals og nussede hende let med snuden. Imens at Furry fik lænkerne op, valgte Rosalyn at vogte over hende, til hun var klar til at de kunne gå hjem sammen.

Familie: Mor: Octavia, Halvt halvdyr, ulv
Far: Jack, Halvdyr, ulv
Tvillingesøster: Furry, 1/3 Halvdyr, ulv

Andet

A curse waiting to be let go
Dybt inde i Rosalyn ulmer der en mørkere skikkelse, som blot venter på at bryde ud. Hun er ikke selv klar over det, men hun har desværre arvet sin mors forbandelse, som hendes førstefødte og derfor gemmer der sig en anden personlighed dybt inde i Rosalyn. Denne personlighed har endnu ikke vist sig, men der skal ikke mere end et uheld eller at hendes søster er i fare til at tvinge skikkelsen frem.

Navn: Nyla
Personlighed. Arrig, hidsig og kort for hovedet.
Formål: Furrys beskytter
Kendetegn: Nyla forvandler Rosalyns hår til hvid, det spreder sig fra de lyse totter til resten af hendes hår, hvorfra ørerne også bliver helt lyse, dog nærmere grå i farven.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Under middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Helli
Lige nu: 1 | I dag: 3