EvangelineEvangeline
Krystalisianer

Neutral God
Race: Engel
Alder: 30

Status: Aktiv
Godkendt: 31.05.2016
Antal posts: 69
Skaber: Fisk

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Evangeline Malika [i][b](Hun havde et navn før sin død, men da hun ikke husker det valgte hun at kalde sig Evangeline, det eneste hun husker er sit efternavn.)[/b][/i]
Kaldet: Det ville ikke gøre noget, hvis der er nogen der valgte at kaldte hende for Eva eller Li.
Køn: Kvinde
Alder: 30
Fødselsdag: 19 April. (død i 1632 efter et enormt jordskælv som lagde krystallandet i ruiner.)
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: hun beder til Isari - Lysets Gudinde, Den Livgivende, Livets Moder, Beskytteren. Da hun tror, at det er hende, som lod hende komme tilbage til livet.
Erhverv: Læge hos Helbredelseshuset
Race: Engel
Uddybende om race: Tidligere Nordkrystalisianere – Genopstået som engel i 2015.

Udseende

Højde: 174 cm
Vægt: 65 kg
Hår & øjne: Langt isblåt hår som går lidt over hendes skulderblade, som ofte hænger løst. Det er en anelse slidt i spidserne, men det kan kun bemærkes hvis man ser efter. Hun har flotte grønne øjne som man ikke kan undgå at bemærke.
Beklædning: Hendes beklædning er enkelt og feminint. Hun elsker kjoler, så når solen står højt på himmelen og varmen er med, så ser man hende stort set i lange flotte kjoler. Hun har ikke mange af dem men 3 styks (som hun ikke er klar over hvor hun har dem fra.) Ellers vil man også se hende med alm. Bukser og trøjer, hun går med små flade sko og ejer ikke mange, hun gå meget med de samme par sko. Indenunder tøjet, bærer hun på et bælte som et til at holde de to Sai sværd som ejer.
hud & kropsbygning:
Hun har en meget lys hudfarve, hun har ikke nemt ved at blive brun i huden når solen er fremme, men det ikke noget hun ærgre sig over. Hun er samtidig en slank og smuk kvinde med former og let flotte muskler der passer til kroppen. Hun har lange flotte ben, glat i huden men har dog sine skønhedsfejl som kan skjules med tøjet. Hun har en lille barm som også passer til hendes kropsbygning og gør hende alligevel til en smuk ung kvinde.

Kendetegn: Store hvide vinger med lækre bløde fjer, samt har hun et stort ar ved tindingen og forskellige størrelser ar forskellige steder på kroppen efter jordskælvet hvor hun var faldet ned i den store revne ved det sted som nu kaldes ”Dødens kløft” dette var skyld i hendes død. og et ukendt ar som hun ikke kan huske hvor kommer fra.
– Angående vingerne, så er hun i stand trække vingerne ind i kroppen, dog har hun stadig svært ved det og kan kun få dem ind og efterlader en del af spidserne fremme så det ligner små vinger.


Våben: 2 Sai sværd på 48 cm som hun altid har med sig.


Magi

Magisk evne (1): Healing:
- Denne magi gør at hun kan heale åbne sår og indvendige skader både på sig dig selv og på andre. Denne evne har hun godt styr på og har ikke haft besvær med at lære det. Hun vil miste en lille smule af sin energi for hver healing, dog vil hun miste mere energi hvis hun skal heale sig selv, men der skal mange sår og skader til at efterlade hende helt afkræftet. Denne proces ville tag op til få sekunder til flere minutter, alt efter hvor store sårende er.

- Denne magi har også mulighed for ar gendanne afhuggede lemmer, men eftersom hun ikke er stærk nok i denne evne endnu, holder hun sig til healingen. Det ville aftage hende for kæfter fuldstændig i mange dag hvis hun forsøgte på det og resultatet ville heller ikke være god.
Dygtighed til at kontrollere evne: 7

Magisk evne (2): Paralysering:
- Denne magi gør at hun kan lamme sine modstander ved øjenkontakt eller med en enkel berørelse, både med eller uden for tøjet. Evnen gør at modstanderen ikke har mulighed for at røre sig ud af stedet, og magi er heller ikke muligt. Dog kan man, hvis man kender evnens svaghed, undgå lammelsen ved at han/hun bærer rustning eller lignende. Men man skal stadig passe på med øjenkontakten.
- Hun har mulighed for at vælge hvornår hun ønsker at lade lammelsen ophæve, men dog har den en tidsbegrænsning. Hvis der går 10 minutter efter personen er blevet lammet, uden at ophæve det, ville magien forsvinde stille og roligt af sig selv. Modstanderen ville være ved bevished under hele lammelsen, og ens energi niveauet ville minskes, jo større personen er, jo mere energi ville der bruges og jo stærkere evnen er, jo længere tid kan man holde paralysen.
Dygtighed til at kontrollere evne: 5

Personlighed

Evangeline er lidt af en ensom kvinde. Man ser hende som en åben og glad person når man møde hende, men hun har en stærk facade der dækker hendes sande følelser. Da Eva står uden familie og venner ser hun ikke noget håb for sig, hun husker intet før sin død og det efterlade hende i et tomrum. Hun er søgende og er glad for at møde nye mennesker, hun er en kvinde med styrke og temperament, hun hader og vise sin svagheder og siger gerne at hun kan mere end hun egentlig dur til. Hun er en kvinde med hjertet på rette sted og hjælper alle der har brug for en hånd, dog vil hun ikke være helt lovløs og bryder reglerne hvis hun ikke kan finde andre veje at gå.

Stærke sider:
[list]Sin viden inden for lægekunsten.
Healingsevnen af sår og skader.
Sin smidighed og god til at bruge våben.
Sin gode kondition[/list]

Svage sider:
[list]Hukommelsestab.
Ensomheden.
Kan ikke døje for meget varme.
Det med at vise sine svagheder, hun vil ikke lade folk se hendes som en svag person.[/list]

Ønske: Hun ønsker at finde information omkring hendes tid som levende. hvem hun var, hvor hun kom fra, hendes familie, venner. Alt er simpelthen glemt.

Baggrundshistorie

Barndommen:
En pige var blevet født langt tilbage i krystallandets historie. Dengang ved Nordlandet i en lille landsby i det nordlige krystalland. År 1607 kom en pige til verden som fik navnet Jasmin. En pige som voksede op som enebarn og blev elsket af både mor og far. Familien var helt almindelige Nordkrystalisianere og uden den store formue, de boede i et lille hus i landsbyen og havde tætte naboer. Jasmin legede ofte med landsbyens børn indtil hun begynde at komme op i 14 års alderen. Da begynde hun at gå meget for sig selv og levet livet som hun fandt bedst, hun havde nogle få venner & veninder som hun af og til var sammen med hvis hun følte for det.
Men de flyttede efter længere tid fra landsbyen og hun blev den eneste teenager tilbage. Hun fandt meget hurtig en interesse for naturen og motion, og arbejde hård for at få en god kondition. Og arbejde samtidig på at finde sig tilrette i landsbyen selvom vennerne var flyttet.

Fortid frem til nu:
Jasmin levede stadig hos forældrene da hun var fyldt 20 hendes drøm var selvfølgelig at finde et sted hvor hun kunne leve et stille live for sig selv, hun havde ikke haft det vilde kærlighedsforhold til nogen. Men da hun en dag havde været på sin sædvanlige løbetur, stødte hun ind i en ung kvinde som virkede til at være på jævnaldrende med hende selv. Kvinden havde haft et lille uheld i skoven og de fik hurtig en god samtale i gang efter at havde hjulpet hende på fødderne igen. De to kvinder blev, efter mange års oplevelser, bedste veninder med mange gode minder som de begge kunne dele ud af.

År 1632.
Det var en rolig dag med en del sol og skyer på himmelen som blev ved med at skifte form. Jasmin havde taget sig en lang løbetur ude i naturen, eftersom hun ikke skulle det fjerneste. Hendes veninde kunne ikke være sammen, da hun vist skulle noget med familien. Jasmins familie arbejdede meget, hendes far var brolægger, hvor hendes mor arbejdede som Pottemager.
Så eftersom hun ikke havde andet at tag sig til, valgte hun at tag ud og nyde vejret. Hun var på vej ned ad landevejen som kunne følges både nord og syd for hovedstaden. Hun standsede kort efter ved en kløft, hvor hun valgte at tag et hvil, Dette sted var et fremmed sted for hende og turen dertil havde alligevel været ret hårdt. Hun pustede af udmattelse, men følelsen af at havde været i gang, var rar. Hun lagde sig ned på den let kølige jord og så på den lyseblå himmel der virkede så fredlig.

Jasmin slog øjnene op, var hun faldet i søvn? Hun satte sig op, forvirret over den voldsomme rystelse som havde vækket hende. Der var stille igen og hun valgte at rejse sig op og kiggede rundt for at se om hun kunne finde det der var skyld i rystelsen, men der var intet at se.
Uden at være forberedt, begynde jorden at ryste igen og det virkede ikke til at stoppe, dette var virkelig voldsomt. Jasmin mistede balancen og kom på benene igen idet en lyd fik hende til at se sig tilbage. Jordskælv! Og den havde fået slået en revne i jorden lige der hvor hun havde ligget før. Hun sprang væk, i forsøg på at rede sig selv imens revnen kom nærmere. Adrenalinen kørte på fuld hammer gennem hendes krop, det hele skete så hurtig og før hun viste af det var hun faldet igen, denne gang havde revnen indhentet hende og hun hang og dinglede med benene nede i hullet imens hun havde fået fat i en tyk rod i jorden og forsøgte i panik at rive sig op, men den voldsomme rystelse gjorde det meget svært at komme op. ”Hjææælp, en eller anden!!!” hun råbte så højt hun kunne for hun viste ikke hvad hun ellers skulle gøre. Alligevel viste hun at hun var alene, ingen levende sjæl var til at se. Men hun håbede, hun ønskede bare ikke at dø nu, der var så meget hun gerne ville. Efter at havde hængt med hænderne knugende til roden, var hendes kræfter ved at løbe ud. Hun havde faretroende hængt, i noget der føles i flere minutter, jordskælvet var stadig aktiv og hendes tårer strømmede ned af hendes kinder og hun vist det var slut, Hun kunne ikke holde fast meget længere og det var helt umuligt at komme op på grund af den voldsomme rystelse, med de sidste kræfter hun havde i sig skubbede hun sig alligevel op til kanten og fik kort følelsen at lethed, da hun troede det lykkes at komme op, men hun fik overbalance og mærkede at hun faldt ned og det sidste hun så var naturen der hurtigt forsvandt og alt blev mørkt.

Levested i barndommen: Det nordlige krystalland

Familie: Forældre: (døde)
- Hun husker intet fra livet før, selv hvem hendes familie var, hun ved intet. Måske finder hun ud af det en dag?
Nuværende levested: Det centrale bydistrikt

Andet

Da Evangeline blev født, fik navnet Jasmin Malika. Som hun ikke husker, og derfor har valgt at kalde sig noget andet.

Evangeline er født i 1607. Og ville være 413 år.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 4
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 4
Kløgt: 6
Intelligens: 4
Kreativitet: 3
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 4


Signatur illustreret af: cg artwork/ or Esther Puche

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat