Forårsfest i Fredskilde
PlotmasterPlotmaster
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Menneske
Alder: 100

Skaber: Plotmaster
20.03.2020 22:13


Forårsfest i Fredskilde


Foråret var kommet til Krystallandet, bringende mildt vejr til Medanien. Bønderne var ved at klargøre markerne og traditionen tro, blev der pyntet op på festivalpladsen, som lå bag den lille landsby, Fredskilde. Mange af de finere folk var draget nordpå, hvor fyrstinden af Arys havde inviteret til bal, men for de almindelige bondefolk, skulle der også holdes fest. Traditionen var til Gudinden Lauranas ære, og en vellykket forårsfest betød som regel en vellykket høst. Håbet var højt, for dagen gryede med prægtigt vejr - ikke en sky var at se på den blå himmel over festivalpladsen.

Små boder og farverige telte var slået op, hvor de lokale solgte noget af deres eget håndværk, langborde var sat op i græsset og adskillige tønder mjød fra værtshuset var rullet ud på pladsen, for man forventede nok, at der kom gang i drikkeriet. 
Nogle af landets omrejsende skjalde havde også øjnet muligheden for et lidt større publikum, og festivalpladsen var knap åbnet, før muntre toner bød op til dans. Snakken gik lystigt mellem deltagerne - om Dronningens tilbagekomst, rygterne om drama blandt de finere folk og truslen fra Mørket, for man havde hørt nogle skrækkelige rygter om pirateri nede langs sydkysten. Der var også tale om den mystiske, dødelige blomst, der var sprunget ud i Elverly, og flere halvelvere havde søgt mod Medaniens milde klima. Her og nu - blandt duften af mad og brænderøg og til de muntre toner af musikken, virkede landets trusler dog fjerne, og man skiftede hurtigt emne til noget mere muntert.

I løbet af dagen kom endnu flere folk til pladsen - ikke kun lokale, men også folk fra nær og fjern, som blot ville tage del i festlighederne, eller havde øjnet en chance for at gøre en god handel. Der blev også løbende holdt konkurrencer, for traditionen tro, skulle Medaniens stærkeste mand kåres, man skulle finde ud af, hvem der kunne æde mest - og den smukkeste kvinde skulle beæres med en blomsterkrone.

Det tegnede alt i alt til at blive en festlig dag.

...

Som vores andre festtråde er denne en reaktionstråd. Man kan vælge blot at reagere med en karakter, der besøger festen - eller man kan kopiere sit reaktionssvar over i et nyt, åbent emne, som andre brugere kan deltage i.
Alle som kan finde grund til, at deres karakter besøger Fredskilde, kan slå et smut forbi festlighederne.

Plotmaster har forladt tråden.

Lestat
Krystalisianer

Kaotisk Ond
Race: Varulv
Alder: 30

Skaber: Lestat
20.03.2020 22:36
Der var ingen chance for at Lestat, der boede i Medanien ikke skulle forbi festpladse og være en del af de mange festligheder.
Mens han gik blandt de mange boder og folk der var kommet fra nær og fjern, var der flere han genkendte som han ofte havde mødt på kroen i sin yngre dage. Han fandt et sted hvor han kunne få noget øl. Her købte han to krus, det ene drak han, mens han hældte det andet på jorden til ære for Adrian. Derefter gik han roligt hjem ad, mod sin hytte i udkanten af byen.

Lestat har forladt tråden.

BaileyBailey
Sælger i en blomster bod på Festivalspladsen & Så passer hun dyr indimellem.

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 23

Skaber: Jinx
20.03.2020 22:47
I snart alt for mange timer havde Bailey stået og gloet på diverse boder, og næsten alting fangede hendes opmærksomhed. Der var så mange spændende ting der blev solgt ved de mange boder, og hun vidste at hun ikke ville kunne nå at kigge på det hele. Efter at have hørt om denne forårsfest havde hun besluttet sig for at være med, for hun ville gerne opleve en forårsfest i fredskilde. Der var virkelig flot, både med pynten, boderne der var sat op, tønderne. Selvom noget af opstillingen ikke skreg efter 'flot' så var det ganske flot i hendes øje. Hun gik rundt imellem boderne, og havde et stort smil på ansigtet. Hendes blik rundt på de forskellige boder, før hun stoppede op ved en bod der havde blomster for selvfølgelig var hun stoppet op der. Blomster og Bailey var bare en god kombination, og hun lyste helt op som hun kiggede på blomsterne. 

Efter at have stået i lidt tid lagde hun mærke til de muntre toner der blev spillet, og hun drejede hovedet for at lidt nærmere. Men der var en masse folk der stod i vejen for hendes blik, så hun var nød til at komme tættere på. Bare for at se nærmere på hvad der skete længere fremme. Som hun begyndte at gå i retningen af de muntre toner smillede hun større som hun kom forbi nogle af de mange mennesker. Hun stod så pludselig foran et publikum og nogle der dansede, det fangede hendes opmærksomhed. Hun betragtede deres dans, og måden de brugte deres kroppe på. De fleste var klædt fint på, hvorimod Bailey blot havde en helt normal kjole på, intet specielt og intet særligt. Hun havde bare tænkt at være lidt finere eftersom der var fest jo. Da der blev nævnt en dødelig blomst spærrede hun øjnene op og skulle straks vide mere. Hvad var det nu for noget, det var frygteligt. I elvernes by, hun løftede begge øjenbryn og nærmede sig dem som snakkede om det for hun var nød til at høre mere omkring det. 

Konkurrencen om den smukkeste kvinde skulle kåres havde slet ikke strejfet hende, for hendes fokus lå fuldt på de folk der snakkede om den dødelige blomst. Bailey var nået hen til dem, og lyttede med som hun lagde en arm rundt om sig selv, men hun kunne ikke undgå at blive bekymret som hun kiggede fra den ene person til den anden"Det er frygteligt!"udbrød hun bare uden at helt tænke over folkene i nærheden. Hun stod med nogle blomster i den anden hånd, blomster hun havde købt henne ved blomster boden. Hun havde bestemt ikke tænkt sig at flytte sig, og kiggede trist rundt på de forskellige folk. Hun kunne ikke lide tanken og nyheden om en dødelig blomst. Det gjorde hende bekymret, for var der noget hun elskede så var det blomster. Men hvad skulle hun kunne gøre, der var nok ikke noget at gøre. Hun kunne nok ikke hjælpe, så hun kiggede trist ned mod hendes fødder og  begyndte at gå væk fra folkene"Undskyld..."mumlede hun som hentydning til at hun bare havde råbt de ord uden at tænke sig om først. Hun begyndte at gå hen imod nogle af de andre boder, og stoppede op ved den samme blomster bod igen. Hun tænkte lidt, der var da noget hun ville gøre ved den dødelige blomst. Hun rettede sig stædigt op, og kiggede på blomsterne i hånden"Jeg skal nok finde en løsning!"råbte hun og begyndte så at løbe væk fra pladsen. 

•You play my heart, Cause you're smart.
•I can't tell if I am lost or found.
•I know for sure that you're the cure.

Bailey har forladt tråden.

Freya Sagosdottir
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Blandingsrace
Alder: 28

Skaber: IsolynHunter
21.03.2020 11:23
Hendes chef ved stenbruddet havde et ærinde i Fredskilde i forbindelse med forårsfesten. Noget med nogle varer, der skulle købes og sælges. Han havde derfor haft brug for ti stærke mænd til at hjælpe til med at passe trækhestene og læsse alle varene... og ja, Freya var åbenbart blevet udvalgt som en af disse stærke “mænd”. Faktisk var hun ellevild for at være blevet udvalgt, for nomadelivet med sin familie havde kun ført hende af Nordlandets veje, og nu fik hun muligheden for at komme et helt nyt sted hen – og endda blive betalt under turen!

I starten da de forlod Dianthos' mure var hun ikke i tvivl om, at flere af hendes kollegaer skævede uroligt til hende. For det første var hun ny, for det andet var hun halvt menneske og halvt orker. Hun kunne have svoret at hun også havde hørt nogle spydige kommentarer hvisket i hjørnerne, og det var virkelig ubehageligt, men hun fangede aldrig nogen med fingrene i kagedåsen. Måske var det bare noget hun forestillede sig...

Men som dagene gik på rejsen mod forårsfesten i Fredskilde blev hun mere og mere en del af gruppen. Hun kunne løfte mindst lige så meget som de andre, og hun gav gerne igen, hvis der kom en lummer vittighed. Det var de nok ikke så vant til fra en kvinde.

På rejsen åbnede landet sig med store vidder. Men det var ikke som den barske, vilde natur i Nordlandet som hun havde været vant til hele sit liv. Her var der fyldt med frodige grønne enge, frugttræer og marker fyldt med arbejdende bønder. Vejret var mildt og vindet blot et frisk pust på kinderne. De ankom til byen og fik stillet varene op. Nu var resten op til chefen. Freya var ikke blandt de første, der skulle holde øje med boden (og langfingrede tyveknægte), så hun snørrede sin pung godt sammen og gemte den på sig, hvorefter hun dragede på tur rundt i byen for at se på overfloden af mad og fine dingenoter.


(har lavet en åben tråd til alle https://krystallandet.dk/viewtopic.php?t=12408&currentpage=1#581178)

Freya Sagosdottir har forladt tråden.

MariusMarius
Adelig

Sand Neutral
Race: Menneske
Alder: 17

Skaber: Raider
27.03.2020 17:08

Det var nu fornuftig nok, at kigge et par gange over skulderen nu hvor Marius ikke længere var i sikkerhed, eller han var i sikkerhed nok efter at han var kommet et godt stykke bort fra Dianthos. Han søgerede dog stadig at være vågen, eller smart nok til ikke at vække opmærksomhed, for han var ikke klar til blive hente hjem i nu.

Marius havde ved held hørt om forårsfesten i Medaninen, nu hvor han faktisk var i område kunne han lige så godt se festlighederne an og han kunne blande sig mellem de andre unge mennesker der var kommet både fra det lokale og fra de nærmere egne. Marius havde været til fest før, men ikke til den slags for den rige klasse var kontakt med de andre klasser, han så det derfor som et spændende eventyr og som en chance for at kunne slippe væk fra den titel som der lå i hans efternavn. Her blandt andre unge festglade mennesker kunne han være lige den person han ville være, og det tog han til sig.

Marius kom hurtig i snakke med de andre lokale unge, og han var heldig nok til befinde sig blandt andre der ikke havde en kedelig politisk snak. Faktisk var det bare rart at tale om alt i mellem himmel og jord, og det gjord da hellere ikke noget at kunne se andre unge mænd an. Foråret bragte mange tanker med sig, det var frisk start på livet og en chance for finde kærligheden og muligheden for et mere fast sted at bo, begge ting var to som Marius ønskede sig. 

Marius har forladt tråden.


22 brugere følger tråden 00 karakterer er tagget i tråden 0Tråden har 0 nomineringer.
Den skal først afsluttes.

Besvar emne: Forårsfest i Fredskilde

Forfatter:
Ord: Tegn:
Angiv hvem der næste gang, skal svare i tråden:
Karakternavn:
Jeg ønsker ikke at angive den næste i tråden
Forlad tråden med dette svar


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat